Haagse moskee bedreigd met aanval met truck

Screenshot_76

DEN HAAG – De as-Soennahmoskee in Den Haag heeft afgelopen weekeinde een dreigbrief ontvangen. De anonieme afzender schrijft in de brief aan de stichting dat een tegenaanval op moskeebezoekers niet is uitgesloten. „Een vrachtauto die een school of moskee raakt! Vergeet dat niet!”, staat in de brief geschreven. De schrijver heeft een speelgoedvrachtwagen bij de brief gestuurd.

De Telegraaf

De politie zegt dat zij zaterdagmiddag is geïnformeerd over het bestaan van de brief. „In overleg met het moskeebestuur hebben wij zondag tijdens de aankomst en het vertrek van moskeebezoekers extra toezicht gehouden. Maandag zal het moskeebestuur aangifte doen en starten wij een onderzoek naar de herkomst van deze brief.”

Het bestuur van de stichting as-Soennah zegt „zeer geschokt en ontdaan te zijn om juist in de maand ramadan, waarin het in en om de moskeeën erg druk is, dit dreigement te ontvangen.” Volgens het moskeebestuur kunnen de bedreigingen niet los worden gezien van de „hetze tegen de islam en moslims door bepaalde politici en sommige media. Het is volgens de stichting „niet ondenkbaar dat hun rol, in combinatie met de turbulente tijden waarin wij nu leven, leidt tot het daadwerkelijk uitvoeren van het dreigement.”

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

52 reacties op Haagse moskee bedreigd met aanval met truck

 1. maarten1954 zegt:

  Het, Nederlandse, volk komt in opstand. Geweld, net als ‘thee drinken’, keur ik af, maar dit kan ik zeker begrijpen.

  Like

 2. Thoth zegt:

  (..)Een vrachtauto die een school of moskee raakt! Vergeet dat niet!”

  Huh, een school? Met de autochtone leerlingen daar? Met een speelgoed auto? Nee, ik dacht het niet, het is een grap. Maar natuurlijk geeft de as-Soennah moskee dit aan de politie, die aanwezig was tijdens de iftar. Ze moeten uiteraard degene die de klucht heeft gedacht, oppakken…

  En de ramadan en de overige criminaliteit uit de islamitische hoek, eh…. laat maar zitten.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Kan me niet voorstellen, dat een Nederlande met pure opzet een school binnen rijdt om daar de kinderen te vermoorden.
   Üük weet ik dat er uitzondereingen op drze regel bestaan. Maar nee, niet een school met imhoud aan gort rijden.

   Like

 3. Tistochwat zegt:

  Zielig toch, hè, die lievvve mohammedaantjes?
  Ze gaan aangifte doen, de hypocriete slachtofferrolspelertjes!

  O wee als getergde blanken een aanslag op een haathut zouden plegen, dan zijn de rapen voor de daders meer dan gaar: op zijn minst levenslang de bak in.
  Maar als een krankzinnige allahu akbarroeper met een vrachtwagen op een mensenmassa in rijdt, komt deze er altijd mee weg. Want: ‘religie van de vrede’, ‘vrijheid van godsdienst’ of andere dwaze goedpraterij.

  Ik zeg: het zal tijd worden om die smerige mohammedanen een koekje van eigen deeg te geven: oog om oog, tand om tand! Geweld begrijpen ze, ‘liefff zijn’ niet.

  Liked by 2 people

 4. Lucie zegt:

  “In deze tijd van de ramadan”,ja dat is de tijd voor moslims om zoveel mogelijk christenen te vermoorden terwijl de politie toekijkt.
  Nu moeten er allerlei maatregelen genomen worden,want ja,die arme moslims.

  Liked by 1 persoon

 5. Waar is d brief en is deze in foutloos Nederlands geschreven/geplakt………… ( ik bedoel, is de dreigbrief niet van henzelf om zo islamophobie te ‘bewijzen’?)

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Kan niet anders dan tot de conclusie komen dan toen de SHITLAM binnengehaald werd in Nederland/Europa, dit het startsein was van een volgend Groot Conflict! En dat zo’n 50 miljoen mohammedanen de rest van de Europeanen al lang in een wurggreep houdt! Elke tegenactie zal door de SHITLAM “beloont” worden met bloedvergieten! Het nieuwe kabinet zal dan ook weer uitsluitend bestaan uit gegijzelden van de shitlam!!

