Hoezo “politiek vervolgd”: Steeds meer zogenaamde vluchtelingen gaan op kosten van de Duitse belastingbetaler met vakantie naar hun thuisland

Screenshot_81

“Als politieke asielzoekers in hun landen met vakantie gaan, dan zijn ze geen politieke asielzoekers.”

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Vakantie in eigen land is het prettigst. Natúúrlijk geldt dat ook voor “vluchtelingen”. Pure volksverlakkerij. Als “politieke asielzoekers” in hun landen van herkomst, waarin ze zogenaamd politiek worden vervolgd, met vakantie gaan, dan gaat het niet langer om politieke asielzoekers. Dan zijn het economische migranten.

Michael Mannheimer BlogEuropeNews

En als een Duitse autoriteit zoals het Bondsbureau voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) van deze vakanties afweet en deze zelfs ondersteunt, dan is deze autoriteit misdadig. Omdat hij Duitse wetten verkracht. En ons Duitsers – tezamen met de Duitse Stalin-pers, wiens heimelijke voorzitter de ZDF-Chef-ideoloog Claus Kleber is – systematisch en duivels voorliegt over de werkelijke achtergronden van verreweg de meeste, als “politiek vervolgd” voorgestelde, economische immigranten.

Volgens Artikel 18 van de grondwet zouden zo goed als alle Duitse media verboden moeten worden

Artikel 18 van de grondwet voorziet voor alle media die hun macht misbruiken met het oogmerk de vrijheidslievende democratische Grondwetgeving in gevaar te brengen of af te schaffen in het verlies van hun recht op Vrijheid van Meningsuiting. Was Duitsland nog een rechtsstaat geweest, dan zouden in één klap 99% van de Duitse media hun dienst moeten stopzetten.

Mocht het Duitse militarisme zijn volk toch nog voor zijn geplande vernietiging behoeden, dan zal precies dit gebeuren.

(Michael Mannheimer)

————————————————————————

Steeds meer zogenaamde vluchtelingen gaan met vakantie in het land van herkomst – en de belastingbetaler betaalt ook dát!

Wat hebben ze ons niet allemaal verteld om hier maar aanspraak te maken op asiel. Ze werden bedreigd met foltering en vervolging, moesten vluchten voor de oorlog, enzovoort, enzovoort. Alleen merkwaardig, dat vakantie steeds meer zogenaamde vluchtelingen terug trekt in deze verschrikkelijke gebieden. Masochisme?

De “Welt” meldt dat het Bondsbureau voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) inmiddels vaker verneemt over reizen van vluchtelingen naar hun landen van herkomst. Het fijne ervan weet men natuurlijk niet, omdat ook dit “fenomeen” statistisch niet in kaart wordt gebracht. En een mooie vakantiereis naar het land van herkomst leidt er natuurlijk ook niet toe dat de vluchtelingenstatus ongedaan wordt gemaakt.

Het “Naumburger Dagblad” schrijft: “Vanwege EU-regels wordt de bescherming voor erkende vluchtelingen in Duitsland ook niet automatisch teniet gedaan als ze vrijwillig naar het land reizen dat ze uit vrees voor vervolging zijn ontvlucht.”

En natuurlijk moet de Duitse belastingbetaler ook voor de periode in het vakantieoord opdraaien:

“Afgelopen herfst waren er bij de Berlijnse arbeidsbureaus gevallen bekend, waarin erkende asiel-berechtigden teruggekeerd waren naar hun land van herkomst. De arbeidsbureaus zijn erbij betrokken, omdat asiel-berechtigden daar Hartz-IV-uitkeringen van betrekken. Ze moeten een vakantie melden, maar hoeven niet de vakantiebestemming op te geven.”

Aldus het “Naumburger Dagblad”.

In feite wisselen de arme mensen echter eenvoudig slechts van vakantieadres.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Hoezo “politiek vervolgd”: Steeds meer zogenaamde vluchtelingen gaan op kosten van de Duitse belastingbetaler met vakantie naar hun thuisland

 1. ronald en cher zegt:

  En dat domme VARKEN van een MERKEL maar blijven geloven in die zielige “vluchtelingen” Totdat het hele sociale stelsel is leeggevreten en het land bankroet.

  Like

 2. dirkroelofs zegt:

  en die Pinokkio van ons land loopt maar wat graag achter dat fascisten monster aan.

  Like

 3. Golden Girl zegt:

  er zijn genoeg mensen die in geen jaren op vakantie zijn geweest, ze krijgen dus genoeg geld om ff gezellig naar hun thuisland te gaan, in Europa lekker poen vangen en heerlijk in het o zo gevaarlijke thuisland aan het zwembad liggen, en maar blijven vol houden dat deze mensen zo zielig zijn, nee het zijn uitgekookte lieden die op kosten van de burgers leven en in hun thuisland vertellen wat een grote SUKKELS ze zijn in het land die dit mogelijk maakt

  Geliked door 1 persoon

 4. Claudia M. zegt:

  Dit gebeurt al zolang er vluchtelingen zijn! Niet alleen in Duitsland. Overal waar de Ellende Unie in Europa is neergestreken en oplegt half Afrika, M-O en verder Aziatisch gebied in huis te moeten nemen.

  Er is hier maar één oplossing en dat is geboortebeperking, de aarde kan deze bevolkingsexplosie niet aan, zij kan haar niet voeden! En men kan zichzelf ook niet voeden, omdat een golf geloofswaanzinnigen hun van huis en haard verjaagd!

  Ondertussen moeten deze mensen, hoe vreselijk dan ook, buiten de EU gehouden worden, willen wij ook maar enige vorm kunnen blijven bieden. Europa als derde wereldland gaat dat niet trekken.

  Like

 5. Mirjam zegt:

  Off topic: Duitsland heeft nu ook aangifte gedaan tegen NGO’s die taxi spelen.

  http://nos.nl/artikel/2180112-aangifte-om-redden-migranten-op-middellandse-zee.html

  Like

 6. Pietersen zegt:

  O, maar dat gebeurt hier ook. Twee allochtone gezinnen ken ik van dichtbij, allebei asiel gekregen.
  Het een al jaren in Nederland en nog steeds de taal niet machtig en geen werk. Het ander, voor zeker uit Syrie, al 2 jaar hier, voert geen spat uit. De hele Ramadan weg en nog steeds niet thuis, dan moet je haast wel naar het buitenland zijn of niet soms.

  Like

 7. Antivenin zegt:

  Drie miljoen Syrische “vluchtelingen” zijn vanuit Turkije naar Syrië teruggegaan om het einde van de Ramadan te vieren. “want hun huis staat in veilig gebied”, volgens een man die niet ging, want hij kwam uit Aleppo. Die drie miljoen kunnen daar dus gewoon blijven! Grens dicht en wegwezen!!

  Like

 8. Theodoor zegt:

  Zij die dit allemaal wel weten kunnen nog geen vuist maken lijkt me.
  Het wachten is op moment dat de fles vol is en barst.
  Omdat we slechts mensen zijn kan het niet uitblijven, mensen weten waar mensen tot toe in staat zijn.

  Like

 9. Beschouwer zegt:

  Zoals gezegd de meeste “asielzoekers” zijn uitkeringszoekers en gelukszoekers. Een autochtone werkloze durft nog niet eens te dromen van zo’n vorstelijke behandeling door de uitkeringsinstanties.

  Like

 10. Marian zegt:

  Ik mag hopen dat er gauw een eind gemaakt wordt aan die verwen cultuur ten koste van eigen volk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s