VRIJHEID OF SLAVERNIJ…

Screenshot_146

(Door: “Driek”)

Lang geleden, toen er nog sonnetten en verzen werden geschreven, menschen nog boeken lazen en wekelijks de uitleenbibliotheek bezochten, toen een reis per spoor een genoegen was en vrouwen nog durfden te flaneren in gewaagd flatteuze japonnen, toen, lang geleden, waren er nog politiek geniale persoonlijkheden als Dr. Willem Drees en den Socialistische Arbeidersbeweging, die opkwam voor bejaarde en nooddruftige menschen, in plaats van een misdaad syndicaat bestaande uit gewetenloos proletarische schurken dien met koude berekening en koele ogen hun misdadig snode plannen volvoeren. 

Edoch, spitse lezer van “E.J. Bron”, wijl een afschuwwekkend noodlot dreigend als een zwarte onweerswolk naderbij komt, lijkt het alsof den doorsnee Nederlander niet meer normaal kan denken. Zij blijven zich zelf alsmaar tuchtigen met al dat negroïde ongerief en likken de kont van hun politieke knevelaars. Pas als het angstgeschreeuw weerklinkt, wanneer het valsche addergebroed in djellaba hun middeleeuws gedachtegoed ten uitvoer brengt, wanneer vrijheid van geloof en vrijheid van denken vermorzeld worden door minaret en Mekka, zweep en steniging wederom worden ingevoerd, pas dan komt dien onnozele Nederlander tot inkeer.  Want, let wel, de pijlpunten zijn alreeds in giftig mengsel gedoopt.

En in plaats ons land te vrijwaren voor al dat islamitisch falderappes met hun sluipmoord-geschrift verkondigt onze minister-president dat den meerderheid der gelovige moslims die de moskee bezoeken hun geloof in vrede belijden en dat het slechts een kleine minderheid is die de boel verziekt. Is die man zwakzinnig? Is hij zich te buiten gegaan aan drank, cocaïne en bordeelbezoek waardoor zijn hersens zijn aangetast?

Lezer, wij staan aan het begin van een nog nauwelijks voor te stellen catastrofe. Dien weergaloos onverschillige lichtzinnigheid waarmee dien farizeeërs in Den Haag ons eens zo plezante leven in de waagschaal stellen door ons over te leveren aan dat islamitisch addergebroed is waarlijk ongelooflijk. Onwaarachtige sujetten als Pechtold en Rutte en zijn medebroeders in het kwaad lijken bezeten van een vernietigingsdrang, die slechts te vergelijken is met het Nationaal Socialisme in het voormalig Nazi-Duitsland. Straks heerst alleen nog geweld, wraak en eerwraak en moordlust in ons eens zo vredig Nederland. Slechts weinig schreden zijn wij verwijderd van dien gevaarlijke bacil van het antisemitisme, dat rondwaart en de wereld wederom in een angstaanjagend inferno verandert.

 Screenshot_145
Een beeld dat werkelijkheid kan worden

En nog altoos wordt de alarmklok niet geluid, geen hoon-concert gehoord en worden dien farizeeërs in Den Haag op handen gedragen door een goedmoedig argeloze bevolking, die door dezen geschifte lieden ten ondergang wordt gevoerd.

De historische schuld der Duitsers, die zes miljoen weerloos onschuldige Joden vermoordden in opdracht van die krankzinnige psychopaat Adolf Hitler, herhaalt zich wederom. Frau Merkel is een boosaardig, heerszuchtig tirannieke vrouw die behept is met een misdadig duivelse hoogmoed. Zij stort ons allen in het verderf.

