VIDEO – Levensgevaarlijk: 24 uur met een keppeltje door Berlijn . . .

 

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Het is weer zover: Joden in Duitsland moeten opnieuw vrezen voor hun leven als ze herkenbaar zijn als Joden. “Jood” is weer een scheldwoord op Duitse schoolpleinen geworden. Op “moedige scholen zonder racisme” zijn Joden bang dat ze het niet overleven.

Vanaf een schoolplein werd een man met een keppeltje met stenen bekogeld. Wie zijn antisemitisme niet openlijk wil of kan uitleven (in het bijzonder politici van de SPD en van Die Linke enz.) verstopt zich achter zijn “Israël-kritiek” (“Dat mag je toch nog wel zeggen . . .”).

De Al-Quds dag is hier om berucht, net zo berucht als de uitblijvende poging van de stad Berlijn om hier iets tegen te doen. “Jood, Jood, laf varken, kom naar buiten en vecht alleen”,  “Joden zijn kindermoordenaars” en “Allahu Akbar”-kreten zijn dan weer op de Kurfürstendamm te horen . . .

De journalist Claus Strunz van Sat1 heeft, naar aanleiding van deze toestanden, een experiment gewaagd en 24 uur als Jood in Berlijn doorgebracht. (zie video boven!)

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Saskia D.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Allochtonen, antisemitisme, Barbarisme, Berlijn, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Links fascisme, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO – Levensgevaarlijk: 24 uur met een keppeltje door Berlijn . . .

 1. hslot4 zegt:

  Dit is op hslot4 herblogd.

  Like

 2. Heer M zegt:

  Mark Rutte een keppeltje op zijn kop lijmen, en in een Moslim-buurt afzetten. Maakt die dat ook is mee.

  Geliked door 1 persoon

 3. Idefix zegt:

  Zojuist gehoord in het Belgisch nieuws… 1 op de 4,in Vlaanderen geboren baby’s zal een andere taal spreken dan het Nederlands. En dan vooral Frans en Arabisch.Op het moment dat wij wakker worden en tot het besef komen dat dat volk een hele grote bedreiging vormt voor onze welvaart en leefwijze is het te laat en zullen wij een zware strijd moeten voeren om deze holbewoners te verjagen.

  Like

  • Alex Delarge zegt:

   Een andere taal? Gekrijs zul je bedoelen.

   Like

  • BertG. zegt:

   Begin jaren 70: Hoera, er komt een buitenlands jongetje in de klas…
   Een kleuterschooljuf krijgt voor het eerst een jongetje van buitenlandse komaf in de klas. Dat klinkt en is voor iedereen spannend en avontuurlijk. Het jongetje (laten we hem voor het gemak Mohammed noemen, naar ‘DE’ profeet) spreekt uitsluitend Turks of Marokkaans en heeft dus al een forse leerachterstand en daardoor heel veel extra aandacht nodig.

   Vreemd genoeg spreekt zijn 4 jarige zoontje, dat wèl hier geboren is, óók uitsluitend Turks.
   Dat komt omdat oma, die bij hen inwoont en al ruim 25 jaar in Nederland verblijft, nog altijd geen woord Nederlands spreekt (en dat ook helemaal niet wil), maar wèl de kleinkinderen opvoedt.
   http://nageltjes.be/wp/?p=29879

   Like

 4. Wanneer word dit klotevolk uit ons Europa gezet ?????

  Like

  • Marian zegt:

   Pietje wees maar blij dat we nog de oostblok landen hebben. Die zouden ons voorbeeld moeten zijn tegen de oprukkende moslims. In het verleden hebben de Serviërs de moslims tegen kunnen houden. Maar wie steunt deze landen nu????

   Like

   • Cathja zegt:

    Wie weet wat de plannen van Donald Trump zijn, @ Marian?! Hij gaat binnenkort -vlak voordat hij de G20-top bij zal wonen- even naar Polen (als ik juist geïnformeerd ben). Daar zal ‘Brussel’ niet zo blij mee zijn denk ik.

    Like

 5. fransdewit zegt:

  Ze zijn een oorlog niet ontvlucht, nee ze brachten hem mee naar hier. Deze zogenaamde vluchtelingen gaan er voor zorgen dat wij weer voor hun moeten gaan vluchten en waarheen dan. Het ene land is nog dommer dan het andere

  Like

 6. Alex Delarge zegt:

  Ik heb het al eerder gememoreerd. Alle joden verplichten een Desert Eagle te dragen met 5 extra clips. Bij muSslim getreiter mogen ze deze gebruiken en gaan ze altijd vrijuit. De musslim dader , en als deze niet meer leeft, de inteelt musslim familie van de dader moeten opdraaien voor de kosten. Per groep van 5 joden een extra Uzi met 10 extra clips ivm de vuurkracht.

  Like

 7. kampersrene zegt:

  In ieder geval een moedig man , ik zou het niet durven ,maar iemand met zelfmoordneigingen die niet de moed heeft om het zelf te doen laat die rondlopen met een plakaat op zijn borst met de tekst in het arabisch ” Allah is een janet en Mohamed is zijn boy-friend” Ik garandeer die loopt de straat niet uit

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s