Koning of lakei: Willy en Max in Italië

Screenshot_112

(Door: “Op Weg Naar Morgen”)

Voor alle duidelijkheid. Het is nogal gemakkelijk om kritiek te leveren op onze monarchie als men weet hoe moeilijk het is om zich te verdedigen. Tegen ons Koningspaar heb ik niets persoonlijks. In zekere zin heb ik wel respect voor ze. Want je zult dit ambt maar op je moeten nemen! De Koning cq. Koningin zijn gevangen in het protocol. Een overschrijding daarvan brengt de monarchie in verlegenheid. In het glazen huis waarin zij leven kan bijna elk incorrect woord zowel publiekelijk als privé verkeerd worden begrepen. Als regerend vorst dien je je eigen mening voor je te houden. En als het niet anders kan dan alleen in zeer bedekte termen waarin een kritische noot meerdere betekenissen kan hebben. Want verkeerd bedoelde eenduidigheid kan een probleem opleveren. Een eigen mening, nou vooruit tot op zekere hoogte, maar liever niet.

Wat is de betekenis van de monarchie binnen de historisch gegroeide identiteit van ons land, ook al werd daarover schamper beweerd dat die identiteit niet bestond? Waar staat de symboliek van het koningschap voor?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Europa, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Koningshuis, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

59 reacties op Koning of lakei: Willy en Max in Italië

 1. Jean zegt:

  t zichzelf uitgeeft als democratie kan en mag nooit een monarchie tolereren, In Afrika waar de ene naast de andere dictatuur blijft bestaan omdat het volk nu eenmaal over weinig hersencellen beschikt valt nog te plaatsen maar in Europa zou die middeleeuwse folklore al heel lang opgedoekt moeten zijn want die (helaas nog 7) folklore kost ons miljoenen en dat om wat met handjes te zwaaien, de toegevoegde waarde is zero, nul, noppes.
  In België kost die grap ‘all in’ ± 40.000.000 euro!!!!!! Hallo wakker worden.

  Geliked door 1 persoon

  • Saskia Dubbeldam zegt:

   Jean, ik snap je punt, maar zoek ook eens op wat bijvoorbeeld de president van Frankrijk kost. En in dat land worden ex-presidenten tot aan hun dood onderhouden door de staat dus ook dat systeem kost een hele bak geld.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Waarom moet altijd direct dáárover begonnen worden? Het gaat om het princípe: Het ongekozen element, de onverdiende verheerlijking, bewieroking, pracht en praal, veráfgoding….
    Tenzij af en toe in een absolute dictatuur kan dat alles toch niet automatisch met een president in verband worden gebracht, wel?

    Like

 2. Tistochwat zegt:

  Had je je niet beter bij het watermanagement kunnen houden?

  Ach, schei toch uit; deze genotzuchtige figuur kan nog geen badend te water laten.

  Like

 3. Geert zegt:

  Hij is niet mijn koning.

  Geliked door 1 persoon

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  Monarchie is het volkomen nutteloze rudiment uit een feodaal tijdperk.

  Zie ze aan: Willem de Overbodige in z’n operette tenue, zoon en kleinzoon van ex-Nazi’s. Ik zie hem nog rennen, ten tijde van de “damschreeuwer”.
  En “onze” koningin, fascistendochter. Die en plein public haar aanstaande een beetje dom vond en DE Nederlander niet bestaand. Alles met een pretentie alsof ze op het wereldtoneel iets voorstellen. Lamenielache…

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

  • Karen zegt:

   Mooi gezegd! Kan iemand mij uitleggen hoe je een commentaar kan liken?

   Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   “Ik zie hem nog rennen”…Precies, daar heeft Henk V het ook nog weleens over:..

   Ver voor zijn vrouw uit … “Maar dat deed hij natuurlijk om haar de weg te wijzen naar de uitgang” zegt hij er dan cynisch bij. DE HELD!

   Enfin, de oudste dochter vangt jaarlijks anderhalf miljoen als ze achttien wordt.

   Hoeft Pa haar studie ook niet te betalen.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Wachteres 29 juni 2017 om 13:05

    “Ik zie hem nog rennen”…Precies, daar heeft Henk V het ook nog weleens over:..