Lezer, er zijn dagen dat de kommer mij overmand.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Elite, establishment, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Slavernij, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op VRIJHEID OF SLAVERNIJ…

 1. Helena zegt:

  Geachte Driek, uw schrijfkunsten zijn, zoals gewoonlijk, weer een tien met een griffel waard. Maarja, zoals u aangeeft in uw mijmeringen over vroeger tijd – toen het leven nog goed was maar niemand dat besefte – : het suffe volk komt niet in beweging en als er niets gebeurt is het punt-uit – amen! Toch, er is nog hoop, want ik zag ik een filmpje: ‘Football Lads Alliance March in London June 24th’ waarin 10.000 voetballiefhebbers (waaronder heeeel veel stevige stoere kerels 🙂 tegen de moslim terreur protesteren. Het moet van onderen komen zeggen ze wel eens, Jan-met-de-pet die niet bang is en weet dat hij niets meer te verliezen heeft, behalve zijn vrijheid! Ik sluit me meteen aan, zal ik u vertellen, want die pet… past ons allemaal! Het gaat gebeuren wat ik u brom, er zijn nog helden onder ons, niet alleen in Engeland maar in heel Europa en de tijd is gekomen om op te staan, en de beschaving terug te winnen en het partijkartel in Den Haag en Brussel op te doeken. Liever vechtend ten onder dan als een lafbek het leven laten. Ik wens u een gezegende avond toe, en hoop nog heel lang van uw mijmeringen te mogen genieten.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Helena.
   Mooi geschreven.
   “10.000 stevige stoere kerels die weten dat ze niets meer te verliezen hebben…”
   En dan nog zo’n mooie zin: “Liever vechtend ten onder dan als lafbek het leven laten…”
   Vraag, waar haal je die “10.000 kerels vandaan die weten…”
   En “Liever strijdend ten onder…”
   Wij leven hier (nog immer) in een decadente samenleving die van overvloed overloopt.
   Zo lang als dat zo is vindt je die 10.000 kerels nooit…
   Liever strijdend ten onder dan als lafbek het leven laten isbovendien helemaal een romantisch cliché.

   Zo lang als de duiven nog vrij rond vliegen en de honden en katten nog uit moeten worden gelaten, gaat niemand de barricaden op hoor.

   Like

   • Helena zegt:

    Och jee, als het aan u ligt niet nee, u gelooft er niet in. Maar heeft u het filmpje bekeken meneer Paulzwueste? In Engeland hebben ze ook heeeel lang toegekeken, totdat daar in Londen de pleuris uitbrak. Zo’n mars met 10.000 man maakt op mij indruk ja, en daar put ik dan nog enige hoop uit. En ja, ik weet dondersgoed hoe Nederland ik elkaar zit: Nederland is het land van de slappe zakken! En ik zie ook die scheldende landverraders iedere maand aan de kant staan tijdens de demo’s, met die van haat vertrokken smoelwerken. Dan ben ik maar een racist, het interesseert me niets! Maar maakt u zich maar niet druk hoor meneer, dat doen wij wel, blijft u maar achter het toetsenbordje mekkeren dat het allemaal geen zin heeft zoals het een echte nederiglander betaamt,chapeau. Ik wens u nog een fijn weekend.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Dank voor het fijne weekend.
    Ik wilde je niet boos maken, maar je gebruikt zo’n fraai enigszins theatraal Nederlands dat ik het niet kon laten je enigszins met je voeten op het natte zeil te zetten.

    Like

 2. Peter selie zegt:

  Je hebt weer helemaal gelijk Driek.

  Mensen worden wakker als ze er persoonlijk slachtoffer worden. We zagen dat vandaag in Gent waar zigeuners de huizen van afwezige bewoners gewoon kraakten en gratis en comfortabel wonen totdat ze zin hebben om te vertrekken en dan kan lang duren. Maar dan is je huis niet alleen leeggeroofd en laten onbeschrijfbare bende achter. En Justitie ? Die doet niets of erger nog het schijnt gewoon te mogen.
  Eigenlijk ben ik het wel met je eens. Mensen zijn onverschillig voor andermans leed in het land van “we leefden vrij, op Neerlands dierbare grond, Ooit duldden we hier geen slavernij, maar die tijd is definitief voorbij.

  We worden in opdracht van het Grootkapitaal, via de pseudonieme gewetenloze haatmonsters van de Bilderberg via de EU tot slaven gemaakt en vogelvrij verklaard zodat de ideologie van vrede hun lusten op ons kunnen botvieren.
  Een poosje geleden schreef iemand: “Alleen bidden kan ons misschien nog helpen” Ik geloof hem graag, want vandaag staan de poorten van de hel wijd open.

