EU-leger

Screenshot_139

(Door: Gerard de Boer)

Vanwege de verregaande plannen voor een te formeren EU-leger heeft het Kamerlid Gabriëlle Popken (PVV) vandaag Kamervragen gesteld en een debat aangevraagd. Het EU-leger, dat een antwoord moet zijn op de “Russische dreiging”, en waar Angela Merkel en Jean-Claude Juncker al aan begonnen zijn, zou onder Duits bevel komen te staan. Een EU-Wehrmacht dus. Net als in de Tweede Wereldoorlog, toen we ook een Europees leger onder Duits bevel hadden. Alleen heette dat leger toen Waffen-SS en was eveneens gericht tegen de “vijand” uit het Oosten . . .

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, EUSSR, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op EU-leger

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  De geschiedenis leert dat men niets van de geschiedenis leert.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Een EU-leger…
   Wat gaan we dan met de NAVO doen.
   Opheffen natuurlijk.
   Het ridicule feit doet zich al jaren voor dat we ons de bijdrage in de NAVO al niet kunnen permitteren.
   Dat betekent dat een EU-leger, onder Duits bevel dus zonder Amerikaanse financiële bijdrage, een fictie zal zijn.

   Amerika betaald nu al 75% van de NAVO…

   Geliked door 1 persoon

 2. Oeps48 zegt:

  Een EU Kriegsarmee onder de “goede” leiding van Merkel en Juncker? Nee, nooit, never niet !!!
  Is Rusland een bedreiging voor Nederland? Of is Europa een bedreiging voor Rusland?
  Wanneer politici, die zelf nooit soldaat zijn geweest, opeens soldaatje willen gaan spelen, moet je uitkijken. Dat wordt een heel gevaarlijk spel. Zeker, als het moffen zijn. Willen ze nog meer “velden van eer” ???


  Het Duitse veld van eer in Ysselsteyn


  Wir NAZIs lieben uns.

  Geliked door 2 people

 3. Mary zegt:

  Er bestaat geen dreiging uit Rusland, dat maakte de NAVO overbodig en ook een EU leger, waar zouden ze dan een EU leger voor nodig hebben, Rusland zou ik niet aanvallen met vriend China en als het moet zal ook Trump Rusland niet afvallen die heeft duidelijk niets op met de EUSSR ook de Oost Europese landen niet dus vertel eens waar hebben jullie dat leger dan zo voor nodig, tegen de eigen bevolking richten? met eigen bevolking. Onder Duits bevel? van de nazi”s Merkel en Juncker, dacht het niet!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. de NATO met een jaarbudget van 6 miljard euro weigert de EU-buitengrens te bewaken; met een EU-leger zal dat niet beter worden. Eerst eens goede keuzes maken

  Geliked door 1 persoon

 5. De volgende stap zal zijn dat ze de asielzoekers, die voor 99% toch al een opleiding als koppensneller, losse flodderschieter of crisisacteur hebben, als dienstplichtige gaan inlijven. En daarna metzunnalluh naar Rusland. Ze zijn er stom genoeg voor.

  Geliked door 2 people

 6. Fred zegt:

  Ik krijg een déjà vu.

  Like

 7. Flo zegt:

  De legers van Napoleon,en Hitler zijn kapot gevroren en afgeslacht, laat dat stelletje imbecielen uit Brussel zelf naar Rusland vertrekken,en wel zo spoedig mogelijk ,liefst voor de winter .Ongekozen ,en die stoome lummels uit Den Haag lopen er slaafs achteraan .

  Geliked door 2 people

  • Gert Jan Reitsma zegt:

   Beste Flo, het was wel heel bitter dat Hitler zijn mannen in een ZOMERuitrusting naar Rusland stuurde. De generaals waren namelijk van mening dat Rusland onder de voet lopen een kwestie van maanden was en dus VOOR de winter klaar zou zijn.Ik denk dat menig bijna doodgevroren soldaat zijn baas vervloekt heeft.

   Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Dames en heren op E.J. Bron, hier is thans een goed bericht voor jullie: de huidige Europese jeugd is al jarenlang, dankzij de linkse pacifisten, zo anti-militair en oorlogsmoe geworden en verslaafd aan laptops en iPads dat zij toch NOOIT meer dienst zullen nemen in een EU-leger met verouderde wapens! Daarbij heb ik zelfs het vermoeden dat zij niets eens willen worden ingezet tegen hun mede-Europeanen dus dat hele EU-leger is gelukkig niets anders dan een luchtkasteel en zal er dus toch NIET komen! Hiep hiep hoera!

  Geliked door 1 persoon

 9. tippelaar zegt:

  Onze vijand zit in de EU en niet er buiten dus een leger heb je niets aan.

  Like

 10. Marian zegt:

  Precies tippelaar.

  Like

 11. Aegolius cs zegt:

  Erdogan heeft inmiddels zijn “bruinhemden”, aantal nochtans onbekend, maar van de 4 miljoen Turkse Duitsers blijft een respectabel aantal over.
  Kan nog leuk worden in een land dat vooralsnog nauwelijks aanslagen had te verwerken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s