“Een invasie”: 13.500 Afrikanen bereiken Italië – binnen twee dagen

Screenshot_134

(Vertaling: E.J. Bron)

De illegale immigratie via de Middellandse Zee naar Italië blijft nieuwe records vestigen. Alleen al in de eerste twee dagen van deze week kwamen er meer dan 13.000 “immigranten”. Nu staat het opnamesysteem van het land op instorten.

Freie Zeiten

Italiaanse autoriteiten berichtten op 15 juni dat er sinds het begin van het jaar meer dan 65.000 illegale immigranten zouden zijn aangekomen – een duidelijke stijging in vergelijking met het jaar hiervoor.

Sindsdien is het weer beter geworden en de toestroom uit Libië is nogmaals duidelijk toegenomen. Afgelopen dinsdag landden er 8.500 Afrikaanse “immigranten” in 14 boten op de stranden van Italië, maandag waren het er 5.000.

Vanwege de enorme toestroom spreken lokale kranten van een “invasie” van “immigranten”. Enkele politici waarschuwen dat de assimilatiekracht van het land overschreden zou zijn.

Nadat de illegale immigranten aan de Libische Middellandse Zeekust in zee steken, worden ze door verschillende organisaties “gered” en daarna verder naar Italië getransporteerd, waar ze asiel kunnen aanvragen.

“De regering laat een verontrustende machteloosheid zien tegenover een situatie die elke dag erger wordt”, zegt Paolo Romani, de voorzitter van de partij “Forza Italia”. Romani eist een optreden van de VN-veiligheidsraad. Er zou een “gezamenlijke strategie” nodig zijn om de toestroom uit Libië te stoppen, evenals een verbod op de zogenaamde NGO´s. Deze “verergeren de situatie” door de illegale immigranten naar Italië te brengen.

De chef van Lega Nord, Matteo Salvini, wordt nog duidelijker: “Nu is het verdomme genoeg”, schrijft hij op Facebook. “De regering is medeverantwoordelijk. Zij zal niets ondernemen, het is dus aan ons: hiervoor moeten we alle (legale) middelen gebruiken”, voegt hij er aan toe en beëindigt zijn appel met de hashtag “stopninvasione”.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, EUSSR, Genocide, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op “Een invasie”: 13.500 Afrikanen bereiken Italië – binnen twee dagen

 1. ronaldo zegt:

  waarom als iedereen weet dat ze uit veilige landen komen niet gelijk terug brengen ? is dit nu zo moeilijk ? doen ze in australie toch ook?

  Geliked door 1 persoon

 2. Dat biedt ene Silvio B behoorlijke kansen op meer politieke invloed. In zijn tijd was de stroom een stuk beter gecontroleerd en het kan gewoon weer. Standaard uitwijzen, eventuele vooraf geproclameerde aanleg van mijnenveldjes en vooral Sorosinstellingen tot ongewenst verklaren en met hun bagage wegsturen.

  Geliked door 1 persoon

 3. franco bollo zegt:

  Heb al diverse malen hiervan melding gemaakt!! Ze (de miljoenen zogenaamde vluchtelingen) worden door ”taxi” bedrijven opgehaald van de stranden van Libie! Allemaal organisaties met schepen onder buitenlandse vlag b.v. Spaanse, Maltese, Duitse, Franse, Noorse, Zweedse, Artsen zonder Grenzen, Nederlandse etc.).

  Waarom worden ze door al die buitenlandse zeemogendheden altijd collectief gedumpt in Italie? Waarom worden ze niet meegnomen naar b.v. Spanje, Malta, Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, Zweden, etc.?? Wie geeft mij antwoord op deze vraag?? Kan niet alleen maar draaien om geld.

  Net gelezen dat de AZC’s hier in Italie volzitten met honderdduizenden ”vluchtelingen” uit Afrika die een behoorlijk gevaar gaan opleveren voor onze volksgezondheid met betrekking tot b.v. schurft en vliegende TBC. Elke dag, elk uur wordt de instroom groter. Maar wat kunnen wij doen??

  Na het eclatante verlies van de gemeenteraadsverkiezingen begint links zich een beetje te roeren en schreeuwt nu ook dat de ‘zee’grenzen van Italie dicht moeten.

