De geestelijk achtergebleven overheersing

Screenshot_82

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Dat de manier waarop migranten hier ‘moeten kunnen leven’ (lees; hier kunnen leven zoals dat in hun thuisland honderd jaar geleden gebruikelijk was en zich hier totaal niet hoeven/wensen aan te passen), ronduit belachelijk is, behoeft geen verdere uiteenzetting. Zelfs in de landen waar zij zèlf vandaan komen, denken ze daar precies zó over, maar ú wordt door Rutte, Klaver en Van Nieuwkerk steevast als racistisch of extreemrechts weggezet als u dat hier durft te uiten.

Hieronder een inzicht van hoe de opvoeding van deze moslim-uitwassen (andere culturen passen zich hier namelijk wèl aan!) al decennia lang gaat en de zorgen, het onbegrip van beide zijden, de frustraties en de toenemende agressie die dat met zich meebrengt. Maar juist ook een inzicht voor een overheid die maar niet begrijpt waarom bijvoorbeeld de Turken hier zo extreem conservatief en, na vele generaties, nog altijd volledig op hun ‘thuisland’ gericht zijn. Het totale onvermogen en inzicht van ‘deze tunnelvisie-overheid’ in deze kwestie doet de haren ten bergen rijzen.

Begin jaren 70: Hoera, er komt een buitenlands jongetje in de klas…

Een kleuterschooljuf krijgt voor het eerst een jongetje van buitenlandse komaf in de klas. Dat klinkt en is voor iedereen spannend en avontuurlijk. Het jongetje (laten we hem voor het gemak Mohammed noemen, naar ‘DE’ profeet) spreekt uitsluitend Turks of Marokkaans en heeft dus al een forse leerachterstand en daardoor heel veel extra aandacht nodig. Dat dit ten koste gaat van de rest van de klas mag evident zijn. Mohammed blijkt qua leren helaas ook al geen uitblinker te zijn en dus wordt het met het Nederlands leren (toch de basis voor alle andere vakken) een ware ramp. Na 2 jaar gaat Mootje naar de eerste klas (tegenwoordig groep 3) van de lagere school waar de inmiddels opgelopen achterstand zijn onverbiddelijke vervolg krijgt. Dit is zowel een frustratie voor de leerkrachten als (lijkt mij dan toch) voor het kind zelf… of toch niet?*

Een generatie verder

Mohammed is inmiddels opgegroeid tot een begin of midden twintiger en heeft met zijn jonge gesluierde vrouw, eveneens van Turkse of Marokkaanse komaf, een door de islam verplichtte ‘kinderwens’ en zij krijgen een zoontje. Mohammed2. De juf kent de vader nog uit een van haar eerste jaren en weet nog hoe moeilijk en intensief het voor haar was om hem een beetje fatsoenlijk Nederlands te leren. En zijn Nederlands is overigens nog altijd zeer belabberd. Vreemd genoeg spreekt zijn 4 jarige zoontje, dat wèl hier geboren is, óók uitsluitend Turks. Dat komt omdat oma, die bij hen inwoont en al ruim 25 jaar in Nederland verblijft, nog altijd geen woord Nederlands spreekt (en dat ook helemaal niet wil), maar wèl de kleinkinderen opvoedt. Als de juffrouw aan Mo vraagt hoe dit kan, vindt er direct een heftig gesprek (net als thuis in het Turks!!!) plaats tussen de echtgenoten, waarvan de juffrouw uiteraard niets kan volgen. Gaat het over haar? Als de juf zegt dat als ze onderling Turks blijven praten het gesprek per direct klaar is, zegt de man; ‘’Juffrouw, ú MOET jongen Nederlands leren!’’

Dus een generatie verder is er niets veranderd en is alles nog steeds hetzelfde. Het enige verschil is dat het kind HIER geboren is, maar door de ‘opvoeding’ thuis nog altijd geen woord Nederlands spreekt. *Ook dit kind begint dus al met een forse leerachterstand. Daarnaast heeft het moslim-stel nog een belangrijk advies/belangrijke mededeling voor de juffrouw. ‘’Hij is jongen! Als jongen niets wil, dan met rust laten anders jongen boos’’…  Of de juffrouw dus wèl even respect wil hebben voor het feit dat hij een jongetje van Turkse/Marokkaanse afkomst is… En in hun opvoeding en cultuur is een jongen heilig en mag hij blijkbaar niet gecorrigeerd worden en kan hij volledig zijn eigen gang gaan. Narcisme wordt dus niet alleen aangeboren, maar ook/juist gekweekt door een uitermate discutabele opvoeding!

