Inbreng Geert Wilders bij debat over terrorismebestrijding

 

Voorzitter, Europa is een slagveld. Een oorlogsgebied. Aanslag na aanslag. Bijna iedere week inmiddels. Doden, gewonden. Onschuldige mensen vermoord, platgereden en opgeblazen. Spijkerbommen, vrachtwagens en Kalasjnikovs. Je kan het zo gek niet verzinnen. Het is verschrikkelijk.

Op een enkele – overigens net zo trieste – uitzondering na, is het laatste wat zij horen voordat zij de dood worden ingejaagd het luidkeels gekrijs van “Allahu akbar”. En nabestaanden blijven achter in verdriet.

Voorzitter, mijn fractie deelt dat verdriet. En rouwt met alle slachtoffers mee. Maar we zijn ook boos. Want na iedere terreuraanslag verandert er niks aan de hoofdoorzaak van al die ellende.

PVV Tweede Kamer

Ontkend wordt nog steeds dat de islam de oorzaak van al deze ellende is, een kwaadaardige gewelddadige ideologie die we massaal geïmporteerd hebben. En de bevolking is stelselmatig wijsgemaakt tot op de dag van vandaag dat de islam een vredelievende religie is. Dat er maar een paar islamitische extremisten zijn die de boel verpesten.

Leugens voorzitter, allemaal leugens. En nu zitten we overal in Europa met de gebakken peren, met een vijfde colonne die ons vervangt, koloniseert en steeds vaker terroriseert. Voorzitter, wat er moet gebeuren is glashelder, mijn fractie roept het al jaren. We moeten de immigratie uit islamitische landen stoppen, we moeten onze grenzen sluiten. We moeten inzetten op remigratie. We moeten criminelen met een dubbele nationaliteit denaturaliseren en uitzetten. We moeten Syrië-gangers nooit meer terug Nederland binnenlaten en al degenen die al zijn teruggekeerd allemaal opsluiten. Maar dat is allemaal niet genoeg.

Want omdat we dat allemaal niet hebben gedaan, is de situatie nog 100 keer erger geworden. Er dreigt een groot gevaar waar de NCTV afgelopen vrijdag ook op wees. Ik citeer uit het laatste dreigingsbeeld: “Vaak waren daders al eerder in het vizier van de autoriteiten, maar werden zij niet opgepakt omdat er onvoldoende bewijs tegen hen was”. Daders voorzitter, we praten over daders van terreurdaden, die in dit geval nog gelukkig bij buitenlandse inlichtingendiensten naar ik aanneem bekend waren, maar niet werden opgepakt en dus gewoon onschuldige mensen konden vermoorden. Hoe is het mogelijk? Waarom laten we dat gebeuren? We moeten eindelijk en met grote spoed administratieve detentie invoeren. En ik ben trots dat ik dadelijk mede namens een paar collega’s aan het einde van mijn termijn een initiatiefwetsvoorstel aan u mag overhandigen.

En dat initiatiefvoorstel dat zegt dat mensen die op grond van hun gedragingen in verband kunnen worden gebracht met terreur of de ondersteuning daarvan vast moeten kunnen worden gezet om onze nationale veiligheid te beschermen – ook als er nog onvoldoende strafrechtelijk bewijs is om ze op te pakken. Er is echt een dringende noodzaak om dat te doen. Want alleen met het strafrecht en bestuurlijke maatregelen als een meldplicht en gebiedsverboden komen we er niet. Het is nodig, want het aantal Jihadisten en sympathisanten in Europa loopt inmiddels de spuigaten uit. In het VK alleen al zo’n 23.000 Jihadisten. In de rest van Europa is het niet veel beter.

En in ons eigen Nederland kent de jihadistische beweging inmiddels honderden Jihadisten die geweld kunnen gebruiken en volgens de AIVD ook hier enkele duizenden sympathisanten die, en ik citeer “in korte tijd kunnen uitgroeien tot keiharde strijders.” Duizenden sympathisanten van de jihad. In Nederland. Die in een korte tijd kunnen uitgroeien tot keiharde strijders. Dat zegt de AIVD. Mensen die dus iedere dag, ieder moment hier in Nederland een aanslag kunnen plegen. Waarom laten we ze vrij rondlopen? Waarom laten zij ze vrij rondlopen daar in Vak K. Voorzitter, het is levensgevaarlijk!

