OP WATER EN BROOD . . .

Screenshot_85

(Door: “Driek”)

Het is een donkere nacht. Het zwakke maanlicht tekent een witte lichtplek op den massief met ijzer beslagen deur waarachter den kopstukken der Haagse misdadigers zijn opgesloten. Eindelijk, na een bestorming der Haagse Veste door joelende burgers, na ruw handgemeen, woedend gebrul, wapengekletter en glasgerinkel, hebben dezen leugenachtige misleiders den onderste trede bereikt. Zij brengen hun laatste levensjaren door in diep menschelijke eenzaamheid. Broekbretels zijn hun al afgenomen. Nu dienen zij wederom met den handen in hun zakken hun broek op te houden. Van den schone buitenwereld hebben zij voorgoed afscheid moeten nemen. Tergend langzaam gaan zij hun noodlottig einde tegemoet.

Dit elitair gezelschap, in voorbije tijden gezeteld in chic woonvertrek en clubfauteuil, volgevreten met haute cuisine en genotvol gelurkt van exquise wijn, dient nu zijn laatste levensjaren te slijten in kommer en boete doen. Dezen somber getraliede cellen, waar geen zonnestraal kans krijgt hun boosaardige ziel te verlichten, hebben het deprimerende aanzien van een doodkist.

Hun dagen verglijden zonder uitzicht en ook het eerste schrale morgenlicht werpt slechts een flauw schijnsel door een matglazen met spinrag besmeurde bovenruit. Karig voedsel bestaande uit water en brood en slecht één maal per week een zure appel als traktatie voor den vitamine is de enige lekkernij.

Met recht moeten zij door een zure appel heen bijten. Vooral Mark Rutte en dien misdadige Jesse Klaver, die uit was op de vernietiging van Nederland, hebben grote moeite zich aan te passen aan het zeer strenge gevangenisregime. Edoch, spitse lezer van “E.J. Bron”, dien zure appel zullen zij tot het einde hunner leven moeten verorberen. Hier zitten den Haagse verkwisters zonder achting voor het volk. Den dood waart hier rond en het gevangeniskleed is het boetekleed voor hun misdaden tegen onschuldige burgers die geslachtofferd zijn voor dien verderfelijke islam.

Den rechters die Geert Wilders vervolgden voor zijn uitspraak ‘minder Marokkanen’ verblijven in dien speciaal geïsoleerde cellen waarin Wilders tijdens zijn bewaakte bestaan zijn armzalig leven diende te leiden. Dien schande, aangedaan door al dien verrotte mispels, onoprechte naturen, die zich dienaren van het recht noemden, zijn voorgoed afgevoerd. Zij zullen nimmermeer gezellig kouten bij open hardvuur. Het ambt als Nationaal Socialistisch rechter is hen ontnomen. Zij krijgen den strengste straf.

Screenshot_86
Timmerlieden werken aan het schavot.

Van verre klink alreeds het geluid der hamerslagen van nijvere timmerlieden die het schavot van den zolder hebben gehaald. Het is slechts een kwestie van in elkaar zetten. Doch den oude valbijl dient opnieuw te worden geslepen. Ja, zo is er altijd wel wat, lezer.

Eindelijk waren den Nederlandsche burgers in opstand gekomen. Het werd tijd. Als een vernietigende storm die over den gansche wereld woedde en een misdadige ideologie verdreef naar den zandwoestijn, begon den menschheid aan een nieuwe toekomst. Nog altoos is men druk doende alle moskeeën af te breken. De straten der steden en dorpen zijn hoofddoek – en djellaba vrij. Meisjes en vrouwen worden niet langer belaagd en het walgelijke sissen is verdwenen. Marechaussees ter bewaking der synagogen is niet langer een vereiste. Het Nederlandsche volk verkeert nog altoos in den roes der overwinning.

Den positie van Geert Wilders is nog omstreden. Natuurlijk, nog altoos zijn er verdwaasde Nederlanders die den waarheid niet onder ogen wenschen te zien. Doch dat komt nog wel. Achterlijke lieden blijf je nu eenmaal houden.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, establishment, Geert Wilders, Groenen, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Nederland, politici, Rotzakken, Rutte, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

16 reacties op OP WATER EN BROOD . . .

