NIDA: Nooit In Deze Achterlijkheid

Screenshot_126

(Door: Drs. E.N. Schilder)

NIDA Rotterdam is een door de islam geïnspireerde emancipatiebeweging die zich heeft ontwikkeld tot een Rotterdamse politieke partij zoals zij het zelf omschrijft. Het woord NIDA komt uit de koran en betekent ‘oproep’ of ‘stem’ en is momenteel in het nieuws, omdat er een of ander zielig figuur als zetelrover naar haar is overgestapt en zij nu in één klap met een zetel in de politiek zit. Op het eerste gezicht ziet de site van NIDA er overigens lieflijk en fris uit, totdat u de ‘concrete ideeën’ doorleest…

Maar schijn bedriegt! Enkele ‘concrete ideeën’ van NIDA komen op mij persoonlijk zeer beklemmend en beangstigende over, maar geven wèl exact aan waar zij als moslimgemeenschap naar streeft. Onder de alinea ‘Religieus-wetenschappelijk-kunstzinnige raad voor politiek advies en agendering’ geeft zij aan invloed te willen hebben op de politieke besluitvorming in Rotterdam. En juist dat ‘religieus’ maakt het zo beangstigend, omdat bij elk geloof, maar met nadruk bij moslims, de hersenspoeling van het geloof altijd voorop staat en zij werkelijk alles aangrijpen om het als discriminatie of racisme af te doen als zij hun kleinzielige opdringerige zin niet krijgen.

De alinea ‘Stop misbruik van de scheiding tussen kerk en staat’ laat echter de nekharen meteen helemáál recht overeind staan. Zij willen daarin de samenhang tussen staat en religie veranderen, omdat zij vinden dat ze te zeer beperkt worden in het uitdragen van hun ‘geloof’. Het benieuwt mij wat het dan moet worden, want kerken hebben ze niet… Het mag duidelijk zijn wat zij nastreven: een islamitische staat (op eeuwenoude varkensgrond) met uiteindelijk een sharia waar iedereen onder valt. Ook u!

Blijkbaar zijn zij echter even vergeten dat zíj HIER naartoe zijn gekomen en niet adersom. Dat betekent naar mìjn ‘concrete idee’, beste moslim, dat je helemaal zelf naar een land/continent bent gekomen dat NIET islamitisch is en dat ook NOOIT gaat worden, en je dat dus maar te accepteren hebt. Voel je je hier niet thuis? Heel graag een enkeltje dan naar het land waar je je wèl thuis voelt en niet proberen hier te veranderen wat je vanuit je ‘geloof’ niet aanstaat. Je hebt tenslotte zèlf gekozen hier te komen wonen en dus heb je gekozen voor de samenleving en de wetgeving die hier gewoon zijn. Niemand heeft je gedwongen en al helemáál niemand heeft je gevraagd om hier naartoe te komen! Aanpassen of opzouten dus. Dit is dan blijkbaar NIET jouw land!

Chaos en destructie

De Europese moslimgemeenschap wordt steeds opdringeriger en brutaler. Het gaat haar blijkbaar niet snel genoeg om hier te kunnen (over)heersen en de sharia te kunnen invoeren, uiteindelijk toch het streven van elke moslim. Waar dat onvermijdelijk toe zal leiden, openbaart zich dagelijks op het Europese continent en ook Nederland (Rotterdam en Amsterdam hebben dat al aangetoond) ontkomt er niet meer aan. Chaos, onrust, intimidatie, claimen van gebied, overlast, geweld en andere krankzinnige misstanden als het om de nazistische aanhang van Erdoğan gaat, maar ook de rest van de moslimgemeenschap laat zich niet onbetuigd. In België werden, in navolging van Engeland, zelfs complete straten geblokkeerd door werkloze geloofswaanzinnigen in gebed tot Allah… wel of geen toestemming, het interesseert ze geen bal. Alleen Allah, zijn ‘profeet’ en hun duizend en één nacht sprookjesverhaaltje is leidend voor moslims. Andere wetgevingen accepteren zij eenvoudig niet en treden die met voeten. Zij parasiteren op de westerse samenleving en er komen er steeds meer van. Bovenstaande geeft overigens een redelijk beeld van hoe die aanpassing van de wet ‘scheiding van kerk en staat’ er volgens hen uit moet komen te zien en als er niet heel snel ingegrepen wordt, zal die eerder aan hun eisen aangepast zijn dan u kunt vermoeden.