  Peter Selie

  Geliked door 1 persoon

 3. 4sjun zegt:

  Niet heel Europa buigt voor de Brusselse multiculturele ‘verrijking’. Zo kan het ook:

  The FIRE rises:Western capitulation/Eastern Europe on the brink.

  Neem je eigen maatschappelijke verantwoording en licht je kennissen, familie en contacten voor door hen uit te nodigen om zelf eens na te denken over wat er op ons afkomt, wie dat gaat betalen en welke sociale, culturele, psychische, juridische, curatieve en financiële kostprijs daaraan vast zit..

  Geliked door 1 persoon

 4. Oeps48 zegt:

  Krengela de merkelse heks is een illuminati. Zij heeft haar ziel en zaligheid aan satan verkocht. Satan beloofde haar de hemel op aarde. Zij heeft satan trouw, onderdanigheid en gehoorzaamheid gezworen. Zij is met satan scheep gegaan en moet nu met hem over. Satan heeft meisje Krengela gebrainwashed. Haar menselijke gevoelens en emoties zijn door satan kapot gemaakt. Meisje Krengela is nu een slaaf van satan. Satan, het alziend oog, trekt achter de schermen aan de touwtjes en Krengela danst in de poppenkast. Satan beveelt en meisje Krengela moet uitvoeren. Doet zij dat niet, dan wordt de haar toegezegde hemel op aarde een ware hel.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Nou hebben we de vorige keer toch vrij uitgebreid uit gelegd waar die hand beweging van haar mee te maken had.
   Met wat ze gewend is, dus met iets kleiner hoef je niet aan te komen.
   Net zo als al die open gulpen en de kleur van je onderbroek.
   Maar dat wil jij gewoon niet zien, ik hoop echt voor jou dat je het nog eens door krijgt waarom ze dat doen.
   Dat heb helemaal niks te maken met enge poppetjes en beelden.

   Like

   • Oeps48 zegt:

    @ BertG. (30 juni 2017 om 21:42)

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Bedankt voor die afbeelding, die gaan we nog regelmatig terug zien hier.

    En dat allemaal omdat jij gewoon de waarheid niet wil aannemen, Ik begrijp dat het moeilijk aan te nemen is voor jou.
    Maar het zit toch echt net iets anders in elkaar dan jij hier al tijden beweert.
    Ik hebben zelden iemand gezien die nog eigenwijzer is.
    Geloof het nou maar, de waarheid is niet altijd even prettig.

    Like

   • BertG. zegt:

    Maar misschien besef je nu zelf eens hoe stront vervelend je bent, met je eeuwige gezeik over de duivel en de illuminatie.
    Dan moet ik daar iets tegenover stellen, anders valt dat kwartje bij jou nooit.
    Niet dat ik de verwachting heb dat het hiermee stopt, omdat het onmogelijk is om iemand met een psychose iets uit ze hoofd te krijgen.
    Daar helpen alleen zeer zware medicijnen tegen.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Iedereen weet dat je een dierenvriend, een kattenliefhebber bent.
    Deze keer is de “duvel” de dupe van je Gram.
    Ook de Gchristenen krijgen er van langs.
    Kan ik je een beetje vermurwen met dit plaatje van Jesus met een kat op schoot ?

    Geliked door 3 people

   • BertG. zegt:

    Delamontagne, christenen in het algemeen krijgen er niet van langs.
    Alleen dat tuig wat meent mij lastig te moeten vallen over hun vriendje en de duivel.
    Er zijn hier vele die je nooit ergens over zal horen, dat lijken mij dan ook zeer redelijke mensen in de omgang.
    Maar de rest, die kunnen inderdaad de tyfus krijgen.
    Ik heb al vaker vermeld, ik heb niks tegen iemand die gelooft, tot je mij er mee lastig valt, en daar maar over door blijft zeuren tot vervelens toe, dan ben je de lul.

    Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ BertG. (1 juli 2017 om 13:20)

    Bert, Bert, Bert, wat ben jij een eng gefrustreerd manneke. Je draai zo oerdom in je eigen kleine wereldje rond, dat je niet eens in de gaten hebt, dat mijn relaas helemaal NIETS met bijbel of godsdienst te maken heeft. Ik probeer alleen maar duidelijk te maken, welke KRACHTEN en MACHTEN zich sluw achter de schermen verschuilen om listig hele gemene spelletjes te spelen. Spelletjes die jij met jouw kortzichtigheid niet doorziet. Jij bent een van de sukkelaars, die niet verder kunnen kijken, dan hun neus kort is. Je bent als een muis, die met open ogen in de val van de illuminati’s loopt.

    Like

   • BertG. zegt:

    De duivel bestaat niet zonder een god.
    Je kan niet in de duivel geloven en god ontkennen, maar dat wist je al.
    Dus bent niet meer aan het doen dan op een verkapte manier aan het evangeliseren door telkens de duivel erbij te halen.
    Volgens denk jij nog steeds dat ik achterlijk ben.
    Jij weet het enkel zeer goed te verbergen en in te pakken zonder dat ze het door hebben.
    Het zijn MENSEN die er een tyfus zooi van maken, geen niet bestaande wezentjes.

    Like

   • BertG. zegt:

    En als ik zo jouw halve foto zit te bekijken, dan ben ik er haast van overtuigd dat jij je hele leven ambtenaar bent geweest ergens.
    Om mensen te treiteren met je eigen gelijk.
    Ik denk dat ik niet ver naast zit.

    Like

  • Beschouwer zegt:

   Klopt Merkel is een puppet van de illuminati die de duivel vereren.

   Geliked door 2 people

   • Beschouwer zegt:

    @BertG; vanwaar deze fanatieke verdediging van deze duivelvereerders ? Ben je zelf een soort retelikker van de duivel Bert ?

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ik ben het kind van de duivel, had je dat nog niet begrepen dan.
    En ik kom vannacht wel even bij je spoken, dus wees voorbereid.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik begrijp niet waarom jullie, met je eeuwige gezeik over de duivel niet gewoon een bijbel site op zoeken.
    Heb je nooit meer last van mensen zo als mij en andere, is iedereen het altijd helemaal met je eens, en kan je er fijn de hele dag over verder ouwehoeren onder mekaar.
    Dat lijkt mij ook veel prettiger als ik met zo iets in me kop zou rond lopen
    Nou krijg je steeds gezeur van andere, waarop je jezelf dan weer meent te moeten gaan verdedigen.
    Lijkt mij toch zwaar vermoeiend voor al die duivel waanzinnige.
    Hebben jullie zelf nou niet door dat jullie er geen moer mee opschieten, behalve dat je commentaar krijgt.

    Ik heb vast een tip voor je.
    http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/01/Ik-Geloof-Geloofsforum-31

    Like

   • Harry zegt:

    Die religie heeft toch wel heel veel overeenkomsten met een psychische aandoening .
    Die kun je soms met pilletjes nog wel onderdrukken , maar vergeet je je pilletjes in te nemen , dan steekt er wel weer een of andere psychose de kop op of zo .

    Datzelfde zie ik ook bij sommige reacties .
    Dagenlang gaat het soms goed en dan ineens , – waarschijnlijk ook omdat men z’n pilletje vergeten is – dan stroomt de religieuze onzin weer rijkelijk over het scherm , alsof iemand een vreselijk abces heeft laten openbarsten .
    Is die viezigheid er uit , dan gaat het weer een paar dagen redelijk .
    Tot het abces weer te groot wordt en dan gaat men in de herhaling .
    Zo wordt het chronisch !
    En het is nog besmettelijk ook , want er poppen steeds nieuwe besmetten op .
    En die proberen elkaar nog te versterken ook .
    Zo worden ze ook immuun voor medicijnen , rede , logica
    en het gezond verstand sterft af .
    Ze maken elkaar gek .

    Zien jullie dat nou niet ?
    Kijk dan eens met TWEE ogen !
    Altijd dat geloer om een hoekje .