  Onze vriend Paus Francesco vindt dit niet zo’n goed idee want allemaal zielug……
  Zou het niet beter zijn dat deze ”paus” zich gaat bezighouden met de sexuele escapades van zijn rechterhand, kardinaal George Pell??

  Met dit prachtige weer zullen er – per dag – duizennden Afrikanen hier landen!

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Net een stel konijnen die verstard in koplampen staren om afgeslacht te worden. Zet $*^&%@$@$% de marine in een jaag dat volk naar de hel!!!

  Geliked door 2 people

 5. ildiko zegt:

  en deze bezetters wilt de EU VERDELEN??????

  Geliked door 1 persoon

 6. kampersrene zegt:

  Keihard en legaal optreden bij aankomst iedere “fluchteling” omdiddelijk het gevreesde papiertje overhandigen met bevel “onmiddellijk het land te verlaten”

  Geliked door 1 persoon

 7. Video van illegale immigranten die onder het roepen van “Allahu Akbar” en “Europa is ons” naar een van de (met de mensensmokkelaars samenwerkende) NGO-schepen varen.

  Like

 8. Hans van Buuren zegt:

  De 5e Colonne van de Islam, is reeds lang in ons Avondland aanwezig, en de Wijzen uit de sprookjes, uit 1001-nachten, sorry, die zijn inmiddels veranderd in geschifte, haat predikende Imams, en getikte Moellahs. Vroeger, in tijden van het Ottomaanse Rijk, kwamen deze Muzelmannen, duidelijk herkenbaar te paard, zwaaiend met het kromzwaard, onder het wapperend groene banier van de Profeet Mahound…en nu, nu komen zij vermomd in allerlei gedaantes, vluchteling, asielzoeker, migrant…en bedenk er zo nog maar een paar! De kans is groot aanwezig, dat het zomaar uw vriendelijke buurman, die aardige gastarbeider is….toch?

  Allemaal onder het valse vaandel van Politieke Correctheid, dit wordt opgedrongen, door onze incompetente politici, nota bene door U gekozen, om uw belangen te behartigen, hoe lang gaan wij dit nog pikken?
  Zijn het wel vluchtelingen, dit ‘duistere gezelschap’ is wel heel gemêleerd van etnische identiteit, in het kielzog van deze op drift geraakte hordes, is ook de ‘slechterik’ alom vertegenwoordigd. Ik denk, dat wij deze stormloop, op de Vesting Europa, ook mogen bezien als zodanig. Het zou zomaar een kunnen zijn, dat dit de ‘infanterie’ is van, de gevreesde 5e colonne van de islam, de ‘kwartiermakers’, deze 5e colonne is natuurlijk reeds lange tijd aanwezig, in het door hen zo gehate Europa.

  Wij als autochtone bewoners van Europa, zijn als geen ander bekend (getuige de recentelijke aanslagen) met de onuitroeibare haat, die zij tegen ons koesteren, deze op drift geraakte ‘volkeren’ zijn van huis uit behept met een post-koloniale depressie, tegen alles wat maar Westers is, bewijzen eens en te meer, dat de islam een veroverings-godsdienst is! Denk maar eens aan de gebeurtenissen, overal in Europa tijdens de recente jaarwisseling, dit heeft Europa toch nog nooit meegemaakt

  Geliked door 1 persoon

 9. Claudia M. zegt:

  Dit kan toch geen doorgang blijven vinden? Ieder weldenkend mens moet toch in kunnen zien dat het onmogelijk is al deze mensen op te vangen; uit wat voor een situatie al deze mensen ook komen. Onze verzorgingsstaten zullen compleet instorten, dit wordt de ondergang van Europa.

  Overal ontstaan no-go zone’s – anarchie heerst, de criminaliteit van licht tot zeer zware vergrijpen, rijst de pan uit. Allerlei, ons compleet wereldvreemde “eisen” de z.g. “’cultuur’”, worden ons opdringerig door de strot geduwd; ook door eigen op de roze wolk verblijvende volk!

  Er worden afschuwelijke aanslagen gepleegd uit naam van een voor mij sprookjesfiguur uit duizend en één horrornachten! Dit wordt in heel Europa gebagatelliseerd en liefst zo diep mogelijk de toch al overvolle lijkenkast in geflikkerd; ‘onder het tapijt’, is allang geen ruimte meer!

