„Mega-criminaliteit onder de pet gehouden”

Screenshot_138

PVV wil Kamerdebat over asielzoekers

DEN HAAG – PVV-leider Geert Wilders is woedend dat criminele asielzoekers straffeloos in de fout blijken te gaan en dat cijfers daarover onder de pet zijn gehouden. „Schandelijk!”

„Honderden asielzoekers per maand verdacht”, verwijst hij naar de berichtgeving van De Telegraaf. Vooral de misdaad onder kansloze asielzoekers uit veilige landen blijkt welig te tieren, er wordt op bestelling geroofd en dit kan zelfs straffeloos gebeuren.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Censuur, Criminaliteit, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Nederland, Pacifisme, political correctness, politici, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op „Mega-criminaliteit onder de pet gehouden”

 1. GT zegt:

  Nu moeten die corrumperende politici niet doen of ze dit niet wisten, dit wisten ze wel degelijk.

  Geliked door 1 persoon

 2. BigLJohn zegt:

  Wilders spreekt in de Kamer voor een stelletje gewetenloze schurken die een hardhouten plank voor hun kop hebben. Het beleid aangaande deze indringers uit Afrika blijft natuurlijk ongewijzigd.
  De justitie zal nooit en te nimmer ingrijpen tegen deze Allah mannen. Het al veel keren genoemde – PROJEKT – moet en zal doorgang vinden, al zou het letterlijk onze kop kosten. Al word de Nederlandse kiezer nog zo vernaggeld, hetzij door den Haag, hetzij door die indringers, ze blijven in meerderheid heel fanatiek links stemmen.

  Geliked door 2 people

  • Hans van Buuren zegt:

   Maar wij blijven het toch allemaal maar pikken, fijne politici hebben wij, nota bene door ons gekozen, maar wat doen zij voor ins …helemaal niets, alleen onze culturele identiteit verkwanselen! En dan nog zo’n ‘lam’straal van een Jesse Klaver op een voetstuk zetten? Vroeger had me een alleraardigste strip, met een ‘lammetje’….’Wolle Klaver’…, tegenwoordig hebben wij ‘Wollah Klaver’! Een wolf in schaapskleren!

   Like

 3. ReaGluurder zegt:

  Ben zeker geen xenofoob, racist, facist oid, maar als ik al decennia zie wat hier overdag/’s nachts rondloopt van MIJN CENTEN!!!!! Dit land is verdomme volgepropt (door ‘Den Haag’) met Parasieten en Profiteurs!! Kosten zo’n 500 M I L J A R D!! Ik haat die Landverraders nóg meer dan alle jihado’s op een bult!!

  Like

  • hendrikush zegt:

   Ervaring in Duitsland: 90% van de vluchtelingen breekt de opleiding in het eerste halve jaar af. Daarvan weer 90% is al na de eerste maand verdwenen.

   Like

  • Sabeltant zegt:

   Elk mens heeft een hekel aan parasieten.
   Daar is niets verkeerds aan.
   Waarom zou je aardig zijn voor vreemden die NIETS toevoegen?

   Like

 4. Ja en het wil maar niet inzinken dat wij stapje voor stapje vervangen worden, mede dankzij de democratisch verkozen volksvertegenwoordigers, heeft u nog vragen omtrent de etnocide van Nederland en de vervanging, richt u zich dan tot uw favoriete lokale politicus (Kuch)…

  Like

 5. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Geert zal hiermee wel weer geen vrienden maken
  door toch te zeggen wat er moest verzwegen,
  maar daar kan hij gelukkig prima tegen
  én hij verstaat de plicht die ZIJ verzuimen !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 6. Thom zegt:

  Och Bert, wat verwacht je nu van een open psychiatrische inrichting met gratis kost en inwoning en waar de deuren van de buren uitnodigend open staan? De gekken zijn degenen die die inrichting runnen en degenen die steeds opnieuw op dat inrichtingsbestuur stemmen bij de verkiezingen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Mary zegt:

  Voor Marokkanen, Algerijnen en alles wat geen asielzoeker is, en dat zijn ze praktisch allemaal, zouden we dus een stuk land, liefst eiland, (Australië heeft er zelfs twee) op moeten kopen, buiten Europa, (inplaats van geld in de bodemloze kas van die Islamiserende duistere EU club te storten) kunnen we ze dumpen zonder enig probleem, Nederland weer veilig, rust en ruimte.

