Friese gemeente trots op binnenhalen massa’s asielzoekers: slechts 1 van de 125 zit NIET in de bijstand

Screenshot_123

Een foto van “vluchtelingen” in Afghanistan. Valt je iets op aan hen? Leeftijd/geslacht? 

(Door: Michael van der Galien)

Een “verrijking” voor Opsterland.

De gemeente Opsterland in Friesland wist het zeker: het binnenhalen van ‘asielzoekers’ zou ge-wel-dig zijn voor de lokale gemeenschap én de lokale economie. Daarom riepen de lokale politici heel hard dat iedereen welkom was en werden er meer ‘vluchtelingen’ naar Opsterland gehaald dan strikt gesproken noodzakelijk.

Helaas blijkt nu dat veel van die cultuurverrijkers eigenlijk cultuurverarmers zijn:

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Friese gemeente trots op binnenhalen massa’s asielzoekers: slechts 1 van de 125 zit NIET in de bijstand

 1. Sabeltant zegt:

  “Het binnenhalen van ‘asielzoekers’ zou ge-wel-dig zijn voor de lokale gemeenschap én de lokale economie.”

  Ge-wel-dig stel idioten.

  Goed voor de economie? De Friese economie bestaat niet eens zonder Nederland.

  Like

 2. Dat hele gemeente bestuur is compleet rigide en zwaar geschift, moeten ze er meteen uitpleuren, stelletje smerige ratten. Moet je als autochtoon eens in de bijstand proberen te komen, zelfs als men zijn/haar hele leven heeft meebetaald aan belastingen. Met dit soort gore nsb-ers heb je echt geen vijanden meer nodig!! Direct stoppen met gratizzzzzzzz ons geld uit te delen en geen huizen maar barakken, eens kijken hoe snel al deze chirurgen weer opgerot zijn!!!

  Like

  • Steven zegt:

   Dat klopt…als jij niet naar de pijpen danst van wat de uitkerende instantie wenst, of diens opgezette bureautjes die daar geld aan verdienen om mensen in de bijstand weer een baan in de DOUWEN, dan wordt je zwaar aangepakt.
   Tenzij je een asielparasiet bent uiteraard, dan wordt je met rust gelaten en kan je zelfs op dingen aanspraak maken waar de blanke Nederlander alleen maar van kan DROMEN!

   Liked by 1 persoon

 3. Fred zegt:

  En na de gezinshereniging werkt er 1 van de 675.
  Maar de autochtone Opsterlanders nemen wel een tweede of derde baantje erbij om dit allemaal te kunnen bekostigen.
  Tòch?
  En wie daarover zeurt is een racist.

  Liked by 1 persoon

 4. Jean zegt:

  Wij moeten onze samenleving dringend gaan beschermen, wij moeten de misdadigers zwaar gaan straffen, wij moeten de grenzen sluiten, wij moeten alle mosselketen sluiten en vooral wij moeten alle islamieten verwijderen en alles wat van Afrika en het midden oosten komt weigeren gezien hun perverse gewelddadige barbaarse achtergrond.
  Volgens Demir zouden dit jaar ± 4.000 meisjes verminkt worden in hun thuislanden.
  Even ter informatie: dat zootje is zogezegd gevlucht uit hun land, ligt hier te parasiteren op onze sociale systemen en gaat nu op vakantie naar die landen die ze ontvlucht zijn en laten daar hun dochters te verminken…… Controleer alle meisjes van vreemdelingen en “indien er verminkingen aan de orde zijn” en of ze “op vakantie zijn ge gaan naar die landen die ze ontvlucht zijn” dan dadelijk de hele troep verzamelen en afvoeren naar hun vakantielanden.
  Hebben jullie al een huichelaar uit die EU meststal gehoord???? Oh ja, Italië wil de boot afhouden maar dadelijk is een leegloper van die EU meststal in beeld met de oproep dat de andere landen van Europa moeten bijspringen??????? Als het is om alle Europese landen op te roepen de grenzen goed te sluiten zodat geen enkele achterlijke perverse gewelddadige barbaar uit Afrika en het midden oosten nog binnengeraakt dan ben ik het met die EU leegloper eens maar die kans is minimaal want de grenzen sluiten zou betekenen de toestroom naar hun bankrekeningen te sluiten.
  Europa MOET islamvrij geveegd worden in het belang van onze veiligheid en leefbaarheid want ons land is naar de kloten door de aanwezigheid van die achterlijke perverse gewelddadige barbaren lees islamieten.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Een gemeente vol met idioten, hadden ze nou echt gedacht dat ze hier kwamen om te werken ??