  Liked by 1 persoon

 7. Geronimo zegt:

  Typische en schaamteloze reactie van de booslims, die weer ongegeneerd in hun slachtofferrol kruipen: „hetze tegen de islam en moslims door bepaalde politici en sommige media. Het is volgens de stichting „niet ondenkbaar dat hun rol, in combinatie met de turbulente tijden waarin wij nu leven, leidt tot het daadwerkelijk uitvoeren van het dreigement”.

  Dat hun haatdragende ideologie de enige echte drijfveer is achter het plegen intussen van al die moorddadige aanslagen door mohammedanen tegen onze Europese burgers, speelt uiteraard geen rol. Dat dit komt door de inhoud van de koran en hun haatpredikende imams, zijn ze blijkbaar vergeten. Of hoe de pot nog maar eens de ketel verwijt dat hij zwart ziet.

  Wat hadden ze dan verwacht, deze hufters, dat onze mensen lijdzaam zouden blijven toezien op hun islamitische aanslagen? Nu krijgen ze eens een koekje van eigen deeg: ongerust zijn over de eigen veiligheid bij elke manifestatie van hun pervers ideeëngoed. Daarmee moeten wij al jaren leren mee leven. Wel besteed, zou ik zeggen, zo weten ze het meteen hoe dat voelt.

  Liked by 2 people

 8. Ivanhoe zegt:

  Een plastic vrachtautootje kan heel wat bedreigender zijn dan zo’n echte in Stockholm die het meisje Ebba aan stukken reed.
  Zijn de moslims toch weer slachtoffer.
  Zonder dat er ooit iets gebeurt.
  100% False Flag dit.
  Goede marketing.
  Zucht.

  Like

 9. Marian zegt:

  Een lesje dreigement kan geen kwaad.

  Like

  • Anna zegt:

   U hebt gelijk. Zo worden wij al dagelijks bedreigd……… uit naam van die profeet……
   Hier zou je kunnen zeggen ” een koekje van eigen deeg”

   Like

 10. Modes zegt:

  Dat is taktiek van de moslims, draait het om en neem meteen de politici die hun niet welgevallig is op de korrel, gewoon een False Flag creëren!!!!

  Like

 11. Japio zegt:

  Turbulente tijd? Jullie hebben er zelf voor gekozen om de strijd aan te gaan met dat intolerante geloof van jullie. Zonder islam in Nederland zijn er ook geen problemen denk daar maar eens over na huichelaars. Jullie moslims en linkse liberalen vergallen onze maatschappij met die haatdragende horrorreligie. Stel je voor, een wereld zonder islam. Dat is bijna het paradijs op aarde, geen moskeeën, geen haatpredikers, bijna geen misdaad, veel gevangenissen kunnen gesloten worden, geen straatvervuiling, geen uiterlijke kenmerken van deze indoctrinatie enz enz. Een utopische gedachten is het want er zullen alleen maar meer van deze onverlaten ons land en de EU binnen treden.

  Liked by 1 persoon

 12. vanhetgoor zegt:

  Dit is een HOAX, in de brief worden moskee bezoekers omschreven als ‘onschuldig’ en ieder beschaafd mens weet dat zij dit niet zijn. Daarom is deze brief geschreven door een Mohammedaan.

  Liked by 3 people

 13. Cathja zegt:

  Heeft het bestuur van deze moskee ook enig idee hoe het komt dat dit soort dreigementen tegen de islam ontstaan? Wie hebben er als eerste bedacht om met een vrachtwagen op onschuldige mensen in te rijden, met vreselijk veel doden tot gevolg?
  Waarom beweert het moskeebestuur dat deze dreigementen niet los gezien kunnen worden van ‘de hetze tegen de islam en moslims door bepaalde politici en sommige media’? Wéér de schuld neerleggen bij anderen, maar niet de hand in eigen boezem steken hè?!
  WIE brengen veel onrust en verontwaardiging in onze maatschappij? Zijn wij -de autochtone Nederlanders- dat, of zijn het moslims (vaak jongeren), die respectloos en brutaal jegens niet-moslims zijn?