    Daar heb ik destijds een stukje over geschreven. Onderstaand een fragment:

    Tegenwoordig heeft de prins zich echter bekwaamd in het hardlopen en dat doet hij niet onverdienstelijk.
    Dat is wel gebleken tijdens de dodenherdenking op de Dam in 2010.
    Toevallig heb ik hiervan enkele leuke fotootjes op het Internet gevonden.
    Kijken jullie maar eens even mee hoe fraai de looptechniek van onze kroonprins is!
    Uiteraard beoefent hij deze sport geheel in keuninklijke stijl, met een borst vol niet-verdiende medailles, fladderende broekspijpen en de gouden kerstlametta nog wapperend aan zijn jasje.

    Ondanks zijn slanke en afgetraind ogend lijf, is zijn conditie kennelijk nog altijd niet optimaal. Op de foto hieronder, zien jullie dat hij er behoorlijk wat moeite mee heeft om die hoge trap op te klimmen. Dat komt natuurlijk door al dat zware goud dat hij mee moet torsen.

    Jullie zien ook dat onze onversaagde Hoop des Vaderlands zich – ondanks zijn imposante sportkleding – totaal niet bekommert om zijn eigen moeder (het zogenaamde staatshoofd) en net zo min om zijn eigen echtgenote (moeder van zijn drie bloedjes). Hij is alleen maar bezig om het eigen vege lijf te redden. Mocht er ooit weer oorlog komen, dan zit HIJ als eerste op de boot naar Engeland; net als zijn overgrootmoeder!

    Like

 5. Ron Soeverein Mens zegt:

  Wat een ophemelen van het koningshuis
  Het koninkrijk bestaat pas sinds 1815 daarvoor is Nederland altijd een republiek geweest die met de voc al handels betrekkingen had met Japan en China en Indonesië. Ook daarna zijn deze handelsbetrekkingen blijven bestaan zonder inmenging van een oranje
  Trouwens door de laffe vlucht van wilemientje en de laffe regering in mei 1940 heeft zij conform de grondwet afstand gedaan op alle rechten op de troon
  Dus het huidige koningshuis zit illegaal op de troon
  Ook vroegere oranjes zijn nooit koning geweest hooguit stadhouder wat netzo iets is als burgemeester of gouverneur. Als willem zo begaan is met het volk waarom laat hij dan de tsuname van gelukzoekers toe die overal voorrang in krijgen en de verloedering in de ouderenzorg en de verkwanslinger van Nederland aan de dieven en graaiers in Brussel en Den Haag en de soevereiniteit van Nederland
  Toen juliana nog koningin was is het koningshuis diverse malen op bezoek geweest in de Arabische oliestaten en op al die foto’s daarvan staat juliana en bea als kroonprinses Zonder hoofddoekjes. Nu zijn ze huichelaars

  Geliked door 2 people

 6. Henk der Niederlànder zegt:

  God Vaderland en Oranje.
  Even kijken.
  God.
  Goed voor al diegenen die rondlopen met een hersenverweking.
  Vaderland.
  Is dat niet die instelling die er een levenswerk van heeft gemaakt om de werkende uit te wringen tot de laatste Eurocent en de laatste druppel bloed om de islamitische en Afrikaanse opvreters een hartelijk welkom te heten.
  Oranje.
  Zijn dat niet die gore grafprofiteurs die al een 400 jaar gewoon rondlopen als incestueuze lintjesknippers die het graaien in Nederland tot een kunst verheven hebben waarbij Willie zijn pampa-hoer wist te vertellen dat de Nederlandse cultuur en Nederlanders niet bestaan.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Een monarchie in deze tijd is so wie so al misplaatst en dus automatisch een rámp, maar met deze decadente, onnozele boerenlúl aan het roer is het een verregaande catastrófe, dat voorzie ik nú al!
  Al is het maar, omdat-ie niet eens schijnt te bevátten, dat-ie de gebraden haan uithangt ten koste van de belastingbetaler!
  En voor wie het nog niet doorhad: Ik heb er geen cènt medelijden mee!

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Theresa Geissler 28 juni om 20:43 De koning is een mislukte operette figuur. Voor een operette betaal je een gering bedragje, en het is dan een genot om daar naar te kijken. In tegenstelling tot de koning. Hij is een mislukte operette figuur waar je met walging naar kijkt en die ons massa’s aan kapitaal kost !