Ook gaat het kind op school uitsluitend met andere jongetjes van eigen afkomst om, spreken zij onderling alleen maar hùn taal, maken zij (ook onderling) opvallend veel ruzie en worden andere kinderen, maar vooral de meisjes, dàn al door hen als minderwaardig behandeld. Dat Mootje2 door zijn eigen verwende (haantjes)gedrag op zijn beurt door de andere kinderen wordt genegeerd en/of gepest, als hij zonder zijn vriendjes is, valt bij de ouders echter niet zo goed. De juffrouw moet daar wèl even iets aan doen (!) vinden zij, want ‘’hij is goede jongen’’ en wordt gediscrimineerd.

Mocht u zich dus nog afvragen waarom jonge ‘mannen’ van Marokkaanse en Turkse afkomst zulke uitgesproken verwende, over dominante etterbakken zijn… Dat wordt ze vanaf het begin in de opvoeding meegegeven! Gewoon omdat de ouders hier wèl willen wonen, maar zich níet Nederlands voelen en dat ook helemaal niet willen zijn. Er wordt dus van ú verwacht dat ú zich aan hen zult conformeren… leve het Nederlands leerstelsel en de Nederlandse wetgeving qua ‘vrijheid van geloof en eigen cultuur’. Niemand hoeft zich hier aan te passen aan de hier gebruikelijke normen en waarden, tènzij u van Nederlandse komaf bent, dan dient u zich aan elke buitenlandse cultuur aan te passen en al hùn eeuwen achtergebleven normen en waarden te respecteren… een ware verrijking!

Het zit ze in het snelkook-bloed

Tevens valt op school op dat jongetjes van moslimafkomst liegen alsof het gedrukt staat als zij rottigheid hebben uitgehaald en altijd direct naar anderen wijzen en hèn de schuld geven als zij erop aangesproken en gecorrigeerd worden. Als 4- en 5-jarigen dus al! Meteen in de slachtofferrol dus en uiterst beledigd en boos reageren als er iets van gezegd wordt. En blijkbaar blijft dat de rest van hun leven zo, want van welke publieke online forums en ‘politieke (moslim) partij’ kennen we exact ditzelfde gedrag? Juist! Het zit ze dus klaarblijkelijk in de genen.

Tweederangs volk?

Die slachtofferrol valt ze overigens als een warme deken om de schouders. Versterkt door de hier  helaas (nog) geldende wetgeving voor wat betreft de vrijheid van ‘godsdienst’ en het behoud van eigen cultuur die hier zo nodig gehanteerd moet blijven worden, buiten zij dat ten volste uit. Intussen wordt ú steeds vaker en steeds heftiger met deze, in ontwikkeling vèr achtergebleven, cultuur geconfronteerd. En dat begint dus al op de kleuterschool! De Groenlinkse ‘Klaver-denkers’ zien door hun roze bril geen enkel gevaar, maar uitsluitend ‘goede jongens’ en lieve moslimkindertjes. Geen enkel realiteitsgevoel zult u bij hen aantreffen. Daarom hoop ik dat ze hoogst persoonlijk ook eens wat ‘leuke’ ervaringen opdoen met deze on-Nederlandse vrijheid beperkende moslimcultuur die hier steeds meer eisen stelt. Een hypocriet jankvolk zonder enige zelfreflectie is het! (Op)gevoed door/met de geestelijk beperkende lariekoek der islam. En die ‘opvoeding’ thuis gaat hier heden ten dage, in heel veel gevallen, nog steeds exact zo!

Redenen te over om het dubbele paspoort en islamitische scholen per direct af te schaffen en ook de vrijheid van godsdienst drastisch in te perken. We hebben er als ‘samenleving’ namelijk in toenemende mate steeds meer last van in de vorm van intimidatie, bedreiging, agressie en openlijk geweld door een volk dat ons vanaf de kleuterschool al zijn wil, zijn cultuur en zijn 1400 jaar achtergebleven ‘geloof’ wil opdringen.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op De geestelijk achtergebleven overheersing

 1. Pieter zegt:

  ik heb het hier wel vaker gezegd, denk ik.
  wij wonen in Duitsland en onze kinderen spreken inmiddels beter duits dan nederlands.
  (dit in tegenstelling tot met name hun vader, maar kleinigheidje hou je altijd)

  enkele van mn neven zijn naar Canada geemigreerd, hun, daar geboren, kinderen spreken amper nederlands, tot verdriet van hun oma overigens.
  mijn neven stellen gewoon dat ze naar Canada getrokken zijn om daar te blijven, dus zien weinig heil in het aanleren van nederlands, hoewel ze snappen dat hun ma er niet blij mee is.

  dat onze kinderen wel ook nederlands spreken, komt uiteraard doordat we zeer kort aan de grens wonen, en dus veel contact met Nederland hebben.
  toch denk ik dat hun kinderen straks amper nederlands zullen spreken omdat hun ouders minder Nederland georienteerd zullen zijn.

