Italië: honderden “vluchtelingen” en “migranten” beginnen voettocht naar de Franse grens

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Ongeveer 400 “vluchtelingen” en “migranten”, die tot nu toe onderdak hadden gevonden in het noorden van Italië, zijn begonnen aan een voettocht naar de Franse grens, in de hoop op de een of andere manier Frankrijk binnen te kunnen komen.

RT

Zondagnacht zette de politie traangas tegen de groep mensen in. Bovendien hief ze een een provisorisch kamp op de oever van een rivier op. Zoals de opnames laten zien, zetten zij desondanks hun voettocht voort.

Dat de “vluchtelingen” en “migranten” het opvangkamp in Ventimiglia verlaten, om de ongeveer elf kilometer verderop gelegen Franse grens over te steken, zorgde afgelopen zomer al voor krantenkoppen. Het kamp zit propvol. De Fransen zijn op de pogingen van de overwegend uit Soedan afkomstige mensen voorbereid en hebben de grens afgesloten.

Bron:
https://deutsch.rt.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Soedan, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Italië: honderden “vluchtelingen” en “migranten” beginnen voettocht naar de Franse grens

 1. Marlies zegt:

  Inmiddels is duidelijk, dat de Afrikanen hun doel niet hebben kunnen bereiken. De Italiaanse politie heeft daar een stok(je) voor gestoken…

  Like

 2. Golden Girl zegt:

  haal de laatste 3 letters van de plaatsnaam weg INO en zet er een S voor in de plaats, wat krijgen we dan? juist Rovers, was een keer op tv dat Fransen ze ophaalden uit Italie, ja je moet toch wat om een zakcentje bij te verdienen

  Like

 3. Ivan Chapka zegt:

  Ben benieuwd naar wat Macron doet, ik denk gewoon binnenlaten. Ach en dat verdienen de Fransen, komen ze er eindelijk achter, hoe gehersenspoeld ze zijn het afgelopen jaar.

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Ook al verdienen de Fransen het, toch liever niet, want ze blijven niet in Frankrijk, maar gaan door naar Duitsland, Nederland, Zweden etc. Liever niet.

   Like

  • Breinbrouwsels zegt:

   Ik zeg u:
   Wek nooit een droge vrouw
   uit een natte droom.

   En zo is het ook met de Fransen, de Nederlanders en noem maar op, die beginnen ook te krijsen als ze wakker worden gemaakt uit hun droomwereld terwijl ze al lang weten dat ze dromen.

   Like

  • Elisah zegt:

   Tuurlijk laat macron ze binnen, want Calais moet weer vollopen.

   Like

 4. Breinbrouwsels zegt:

  Allemaal goed doorvoede en getrainde sportclubfiguren met schone kleren. Wat het meest opvalt is dat er een soort bevelsstructuur lijkt te zijn en dat ze redelijk weten wat ze moeten doen. Voorafgaand aan de actie een briefing gehad, denk ik. Ook opvallend is dat ze lichte bepakking hebben. Klein rugzakje en een paar flessen water, dat is ‘t. Hun bagage met verse schone kleren zal nog wel door de Welkomstorganisaties nagebracht worden, samen met de hangmat.

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Binnenkort stort de zieligheids industrie zich op deze beelden die dan weer getoond worden in ‘ons’
  NOS-journaal. De hersenspoeling gaat gewoon verder omdat enkele mensen voor ons besloten hebben dat een maatschappij pas af is als deze ‘divers’ is.

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Allemaal toekomstige jeanetten of homo’s want het is raar als er een vrouw te zien is tussen die troep toekomstige werkloossteuntrekkers. Volgens mij zit daar ook geen enkele hoogopgeleide bij geen dokters , ruimtevaartspecialisten , ingenieurs enz enz

  Like

 7. Marian zegt:

  Hoelang kan de geldkraan nog open blijven staan. En als het op is breekt de pleuris uit. We mogen ons voor die tijd wel gaan bewapen. Dan wordt het net de film van “Mad Max”.

  Like

 8. Jean zegt:

  Laten wij ons verzamelen en een tegenroute opzetten met enkele duizenden Europeanen en dat zootje tegenhouden want wij willen geen enkele Afrikaan of islamiet in ONS westers seculier Europa.
  Nu nieuwe verkiezingen dan is die comedy wat dat politiek zootje ligt te spelen “einde verhaal” want er valt toch niets positiefs van te verwachten, stel u voor pechdrol in een regering!!!! Kan het nog degoutanter?

  Geliked door 1 persoon

 9. Koos zegt:

  Front National aanhangers zouden naar de grens moeten gaan om ze tegen te houden.

  Like

 10. Jan zegt:

  Crimineel, ook wel moslim genoemd, dreigt kind te vermoorden als kustwacht het waagt boot met moslimterroristen te onderscheppen

  Invader threatens to drown baby if boat is intercepted


  http://tinyurl.com/yb4npenb

  Het is mij een raadsel waarom dit ongedierte niet een shot tussen de ogen krijgt.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s