De roep om verandering wordt steeds luider

Vroeger betekende emancipatie (het streven naar een volwaardige plaats in de samenleving vanuit een achtergestelde positie) dat de vrouw zich had bevrijd van het vastgeroeste juk van het christelijke geloof (en de man) en dus zonder hoofddoek of lichaam verhullende kleding in alle vrijheid haar eigen gang kon gaan. Tegenwoordig betekent emancipatie dat moslims ‘hun plaats opeisen in de maatschappij’ en aan ons hun achterlijke wetten proberen op te leggen en we straks wederom afglijden naar de jaren-50, waarin een hoofddoek en lichaam bedekkende kleding voor de vrouw verplicht waren… Om u daarna in sneltreinvaart naar het jaar 610 na Christus te voeren…

De roep om verandering wordt in de gehele westerse wereld waar ze met moslims te maken krijgen/hebben steeds groter. Ze/we zijn het achterbakse, zielige, opdringerige en/of steeds meer overheersende gedrag van dit k- (koran) volk meer dan zat. Zakelijk kunt u helemaal niets met dit volk. Er valt niet mee te werken, ze scheiden zich heel bewust af van de samenleving, ze spreken de taal niet goed en afspraken komen ze nooit na… U kunt gewoonweg niet op hen vertrouwen, dus hoezo ‘hun plaats in de maatschappij’ opeisen?

Ik heb het al eerder aangegeven; alleen door ze het gevoel te geven zich hier niet meer thuis te voelen, kunt u hen stoppen. Het openlijk uitdragen van dat geloof moet zeer drastisch worden ingeperkt c.q. onmogelijk gemaakt worden. want de keerzijde is dat ú, uw kinderen en kleinkinderen straks degenen zijn die aan het kortste eind trekken. Stop dus de groei van de volledig onbetrouwbare en leugenachtige islam! Nu!

…En nee, we zitten niet te wachten op een hernieuwde streng christelijke invloed als alternatief/tegenwicht.

NIDA – Nooit In Deze Achterlijkheid (die islam heet)

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, sharia, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op NIDA: Nooit In Deze Achterlijkheid

 1. danny zegt:

  Ach Leefbaar Rotterdam. Ben er ook lid van geweest. Heb ze destijds gewaarschuwd niet in zee te gaan met ‘mo’.

  Was helaas tegen dovenmansoren.

  Zie nu zitten ze mooi met gebakken peren.

  Domoren zijn het!

  Ben overigens niet meer lid van Leefbaarrotterdam.

  Wel jammer er zitten best goede mensen tussen.

  Maar het verkwanselen van Fortuyn zijn visie ging me net iets te ver.

  Geliked door 2 people

  • Perfide Albion zegt:

   Beter ten halve gekeerd…

   Ik ken mensen in LR persoonlijk. Ik neem ze de coalitievorming met o.a.D66 ernstig kwalijk. Dit gedoe met die moslim is natuurlijk tekenend voor het politieke gevoel binnen LR. Ik vind Eerdmans- die ik verder niet ken- een ongelofelijke lul. Pedante kwast.

   Bij de vorige verkiezingen 2e kamer heb ik FvD gestemd ( ik heb 2 stemmetjes, mijn vriendin doet wat ik zeg of ik breng hem zelf uit 🙂 maar dat gaan we dus niet meer doen. Terug naar de PVV en snel ook!

   En dan nog iets. Die gast uit LR. Van VNL.Bontes. Dat vond ik sowieso een landverrader. Dat hele gezeik over dat voorzitterschap van hem (in de PVV was hij voorzitter van een commissie die volgens hem onjuist handelde) heeft me nooit overtuigd. Net goed dat die gast samen met die Yoram- ik wil geen minder, minder,minder Marokkanen- Klaver uit de kamer gestemd zijn. Dat het die 2 verraders maar slecht mag vergaan.

   Samenwerken met LR is voor mij dus een no-go. Leefbaar Rotterdam is verworden tot een laf zooitje dat met de duivels 66 samenwerkt. LR moet op naar de nul zetels!

   Erg spijtig allemaal. Maar zo gaan die dingen.