  Ondertussen betalen we ons scheel aan belasting, maar bescherming kan men niet langer bieden. Sterker nog, aangifte doen, blijkt een ware opgave! Op leeftijd raken lijkt inmiddels in ons ooit zo mooi opgebouwde maatschappij een utopie. Alles maar dan ook alles hebben ze verscheten de afgelopen decennia! Geen buffer, geen potje voor de slechtere tijden, niets!

  Onze elite bestuurders vallen over elkaar heen om de mooiste baantjes en voor de gewone M/V wordt het steeds gevaarlijker, zelfs binnenshuis! Men is echter horende doof en omdat ik vrees dat ze geen enkel (in)zicht hebben op de dagelijkse realiteit, zijn ze wel blind voor de signalen en laten ons aan ons lot over!

  Begrijp me goed, ik wil best “deugen” maar alles op z’n tijd en nu is de poen op! Allang hoor, die 1400 miljard pensioen die ergens moeten huizen, zijn ook op; ze durven het ons alleen nog niet te vertellen!

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Claudia M. 1 juli 2017 om 10:21

   Men is echter horende doof en omdat ik vrees dat ze geen enkel (in)zicht hebben op de dagelijkse realiteit, zijn ze wel blind voor de signalen

   Helaas, dat ziet u verkeerd. ‘Men’ (‘onze leiders’) weet heel goed wat er aan de hand is. Zelfs een blind paard met oogkleppen kan dit toch nog zien? Ze willen ons gewoon laten afslachten door die teringverspreidende mohammedanen. Hier hoef ik verder niets aan toe te voegen.

   Ik hoop dat ik rustig in mijn slaap overlijd voordat ik oud en hulpbehoevend ben. Toekomstige ouderen wacht gegarandeerd het wegrotten in de goot en dat lot wil ik niet ondergaan. Misschien is er dan wel een ‘vluchteling’ zo ‘genadig’ om die creperende ouderen in de goot snel de keel door te snijden om hen uit hun lijden te verlossen. Ze zullen er echter wreed bij gaan staan lachen en de oude stakkers zelfs gaan trappen. Zo zitten die ‘arme, zielige, vluchtelingen’ in elkaar.

   *OMG!*

   Like

 10. Tistochwat zegt:

  Ik denk dat we ons maar vast moeten voorbereiden op een vreselijke ondergang. De ziekteverwekkers die die ‘vluchtelingen’ met zich meedragen zijn nog veel gevaarlijker dan de ‘asielzoekers’ zelf. Als die smerige ziektes uit de hand lopen, is er geen houden meer aan. Ik maak me geen illusies dat de instroom van ‘vluchtelingen’ ooit zal afnemen, integendeel.
  We kunnen niet op tegen de bedenkers van het ‘grote plan’. Daar zitten ontzettend kwaadaardige figuren tussen:

  Wij moeten nu eenmaal kapotgemaakt worden.
  Ben ik nu negatief bezig? Ja.
  Is er dan een oplossing? Nee.

  Like

 11. Mirjam zegt:

  Italië wil, hoorde ik gisteren op Nieuwsuur, de grenzen gaan sluiten voor asielzoekers/vluchtelingen en de EU vragen om de landen te vragen hun zee-poorten open te stellen i.p.v, Italië om de asielzoekers/vluchtelingen die per boot komen via hun landen op te vangen en te registreren. Dus OOK Nederland. We kunnen dan, als de tsunami-beslissing doorgaat en Rutte met ja op deze ‘vraag’ of beter gezegd bevel zal instemmen, duizenden van deze gelukzoekers kunnen verwachten.

  Ik hoop dat niet gebeurt en dat we als eenheid hiertegen zullen protesteren. Rutte moet trouwens oppassen als demissionair minister president, dat hij zijn bevoegdheid ten opzichte van ons volk niet overgaat en dit toestaat, want dat kunnen wij als burgers niet toelaten. Ons land wordt nu al overruled met buitelanders die hier niet horen en het is al overvol. Dit alles moet niet doorgaan, mag niet doorgaan.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Mirjam 1 juli 2017 om 11:23

   Dit alles moet niet doorgaan, mag niet doorgaan.