   Geliked door 1 persoon

 8. anna zegt:

  de poppenkast achter je laten en dan lekker naar Milaan om te shoppen en een paar leuke jurkjes uit te zoeken

  Geliked door 2 people

  • Elisah zegt:

   Ik ben in Milaan geweest, waar winkels zijn die simpele zomerjurkjes in de etalage hebben hangen voor zo’n 2000 euro. Die winkels hebben een gesloten deur, er kan eigenlijk alleen op afspraak gewinkeld worden. De klanten zijn vooral rijke Aziaten en Russen, vaak maffia dus. Ik zou never nooit in zo’n jurk willen lopen omdat ik het zwaar pervers vindt en me dood zou schamen vanwege de onzinnige verkwisting van geld, terwijl er mensen zijn die moeten leven in armoede. Dus eigenlijk is het a-sociaal en vulgair om zulke kleding te dragen.

   Geliked door 2 people

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou, daar zíe je het: Dát is dus de Tango-trut!

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Wat kan er nou op tegen zijn ,
    dat dames er perfect gekleed en verzorgd uitzien , Elisah ?

    Als ze het geld er voor hebben en ze vinden iets mooi , dan mag dat toch ?
    Ze hebben daar in het zuiden toch wel wat meer benul hoe ze er leuk uit moeten zien ,
    in vergelijking met ons , waar vele vrouwen in hobbezakken rondlopen , met ongewassen haar , smoezelige jassen , op werkschoenen , etc , is het daar een feest om rond te kijken .

    Of vind je dat ze hun eigen geld , hetgeen ze overhouden na door de regering gestript te zijn , ook nog weg moeten geven aan anderen ?
    Dat riekt naar een afgunstig soort socialisme !

    Like

   • Elisah zegt:

    Nee hoor Harry, ik ben altijd keurig gekleed en goed verzorgd en het hoeft niet van de Action te komen, maar er zijn grenzen aan die onzin. Een seizoen later ligt het weer bij het vuilnis, want het is toch zoooo 2016….

    Like

   • Elisah zegt:

    Het schiet me net te binnen dat ik laatst naar een officiële feestelijke gelegenheid moest gaan en dus keurig in een mooi mantelpakje gekleed ging, met bijpassende schoenen en handtas. Het merendeel van de mensen zaten daat gewoon in spijkerbroek met een t-shirt en ik hoorde naderhand dat iemand me achter mijn rug voor bekakte etalagepop had uitgemaakt…..snik.

    Like

 9. Petra DeBoer zegt:

  Ons koningshuis is het mooiste visitekaartje wat Nederland heeft. Menig republiek is jaloers op ons koningshuis en kijk je naar de kosten en opbrengsten dan is het dat waard.

  Geliked door 1 persoon

  • Ron Soeverein Mens zegt:

   Te lang in de zon gezeten
   Volgens mij zijn je laatste hersencellen gesmolten. Ons koningshuis is het duurste van alle koningshuizen ter wereld. Wij betalen voor het onderhoud aan al hun paleizen en landgoederen en voor elk uitstapje. Ook voor de hofhouding en onderhoud aan boten auto’s etc etc want je bent zielig met een belasting vrije uitkering van ruim 9 euro ton per jaar dan kan je dit allemaal niet betalen. Bea ontving in haar laatste jaar als koningin een winst uitkering van koninklijke shell van ruim 5 miljoen euro omdat zij hoofd aandeelhoudster is. Is dat geld toen door haar besteed aan bv ouderenzorg. Kankerfonds etc etc. Niet dus ze lachen zich bijna dood om ons. Wordt eens wakker mens

   Geliked door 3 people

   • Best zielig als je als grootaandeelhouder van Shell met een winst tussen de 1 en 2 miljard per maand, dus zeg maar gemiddeld 15.000 miljoen per jaar afgescheept wordt met 5 miljoen euro.

    Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Keep on dreaming, sunshine!

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Petra DeBoer 28 juni 2017 om 21:42

   Tegen zoveel dociele onnozelheid kan niemand op.
   Wat levert het mij in mijn portemonnee op? NIETS!
   Die spullenbaas van de kermesse KOST alleen maar geld.

   Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Ook hierin verschillen smaken zéér:
   Ik zie niet in, wat er jaloers te zijn is aan een volk dat zich ook in deze tijd nog overwegend ontpopt als een verzameling hielenlikkers-met-hermelijnkoorts. Om precies te zijn: Ik schaam me er eerder rót voor!
   Maar ja, als het je echt allemaal te veel wordt, is er nog altijd het schone lied van wijlen Corry Vonk, geschreven door eveneens wijlen haar echtgenoot Wim Kan, dat zich laat zingen als een soort van protestsong – vind ík althans.
   Zeker deze regels:
   “‘k sta te juichen als een gek achter een gesloten hek.”
   en deze:
   “Gaan tot slot de hekken open, word ik onder de voet gelopen
   Met me vlaggetje, me hoedje en me toetèèèèr!”
   Schitterend! Als je het mij vraagt, was Kan een latente republikein!
   U kunt U misschien maar beter eens afvragen, of U niet trots bent op de verkeerde zaken,; verkeerd omdat het klootjesvolk er in wezen part nog deel aan heeft.
   Eerlijk gezegd vind ik het schandalig om in deze tijd van voedselbankvolk zo’n persoonsverheerlijkende façade in stand te houden!
   Oh, en nog wat: Ik neem toch aan, dat U zich als islam-kritisch beschouwt?
   Dan moet het U toch óók tegenstaan, dat die Goudfazanten regelmatig bij ‘their own people’ in SA, Bahrein en wat dies meer zij te vinden zijn! Ja, ja, “ons kent ons!”
   Nogmaals: Smaken verschillen: Zelf zou ik ze graag op het vliegtuig zetten en boven de oceaan neerhalen! Allemaal! En dat is geen grap!

   Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Theresa, als je trots op de opvang van alle ‘vluchtelingen” dan zou ik dat niet bepaald islam kritisch willen noemen.
    Eerder een voorstander van alle ellende.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 28 juni 2017 om 22:56

    Wat een verrukkelijke reactie!

    Kotsmisselijk word ik van de verheerlijking van die schandalig rijke, genotzuchtige parasieten. Ze bársten al uit hun voegen vanwege ‘hun eigen’ miljardenvermogen en nóg is het niet genoeg voor die hebberige gierigaards! Meneer was eerst zogenaamd begaan met water. Nou, hij doet niet anders dan water vervuilen met z’n speedbootje. Het is gewoon een playboy en dan roepen velen ook nog dat-ie zo hard ‘werkt’! Laatst stelde iemand Zijne Doorluchtigheid de vraag of hij het ‘zware’ koningschap op z’n vijftigste nog wel aankon! Hoe debiel moet je zijn om die vraag aan een patser te stellen, die van het ene vakantiepaleis naar het andere hopst!
    Ik zou zeggen: maak je liever zorgen over de gezondheid en de rug van een stratenmaker, om maar eens een voorbeeld te noemen! Mijn vader heeft zijn hele leven in een donkere fabriekshal gewerkt voor een hongerloontje %$#@!@#$%%%$#@!!!!!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG.,7.42u: Waar! Maar ja, als ze zichzelf níet zo beschouwt, wat doet ze dan op deze site, vraag je je óók weer af. (Petra dus.)
    @Tistochwat, 11.10u: Ach ja, die wezenloze zwijmelaars maken me hèls en dan wil ik nog weleens “losbranden”, weet je wel? (LOL!)

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    Dames en heren, bedankt voor de reacties maar mijn mening veranderd er niet door. Net zoals mijn mening niet veranderd dat de islam een gevaar is. De hier aangevoerde argumenten bieden geen blik op het totale plaatje van kosten, opbrengsten, goodwill e.d. Ook zonder koningshuis worden historische gebouwen door de belastingbetaler onderhouden omdat deze gebouwen van de overheid (de Nederlanders) zijn. Vraag eens aan internationale ondernemers wat het koningshuis oplevert voor de burger. Hoe meer geld er word verdient in het buitenland, hoe meer belasting opbrengsten en hoe meer dat oplevert voor de burger. Juist Willem Alexander zet zich ontzettend in voor de handel in het buitenland. Daarnaast zit ik niet te wachten op presidenten van een republiek die middels veel geld, corruptie e.d aan de macht komen en daarna ontzettend veel geld ontvangen uit belastinggeld. Wat zou president Erdogan verdienen? Hoe is zijn paleis bekostigd?
    Een koningshuis bied stabiliteit en kennis over eeuwen. Met presidenten begin je om de paar jaar meestal opnieuw. Europese koningshuizen zijn met elkaar bevriend en zullen elkaar niet aanvallen en dat zorgt wat dat betreft voor vrede.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Petra DeBoer 29 juni 2017 om 15:37

    Hoe meer geld er word verdient in het buitenland, hoe meer belasting opbrengsten en hoe meer dat oplevert voor de burger. Juist Willem Alexander zet zich ontzettend in voor de handel in het buitenland.

