VIDEO – Zweden: De goeie ouwe tijd

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjun”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Derde Wereld, Eurabië, Genocide, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Links fascisme, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zweden. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO – Zweden: De goeie ouwe tijd

 1. ReaGluurder zegt:

  Lekkerrrrr 24/7 nöken en geld/huis op een presenteerblaadje! Hoe een land naar de Klöten geholpen is! Niet sören, je stond er bij en keek er naar!

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Zet hier de universele islamitische drek naast en je weet in een oogopslag dat Zweden onherkenbaar de verwoesting in gaat. Stel je deze meisjes voor in een boerka.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja, als je er in deze tijd als maagd nog als ’n wandelende schemerlamp uit moet zien om “vluchtelingen” te verlijden, dan kan ik mij voorstellen dat je als land helemaal naar de sodemieter gaat.

   Like

 3. Japio zegt:

  Wat zijn het toch een ongelofelijk stelletje landverraders die linkse lapzwansen om je eigen mensen zo bloot te stellen aan die haatreligie. Dat verrotte linkse tuig moet zo snel mogenlijk uit hun functies gezet worden door middel van een staatsgreep. Dat hele land met z’n inwoners worden geterroriseerd door die fuc….. moslimshit.

  Like

 4. Oeps48 zegt:

  Zweden, het schoolvoorbeeld van de teloorgang van een trotse natie, die de socialistische heilstaat omarmde en onder de voet werd gelopen door de culturel bijdrage van islamitisch tuig uit verweg.
  Zweden, je gaf ze een vinger. Ze pakten je hand en namen je arm. En nu hebben ze je land. Dat is de prijs van de te ver doorgevoerde waanzin.
  Zweden, je verkeert in nood. Waar zijn je vrienden ???
  Slaap wel en nog een fijne toekomst in je multiculturele socialistisch islamitisch land.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Nu is dit Zweden maar over niet al te lang zal het over heel West Europa zo zijn.
  Uitgezonderd Oost-Europa.
  *********
  Een Foto-Album zou er dan zo uit kunnen gaan zien………….

  Like

 6. Henk der Niederlànder zegt:

  Ach Ik denk dat die idioten daar nog een beetje harder moeten roepen dat vluchtelingen welkom zijn.
  Het land is totaal naar de kloten en is een goed voorbeeld voor de rest van het dhimmy Europa.

  Like

 7. jackholland zegt:

  Dat krijg je er van als je moslims gaat behandelen alsof het normale mensen zijn die zelf iets op willen bouwen en ergens moeite voor willen doen .(werken ,taal leren ,studeren)
  In alle moslimlanden is het een en al doffe armoede omdat ze te lui en of te lomp zijn om zelf een
  vrije vredige welvaartseconomie op te bouwen. Het hangt er van fraude omkoperij bedrog aan elkaar..
  Er is maar 1 ding de gemeenschappelijke deler en dat is de achterlijke islam die mensen in hun vrijdenken en handelen beperkt.
  Het ligt niet aan de geografische omgeving ,het ligt niet aan de mensen het ligt aan de islam die vermaakt een onschuldig geboren weldenkend gemiddeld intelligent mens tot een dom volgend individu die onmogelijk met zichzelf in het reine kan staan omdat die achterlijke islam en alles wat er mee te maken heeft indruist tegen elk rechtvaardigheidsgevoel en logisch nadenken van een normaal intelligent weldenkend mens.
  Dat moslims niet sporen is overduidelijk ze vluchten met miljoenen tegelijk uit landen waar alles kapot is vanwege de achterlijke islamitische cultuur , om vervolgens in een niet moslimland met zijn allen wederom dat land te willen omvormen naar een land met een islamitische cultuur met de bijbehorende armoede en achterlijkheden.
  Ze zouden toch gvd een gat in de lucht moeten springen als ze van de islamitische shit af zijn?

  denk nu eens even na :
  Allah kiest een analfabete pedofiel mohammed uit om het ware geloof te verkondigen op zich al vreemd en niet slim van allah.
  Als allah slim was dan had hij de islamregels zodanig op laten schrijven dat ieder mens duidelijk op een eenvoudige manier zou weten waar hij aan toe was .
  Volgens de moslimgeleerden moet je zeker 15 jaar islamstudies volgen om het enigszins te begrijpen en dan nog zijn er nog vele stromingen die de koran op andere manieren uitleggen.
  Conclusie islam is gelul en verzonnen ,want als er een alwetende god was dan had hij het nooit op de manier gedaan zoals mohammed heeft medegedeeld de goddelijke boodschap te hebben ontvangen.
  Dit strookt niet met logica.

  Dan heeft mohammed ook nog eens gezegd dat snachts de duivel in je neus slaapt en in je oren urineert en verklaart hij ook nog eens op een ezel naar jeruzalem te zijn gevlogen.
  moslims geloven ook heilig dat er bij de geboorte van mo de pedo een licht uit de vagiina van mo s mama scheen die hele kastelen vol in het licht zette .
  Een normaal denkend mens lacht zich kapot om zulke onzin . Mijn zoontje van 6 jaar zou het nog niet eens geloven.
  Daar in tegen miljarden moslims wel hoor .
  Want o wee je moet als moslim alle bullshit uit de koran voor zoete koek aannemen anders ben je moslim af .
  Conclusie ; moslims sporen niet .

  Dan beweren alle moslims ook nog eens dat islam vrede betekent terwijl dagelijks de kranten vol staan met islamgerelateerd geweld.
  Dan beweren ze ook nog eens dat de isisboys geen echte moslims zijn terwijl ze 100 % leven volgens de regels van de koran.
  Man en vrouw zijn volgens moslims gelijk alleen voor de mannen wachten er in het paradijs 72 maagden , maar voor de dode moslima s zijn er geen 72 adonissen.
  Alleen de bovenstaande opmerkingen en conclusies zijn voor een normaal weldenkend mens al meer dan voldoende om alles wat met islam te maken heeft af te doen als klinkklare verzonnen bullshit.

  Hoe kan je nu moslims serieus nemen als ze in de meest achterlijke onzin geloven.

  Like

 8. Jan zegt:

  Debiel Zweden: mijn-vrij muziekfestival

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s