Meet Andrew McCabe . . .

Screenshot_111

(Door: “Manna”)

Meneer McCabe (foto) is waarnemend directeur van de FBI na het ontslag van James Comey.  En een echte Democraat. En corrupt. En ja, hij leidt nu het onderzoek naar de “Rusland- connectie”. Meneer McCabe heeft stront aan de knikker, want er zijn twee onderzoeken naar hem opgestart:

1) Meneer McCabe heeft zijn FBI-bevoegdheden misbruikt om voor de verkiezingscampagne van zijn vrouw geld in te zamelen. In ieder geval heeft hij dit gedaan om een afspraak te krijgen met gouverneur Terry Mcauliffe en van/via hem $700.000 ontvangen. Ook heeft hij actief deelgenomen aan de verkiezingscampagne, wat ook in strijd kan zijn met de verkiezingsregels. Het US-office of Special Council onderzoekt de zaak.

2) Meneer McCabe heeft een persoonlijke vendetta met generaal Flynn. Laatstgenoemde was bereid te getuigen ten gunste van een medewerker onder McCabe, Robyn Gritz , die niet meer zou functioneren (nadat mevrouw Gritz en rechtszaak tegen McCabe had gestart wegens seksuele discriminatie). Het ministerie van Justitie onderzoekt nu of McCabe zich had moeten excuseren voor het onderzoek naar de “Rusland-connectie”.

U kunt er gerust vanuit gaan dat deze McCabe een ‘leaker’ is. En misschien ook wel een kwaadwillend brein. Helaas zijn de aantijgingen niet van een dusdanige schaal dat hij over anderen gaat zingen. Maar zijn eens zo onaantastbare positie, samen met Comey, is niet meer en er zitten meerdere valse nachtegalen in de FBI- kooi.

Drain the Swamp

Door:
“Manna”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Rotzakken, VS. Bookmark de permalink .

3 reacties op Meet Andrew McCabe . . .

 1. Jan zegt:

  1. The Hatch Act prohibits FBI employees from engaging “in political activity in concert with a political party, a candidate for partisan political office, or a partisan political group.”

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/06/acting-fbi-director-andrew-mccabe-federal-investigation/

  Like

  • Manna zegt:

   thanks jan. ik had deze connectie idd moeten aangeven. ook het feit dat een verkiezingscampagne in haar staat normaliter circa 50k a 60k uitgegeven wordt. dus waarom ineens 7 ton van een vriendje van clinton???

   Like

 2. Flo zegt:

  Ze pakken het daar beter aan dan hier, een trap vegen doe je van boven naar beneden .

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s