En, om mijn verhaal af te maken, om ze te volgen dat is toch ook niet mogelijk. Om 1 persoon 24/7, 24 uur per dag te volgen hebben we 20 medewerkers van de AIVD nodig. En het blijkt wel dat dat niet kan. Administratieve detentie is keihard nodig. We hadden het al lang moeten invoeren. Onschuldige mensenlevens kunnen ermee worden gered. Doe het, zeg ik tegen de drie mensen in Vak K. Doe het eindelijk en zit niet met uw vingers in uw neus.

Om die reden dien ik graag met mijn collega’s De Graaf en Fritsma nu op dit moment een initiatiefwetsvoorstel in met het verzoek, we hebben dat ook in de geleidende brief aan u gevraagd, om het gelet op de urgentie van deze zaak met spoed naar de Raad van State te sturen. En misschien dat u het nu ook kan ronddelen voor de collega’s dat ze het ook kunnen zien.

Bron:
www.pvv.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, PVV, Rotzakken, Rutte, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Inbreng Geert Wilders bij debat over terrorismebestrijding

 1. Beschouwer zegt:

  Prima pak geradicaliseerde moslims op die al in het vizier zijn van de diensten. Het gaat om verdenking van voorbereiding voor een terreuraanslag niet om verdenking van fietsendiefstal. Bij de huiszoeking van deze verdachten zal de politie verbaasd zijn wat voor ondergrondse wapenvoorraden deze komende jihadstrijders hebben. In Duitsland zijn er in bijvoorbeeld moskeeën grote wapen- en explosievenvoorraden gevonden ter voorbereiding op een jihad.
  De drugshandel en de ronseling van meiden voor jeugdprostitutie worden gebruikt om zoals van de islam mag de niet-moslims uit te buiten en om geld te maken voor de komende jihad. Geen wonder dat nogal wat Syriegangers en ook bomterroristen al een lang strafblad hadden door een uitgebreide criminele cariere. Door de islam wordt ook criminaliteit tegen niet-moslims gezien als middel om de niet-moslims te verzwakken. De Israelische diensten waarschuwen al jaren voor deze voorbereidingen. Helaas wordt door links Nederland Israel gedemoniseerd en de waarschuwingen veelal in de wind geslagen. Totdat het te laat is en we hier een soort burgeroorlog hebben van een lage intensiteit in de achterstandswijken her en der (vergelijkbaar met Noord Ierland ten tijde van de troubles). Ik hoop dat ik ongelijk heb.

  Like

 2. Williaan zegt:

  Eind 15de eeuw hebben de Spanjaarden ca een half miljoen moslims, incl. de tot het christendom bekeerden, het land uitgezet en naar Noord Afrika gebracht een enorme operatie zeker in die tijd. Het Katholieke Spanje moest weer 100 % katholiek worden. Ook werd de “Edict van de verdrijving van de joden” toegepast, velen vluchten naar de noordelijke landen o.a. Nederland.

  Like

 3. Jan zegt:

  Kathalijne Maria Buitenweg is een Nederlandse politica voor GroenLinks. Groeide op in een woongroep.
  Diende in april 2003 een (verworpen) verslag in over hervorming VN-verdragen inzake verdovende middelen (initiatiefprocedure). De meerderheid van het Europees Parlement zag in het voorstel van Buitenweg een verkapte poging om drugs te liberaliseren. Na christendemocratische amendementen die pleitten voor handhaving van de status quo, stemde Buitenweg tegen haar eigen rapport.

  Kees Verhoeven is een Nederlands politicus namens D666 (en is nogal dom).

  Geliked door 2 people

  • Ik heb vroeger een cursus Lichaamstaal voor Trollen en Kabouters gedaan en het klopt wat de cursus leerde en wat ik trouwens al van mijn opoe wist: de perverse waanzin komt door de gelaatstrekken, vaak als verfrommelde kabouterkoppen, naar buiten. Geldt ook voor lichaamsbouw en ik verwijs hiertoe graag naar een hele zooi kabouters en trollinnetjes in de 2e Kamer. Valt op dat ze de mooisten, of eigenlijk de minst kabouterachtigen, vaak als woordvoerder naar buiten sturen.

   Like

 4. Kees zegt:

  Zien we meteen waar D66 ergens staat!

  Like

 5. boorzalf zegt:

  Goed gesproken Geert,
  Een korte bloemlezing van de “islamitische cultuurverrijking” anno 2015:
  (Klik eens enkele berichten aan en overtuig uzelf).

