Project Vertitas: Inside CNN (deel 2)

 

(Door “Manna”)

Eergisteren werd op deze site deel 1 geplaatst, waarin een senior-medewerker, John Bonifield, zijn verhaal vertelt over de Trump-Rusland-connectie. Hij vertelde dat het allemaal fake nieuws is, er geen bewijs is en dat alles opgeklopt wordt voor de kijkcijfers. Gisteren volgde op dit verhaal  een geheime opname van CNN-kopstuk Van Jones, die de Rusland- connectie naar het rijk der fabeltjes verwees door het een “Nothing-burger” te noemen. Dit is in de VS een trendy gezegde voor iets dat veel lijkt, maar feitelijk lucht is (zie video boven).

De twee opnames komen na een toch al bewogen maand, waarin reeds vijf medewerkers ontslagen werden:

– Reza Aslan, omdat deze zich versprak op Twitter en president Trump een stuk stront noemde;
– Kathy Griffin, omdat deze een foto-shoot maakte waarbij zij als ISIS-lid met het afgesneden hoofd van president Trump pronkte;
– Verslaggever Tom Frank, editors Eric Lichtblau en Lex Haris wegens een fake news-artikel over een vriend van president Trump, Anthony Scaramucci (natuurlijk over de ‘Rusland-connectie’.) Nadat deze dreigde met een schadeclaim van 100 miljoen dollar werden de journalisten ontslagen en werd het artikel publiekelijk teruggetrokken.

Er wordt gespeculeerd dat Project Veritas nog voor het weekend met een derde video komt als uitsmijter. CNN zit in de hoek waar rake klappen vallen. Analisten spreken zelfs van een mogelijk K.O.

Door:
“Manna”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Donald Trump, Elite, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Project Vertitas: Inside CNN (deel 2)

 1. Mary zegt:

  En zo zie je maar weer, de leugen is nog niet zo snel of………, en gelukkig is er altijd een realistische/waarheidsgetrouwe groep mensen die een einde gaat maken aan deze smerige hetze van CNN tegen Trump, dat kunnen de Soros, NWO fanaten, Bilderbergers etc.niet voorkomen en het zou geweldig zijn als het CNN naar de afgrond brengt. Zou mooi zijn als dit op grote schaal in Europa gebeurde waar de MSM alles aan elkaar liegt.

  Like

 2. 4sjun zegt:

  Goed dat deze informatie ook hier gedeeld wordt opdat steeds meer mensen zich er bewust van worden dat het nog helemaal niet zo zeker is dat zij goed geïnformeerd worden.
  .
  Al eens eerder was Project Veritas actief geweest om zaken aan de kaak te stellen maar kennelijk hebben de Amerikaanse mainstream media daar niets van geleerd of gedacht dat het wel zou overwaaien.
  .
  #CNNLeaks: Project Veritas Releases Over 100 Hours of Audio From Inside CNN

  .
  Ook in ons land zien we dat de MSM het niet zo nauw neemt met de werkelijkheid en deze nog wel eens politiek of politiekcorrect inkleurt.
  https://likud.nl/2012/02/hoe-werkt-dat-linkse-politiek-correcte-berichtgeving/
  http://www.ninefornews.nl/hoe-corrupt-zijn-onze-media-het-nos-journaal-is-het-slechtste-journalistieke-programma/
  .
  Wellicht ontstant er ook hier nog eens meer vingers aan de pols van de mainstream media via YouTube LiveLeak of een weblog (zoals bijvoorbeeld ook Martien Pennings dat op zijn manier bewustmakend doet). Gelukkig zijn er ook al zelfreinigende initiatieven aan de zijlijn als bij GeenStijl en TPO. Soms vind je daar juweeltjes, neem deze:
  http://politiek.tpo.nl/2017/04/20/bedevaartwetenschapper-tamar-waal-promoveert-op-linkse-mumbo-jumbo/
  .
  Verspreid deze kennis waar je mensen spreekt, mailt of anderszins informatie uitwisselt opdat we uiteindelijk allemaal beter geïnformeerd zullen worden om weloverwogen eigen keuzen te kunnen maken. Ondertussen ontvouwt zich een markt voor gedreven burgerjournalistiek waarmee het narratief of het narratieve paradigma (hier uitgelegd:http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=41&t=3706&p=62249#p62249) hoe dan ook verschuift.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Van deze onthullingen al iets gehoord op de NPO?

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Links, slechte verliezers, geweld, moord en doodslag en de kogels komen meestal uit de linkse hoek.
  De linksmens……..naïef, dom, goedgelovig (als de spreker maar links is) gewelddadig, graaiers in de dop, delen graag andermans euro’s uit, kunnen niet met hun handen uit de kas blijven enz.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s