Freiburg: Moslima´s willen geen badmeester

Screenshot_130

(Vertaling: E.J. Bron)

In Freiburg bestaat al meer dan 130 jaar een vrouwenzwembad, het “Loretto-vrouwenbad” (foto). Daar hebben alleen vrouwelijke badgasten toegang. Mannen stoorden zich daar niet aan, die gingen gewoon ergens anders zwemmen. De vrouwen vonden echter een haar in de soep, nauwkeuriger gezegd: de islamitische vrouwen.

PI News (2)

Hun “profeet” had hen namelijk verteld dat ze op straat in lange kleding moeten rondlopen, opdat mannen hun vrouwelijke vormen niet kunnen zien. Het vuile straatstof in de kleren zouden velen ook graag mee het water in slepen. Dat mogen ze in Freiburg echter niet. Ze moeten een badpak dragen, net zoals andere vrouwen, en dat is hun volgende probleem. Want het zijn mannen, die op de veiligheid van de bezoeksters letten, het waren altijd al mannen. Dat stoorde normale vrouwen van hier ook nooit, maar nu de moslima´s.

Hun “profeet” Mohammed had hen namelijk verteld dat ze ter bescherming hun aantrekkelijkheden zouden moeten verbergen. In islamitische landen kan dat al een enkel, een stukje haar of een knap gezicht zijn, met als gevolg dat de door de islam totaal gefrustreerde mannen door het lint gaan en verkrachten. Maar wij leven hier onder andere omstandigheden dan de mensen ten tijde van Mohammed 1400 jaar geleden, wij zijn in Duitsland en niet in de islam. Maar dat begrijpen ze niet.

Vooral islamitische bezoeksters uit de nabije Elzas waren tot nu toe naar Bazel in Zwitserland gegaan, omdat daar een vrouwenzwembad naar hun smaak was. Het kwam tot trammelant en de Zwitsers veranderden hun bad-regels en vulden deze aan. Nu willen de islamitische vrouwen uitwijken naar Freiburg, maar ook hier: verandering van de bad-regels met vanzelfsprekendheden die horen bij een geciviliseerde badcultuur. De “Welt” bericht:

Op grond van nieuwe groepen gasten zou men de bad-regels hebben moeten aanpassen. Het zou er niet om zijn gegaan individuen uit te sluiten van het zwemmen: “We hebben vanzelfsprekendheden schriftelijk vastgelegd: dat men niet eet aan de rand van het zwembad, niet met straatkleding in het water springt”, legt Heintz (bedrijfsleiding zwembaden in Freiburg) uit. Het geheel in acht talen, met pictogrammen.

Duitse moslima´s zagen hun kans schoon om beledigd te zijn en kwamen hun Franse geloofszusters te hulp. Het zou “seksistisch” zijn wanneer een man daar als badmeester zou werken. Ze startten een petitie, die gericht is op de volgens hen onhoudbare toestanden:

Nu gaan enkele honderden Freiburgers via de online petitie aan de kant van de bezoeksters staan, die in de zomer van 2016 voor veel ergernis zorgden in het enige vrouwenzwembad van Duitsland. De nieuwe regeling zou volgens hen “bewust islamitische vrouwen” buitensluiten. Om de rust en veiligheid alleen door de aanwezigheid en het toezicht van mannelijk personeel te garanderen, zou volgens hen “zeer reactionair en seksistisch” zijn. Tot nu toe werd de petitie door 500 mensen ondertekend, voor het doel van 2000 ontbreken er nog 1500 stemmen.

In de petitie wordt als oplossing aangeboden dat men een paar dagen in de week alleen de toegang aan vrouwen uit Freiburg zou kunnen toestaan, om conflicten te vermijden die voortkomen uit een te vol zwembad. Vermoedelijk dient dit echter andersom te worden gelezen: op de andere dagen wordt de vrouwen uit Freiburg dan gewoon de toegang tot het traditionele zwembad geweigerd, omdat het zwembad dan gebruikt wordt door de uit Frankrijk komende moslima´s. “Er is geen sprake van islamisering”. . .

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Freiburg: Moslima´s willen geen badmeester

 1. Elisah zegt:

  De islamitische oplossing is castratie, dan kan de enuch badmeester zijn.

  Geliked door 3 people

 2. hslot4 zegt:

  Ik zou zeggen hier achter ligt nog een weiland met een sloot ga daar maar lekker zwemmen gegroet

  Geliked door 1 persoon

 3. Golden Girl zegt:

  Laten ze thuis een opblaasbaar kinderbadje neerzetten en daar met hun kleren in gaan zitten
  Dat eeuwige gezeur, alles moet zoals zij het willen

  Geliked door 1 persoon

 4. dirkroelofs zegt:

  Dan gaan die mutsen maar niet zwemmen.

  Geliked door 1 persoon

 5. biebie zegt:

  De oplossing:

  Like

 6. danny zegt:

  Wij willen geen gescheiden zwemmen in onze zwembaden en moslima’s in de gruwelijke boerkini’s.
  En ook geen vieze moslim ventjes en mannen die meisjes en jongetjes lastig vallen.

  Geliked door 1 persoon

  • Ron zegt:

   Als dat eens zou kunnen ?
   Helemaal geen moslims meer in de zwembaden.
   Lost meerdere problemen tegelijk op.
   Geen kerels die niet met hun fikken van vrouwen af kunnen blijven en geen vrouwen die bizarre eisen stellen over boerkini’s en geen mannen als badmeesters.

   Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Inderdaad, gescheiden zwemmen voor de mossel-mannen is een beter idee, dan is er ook geen rottigheid meer in bepaalde zwembaden.

