Zweden helpt Jihadisten aan nieuwe identiteit

Screenshot_120

(Door: Berend Sommer)

Teruggekeerde IS-strijders hebben het moeilijk op de arbeidsmarkt, constateert de Zweedse regering. Om ze gemakkelijker aan een baan te helpen, krijgen Syrië-gangers in Zweden een nieuwe identiteit.

Geen enkele werkgever wil een Syrië-ganger aannemen die voor de terroristische organisatie Islamitische Staat (IS) heeft gevochten, maar daarvoor heeft de maakbare samenleving in Zweden een oplossing bedacht.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Groenen, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

12 reacties op Zweden helpt Jihadisten aan nieuwe identiteit

 1. Ach wie heeft nu nog het idee, afgezien van het feit dat het totale aantal migranten dat Nederland opneemt anders is dan Zweden, sterker nog buiten de Visegrad-landen doen alle nationale regeringen van de EU lidstaten mee om zó veel mogelijke kansarme migranten op te nemen. Natuurlijk doet de geheime dienst van Zweden (Säkerhetspolisen) er ook alles aan om de umvolkung van Zweden vrijbaan te geven en op chaos aan te sturen net zoals in de andere EU lidstaten, het Pan Europa plan van Coudenhove-Kalergie gaat gewoon doorrrrrrr.

  Like

 2. Elisah zegt:

  Noem ze Sven Larsson en ze veranderen zo in een Zweedse modelburger met fatsoen en diploma’s….

  Like

 3. Marc zegt:

  “Jihadisten helpen Zweden aan een nieuwe identiteit.”

  Like

 4. Perfide Albion zegt:

  Een crimineel besluit dat elke Zweed verdacht maakt. Ik neem geen Zweden meer in dienst vanwege dit krankzinnige beleid. Misschien moeten we IKEA ook maar eens gaan mijden.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Gaat niet lukken, PA. we zijn niet eens in staat Corendon, of Turkije of Fly Emirates te mijden.
   Al “onze” flinke toetsenbordridders kijken wat het kost en denken dan toch maar lekker all inclusive naar Alanya te gaan. Lekker gratis zuipen. Maar de rekening komt later…

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  In een recent verleden werden oorlogsmisdadigers in Neurenberg terechtgesteld. Het woord pamperen kende men nog niet. Vandaar dat ze de kogel of de strop kregen.
  Herinvoering is geen overbodige luxe.

  Like

 6. carthago zegt:

  Arme zweedjes,triest volk. Ze worden nu incognito afgeslacht. Maar ja, ze hebben er ook geen enkel probleem mee gezien de verkiezingsuitslagen daar, dus laat lekker gaan.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Wederom blijkt socialisme leid tot waanzin !!
  De Zweden achterlijkheid tot in de overtreffende trap !!

  Like

 8. Pietersen zegt:

  Maak je niet ongerust, als Zweden over een paar maanden is geislamiseerd hebben zij massa’s onthoofders nodig en deze figuren hebben de nodige ervaring opgedaan in Syrie.
  Heus, het komt wel goed met die baan.

  Like

 9. Johan zegt:

  Die jihadisten moeten meteen ter dood veroordeeld worden bij terugkomst in Europa.
  Probleem opgelost.
  Dat scheelt ook een hoop in uitkeringen en woningen en komt de reintegratieproblematiek ten goede. Bovendien vergroot het op permanente wijze de veiligheid.

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Och , ik zou zeggen werk genoeg voor de jodelahitisten …..in het leger of politie ( voorspraak gezien hun ervaringen) Als knecht in een varkenskwekerij , kinderoppas , kleuteronderwijzer .Maar het beste en meest betaalde is autopsie-vrijwiller. Dan kunnen de leerlingen voor dokter nog iets leren van onze teruggekeerde Jodelahitisten

  Like

 11. 4sjun zegt:

  Misschien moet er maar een groot hek om Zweden om er een quarantainezone van te maken. In Denemarken denken er al mensen serieus over om de effecten van jarenlang naïef Zweeds immigratie- en integratiebeleid in Denemarken tot een minimum te beperken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s