 1. koddebeier zegt:

  De wens is de vader van de gedachte !!!! 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Golden Girl zegt:

  Klinkt te mooi om waar te zijn
  De onbeschofte handen in de broekzakken lopers zijn we vrees ik nog lang niet van af

  Geliked door 1 persoon

 3. t.Troubadour zegt:

  Wij zijn nog lang niet van dit …….. af zolang zovele Nederlanders voor de gevestigde orde blijft stemmen hirin ondersteund door de MSM leugenpers

  Geliked door 2 people

 4. Japio zegt:

  Een mooie kijk in de toekomst Driek en ik hoop van ganser harte dat het een vooruitziende blik is van u. Laten we die dag dan vieren en benoemen tot een nationale feestdag. De feestdag zal de titel krijgen “nationale dag der verlossing”. Verlost van de islam en van het links-liberale gedachtengoed. Verlost van de landverraders en andersoortig tuig. De vrede en rust zal wederkeren en onze vrouwen en dochters kunnen zich weer vrijelijk over straat bewegen. Het gedreun van de sloopkogels om die haatketen te vellen zullen door het ganser land klinken. De wet wordt onmiddellijk aangepast en zegt, DIT NOOIT MEER. Nooit geen islam meer toelaten in ons mooie land.

  Geliked door 3 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Met het geluid van een sloopkogel die een minaret of haatkeet te lijf gaat mag ik zelfs op zondagochtend vroeg wakker gemaakt worden. Als alle bouwvakkers twee weken van hun vakantie besteden aan het slopen van die haathutten, ziet Nederland er over een paar weken stukken beter uit.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 5. BigLJohn zegt:

  Het Nederlandsche volk verkeert nog altoos in den roes der overwinning….Driek. dat zullen u en ik, alsmede zelfs onze kinderen niet meer meemaken. Waar eenmaal de Islam zich definitief genesteld heeft, krijgen ze die de eerste eeuw(en) niet meer weg. Hoeveel jaren is het alweer geleden dat het midden oosten, of Turkije eens Christelijk was ?

  Geliked door 5 people

 6. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Nip aan de kelk der wijsheid van weleer
  met guitig oog en scherpe pen geschreven
  de ennen mogelijk ´n pietsje overdreven,
  maar dat overkomt den beste Drieken vast wel meer…
  .

  Geliked door 2 people

 7. Tistochwat zegt:

  Zo te lezen, heeft u vannacht leuk gedroomd, heer Driek?

  Like

 8. Henk der Niederlànder zegt:

  Blijf dromen Driek maar het zal altijd een droom blijven en wel om de volgende reden; men heeft jaren terug al de nederlandse bevolking de wapens afgenomen met enkele louche wetten en alleen het criminele circuit heeft nog wapens samen met het hele importtuig en die zullen elkaar wel weten te vinden.
  Wat hierop neer komt dat de burger het in eerste instantie zou moeten opnemen tegen een corrupt zooitje politie, later tegen het leger en allemaal met riek en aardappelschilmes.
  Dus zoals Ik zeg, blijf dromen en hopen dat het nog ooit goed komt in west Europa, maar Ik geef je weinig hoop op een goede afloop.

  Geliked door 1 persoon

  • Beschouwer zegt:

   Ja klopt de Nederlanders zijn weerloos. Bij autochtonen wordt er al een inval gedaan wanneer die een katapult hebben en de Mocromafia en de miltante moslim hebben uitgebreide arsenalen aan verborgen automatische wapens. Veel Nederlanders (waaronder ik) zijn ook helemaal niet geinteresseerd in vuurwapens.

   Like

 9. Taljaard zegt:

  Het schavot?
  Ach neen, amice.
  Het zal veeleer martelaren kweken.
  En dat kleed past dien verraderskliek ten eenen male niet.
  Moge hen al hun vermoogen worden ontnomen en laat het hen verboden worden om voor den rest hunner armzaligen leevensduur nog eenig publiek ambt te bekleden. Onderwerp hen daarenteegen aan hun eigen participatiewet. Opdat zij onder het gedempt en heesch murmureren van zelfvervloekende verwenschingen plantsoenen van excrementen der honden en gebruikte rubberwaren hebben te ontdoen en op snikhete zomerdagen groene vuilcontainers dienen te ledigen.

  Geliked door 2 people

 10. kampersrene zegt:

  Een kiekje van Rutte in zijn nieuw kabinet ?

  Like

 11. boorzalf zegt:

  Het Nederlandse volk deed een plas, en alles bleef zo als het was.

  Like

 12. Beschouwer zegt:

  En als aanvulling op dit mooie artikel. “De verraderlijke klimaathysterici werden in massa-executies opgehangen en het volk uitte blijdschap om de verwijdering van deze afschuwelijke neocommunistisch drammers. Het was alsof de revolutionaire gardes van Mao als vuil gif uit de samenleving werden verwijderd als een links rotcommunistisch kankergezwel. Dat ecofascisme dat samen met de islamisering de maatschappij van binnenuit liet wegrotten. Eindelijk vrij !”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s