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Is toch lief dat die ene die werkt mee betaald aan de 124 anderen die slapen,eten en op de bank hangen
   Voelt hij ook wat autochtonen voelen die elke dag netjes naar hun werk gaan om al dit gepeupel te kunnen onderhouden ,lieden waar niemand op zit te wachten

   Liked by 1 persoon

 6. Mary zegt:

  Misschien zouden de inwoners van Opsterland hun lokale politici moeten afzetten, totaal gestoord die Rutte en Co poppetjes.

  Like

 7. Roeland zegt:

  De gevolgen van de instroom worden nu echt zichtbaar. In toenemende mate zie je nieuwe “klederdrachten” in de dorpen op het platteland. Uit de eens zo rustige huizenblokjes klinkt midden in de week na 22.00 geschreeuw en verder lawaai.
  Tsja noorderlingen..Te lang op de verkeerde politieke partijen gestemd dan krijg je dat. Jammer voor personen zoals ik en mijn familie , die deze situatie al 30 jaar geleden zagen aankomen.

  Ben bang , dat we nog maar aan het begin staan. Er is in het noorden de laatste jaren vrijwel niets gebouwd aan sociale huurwoningen en werk is er ook al niet. Ik raad derhalve de statushouders met hun na reizende gezinnen aan, naar Amsterdam, Den Haag of nog liever Wassenaar te verhuizen! Terug naar huis zou beter zijn, maar dat is natuurlijk een utopie.

  Like

 8. Harry zegt:

  Ooit heb ik langdurig gedacht , dat als ik 65 werd , dat ik mijn huis en mijn bedrijf zou verkopen en ergens in Friesland een leuk boerderijtje zou kopen aan het water .
  Mooi huis , grote tuin , boot voor de deur .
  Zeilen op het IJsselmeer vind ik heerlijk ! Rust en ruimte en geen geitenneukers .
  Urenlang met de boot “op één oor” , zoals wij platbodemzeilers zeggen .
  Geleidelijk aan werd de rooie mentaliteit van de noorderlingen me duidelijker .
  Straks zit de grootste ellende dáár .
  Ik ga maar niet , ik blijf gewoon in het westen !
  Ondanks het vriendelijke karakter van het Friese landschap .

  Trouwens : sommige noorderlingen zijn het noorden ontvlucht en in dat vreselijke Duitsland gaan wonen , dan moet het er toch wel héél erg zijn ?
  En het onkruid groeit daar zeven meter hoog !

  Like

  • Tegenwoordig kun je je beter nog iets verder oostwaarts oriënteren: Tsjechië, Hongarije en Polen worden nog eens dragers en bewakers van de Europese Leitkultur. Handig als je tegen die tijd je netwerkjes rond hebt en de talen spreekt om van daaruit vorm te kunnen geven aan een reconquista.

   Like

  • Wachteres zegt:

   @Harry, die noordelingen zijn al vrij jong uit Groningen vertrokken. En toen zij voor hun 65ste met pensioen konden, zochten ze naar een huis et een tuin Die vonden ze voor een redelijke prijs in Duitsland

   Daarna zijn hen – toen nog PVDA-stemmers – de ogen pas open gegaan.

   Het voordeel tot nu toe is wel dat we – tot nu toe – weinig of geen last hebben van moslims,

   Ik zit ook niet te springen om naar Nederland terug te gaan, al worden we daar misschien uiteindelijk wel toe gedwongen.