   Maar het gaat wél door!

   Like

   • Mirjam zegt:

    Hopelijk niet, Tis, maar als het doorgaat dan hoop ik dat er gauw een eind aan gebreid word en dat heel Nederland in opstand komt.

    Like

  • LUCIA zegt:

   @ Mirjam, ik verwacht niet veel van protesten, daar is het te laat voor… wel van opstanden maar als men niet tot protesten te verleiden is dan zeker niet tot opstanden. Mijn hoop is niet gevestigd op de politeik voor een oplossing, niet meer op de PVV. Wilder’s tweet en stelt dingen aan de kaak maar doet verder niks, als je ze wat stuurt, krijg je ook nooit bericht. Baudet loopt van ijdelheid naast zijn schoenen en boeken en ja, is teveel met zichzelf bezig en narcisten zijn ook geen goede leiders dat weten we inmiddels wel .
   Wat blijft over, ik hoop dat een paar goede Leger-Kopstukken wakker worden en wat gaan doen, uiteindelijk ontstaan de meeste revoluties door onvrede en woede van het volk, met een samengaan daarvan met leger en politie …of dat hier gaat gebeuren, heb ik zo mijn twijfels over.
   Heb ooit een discussie gehad met Italianen over de kunst van het leven en hoe wij als Nederlanders daarin staan, er viel een mooie zin iets in de geest van, ” je hebt leven na de dood en leven tijdens het leven”, laten we het eufemistisch stellen, dat de italianen die kunst veel beter beheersen dan wij.

   Like

 12. Irma Vlasblom zegt:

  Inderdaad het zijn de regeringen die de vluchtelingen toelaten
  Dat toelaten wordt van hogeraf gedirigeerd.
  En de enigen die het kunnen stoppen zijn wij de burgers. Als wij niet zo verdeeld zouden zijn en de handen ineen zouden slaan kunnen we het stoppen. Wij zijn met z’n allen met meer en machtiger.
  Maar datzelfde machtige groepje wakkert de verdeeldheid aan onder de bevolking.
  Eenwoording van burgers komt niet en als het ooit mocht komen is het te laat.

  Geliked door 1 persoon

 13. Steven zegt:

  Dat zijn welgeteld weer 13.500 uitkeringen, kosten om de halve familie over te laten vliegen, gemiddeld 3 kids – dat is dan weer EXTRA 27000 keer kinderbijslag, Hoersoepsiedie, GRATIS ziektekosten en GEEN eigen bijdrage en als klap op de vuurpijl 1350 (volgens berekeningen 1 op de 10) criminelen, aanranders en verkrachters binnen gehaald. En dit gaat dan ELKE 2 dagen zo…

  HOEZO WELKOM CRIMIFUGEES?

  Geliked door 1 persoon

 14. Marian zegt:

  Jammer dat wij geen herrieschoppers hebben, die zouden het beslist wel goed kunnen doen. Maar Nederland Is netjes en tolerant land, wat wil je nog meer. Wij vormen nu eenmaal geen tegen hang.

  Like

 15. Mat Verberkt zegt:

  Dat betekent dus dat er weer 13.500 ongelukkige wereldburgers zijn aangespoeld in het land van melk en honing. Wer war der Thor, wer Gott, wer Kaiser? Ob arm, ob reich, im Tode gleich

  Like

  • Heniusz zegt:

   Noem ze maar “ongelukkige wereldburgers”, dat mag en dat kan. Noem ze zelf bij voorkeur anders: “Parasiet” of “Sprinkhaan” komt veel beter overeen met de realiteit.
   “Parasiet” profiteert van de gastheer zonder noemenswaardige tegenprestatie.
   “Sprinkhaan” vreten alles kaal en laten zelfs geen grasspriet ongemoeid.

   Like

 16. Jan zegt:

  Burgemeester van Messina snijdt toevoer van energie naar uitvreters en terroristen af

  Intussen terroriseert de Duitse marine Calabrië. dumpt er honderden moordenaars en terroristen

  Like

 17. Jan zegt:

  De Nigeriaanse chimpansee in Italië

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s