  Het moet eens afgelopen zijn met het omkeren en verdraaien van feiten, ‘geacht’ bestuur van de moskee. Je oogst wat je zelf hebt gezaaid! De koran staat vól met haat, nijd en moordoproepen jegens de kaffirs, en dat zijn wij. Jullie nodigen HAATPREDIKERS uit. Waarom??
  Ik word kotsmisselijk van die eeuwige slachtofferrol, die moslims steeds opnieuw aannemen. Kijk eens naar jullie kinderen, die jullie verzuimd hebben op te voeden tot fatsoenlijke mensen. Kijk eens welke overlast ze onschuldige NEDERLANDSE burgers geven!
  Hebben wij het hier naar gemaakt? Ik dacht het niet!!

  Waarom voelen veel allochtone jongeren zich achtergesteld als ze werk zoeken? Wel, velen vertikken het om een opleiding met goed gevolg af te ronden. Dat is het antwoord wat past bij de vraag waarom (moslim-)jongeren maar moeilijk aan de slag komen. Dat heeft niets, maar dan ook niets met discriminatie of racisme te maken. Het schoolverzuim onder allochtone jongeren is hoog. Ook zoiets. Het interesseert hen werkelijk geen bal of ze een diploma krijgen of niet. Als ze zó onverschillig zijn, moeten ze ook niet zeuren dat er geen baan voor hen is.

  Zoek het eens bij jullie zelf, ouders, en stop eens met de woorden ‘discriminatie’ en ‘racisme’ te pas en te onpas te gebruiken. Wie worden er in ons eigen land het méést gediscrimineerd….?
  Als we kijken naar onze overheid, dan raak ik steeds meer overtuigd dat de autochtone Nederlander steeds minder wordt gehoord, want hun aangiften verdwijnen nogal eens in de prullenbak. Moslims worden altijd gehoord, en hun (vaak onredelijke) eisen worden meestal ingewilligd. Met of zonder gebruikmaking van geweld of het dreigen daarmee.

  Nederlanders staan bekend als fatsoenlijk mensen. Dat is de reden dat massale tegen-acties tot nu toe uitblijven als er weer eens stront aan de knikker is met moslims. Maar niemand kan garanderen dat onze bevolking zich nooit zal verdedigen. Denk daar maar eens goed over na, en hou eens op met dat eeuwige geklaag.

  Het staat jullie vrij om te vertrekken.

  P.s.: ik ben persoonlijk absoluut tegen het doodrijden van mensen, ongeacht wie het zijn.

  Liked by 1 persoon

 14. Aegolius cs zegt:

  Verzet uit zich op vele, niet altijd opgemerkte of verstandige, manieren.

  Like

 15. Golden Girl zegt:

  wees maar niet bang hoor, de Nederlander doet zoiets niet, terroristen sturen geen dreigbrief die voeren zonder waarschuwing hun plannen uit, en de hetze tegen de islam, ach hoe zou dat nou toch komen? Omdat Westerlingen continu aan flarden worden gereden, o wee als een moskee een dreigbrief krijgt, kom op power flower kids allemaal in een kring hand in hand om die moskee gaan staan, schiet me opeens te binnen dat ik ook een speelgoedvrachtwagen in de kast heb liggen

  Liked by 1 persoon

 16. Jan Zwitser zegt:

  Eerder heb ik nooit een waarschuwing gezien of gelezen. De onschuldigen werden overvallen.

  Like

 17. Harry zegt:

  Wat een smerige verraderlijke rotzakken zijn het toch !
  Nu steun zoeken bij de politie , maar als diezelfde politie een criminele moslim komt ophalen , dan worden ze bedreigd , uitgescholden en wordt zelfs hun dienstauto in brand gestoken !

  Er worden voortduren aanslagen en moorden gepleegd door de islam , wie daar wat van zegt is een racist , islamofoob , etc .

  Als iemand een briefje stuurt zijn er 100000. van slag .

  Ergo , zij vinden ze dat ze alles mogen flikken , diefstal , moord en doodslag , maar wee degene die daar wat van zegt . Ze zijn net zo open-minded als een boerka doorzichtig is .
  Dus zit er iets vreselijk mis in hun bovenkamer .
  Maar dat weten wij al jaren !
  Inteelt , verkeerde genen , verkeerde afkomst , verkeerde doctrine en gehersenspoeld .
  Daarom wordt het nooit wat met die lui .
  Ze lopen hier straks allemaal nog een minderwaardigheidscomplex op .