    WHAHAHAHAHA!

    Kijk eens, Petra? Veel plezier ermee!

    Aan u is verder elk woord verspild.

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Theresa Geissler zegt:
    29 juni 2017 om 22:02
    *****

    Het ging mij meer om een paar voorbeelden dat bevriende Koningshuizen wel degelijk met elkaar in oorlog raakten.
    Vind geschiedenis wel interessant, maar ben geen Rutte, de geschiedkundige………….
    *****
    ( p.s. Door nog één keer op “like” te klikken, wordt de “like” ongedaan gemaakt. )

    Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Heb je enig idee dan van de kosten, Petra.

   Like

  • BertG. zegt:

   Als jij een andere mening zou hebben, dan kan je verder wel schudden op je refo bijbel clubje.

   Like

  • Karen zegt:

   Allemachtig ik geloof nog dat je meent ook. Was jij ook niet diegene die het met die grote overbodige eens was dat wij trots mochten zijn over de opvang van die indringers? En dat je vond dat de regering zijn zaakjes goed op orde had!
   Mooi visitekaartje, wat een giller.

   Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Klopt, het zijn dit soort mensen die steun verlenen aan al die ellende, en daar nog trots op zijn ook.
    Ik zou mijn ogen uit mijn kop schamen, als ik zo iets zou beweren, zij niet.

    Like

  • Harry zegt:

   Nou Petra , niet veel bijval hé ?
   Alleen van Doornroosje , maar dat is ook al zo’n sprookjesfiguur .

   De rest zijn realisten !

   Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   @ Petra DeBoer ,

   is het je in je onnozelheid ontgaan dat er voortdurend overal internationale contracten getekend worden ?
   Dat dat gewoon door gaat , ongeacht of Willempie er bij is of niet ?
   De moffen en de Italianen tekenen ook dagelijks contracten , ZONDER WILLEMPIE !
   Het gaat om prijs en kwaliteit , niet of prins Dombo in de buurt was .
   Voor de vorm wordt er tijdens het bezoek van Willem en zijn zuignap nogal eens een contract getekend , wat waarschijnlijk allang getekend wás .
   Ondernemers volgen graag in zijn kielzog omdat ze zo publiciteitsgeil zijn .
   Ik weet er van , mijn voormalige werkgever deed niet liever !
   Tot mijn grote ergernis werd ik er ook nogal eens bij betrokken .

   Weet je wat , Petra ?
   Je bent een vrouw , denk ik , en die leven op emoties en niet op verstandelijke rationele beslissingen .
   Als ik dan lees : “mijn mening verandert er niet door ” , dan heb je waarschijnlijk een bord voor je hoofd , als je ervaringen van degenen die dichter bij het vuur zitten , verguist .
   Beetje hardleers wellicht ?

   Geliked door 1 persoon

   • anna zegt:

    Petra (15.37) … waarom laat je niet snel je naam veranderen net als (Petra) onze nepprinses Laurentien met overbite …. dan pas je beter in het rijtje …

    Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Petra DeBoer zegt:
   29 juni 2017 om 15:37

   …………..”Europese koningshuizen zijn met elkaar bevriend en zullen elkaar niet aanvallen en dat zorgt wat dat betreft voor vrede.
   “********
   Wel als je de diverse Koningshuizen in de loop der geschiedenis bekijkt, is daar toch wel wat op aan te merken.
   :::::::::::

   Victoria Maria Louisa, oudste dochter van Koningin Victoria van England, 19e Eeuw.
   Trouwde met Wilhelm I van Duitsland en werd Duits Keizerin.
   En is de vader van Wilhelm II die aan de
   bron van Wereldoorlog I stond.
   WilhelmII had een handicap en een minderwaardigheids-komplexs.
   Hij ( of liever zij= Koningin Victoria van England, hadden geen echte sympathie voor elkaar, Wilhelm II HAATTE England )

   ////////////

   Alix van Hessen-Darmstadt, de tweede dochter van de Koning van Denemarken [ WWI ], was getrouwd met de laatste Tsaar van Rusland.
   Vermoord met haar hele gezin in Jekaterinenburg.
   Rusland was ook betrokken in WO I.

   ////////////

   Dan was er nog Eleonora van Aquitanië [ Zuid-West Frankrijk ].
   Was zowel Koningin van England als Frankrijk.
   Toen zij stierf werd Aquitanië Engels bezit en volgde er ……..oorlog.