  Een normale gang van zaken lijkt mij…. voor iedereen, ongeacht land van afkomst en land van bestemming. Iemand die van Irak naar grensgebied Iran verkast, hoeft ook minder taalbarieres te overbruggen dan zn broer die naar Nederland verhuisd.

  disclaimer: onze jongste spreekt geen duits en geen nederlands, maar hij is dan ook pas 1 dus het zij hem vergeven… 🙂

  Geliked door 3 people

 2. paulzwueste zegt:

  Het land uit met al dat rottuig!!!

  Like

 3. Alex Delarge zegt:

  Zo gaat het bij de meeste parasitaire inteelt muSSlim families.

  Like

 4. Republikein zegt:

  De juf heeft niets te vertellen, dat doet de schooldirectie wel voor haar, en dan gaat het om het binnenslepen van de poen want hoe meer leerlingen des te meer soepsidie, ook goed om het salaris veilig te stellen.
  De directie wordt dan weer aangestuurd door het boerenlullenzooitje uit Den Haag, de gemeente met de ooievaar als uithangboord met bijschrift “recht en vrede”.

  Geliked door 1 persoon

 5. kampersrene zegt:

  Zou er een Europees land de moed hebben om “Allah” de god van de Islamieten voor de rechter te slepen. De beschuldigingen zijn niets mals ! Terrorisme , misdaden tegen de menselijkheid , De vrouw van haar vrijheid beroven , door het verplichten van een hoofddoek of boerka te dragen Het dom houden van het ganse midden Oosten , zodat zij in de onmogelijkheid zijn om zich te ontwikkelen . Het pijnigen van dieren alvorens ze te slachten . Het verbod op het eten van smakelijke cotteletjes . Het verkrachten van vrouwen . Het besnijden van jonge meisjes . De verkoop van slaven en slavinnen , Het bezetten van beschaafde landen en zich infiltreren in de politiek ( Zoals DENK en Jesse Klaver) Het vervolgen en vermoorden van Christenen of andersdenkenden . Het bouwen van moskeeen . De haat tegen Homo’s aanwakkeren en ze zelfs te pletter gooien .Het eisen van allerlei zaken die hun niet aanstaan, desnoods door hongerstaking .Verbieden van muziek te beluisteren of zich te ontspannen enz enz Ik besef dat die aanklachten verre van volledig zijn .Ze overtreffen in ieder geval de nazi’s
  Het is volkomen onbegrijpelijk dat er nog menschen zijn die sympathiseren met die bende
  “”””Wilkommen Fluchtelingen””””” is de vloek van de eenentwintigste eeuw samen met
  “””vrijheid van Godsdienst”””””

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Het besnijden van jonge meisjes.”

   Wat te zeggen van het besnijden van jonge jongetjes? Want de almachtige, alwetende, onfeilbare god heeft kennelijk die jongetjes toch niet goed geschapen, want er moet ogenblikkelijk aan gesleuteld worden. Wat is dat trouwens voor een klote god, die niet eens een jongetje goed in elkaar kan zetten?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 6. Beschouwer zegt:

  Heel goed artikel dit. Maakt (alweer) veel duidelijk. Ook bij bijvoorbeeld andere instanties krijgen moslims sneller en vaker hun zin dan autochtonen. De medewerkers geven de allochtone werklozen sneller en soepeler een uitkering dan autochtone werklozen om van de stress af te zijn. De medewerkers weten dat men autochtonen makkelijker van het kastje naar de muur kan sturen en makkelijker kan pesten en vernederen. Ook sociale huurwoningen worden makkelijker toegewezen aan buitenlanders.

  Like

 7. Qvic zegt:

  Het grote punt is dat moslim jongens nooit gecorrigeerd worden in hun opvoeding. De moeder heeft geen bevoegdheden om dit te mogen/kunnen doen binnen in de islam, kleuters van 5 jaar hebben al een grotere machtspositie in het gezin dan de moeder. De vaders bemoeien niet met de opvoeding van hun kinderen. Dus de moslim jongens groeien op als verwende kinderen, die denken dat alles mag wat zij het juiste vinden. De enige correcties die zij krijgen komen uit de moskee en lotgenoten. Met dit barbaarse haantjes gedrag waar het recht van de sterkste geldt, zijn alle moslim jongens/mannen een ongecontroleerde projectielen die een gevaar vormen voor de westerse beschaving. Zich aanpassen aan de normen en waarde van hun gastland is in hun belevenis een teken van zwakheid en een overgave aan hun vijand, want volgens hun religie zijn zij de uitverkorene.

  Like

 8. Harry Kooistra zegt:

  Er wordt dus van ú verwacht dat ú zich aan hen zult conformeren…

  Aanpassen? Zeg dat maar tegen Nederlanders in het buitenland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s