  ‘Karlsruhe: buitenlanders slaan op vrouwen in’; ‘Dodelijke ruzie in AZC Wismar’; ‘Pool en Maliër verkrachten 27 jarige’; ‘7 jaar gevangenisstraf voor Kosovaarse messenmoordenaar’; ‘Minderjarige ‘vluchtelingen’ in Bremen vormen dievenbendes’; ‘Irakees steekt AZC in de brand’; ‘Grote hoeveelheid drugs in AZC Greifswald gevonden’; ‘Criminele jongeren uit Marokko en Algerije terroriseren binnenstad van Flensburg’; ‘Bomaanslag door salafisten in Hessen verijdeld’; ‘Vluchtelingen trekken bewapend met knuppels door Harburg’; ‘Geen sigaretten? Scholier in München bijna doodgereden door ‘zuidelijken’’; ‘Afghaan steekt medescholier in Hamburg neer’; ‘Mensen met donkere huidskleur overvallen bejaarden in Karlsruhe’; ‘Schiet- en steekpartijen bij Turkse bendeoorlog in Mannheim’; ‘Een kwart van moslims in Duitsland bereidt tot geweld tegen andersdenkenden’; ‘Schoolkinderen door asielzoekers lastig gevallen en mishandeld’; ‘Asielzoeker probeert 14 jarige te verkrachten’; ‘Irakees verkracht 17 jarig ‘toevalsslachtoffer’’; ‘Groepsverkrachting door Afghanen nauwkeurig gepland’; ‘Somalische asielzoeker probeert na inbraak vrouw te verkrachten’; ‘Asielzoekers organiseren drugshandel München’; ‘Asielzoekers Solingen verkopen drugs aan scholieren’; ‘Tien vluchtelingen achtervolgen en mishandelen Freiburger’; ‘Zuiderlingen mishandelen en beroven man in Wuppertal’; ‘Brutale aanval van Tunesiërs in Bautzen’; ‘Zuidoost-Europeanen slaan rolstoelrijder in elkaar’; ‘Buitenlanders plegen brandaanslag op Hamburger Morgenpost’; ‘Roofoverval in Herford: Niet alle asielzoekers zijn dankbaar’; ‘Gieβen: buspassagiers zijn bang voor relschoppende asielzoekers’; ‘Haan: Zuiderlingen beroven 57-jarige man met rollator’;

  Nog niet overtuigd? Gaan we gewoon nog even verder:

  ‘Görlitz: 7,5 jaar gevangenis voor verkrachter Özgür B.’; ‘Jeugdige ‘vluchtelingen’ vallen begeleiders met messen aan’; ‘Suhl: Jonge moeder door Afrikanen overvallen, beroofd en mishandeld’; ‘Brutale roofoverval in heren door ‘Zuiderlingen’’; ‘Berlijn: Aanval op de politie vanuit door ‘vluchtelingen’ bezette school’; ‘Zwaargewonde na roofoverval door asielzoeker in Dortmund’; ‘Marokkaan mishandelt lerares in Meiβen en probeert haar te verkrachten’; ‘Bijna 8 jaar gevangenis voor ‘Duitse’ Ghanees vanwege ernstige mensenhandel, uitbuiting, bijzonder ernstig bedrog en seksuele dwang’; ‘Freiburg: Politie bestormt drugshandelplaats in AZC’; ‘Opnieuw brandstichting in woning door dronken asielzoeker’; ‘Dode na ruzie tussen Afrikanen’; ’11 jarige Algerijn breekt in camper in Hamburg in’; ‘Bremen: 15 jarige Marokkaan gearresteerd wegens vernieling, mishandeling en diefstal’; ’16 jarige ‘donker getinte man’ overvalt bejaarde vrouw in Bremen’; ‘Irakees veroordeelt wegens verkrachting scholier’; ‘Plauen: 5 jaar gevangenis voor Pakistaanse verkrachter’; ‘Zes ‘zuiderlingen’ slaan 25 jarige in coma’; ‘Slachtoffer mishandeling overleden’; ‘Verijdelde aanslag: Bom van islamisten was met spijkers gevuld’; ‘’Zuiderlingen vallen bewaker met mes aan’; ‘Stuttgart: Syriër gearresteerd na aanranding’; ‘Heilbronn: Politie na verkrachting op zoek naar ‘zuiderling’ ‘Zuiderlingen plegen roofoverval in Oberhausen’; ‘Straatroof in Kassel door Noord Afrikanen’; ‘Hannover: Schietpartij onder Afghanen’; ‘Asielzoekers spuiten hakenkruis en vallen politie aan’; ‘Grafing: Pakistaanse asielzoeker vernielt voorbijrijdende auto’s met stok’; ‘Aanrandingen door ‘zuiderlingen’ in metro Chemnitz’; ‘Elmsbüttel: Roemenen gaan met kleinkinderen op inbraaktour’; ‘Viersen: 15 jarige beroofd door vier ‘zuiderlingen’’; ‘Hannover: Vijf overvallen op oudere vrouwen door zuiderlingen’; ‘Libanese asielzoeker in Chemnitz voor 56 misdrijven aangeklaagd’; ‘Köln: Gewapende overval op bar door ‘zuiderlingen’ en ‘donkerhuidigen’’; ‘Hamburg: Roofoverval op supermarkt; twee ‘zuiderlingen’ gezocht’; ‘Memmingen: Twee jonge vrouwen door ‘vreemdelingen’ mishandeld’; ‘Berlijn: 81% veelplegers heeft migrantenachtergrond, waarvan 33% Turks en 45% Arabisch’; ‘Albstadt: Asielzoekers veroordeeld wegens seksueel misbruik van 7 jarig meisje’; (1)