  Daarom , laten we al die mensen redden .
  Nu kan het nog .
  Donder ze allemaal het land uit en terug naar die zandbak .

  Liked by 1 persoon

 18. koddebeier zegt:

  Wat je zaait zal je oogsten !!

  Like

 19. biebie zegt:

  Waarschijnlijk zullen ze nu de hulp van de NATO inroepen (artikel 5) .

  Like

  • Nemesis zegt:

   Wat zou de NATO dan moeten doen? Nederland plat gooien. Nee dat ka nu dus niet, verdiep je dus maar eens in de opgaven van de <nato.

   Like

   • biebie zegt:

    De moslims bevrijden van de nederlanders !!!!!!!!!!!!!

    Liked by 1 persoon

   • biebie zegt:

    Ik zal er de volgende keer cynisch bij zetten, dacht dat het wel overduidelijk zou blijken!
    Verdiep je eens in begrijpend lezen.

    Like

   • Nemesis zegt:

    GVD wat een stomme opmerking. Je schreef iets cynisch en krijgt dus een evenzo cynisch antwoord terug. Je mag je goede raad van begrijpen lezen gaarne op je zelf toepassen.

    Like

 20. Pietersen zegt:

  Wat een stelletje lafaards van die haathut Soenah met zijn achterlijke bezoekers. Die brief hebben ze zelf gemaakt waarschijnlijk en nu schreeuwen ze moord en brand om een speelgoed vrachtautootje. De pot verwijt de ketel.
  Hier een impressie van deze haat-moskee die Hirsi Ali de meest verschrikkelijke ziektes toewenst.
  De documentaire gezien gisteravond “Waarom wij hier zijn” over Israel ? Daarin werd al gesteld ‘wat zij zeggen dat bedoelen ze ook zo’. Nee, het is geen grap als ze ons willen afslachten, ze gaan het uitvoeren ook als de tijd daar is.
  http://www.omroepwest.nl/nieuws/2987833/Bestuur-as-Soennah-moskee-Den-Haag-optreden-tegen-mensen-die-verderf-zaaien

  Like

 21. john zegt:

  Moslims denken dat op mensen inrijden of gebouwen in de fik teken hun monopolie is. Ons monopolie eindigt bij de sociale kassen.

  Liked by 1 persoon

 22. Zouden ze het niet zelf in scène gezet hebben?

  Liked by 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   Dat zou je wel haast denken omdat de brief geen vouwen heeft, en niet opgevouwen niet in de envelop past. Om dan later te komen met een brief met vouwen is niet geloofwaardig.

   Verder is deze moskee ontzettend hypocriet want ze hebben het niet over alle slachtoffers die al omgekomen zijn door vrachtwagens en door moslims bestuurd werden. Verder valt me aan de brief op dat er een groot lettertype is gebruikt en dat dat schijnbaar bewust zo is gedaan zodat het op een foto te lezen zou zijn.

   Like

 23. Maar wanneer G. Wilders een politiek incorrect woord of zin uitspreekt dan worden veel Nederlanders gekrengt en reageren dan hoogst selectief verontwaardigd, hun goede gevoel in het hoofd verdwijnt onmiddellijk en hun gevoelens zullen pijn doen. Dit is alleen het ultieme bewijs dat het volk in een maakbare, geprogrammeerde maatschappij leven, welke niet in staat is om zelf een kritisch oordeel te vormen.

  Like

 24. Eric zegt:

  Tijd inderdaad vanwege niet moslims om enige assertiviteit aan de dag te leggen. In een oorlog is het gebruik van de wapens van de vijand een te overwegen, vaak werkzame strategie. Enkel het spreken van de taal van de vijand kan die vijand op betere gedachten brengen. Genadeloosheid, dus !

  Liked by 2 people

 25. BertG. zegt:

  Er klopt helemaal niks, eerst werd de brief getoond zonder een vouw er in, in een te kleine envelop.
  Dit was mensen opgevallen, want de brief pasten nooit in die envelop.
  Komt er later een foto naar buiten waarin de brief ineens wel gevouwen is.
  Ik geloof er dus helemaal niks van.

  https://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/06/bewijs_dreigbrief_moskee_nu_me.html

  Like

 26. Theresa Geissler zegt:

  Volgende keer een nep-handgranaat meesturen: Hebben ze nóg meer reden om te piepen bij de politie!
  Of weet je wat? Stuur ze een fles varkensbloed met het dreigement, dat binnenkort hun hele moskee èn zijzelf ondergespoten zullen worden! LOL!