   ////
   Buiten al die erfelijke kwesties was er nog het “Onderlinge Adelijke Trouwen”.
   Ik ken ze niet allemaal uit ,t hoofd, al die “gestoorden” in de loop der eeuwen die aan het hoofd van een land stond.
   Wel George III, die Engels Koning was tijdens de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog.
   Was ook niet helemaal goed “bij” en trad uiteindelijk af en ging voor tuinman spelen in de Koninklijke tuinen.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Sta mij tóch toe, wat de eerste alinea betreft, enigszins te corrigeren, Delamontagne:
    Victoria Maria Louisa, dochter van Victoria, koningin van Groot-Brittannië (en Keizerin van India trouwens) trouwde met Friedrich, ZOON van Wilhelm I . Hun gezin bleef vele jaren het “Kroonprinselijk gezin.” Maar Wilhelm II was inderdaad hun oudste zoon en had inderdaad een gehandicapte linkerarm, gevolg van ernstige complicaties bij zijn geboorte.
    Toen WilhelmI nog eens stierf, werd Friedrich nog keizer, maar zijn regeringsperiode duurde niet meer dan een paar maanden, omdat hij al ernstig ziek was. Zo kort duurde dus automatisch ook het ‘keizerinnenschap’ van Victoria. Daarna werd zij “keizerin-moeder.”

    Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    Aan ieder die dit tegen mocht komen: Ik ga natuurlijk geen ‘like’ zetten onder mijn eigen comment. Deze ontstond door een verkeerde beweging op een verkeerd moment.
    @BertG.: Nu is het mij ook overkomen; je weet nog wel, wat ik bedoel.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ik zit geen dingen te verzinnen.
    Soms kan dat wel zo overkomen.
    Maar nou doe je het zelfde, zomaar je muis bewegen en zomaar klakkeloos klikken toevallig ergens.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 30 juni 2017 om 15:35

    Als je nog een keer op het sterretje klikt, kun je toch gewoon on-liken?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Delamontagne en @Tistochwat: Bedankt! Weer wat geleerd.
    En @BertG.: Jij ook, Bert!

    Geliked door 1 persoon

 10. Harry zegt:

  Een kind , wiens ouders NSB-er waren , kun je dat niet aanrekenen .
  Toch blijft er altijd iets van hangen .
  In mijn dorp had je ook enkele NSB-ers , hun kinderen werden er toch af en toe mee geconfronteerd , nagewezen , zelfs dertig jaar na de oorlog , zij het vaak subtiel .
  Hun dochters kregen ook moeilijk verkering .

  Het serpent Beatrix , dat het verdomde om mee te bezuinigen , die ook nog vele kosten oneigenlijk op de burger afwentelde , zoals het onderhoud van de Groene Draeck , haar paarden door de koninklijke stallen liet voeren en verzorgen , heeft haar zoontje toch ook de bilderbergbende ingeloodst .
  Ergo , hij gaat niet vrijuit !
  Hij is erfelijk belast op een vreselijke manier .
  Maar ik heb geen seconde medelijden met hem .

  Helaas wordt de monarchie net als het politiek correctisme , het volk dagelijks door de linkse media met de paplepel ingegeven .
  Als je niet wil slikken krijg je het via een sonde toegediend .

  Raar eigenlijk , want vroeger moesten de socialisten weinig van het koningshuis hebben , als ik me goed herinner . Toen waren de VVD en het CDA de grote promotors .
  Waar is het tij gekenterd ?

  Nu wordt er behoorlijk aan de poten van de MSM gezaagd , maar gaat het hard genoeg ?
  Ik denk het niet .
  We zitten nog wel even met die kliek opgescheept .

  Weet je wat Willem ?
  Stoppen op je hoogtepunt is voor velen het hoogste dat je kunt bereiken .
  Vanaf nu zal het bergafwaarts gaan , dus : AFNOKKEN NU !

  Normaliter zegt men al : EEN VROUW IS DUIZEND MANNEN TE ERG ,
  maar in het geval van Beatrix is het al miljoenen mannen te erg geworden .
  Dus , Willem : neem dat kreng mee naar Argentinië !

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Harry 28 juni 2017 om 22:06

   Dus , Willem : neem dat kreng mee naar Argentinië !