   En die tuin? TJA, HOOP DOET LEVEN, we verwacten nog steeds dat jij ons komt helpen.

   😛

   Liked by 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    idem dito, op tijd vertrokken wij.
    Nog voor 65e, scheelt wel AoW, maar dat krijgen dan weer de nwe NL-ers, die er op te kort komen.
    GEEN DAG SPIJT GEHAD.
    Zien ook nooit moslims. Gisteren bij de 3-wekelijkse boodschappen een jong muslimaatje. Helemaal ingepakt. Is voor ons dan weer iets wat wij niet vaak zien.
    En de huizenprijzen.
    Voor dit huis koop je in NL nauwelijks een “tussenwoning”:……….

    Like

 9. hendrikush zegt:

  In het onderwijs lukt het wel: zet meer domme en luie leerlingen in een klas en het gemiddelde niveau gaat omhoog. Vraag maar na bij de onderwijsraden en het ministerie.
  Dan moet het met asieleisers en dobbernegers in de economie toch ook lukken.

  Liked by 1 persoon

 10. Jean zegt:

  De Friese gemeenschap zal er snel achter komen dat ze iets moeten gaan doen aan hun hersens, als straks hun dochters verminkt & verkracht worden zal er een heel ander geluid te horen vallen.
  Wees er maar van overtuigd dat het woord “islam” nooit zal vallen op de zenders NPO1 NPO2 & NPO3 want het heeft allemaal niets te maken met islam…
  Stel dat er vooruitgang zou komen tussen de onderhandelaars/huichelaars en dat het monster pechdrol minister wordt van Binnenlandse Zaken of in het ergste geval Minister President dan zal snel overal de IS vlag wapperen, Nederland verliest nu al respect a.g. van de aanwezigheid van zoveel barbaren maar dan zal de deur heel open staan om er nog meer binnen te halen.
  Europa is verloren door de aanwezigheid van die EU misdaadorganisatie, die misdadigers zouden allen in een isoleercel moeten zitten voor minimaal 20 jaar liefst levenslang.

  Like

 11. ReaGluurder zegt:

  ’t Is verdomme nooit anders geweest! De zo benodigde “gastarbeiders” hingen voor 75% aan het UitkeringsInfuus!! Al minstens 35 jaar!! Maar Henk en Ingrid bleven onverschillig, naïef, en nu is de sloop van NL in volle gang! En nog interesseert 60% van het Klootjesvolk het geen ene FUK! Ik kijk het raam al niet meer uit, wil dat domme Qudtvolk niet meer zien!

  Like

  • Die zogenaamde “gastarbeiders” die gij zo benoemt waren de eerste golf met blanke vervangings booslimratten. We gaan nu alleen maar een paar tandjes hoger in het vervangingsproces. Dit plan loopt al vanaf direct na WW2 en ziet eruit als een parabool. Alleen zitten we nu in het bijna vertikale gedeelte van deze figuur en gaat alles ieder jaar kwadratisch sneller. Zodra men er achter kwam hoe in de WAO te geraken, hadden ze ineens allemaal last van rug en andere zaken. Wat wil je, een levenslange uitkering van die ongelovige honden voor de echte “gelovigen”, zum kotschen!!!

   Like

 12. Jade zegt:

  Opsterland, gefeliciteerd met jullie nobele daad, en met de “verrijking”.
  Jullie zullen weldra ervaren dat je de hel hebt binnengehaald…
  Verwacht geen medelijden, wie z`n kont brandt moet op de blaren zitten.
  Advies: Hou jullie dochters binnen, 24/7.

  Like

 13. kampersrene zegt:

  De rede waarom die “ene” op de 125 niet in de bijstand zit ? Ze vertrouwen hem niet omdat hij in het bezit was van een afgesneden hoofd !

  Like

 14. Marian zegt:

  Je hoopt maar dat sommige door schade en schande wijs worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s