  Like

 8. Aegolius cs zegt:

  De Telegraaf heeft met WOB, Wet openbaarheid van bestuur,de politie-informatie in handen gekregen en dat is des te meer verontrustend nu Minister Stef Blok (Veiligheid en Justitie) over deze gegevens wel moet hebben beschikt. Als u, Kamer, er niet naar vraagt dan heb ik niets te vertellen.

  De Kamer had aan minister Blok in het algemeen natuurlijk naar kunnen vragen maar als je onbekend bent met wat justitie verzamelt en niet specifiek bent dan verzandt het.

  Nog dramatischer is het indien leden der verschillende fractie, behalve de PVV, die info wel hadden.

  Onderzoek aub!

  Like

 9. N.E. Derlander zegt:

  De belangrijkste vragen hierover zijn:

  – waarom was het nodig om deze gegevens onder de pet te houden ?
  – in wiens opdracht zijn deze gegevens onder de pet gehouden?
  – waarom is de Tweede Kamer steeds blijven praten over incidentjes, als het om criminaliteit door niet westerse allochtonen ging en de omvang veel meer was dan incidentjes?

  Geliked door 1 persoon

 10. Marian zegt:

  Wat is dit toch een schoftenland. We moeten wel betalen, maar hoeven niet alles te weten.

  Like

 11. N.E. Derlander zegt:

  Volgens de minister van V& J (Bok VVD) is het geen beleid om asielzoekers, die misdrijven begaan, niet te vervolgen. Deze zeer algemeen geformuleerde wens van de minister van V&J neemt niet de beoogde wind uit de zeilen van de vragen, die leven bij het Nederlandse volk over de onder de pet gehouden informatie over gepleegde criminaliteit door niet westerse allochtone gelukszoekers. En het geeft al helemaal geen antwoord op de vragen:

  – waarom was het nodig om deze gegevens onder de pet te houden ?
  – in wiens opdracht zijn deze gegevens onder de pet gehouden?
  – waarom is de Tweede Kamer steeds blijven praten over incidentjes, als het om criminaliteit door niet westerse allochtonen ging en de omvang veel meer was dan incidentjes?

  Geliked door 1 persoon

 12. N.E. Derlander zegt:

  Wist de minister van V&J (Blok van de VVD) niet dat criminele asielzoekers straffeloos in de fout blijken te gaan en dat cijfers daarover onder de pet zijn gehouden?

  Like

  • hendrikush zegt:

   Natuurlijk wist hij dat. Maar zolang de burger het niet weet houd je het onder de pet. En zodra de burger het wel weet houd je vrome praatjes die je niet waar kunt maken.

   Like

 13. guusvelraeds zegt:

  D66-Kamerlid Maarten Groothuizen reageert eveneens ontsteld. „Als er problemen zijn, dan moeten we dat weten.

  Goh, echt? Die Maarten toch!

  Like

 14. Flo zegt:

  Ja hoor, de pollitieke slaapsullen zijn weer eens “geschokt” elke week is er wel iets ,en ze reageren of er een compleet nieuwe ontwikkeling gaande is, nou,puinhoop in Brussel en Den Haag ,wat v Oostveen en v Breukelen was voor de voetbal bij de KNVB, zijn jullie voor het verval van Nederland ,waardeloos ,en rotten jjullie allemaal op ,zullen we niemand missen. Ga godver in Z Afrika wonen .

  Like

 15. Mirjam zegt:

  Het beleid in Nederland en de rest van de EU is véél te zwak. De politiek is een horde van meelopers en wegrenners. Politie doet hun werk als watjes, het leger wordt niet na behoren ingezet. Er is eigenlijk géén beleid. En de grenzen zijn ook nog eens wagenwijd open. We hebben onze ‘hel’ zelf gecreëerd en toegelaten en nu moeten we op de blaren zitten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s