Verdrinken migranten is schuld van EU

Screenshot_79

Een migrantenboot is in brand gestoken door de Libische kustwacht, nadat de opvarenden zijn “gered” door NGO-schepen 20 mijl uit de kust van West-Libië.

(Door: Arnold Karskens)

En ook NGO´s als Artsen zonder Grenzen bevorderen risicovolle overtochten

Het Europese migratiebeleid en NGO’s als Artsen zonder Grenzen bevorderen dat mensen het risico nemen de overtocht van Afrika naar Europa te maken en zijn daarom schuldig aan de verdrinkingsdood van velen van hen.

De verdrinking van migranten in de Middellandse Zee is de grootste humanitaire ramp aan de grens van de Europese Unie sinds de Joegoslavische burgeroorlog in de jaren ’90. Ik wijs twee grote schuldigen aan in deze tragedie.

De eerste heet Frans Timmermans. Als eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie is hij medeverantwoordelijk voor het bepalen en uitvoeren van het Europese migratiebeleid. Het komt erop neer dat iedere migrant asiel kan aanvragen in de Europese Unie en ook na afwijzing zelden daadwerkelijk vertrekt. Het gevolg is een aanzuigende werking waardoor de laatste 3,5 jaar naar schatting 14.750 migranten (bron: Missing Migrants) zijn verdronken in de Middellandse Zee, het gros vertrekkend vanuit Libië.

Lees verder>>>
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Frans Timmermans, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Verdrinken migranten is schuld van EU

 1. ronald en cher zegt:

  Ik zou die rubberboten gewoon lek schieten en ze allemaal laten verzuipen. Misschien dat het dan eens ophoud met die enorme “gelukzoekers stroom” Heeft niets met asiel zoekers te maken wat uit Afrika komt ! Gewoon heel simpel , in hun eigen land verdienen ze 150 euro per mnd. met werken en NUL euro als ze geen werk hebben, hier krijgen ze 400 euro per mnd. van die stomme Merkel met niets doen + gratis huis + gratis arts. Voorbeeld ; stel wij hier in NL werken ons 5 dgn. per week te pletter voor 1500 euro per mnd. Ziet iemand op het www dat er een land is die je 4000 euro betaald met niets doen + gratis huis en arts, je moet alleen zeggen dat ze je doodschieten als je er zou blijven . Wat denk je wat er gebeurt ? Kennelijk heeft heel hersenloos Brussel en de rest dit niet eens door !!!

  Like

 2. A.J. de Koning zegt:

  Arnold Karskens heeft het, zoals altijd, weer bij het rechte eind. Dat zal hem door Frans Timmermans en Artsen zonder grenzen wel weer niet in dank worden afgenomen, die sluiten liever de ogen voor de werkelijkheid. Samen met die idioot van een Merkel brengen ze Europa naar de rand van de afgrond.

  Like

 3. Alex Delarge zegt:

  In de Volkskrant?

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  De opportunist Timmermans, alleen carrière gemaakt omdat hij lid is van de juiste partij zal de aanklacht hoogstens ongemakkelijk vinden. Straf zal hij niet krijgen als sterven nog eens tienduizenden gelukzoekers. Timmermans heeft zich met politiek correcte ellebogen omhoog gewerkt tot opper apparatsjik van het Europees politbureau. Met Timmermans hebben vele anderen binnen het EU systeem dat de moreel verheven medemens geschapen heeft multicultureel boter op hun hoofd. Het doel dat ze nastreven het verwateren van de Europese cultuur is zo belangrijk dat ze de doden voor lief nemen. Natuurlijk plempen ze voor de bühne een aantal tranen maar dat is alleen de buitenkant. Van binnen zwelgen ze in hun belangrijkheid (zonder ooit gekozen door een volk) en dat gevoel willen ze vasthouden zolang het nog kan. Doden of geen doden.

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Hoho, vergeet Mogherini niet de Italiaanse heks. ‘De islam hoort bij Europa’. Inmiddels uitgebreid tot Europa is eigenlijk van de Afrikanen want wij hebben ze uitgebuit.

  Like

 6. kampersrene zegt:

  OF…. Als ooit de EU verzuipt is het de schuld van de migranten

  Like

 7. Marian zegt:

  Niemand verplicht ze om in die rubberboten te gaan zitten. het is de lokroep van het geld die ze drijft. Dus eigen risico.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s