  Als het u nu nog steeds niet begint te dagen, dan geven we het op. Dan wacht u gewoon totdat uzelf, uw vrouw, uw man, uw moeder, uw vader, uw dochter of zoon het slachtoffer wordt. Want nogmaals: bovenstaande opsomming is slechts het topje van het topje van een enorme ijsberg.
  (bron bijbels optiek)

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Aandacht voor terrorismebestrijding

  27 juni 2017, debat – Doet Nederland het juiste om terrorisme te voorkomen? De Kamer debatteert met premier Rutte, minister Blok (Veiligheid) en minister Asscher (Sociale Zaken).
  De laatste dodelijke aanslag in Nederland was in 2004: de moord op Theo van Gogh. Politie, justitie en veiligheidsdiensten doen goed werk, stelt Van Raak (SP) vast. Ook Verhoeven (D66) denkt dat de combinatie van repressie en preventie die Nederland toepast, goed uitpakt. Arissen (PvdD) roept op om de kalmte te bewaren: angst is een slechte raadgever.

  Verschillende woordvoerders wijzen op aanslagen in omringende landen. Europa is een slagveld, stelt Wilders (PVV). We moeten alles op alles zetten om terrorisme te stoppen, zegt Krol (50PLUS), en passende maatregelen nemen om de waanzin adequaat het hoofd te bieden.

  https://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/plenaire_verslagen/kamer_in_het_kort/aandacht-voor-terrorismebestrijding

  Let op: aandacht voor (…) Volgen aub!

  Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  Rutte en kompanen zijn te kwader trouw en beroepen zich op regels en verdragen maar die kunnen worden veranderd of opgezegd als ze niet meer voldoen dus heer Rutte DOE eens wat!

  Like

 8. Pietersen zegt:

  Een voltreffer van Geert, hij zet de regering voor het blok : Doe wat of jullie zijn schuldig aan een terroristische aanslag die gaat komen.
  Wat moet je anders dan het op deze manier doen om de rechtstaat te waarborgen. Preventief van de straat dat moslimtuig ondanks de kleinzieligheid om weer met de ‘rechtstaat’ te schermen a la GL en D’66. Geert omzeilde geduldig alle lagen en listen van Denk, D’66 en GL en zij hadden het nakijken.
  Deze sukkels begrijpen nog steeds niet dat het oorlog is, ook in Nederland, op grote schaal.
  Als het oorlog is heb je andere regels en wetten nodig, maar de meeste partijen staan nog in de wegkijk modus.

  Like

 9. jackholland zegt:

  Je ziet hoe er gereageerd wordt . De regering wordt men hun neus keihard keer op keer op de feiten gedrukt islamitische aanslag hier islamitische aanslag daar en nog willen de linksen maar niet zien dat nederland al hard op weg is om naar de kloten te gaan vanwege islamieten met hun IN ONZE ogen achterlijke levenswijze en gedachten.
  Islam gaat niet samen met niet islam dat weten wij en dat weten zij.
  Dus scheiding moet er komen islam versus niet-islam.
  en simpelweg omdat niet islam hier het langste is moeten de islamaanhangers OPROTTEN naar hun islamlandjes.
  Nederland heeft schoon genoeg van al het aan islam gerelateerde gesodemieter daarbij komt ook nog eens dat moslims klauwen vol geld kosten en nagenoeg niets opbrengen.
  We hebben het lang genoeg geprobeerd door moslims te pamperen en maar te denken dat ze zich aanpassen aan de westerse cultuur .NIETS is MINDER WAAR
  Zonder islam zouden deze aanslagen er niet zijn want dan zou de zelfmoordterrorist totaal geen inspiratie hebben .
  Natuurlijk zou er af en toe wel een gek zijn die anderen opblaast of omver rijdt neerknalt of kapot steekt .
  Maar dan toch zonder de kreet allah hakbar .
  Wij autochtone nederlanders zijn zoals hiddema het al zei grote schijterds die ons door een stel achterlijke barbaren laten dwingen om hun achterlijke cultuur te respecteren.
  Kom gvd in verzet we moeten ons kapot schamen tov de amerikanen canadezen engelsen die in 40 -45 hun leven hebben gegeven voor ons land .
  En wat doen wij we laten ons de les lezen door een paar barbaren die volgens de regels van pedofiele rovende en moordende verkrachter die 1400 jaar geleden leefde willen leven.

  .
  Over 100 jaar worden we door onze achterkleinkinderen vervloekt omdat we niet hebben opgetreden toen het nog kon in 2017 en waardoor zij nu als dhimmis worden gedoogd door een land met een regering van islamitische mafklappers waarvoor ze gedwongen als slaaf moeten werken terwijl de moslimbevolking lurkend aan de waterpijp een hele dag op zijn reet ligt.
  Want zo lieve mensen is het ideaalbeeld van de moslim . Het staat Zwart op wit in de koran.
  Je kunt het nu al zien bij mossels die overlopen naar de islamitische partijen in gemeenteraden tweedekamer enz .
  Een moslim blijft altijd eerst een moslim daarna pas mens .

  Like

 10. Jan zegt:

  De terrorist naast je deur

  Like

 11. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Over 100 jaar worden we door onze achterkleinkinderen vervloekt…”

  Dat duurt geen 100 jaar.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 12. Jan zegt:

  “Muslims contributed nothing to the West except slaughter, massacres, terror attacks”

  Zie ook: https://ejbron.wordpress.com/2012/08/13/wie-vernietigde-werkelijk-de-pax-romana/

  Like

 13. Elena zegt:

  Helaas voor ons en G. Wilders zal de motie NIET aangenomen worden.
  Wij worden geregeerd door smerige landverraders die te belazerd zijn verder te kijken en lezen dan hun lelijke gok lang is.
  Het interesseert hen geen moer dat wij binnen enkele jaren een 2e Servië kunnen zijn.
  Die ganse kliek wordt betaald door Brussel, Brussel wordt betaald met petrodollars door Soros en/of Saudi Arabië en Iran.
  Islamiseren is begonnen in Servië en de Serven hebben de zwarte Piet gekregen.
  De moslims deden daar de meeste gruwelijke moorden op mannen, vrouwen en kinderen gelijk aan ISIS
  De NAVO en Co hebben een smerige spel gespeeld.
  Mede schuldig is onze debiele regering.

  Like

 14. Republikein zegt:

  Slecht voorstel zou Willem zeggen.

  Like

 15. Republikein zegt:

  Met de mentaliteit van hier kunnen we het schudden, het was niks en zal nooit wat worden, deels door gebrek aan kennis en vermogen, en vooral hebzucht want money makes the world go round.
  Ooit, in een grijs verleden konden scholieren corresponderen met leeftijdgenootjes elders, en ik koos een meisje uit Japan, was erg leuk en interessant, tja, andere cultuur en religie, zeer leerzaam.
  Overigens zijn de Japanners niet allemaal brandschoon, zo is mijn schoonvader, de beste man heb ik nooit gekend, er onderdoor gegaan vanwege het kamp.
  Goed, eind goed niks goed, … of wel?
  Ze hebben de link met het afschuwelijk verleden begrepen en er zijn thans pogingen om banden met de associatie van het nazisme te verbreken, ofschoon dit waarschijnlijk gebeurt onder druk van bepaalde ons niet welgevallige lieden van duistere huize.
  De swastika wordt al duizenden jaren gebruikt in Japan. Maar nu willen de Japanners het hakenkruis afschaffen, vanwege de associatie met de gruwelen van nazi-Duitsland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s