   Geliked door 1 persoon

   • Frans Brassens zegt:

    Ooit heb ik Eerdmans gewaarschuwd (op de site van Leefbaar) voor alles wat maar met de islam te maken heeft. En raadde hem aan zich eens in die islam te verdiepen. Maar nee, hij wilde de ‘bruggenbouwer’ zijn, is gebleken. Je noemt hem een lul en een pedante kwast. Dat beaam ik. Bovendien wil ik er het woord ‘domoor’ aan toevoegen, omdat hij niet bereid is hoogstnoodzakelijke kennis (mét de consequenties die daar aan vast zitten) tot zich te nemen.
    En dat uiterst merkwaardige geällieer (tégen de PVV, vergis je niet) met een -weliswaar van een aantal goede gedachten voorzien- snobistisch egotrippertje dat zijn eigen partij FvD regelmatig in de weg zit met zijn ondoordachte daden, slaat ook al nergens op.

    Ik stemde altijd op Leefbaar Rotterdam, wegens gebrek aan beter. Gelukkig komt er nu een alternatief om de hoek. Hopelijk kan Wilders wél goede, betrouwbare en bekwame PVV-ers vinden om de zaak in Rotterdam te bemannen -vrouwen. Anders gaan we hier in Rotterdam alsnog de mist in.

    Geliked door 1 persoon

  • leefbarbaar zegt:

   ik ook

   Like

   • Perfide Albion zegt:

    @Frans en Leefbarbaar. Ik heb er alle vertrouwen in dat jullie het juiste vakje gaan aankruisen in mijn prachtige Rotterdam!

    Geliked door 1 persoon

 2. danny zegt:

  Tussen met en gebakken moet natuurlijk- de- staan.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Emancipatie betekent “Bevrijding van onderdrukking…”.
  Heeft niets met “Een volwaardige plaats in de samenleving” te maken…
  Een volwaardige plaats in de samenleving is een sociaal gegeven.
  “Bevrijding van onderdrukking” houdt keuzes maken en strijden in…

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ze wíllen dan ook in wezen geen emancipatie: Ze scanderen het woord alleen maar, zonder te beseffen, wat het inhoudt.
   Maar tegelijkertijd zijn ze niet uit op’bevrijding van onderdrukking: Wat ze willen is islam en nog eens islam en de islam doet niet anders dan onderdrukken!
   Maar daar voelen zij zich dus juist wèl bij.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Schilder.
    Bovendien stop je de islam ècht niet door “ze het gevoel te geven hier niet thuis te horen…” Hoe kom je dáár nou weer bij Schilder…?
    Weet je wat… I
    IS is nog niet overal verslagen.
    Ga jij nou es naar Irak en/of Syrië en geef ze daar maar eens braafjes “het gevoel dat ze daar niet thuis horen..”
    Kennelijk kan jij dat zo goed, en wellicht heeft het geholpen bij mensen die je thuis ontving en waarbij je bij nader inzien vond dat ze bij jou niet thuis hoorden…
    Je moet toch wel heel erg ver weg zijn als je in deze tijden nog met zulke softe onzin aan boord wil komen bij de mensen…

    En denk maar niet dat die moslims hier hele andere moslims zijn dan de IS-moslims….!

    Like

 4. carthago zegt:

  Dit zijn de statuten van een nieuw kalifaat in wording, een nieuwe gaza enclave,met de maastunnel als bevoorrading.

  Like

 5. Flo zegt:

  NOOIT!!!!! Weg met hetvuile gedrocht islam en zijn mislim gedrochten!

  Like

 6. Pietersen zegt:

  De NIDA is een pure islam-partij die nergens op geinspireerd is maar de koran en de sharia willen volgen.
  Inspiratie is iets wat een moslim niet kent en ook niet interesseert, de term hoort bij het vrije westen, de vrijheid van meningsuiting en de kunsten en wetenschappen.
  Een moslim wil alleen datgene dat hij kent de wetten van Allah, in plat Nederlands ook ‘wat de boer niet kent dat vreet ie niet’. Een moslim zal dan ook nooit kennis willen opdoen om wel te leren vreten wat hij niet kent. Ze zijn als de dood voor Allah, die hoort ziet en weet namelijk alles.
  Als je Nourdin Ouali deze super-islamiet wel eens ziet op de tv discussieren dan blijkt dat meneer vergeven is van een enorme haat en fanatisme op alles wat de islam ter discussie stelt.
  Zielig dat het mannetje Mohammed Anfal (in eerste instantie liefkozend Mo genoemd) naar de engste partij van Nederland is overgelopen.
  De manier waarop mannetje Mo dat gedaan heeft na 3 jaar niets doen bij Leefbaar Rotterdam en nu het zielige slachtoffer uithangen is stuitend, maar is ondertussen wel gewoon in de Nederlandse politiek.
  Een moslim is niet te vertrouwen en steeds openlijker laten zij dat zien.

