Het Duitse etnomasochisme en de omvolking

Screenshot_110

(Door: Guillaume Faye)

Op 19 december 2016 is Duitsland voor de eerste keer getroffen door een islamitische aanval op grote schaal op de kerstmarkt van Berlijn, symbolisch, na een reeks van kleinere aanvallen als inleiding.  Deze aanval werd opgeëist door ISIS.

De term ‘islamitisch’ is te verkiezen boven ‘islamistisch’, aangezien deze laatste uitdrukking suggereert dat het niet om de islam gaat, maar om een extreme deformatie ervan. Welnu, dat is onjuist: Het “islamisme” en al zijn wandaden, waaronder het terrorisme, zijn het product van de echte islam, geheel conform de koran, het lievelingshandboek van de Jihadisten.

Deze aanval is de ultieme consequentie van het aanmoedigingsbeleid om alsmaar meer migranten toe te laten in Duitsland en dus ook de Europese buurlanden.  Dit beleid wordt uitgevoerd door de zeer perverse bondskanselier Angela Merkel, een zwakzinnige, die zich voordoet als een zeer verstandig iemand.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Het Duitse etnomasochisme en de omvolking

 1. louis-portugal zegt:

  Erdowaan zei het al; Er is maar EEN islam.

  Like

 2. Jan zegt:

  Angela Merkel, een zwakzinnige, die zich voordoet als een zeer verstandig iemand

  Geliked door 2 people

 3. BigLJohn zegt:

  De lijst met verloren landen word steeds langer en langer. Eerst Zweden, vervolgens Duitsland, Frankrijk, Engeland. En wie volgt ? Men kan heus wel zeggen dat compleet Europa al is vergeven aan de Islam. Het enige verzet wat men in Europa na alweer een aanslag kent is; Stille marsen houden, bloemen en knuffelberen achterlaten op de plaats delict, toespraken houden met slap gelul, over onder andere de Islam die er nooit achter kan zitten ! Zag men ooit een Moslim tijdens deze meetings ? Maar er is totaal geen woede aanwezig, laat staan een volksopstand. En zou het zover wel komen, dan is daar de justitie en de politie, is je grootste vriend, (van de Moslims) die ons in de onmogelijkheid gaat brengen. We hebben een foute politie en justitie, net als in de tweede wereldoorlog, toen deze samenwerkten met de bezetter. Om over het koningshuis nog maar te zwijgen ! En Brussel, Bilderberg, Soros sturen al deze rotzooi aan. Tegen de bierkaai valt niet te vechten. We gaan de pineut worden !

  Like

 4. kampersrene zegt:

  Die reklame-boy van een gekend waspoeder ” Niets Wast Witter” voelt zich blijkbaar aangetrokken door twee mooie dames

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s