  Liked by 1 persoon

 27. hslot4 zegt:

  Zal wel door een moslim gestuurd zijn die brief en speelgoed auto .
  Iedere moslim profiteert van terrorisme iedere !.

  Like

 28. Claudia M. zegt:

  Interessant, maar ik zie het niet los van de vele aanslagen, gepleegd door moslims. Zorgen deze niet eerder voor turbulente tijden? Niet één politici en ook geen ‘sommige’ media hebben dreigementen geuit of opgeroepen tot geweld, dit is dus weer eens je reinste bullshit!

  Like

 29. Steven zegt:

  Nu zal vast het hele Nederlandse politiekorps er wel weer worden opgezet om de dader te vinden….500 uur manwerk om beslag te leggen op alle camera’s in de buurt en de dader als hij gepakt wordt 30 jaar celstraf te geven.
  Was het aan een KERK of synagoge gericht, dan had men gewoon gewacht tot er daadwerkelijk iets gebeurt zou zijn….
  Beetje tegengas tegen die haatkoppen kan geen kwaad… (ze zijn vast ONTDAAN…want dit verwachten ze niet van de brave westerling)

  Liked by 2 people

 30. Karen zegt:

  Jeetje wat zijn wij diep gezonken zeg, die arme mohammedanen een dreigbrief sturen. Werkelijk het afschuwelijkste nieuws dat ik gehoord heb de afgelopen maand. Een heuse dreigbrief, van zulk nieuws vallen alle aanslagen en doden die gevallen zijn in naam van allah echt compleet in het niet Ik hoop dat ik niet wakker lig vannacht over deze ellende. In ieder geval ben ik wel ontzettend blij dat de politie mankracht heeft gevonden om die arme mohammedanen wat extra te beschermen. Ook fijn te weten dat ze aangifte gaan doen en dan kan ik ze garanderen in dit geval zal echt de onderste steen boven komen want de zware misdadiger die een brief plus speelgoedautootje gestuurd heeft zal gevonden worden! En het allerbeste nieuws de Nederlandse rechters zullen dan een hele grote uitzondering maken en de dader zeer streng straffen. Want dat kunnen ze best wel, tenminste in bepaalde gevallen dan hè als het een racistische blanke betreft, kijk maar naar de straf die de eier- en vuurwerkgooiers gehad hebben, je weet wel die het grasveld bij de moskee beschadigd hebben.

  Like

 31. Demon zegt:

  Lees de brief eens goed, zoals iemand hier al benoemde er wordt gesproken over onschuldige moslims?!? Iemand die op zijn zuinigst gezegd niet zo van moslims houdt en een dreigbrief schrijft spreekt van onschuldige kinderen en niet van onschuldige moslims of moskee bezoekers.
  Dit is zo een hoax om weer in de slachtofferrol te kruipen! We gaan nog heel veel van dit soort dingen zien, moslima’s die zijn aangevallen maar toch eigenlijk niet, nog meer dreigbrief van eigen hand , let maar op!

  Like

 32. Mirjam zegt:

  Ik sta er niet van te kijken als het wél een brief is van een niet-moslim. Ik denk, als het zo is, dat het gewoon komt dat mensen genoeg hebben van de eeuwige jihad door de moslims. Het aanvallen van ‘niet-gelovigen’. Onschuldige kinderen, mensen vermoorden en uit het leven rukken. Met welk recht denken zij dat dat ze dat zouden mogen doen? EN er ook nog mee weg komen.
  De waarschuwing die in dit alles, en, zou het zo zijn, in deze brief ligt is die van mensen die tot op het bot getergd zijn door de moslims.

  Nu voelen zijzelf zich aangevallen. Nu weten ze hoe het is, zou die brief authentiek zijn, om in het spervuur te liggen. En als de moslimcultuur zo doorgaat met moorden, dan krijgen ze logischerwijs lik op stuk. Mensen zullen hun eigen families en landen beschermen en zich niet meer laten ringeloren door gajes wat denkt de wereld te kunnen veroveren, omdat een achterlijk figuratief persoon in een nachtmerrie hen dat als religieuze waarheid eeuwen geleden heeft ingeprent.