  Like

 7. tippelaar zegt:

  Zonder het op grote schaal gebruik van wapens en geweld, zal het westen, ook nederland niet, het niet van de moslims kunnen winnen. Zeker met de politici die nu nederland besturen, stevenen wij af op een totale overgave aan de moslims en de ondergang van onze westerse samneleving. Helaas is daarna geen omkeer mogelijk. Dit alles met dank aan de europese unie, o.a. de heer Timmermans en Merkel. Schrale troost is dat deze lieden de eerste slachtoffers van de moslims zullen zijn, echter zij beseffen dat zelf nog niet en als ze het zullen beseffen zijn zij te laat.

  Like

 8. Hieraan ze je toch weer dat strategisch inzicht niet bepaald ruim gezaaid is in het gilde der beroepsmoslims. Deze zijn zo eager om de macht over te nemen ter islamisering van de leefomgeving dat de maskers veel te vroeg afgaan en taqiyya al zichtbaar wordt nog voordat de meerderheid binnen is. Verstandige partijen kijken nu wel drie keer uit voordat ze potentiële zetelrovers met een dubbele agenda een plaatsje op de kiestlijst gunnen. Hierdoor wordt de reeds bestaande doch steeds versluierde tweedeling ook politiek in Nederland zichtbaar en kunnen zelfs witwassende mainstream media hier niet langer omheen zonder de eigen geloofwaardigheid aan te tasten.

  Like

 9. carthago zegt:

  Alarm ,daar heb je Nida, Nazi’s In De Achtertuin.

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Als je moslims wilt hebben als kiezers, moet je met een pot vaseline krom gaan staan voor de islam.
  Tevergeefs allemaal, want uiteindelijk stemmen ze allemaal voor het haatkalifaat.
  De PvdA gaf de moslim alles (van ons geld) en is ook aan de kant gezet.
  Andere partijen net zo, maar GsL en D666 hebben hun kieslijsten weer roomblank gemaakt.
  Nida, bij de weg, is opgericht door een stuk geitenbestijger van GsL.
  Ik wil m’n land terug.

  Like

 11. ed zegt:

  Als je een aap leert klimmen gooit hij op een dag de kokosnoten op je kop.

  Geliked door 1 persoon

 12. ed zegt:

  geloven in zijn algemeenheid gaat alleen om macht en het dom houden van de massa,paradijs belooft kan je veel weg poetsen zeker met de hersens met de inhoud van een garnaal .

  Like

 13. Jan zegt:

  NIDA, een antisemitische organisatie

  NIDA tegen Israëlische vervoerder

  De Rotterdamse partij NIDA is boos dat er vanaf eind dit jaar bussen van het Israëlische bedrijf EBS gaan rijden in Rozenburg en Spijkenisse en omgeving. De Metropoolregio gunde onlangs het contract voor het openbaar vervoer in dit gebied aan het bedrijf, dat onderdeel is van de Israëlische Egged Group. NIDA roept op tot een boycot van de nieuwe vervoerder.

  Volgens fractievoorzitter Nourdin El Ouali van Nida draagt deze busmaatschappij met haar diensten bij aan de ‘Israëlische kolonisering, apartheid en mensenrechtenschendingen in Palestina’. Hij vindt dat EBS dan ook buiten de aanbesteding had moeten worden gehouden.

  Op de Facebookpagina van NIDA wordt verdeeld gereageerd op de oproep om EBS te boycotten. Sommigen vinden dat er sprake is van ‘jodenhaat’. ,,Het uitsluiten van een Israëlische maatschappij doet denken aan haatzaaien en discriminatie. ….

  https://www.ad.nl/rotterdam/nida-tegen-israelische-vervoerder~a4cd388a/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s