   Ja, daar is toch plaats genoeg op die slordige 1600(?) ha die ze daar aangeschaft hebben in de ‘speeltuin van de miljonairs/miljardairs’?
   Maar het is natuurlijk heerlijk om hier met je pronk, prots en frutsels veel macht te hebben als je een machtswellusteling bent die zich ook nog eens kan verschuilen achter de zogeheten ‘majesteitsschennis’.
   Jij de bak in en ‘zij’ in een van hun vakantieparadijzen de beest uithangen achter hoge hekwerken die het plebs buiten houden.

   Like

 11. kampersrene zegt:

  Dus als ik het goed begrijp mag een koning geen eigen mening hebben. Te vergelijken met een beginnende puber die in opstand zou komen tegen het ouderlijk gezag. Wat zou er gebeuren als uw koning eens duidelijk zou maken dat het “hof” niet gediend is met al die mislukkelingen of islamieten die in uw land dan nog eisen , ge moet dit , ge moet dat , Wat zou er gebeuren . De koning van zijn troon gooien …. Wat zou er gebeuren als hij Wilders zou uitnodigen en hem zou steunen . Weg met de koning , ik denk het niet , integendeel .Hij zou enorm aan populariteit winnen Wat het zou “het bewijs zijn” dat hij begaan is met het lot van zijn volk . Maar als je in een mooi paleis woont met diverse bedienden en knechten , ver weg van de miserie die dat asielgebroed met zich meebrengt dan vraagt het “moed” en dat woordje komt blijkbaar niet voor in de persoonlijke in de persoonlijke Wikipedia van het “hof” idem koning flup Van Belgie ( een zielige figuur bovenop) en zo populair als de kat van den bakker

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Persoonlijk denk ik dat Beatrix zich heeft laten uitkopen voor vele miljarden .
   Het hele land verkwanseld voor geld .
   Als de EU meer versmelt , dan heeft een koninkrijkje toch ook niet veel waarde of betekenis meer .
   Bewijzen kan ik niks , maar mijn intuïtie klopt meestal aardig .

   Net zoals bij een bedrijf dat failliet dreigt te gaan worden er nog op het eind vaak rare transacties verricht waar de eigenaar of de leiding heel veel beter van worden .

   Zo ook bij ons , wij moesten bezuinigen , nadat we al verschrikkelijk veel ingeleverd hadden , onze gulden verkwanseld , onze reserves uitgeput , ons geld naar de banken weggesluisd die dat verkeerd in Griekenland hadden besteed , onze pensioenen weggegeven , ONS GELD GODVERDOMME , DOOR DIE MANKEPOOT ,
   Maar de draak van Draekestein verdomde het om ook maar een cent in te leveren .
   Ergo : plukken , plukken , plukken .
   Schaamteloze lorrenkop !

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    En dat die sloerie ook Geert Wilders nog beschimpt via een laffe omweg , daar heb ik helemaal geen goed woord voor over !
    De ENIGE die met zijn club ons land nog probeert te redden , wordt in een hoek getrapt !Dan spoor je toch niet als voormalig koningin van een land ?
    Normaal zou je een gat in de lucht springen met zo’n medestander , toch ?
    HIJ heeft z’n leven op het spel gezet voor Beatrix d’r land .
    En zij verguist hem ? Dat zijn toch NSB streken ?
    Wat een ondankbaar kreng !
    Het klopt gewoon niet .

    Daarom : TRIX deugt niet !
    Daarom : OPDONDEREN !

    En Willempie , oma Juliana vroeg al : “heeft die jongen wel het juiste kompas voor die functie” ? Zijn moeder vond van wél . Maar moeders zijn nooit objectief .
    Ze hebben hem versneld in die stoel gezet .
    Maar de vraag is nog steeds actueel .
    Het antwoord is wat mij betreft : NEE !

    Geliked door 1 persoon

 12. Ik ben ervan overtuigd dat mijn vorst straks terugkomt van zijn verre reizen, een sabel omgespt en ons voorgaat in den Strijd. Met al jullie commentaar, nee, een president of minister-president, dat is ’t zeker niet, die trekt ook geen volle zalen! En bovendien heb je dan niet alleen z’n familie maar z’n complete kutpartij d’r gratis bij. Zie me die Rutte als Staatshoofd toch staan, of , ja, noem ze eigenlijk allemaal maar op. De enige die ik als Koningin zou willen dienen zou trouwens Ancilla zijn maar dan zonder met haar Piraten. Ooglapje en zweepje is toegestaan voor een Koningin.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s