  Like

 33. Breinbrouwsels zegt:

  Ik geloof er geen zak van. Nederlanders doen zoiets niet, die stuurden bijvoorbeeld in WO2 ook geen brief aan de bezetter dat ze er een paar gingen opblazen.

  Like

 34. Lynda zegt:

  Hebben ze ongetwijfeld zelf gefabriceerd, de gebruikelijke slachtofferrol en even afleiden van de allah akbar roepende verwarden en diabeten die voortdurend in heel Europa op niet moslims inrijden!!!

  Like

 35. Jules Vismale zegt:

  Het zou men zelfs niet eens verbazen als dadelijk in Duitsland, Zweden, Frankrijk, België enz. een heel stel radicale moslimhaters met een reusachtige tank dwars door een moskee of een asielzoekerscentra heen rijden, dezen totaal platwalsen met iedereen daarin en hierna de overlevenden met granaatvuur bestoken! Die moslims en hun linkse vrienden oogsten rijkelijk wat ze zaaien met hun verachting en haat naar hun voormalige gastheren toe!

  Like

 36. Geronimo zegt:

  In verband met de reactie van Pietersen (http://www.omroepwest.nl/nieuws/2987833/Bestuur-as-Soennah-moskee-Den-Haag-optreden-tegen-mensen-die-verderf-zaaien))

  zegt de mohammedaanse beroeps zand-in-de-ogenstrooier met dienst, iets heel merkwaardig.

  Op de vraag van de journaliste wat de moskeet in kwestie moet doen om dergelijke problemen (als die in Parijs) te voorkomen, zegt hij ondermeer zonder blozen het volgende: (0036”) “…proberen met de jongeren in contact te komen, proberen te weerleggen dat teksten en dat soort zaken, die ze uit de koran en de overlevering halen, niet kloppen”

  In eerste instantie zou je kunnen denken dat deze mohammedaanse woordvoerder daarmee toegeeft dat de koran en alles wat daar op slaat, ordinair boerenbedrog is, de grootste perfide leugen van deze wereld. Wat er in de koran dan wel ‘niet klopt’, krijgen we eventueel niet te horen. Nochtans, volgens alle mohammedanen is de koran het enige door god persoonlijk gedicteerde boek, zijn eigenste woord dus, waaraan niets mag worden gewijzigd of anders geïnterpreteerd, de facto ook niet aan de ‘fraaie’ verzen, waarin deze maangod zijn volgelingen onverbloemd opdracht geeft om ongelovigen te doden etc.

  Bij nader inzien evenwel wil deze islamitische woordvoerder de westerse naïevelingen enkel meegeven dat de beweerde mohammedaanse extremisten of ‘geradicaliseerden’, verantwoordelijk voor al de aanslagen in Europa en daarbuiten, eigenlijk lieden zijn die de inhoud van de koran totaal verkeerd interpreteren (’niet kloppen’). Volgens dit heerschap gebeurt dus al dit bloedvergieten door mohammedanen ondanks de islam en zijn koran, en niet dankzij de islam. De islam treft met name absoluut geen schuld.

  Enige verduidelijking ter zake krijgen we uiteraard niet te horen, en al zeker niet over de inhoud van de toch meer dan 300 dodelijke verzen in de koran, waarin allah persoonlijk zijn ‘vredevolle’ aard toont, en wiens goddelijke, niet te negeren bevelen door al deze mohammedaanse moordenaars dan ook volgens het boekje worden uitgevoerd. En ook deze imam, of wat hij ook moge wezen, weet dat natuurlijk ook. Alleen, de niet geïnformeerde westerse burger, mag dat niet weten. Vandaar zijn rookgordijn.

  Like

 37. Stef zegt:

  Om enkele redenen kun je concluderen dat dit een fakebrief is.
  Ten eerste gaat een aanslagpleger dit niet eerst in een brief zetten.
  Ten tweede zal geen enkele Nederlander met een vrachtwagen tegen een school met kinderen aanrijden.
  Vooral niet tegen een islamitische. De moslims zouden er vooral weer baat bij hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s