   Like

 7. Qvic zegt:

  Wie discrimineert wie hier. De moslima’s willen overal een uitzonderingspositie creeën voor hen zelf en als zij niet hun zin direct krijgen voelen zich zogenaamd gediscrimineerd en beschuldigen alle andere als racistisch. Maar zij zijn zelf diegene die discrimineren en zijn zelf de grootste racisten. Want zij sluiten iedereen die anders als zij zijn uit. Als zij zo nodig willen zwemmen, waarom bouwen zij niet zelf een zwembad voor hun eigen lotgenoten, die dan aan alle wensen voor hen kunnen voldoen. In de Arabische wereld zie je amper moslima’s zwemmen, waarom gaan ze hier in Europa dan wel massaal naar een zwembad?

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Nederlandse vrouwen kunnen ook niet vragen om een andere badmeester, waarom zou dit in geval van moslimvrouwen dan wel een uitzondering moeten zijn? Het is een logische kwestie van veiligheid en in onze cultuur zijn we de stap van deze ‘verkeerde’ vorm van ‘zedigheid’ allang ontgroeid en is die vervangen door logica en redelijkheid.
   Geloof en staat zijn gescheiden in westerse landen en Nederland is een westers land. Ze wisten, voordat ze hiernaartoe kwamen, dat hier andere regels m.b.t. cultuur en zeden gelden dan welke zij in hun ‘geloof’ aanhangen. Daarom is het überhaupt geen vraag dat zij zich hierin moeten aanpassen.

   Als westerse vrouwen naar oosterse landen gaan, dan moeten ons kledij ook aanpassen aan hun normen en waarden en anders worden we gearresteerd. En hier komen ze met hun dertienhonderd jaar geleden moraal aanzetten en willen ze ons deze opleggen en eraan onderwerpen. Dit is een no-no situatie en gewoon niet aanvaardbaar.
   Ze zwemmen al bedekt als een tent, dus veel valt er niet te zien en deze debiliteit is niet functioneel en acceptabel als reden om badmeesters, mannelijk of vrouwelijk, af te wijzen om ‘zedelijke’ geloofsredenen. Deze mensen zijn er voor onze veiligheid en dit is Nederland, een westers land en niet het oosten. Dat hun mannen onderontwikkelde op sex en dood beluste en gefixeerde fanaten zijn, wil niet zeggen dat andere leden van het mannelijk geslacht dit allemaal ook zijn.

   Geliked door 1 persoon

 8. Saskia Dubbeldam zegt:

  Altijd maar weer die slachtofferrol, ik ben dat zo ontzettend beu hè.
  En dan zeggen de mohammedanen telkens weer dat ze gediscrimineerd worden, terwijl ze zelf degenen zijn die zich in de uitzonderingspositie plaatsen. Ze eisen dus discriminatie, maar als jij het doet ben je fout.
  Als bijvoorbeeld Freiburg groots had aangekondigd dat er bepaalde uren per dag beschikbaar zijn voor mohammedaanse vrouwen dan zul je zien dat ze dat juist weer discriminatie vinden.

  Geliked door 1 persoon

 9. steeds weer nieuwe vormen van apartheid, bedacht door moslims

  Like

 10. hendrikush zegt:

  Laat ze zonder toezicht zwemmen; kunnen ze drenkeling oefenen voor de terugtocht.

  Like

 11. Klippie 72 zegt:

  Aanpassen, aanpassen, wie eigenlijk.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Laten ze maar in hun eigen zandbak gaan zwemmen !!

  Like

 13. BertG. zegt:

  Of topic, maar wel grappig.
  Meteen discriminatie schreeuwen als ze gelijk behandeld worden.

  http://nieuws.tpo.nl/2017/06/30/conditietest-is-brandweermannen-en-vrouwen-gelijk-vrouw-klaagt-ongelijkheid/

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Wat moeten die lui in een zwembad? In de woestijn waar ze thuishoren, zwemmen ze toch ook niet?

  Like

  • Republikein zegt:

   Zie de zon nou eens schijnen joh.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wat ze er moeten? De segregatie -die uit de islam voortkomt- benadrukken, natuurlijk! Wat dacht je anders?
   Zwemmen doen ze inderdaad niet, en kúnnen ze waarschijnlijk niet eens. Maar lekker provoceren met hun “alleen vrouwen-onder-elkaar,” dát is de bedoeling!

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 30 juni 2017 om 15:09

    Precies! Die krengen zitten je altijd provocerend aan te kijken. Ze zien gewoon aan je dat je daardoor begint te koken en daar genieten ze van. Vooral omdat ze zich gesteund voelen door ‘onze’ land- en volksverraders, die al dan niet op het pluche zitten.
    Ik heb totaal geen medelijden met mohammedaanse secreten, ze kiezen er uiteindelijk toch allemaal zelf voor (enkelen uitgezonderd).
    Ze worden als kind krijsend ‘besneden’, maar later doen ze hetzelfde bij hun dochters en kleindochters. Dat zegt mij genoeg.

    Like

 15. Golden Girl zegt:

  ze kijken tot hoever ze gaan kunnen, elke keer een stapje verder, kijken wat ze in het Westen kunnen flikken, net zals in Belgie een hele straat bezetten om te gaan liggen bidden, Belgen hadden ze met waterkanonnen de straat uitgejaagd, maar nee deze mensen van het vreedzame geloof niet

  Geliked door 1 persoon

 16. Marian zegt:

  Ga naar je land van herkomst in plaats van hier de lakens te komen uit te delen. Jullie horen hier niet thuis. Blijf met je poten van onze normen en waarden af.

  Geliked door 1 persoon

 17. daiyu-ninja zegt:

  Waarom eisen ze het recht op gelijke behandeling, als ze niet als gelijke behandeld willen worden?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s