Breaking: Italië wil haar havens sluiten voor economische gelukszoekers

Screenshot_133

Breaking nieuws uit Brussel, waar de Italiaanse ambassadeur bij de EU, Maurizio Massari, zojuist de EU-commissaris voor vluchtelingenzaken, de Griek Dimitris Avramopoulos, heeft geïnformeerd dat zijn land geen zgn. vluchtelingen meer zal accepteren die door schepen met een niet-Italiaanse vlag in Italië aan land gezet worden.

Daarmee wil Italië, waar al eerder de openbare aanklager in Palermo tegen schepen van de zgn. NGO’s, vaartuigen van de zieligheidsindustrie zoals Artsen zonder Grenzen, een aanklacht aan het voorbereiden was, het aan deze schepen verbieden nog langer Italiaanse havens aan te doen.

De situatie in Italië is dermate nijpend, afgelopen weekeinde brachten de schepen van de zieligheidsindustrie 12.000 asielparasieten in Italiaanse havens aan land, dat de Italiaanse regering dit dwangmiddel nu wil gebruiken om de opportunistische hulporganisatie niet langer misbruik te laten maken van zgn. menslievendheid.

Lees verder>>>
(h/t “Cognitieve-Dissonantie”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Breaking: Italië wil haar havens sluiten voor economische gelukszoekers

 1. Karen zegt:

  Heel erg goed nieuws maar deze illegale import gaat met (weer) een dwarsliggend land echt niet stoppen denk ik. Er zijn nog steeds genoeg landen waar alle mohammedanen en heel zwart Afrika oh zo welkom zijn. Alleen erg vervelend en lastig voor iedereen dat het een stuk verder varen is.

  Like

 2. beter laat dan nooit; in Marokko , Qatar en Algerije ligt voor asielzoekers een grote toekomst

  Like

 3. Flo zegt:

  Italie ,de banken krijgen miljarden,alles wordt kunstmatig in stand gehouden,maar dan moeten ze wel de andere kant op kijken,en d’r muil houden, nou dan kan je wel aan die schurken overlaten .

  Like

 4. BertG. zegt:

  Ik wil ook altijd van alles en nog wat.
  Dat wil nog niet zeggen dat ik ’t ook doe.

  Like

 5. Klippie 72 zegt:

  Ze worden wakker.

  Like

 6. Jean zegt:

  De hele Europese kusten moeten gesloten én bewaakt worden door militairen van alle Europese landen zodat geen enkele maar dan ook geen enkele islamiet/Afrikaan er nog doorgeraakt want wij hebben het echt gehad met dat achterlijk pervers gewelddadig barbaars tuig.
  Zowel die EU misdaadorganisatie alsook die vreemdelingennetwerkclubjes totaal droogleggen.

  Like

 7. Elisah zegt:

  Zouden al die schepen dan ineens onder de Italiaanse vlag gaan varen?

  Like

 8. Marian zegt:

  Jammer, dat hadden ze veel eerder moeten doen.

  Like

 9. Pietersen zegt:

  De meesten hier maken zich blij met en dode mus. Schepen van Frontex blijven gewoon doorgaan met aan land brengen. Het gaat hier vnl. om de wildgroei van NGO’s. In het EU beleid verandert er echter niets.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s