    Net zo min als wij er van gecharmeerd zijn dat homo’s hun geaardheid promoten , laten ze dat lekker thuis doen uit het zicht van iedereen ,
    hebben wij dat met religieuze uitingen .
    Hou het achter de voordeur en val ons er niet mee lastig !

    Like

   • Oeps48 zegt:

    @ Beschouwer (1 juli 2017 om 11:54)
    In het prachtige 7000 jaar oude Soemerische epos “Gilgamesj” werd het al beschreven. Zo jammer, dat zoveel mensen deze literatuur in hun opbrenging niet hebben meegekregen. De wereld draait door, de tijden zijn veranderd, maar de geschiedenis herhaalt zich keer op keer. Er is niets nieuws in het ondermaanse.

    Like

   • BertG. zegt:

    Harry, die psychische aandoening hebben ze te danken aan hun eigen ouders, net zo als bij mossels, waar het gif en alle bijhorende onzin er met de paplepel is in gegoten.

    Alsof je op een kleuterschool het bestaan van Sinterklaas probeert aan te vechten.
    Dat levert ook alleen jankende kinderen op, die totaal gefrustreerd achter blijven.
    Geen mens zal daar aan beginnen, omdat het kleuters zijn.
    Maar onder “volwassenen” tref je vreemd genoeg, nog steeds een soort gelijk gedrag aan.

    Like

 5. BigLJohn zegt:

  Lezer, er zijn dagen dat de kommer mij overmand….Dat klopt Driek, het overkomt mij ook wel eens.
  Met wie je ook in gesprek gaat over de komende catastrofe, veruit de meesten lachen je uit en zien je als een paranoïde figuur die ze niet allemaal op een rijtje heeft zitten. Ik vraag me wel eens af of ik mijn volle ouderdom kan bereiken, ik ben nu 69, zonder het slachtoffer te worden van de Sharia.
  Je loopt nu al dagelijks met onprettige gevoelens rond, het idee dat je ooit, met vele anderen de Sjaak zult zijn. Emigreren, maar waar naar toe ? In heel Europa zit die smerige Moslim. Of het moet zijn dat je naar een voor ons cultureel vreemd land gaat zoals ergens in zuid Amerika.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  De Engelsman Alex Chivers, 36 jaar oud, werd donderdag tot 6 maanden gevangenisstraf veroordeeld door een Londense ?Rechtbank, omdat hij de openbare orde had geschonden en ook voor mishandeling.
  Volgens de politie was hij op 8 Juni j.l. 2 moslima’s genaderd, een moeder en dochter en viel hen met islamophobische opmerkingen lastig.
  Hierna sloeg, [ sloeg ? ], hij het meisje met een stukje bacon.
  Volgens de politie waren er verschillende getuigen tijdens de gebeurtenis aanwezig en één van hen had zelfs dit VERSCHRIKKELIJKE gebeuren gefilmed.
  //
  Het incident vond plaats vijf dagen na de aanval op London Bridge, waar de op 3 juni acht mensen werden vermoord door 3 moslims en 50 mensen raakten gewond.

  MORAAL: Laat je afslachten door musulmannen maar je moet vooral niet reageren !
  6, ZES !, maanden gevangenis voor een plakje spek.
  Wat zou het zijn geweest als de brave burger een leeg piostool tevoorschijn had gehaald. ?
  TIP VAN DE DAG:
  Beter een goed geplaatst schot en bedenk het aloude gezegde “Geen lijk, geen Misdaad ! “

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Kerstmis dit jaar zal in Parijs niet worden gehouden met de gebruikelijke Kerst markt op de
  Champs-Elysées zoals al jaren gebruikelijk was.

  dit wordt waarschijnlijk beslist bij de komende raadsvergadering van Parijs op 3-4-5 July.
  ***
  Het einde van de Rammeldan werd door de gemeente Parijs wel gevierd……………
  https://i0.wp.com/eurocalifat.files.wordpress.com/2017/06/ramadan-invitation-delanoe-2013-mpi.jpg?w=309&h=230&crop&ssl=1

  https://i1.wp.com/eurocalifat.files.wordpress.com/2017/06/3be958b_22748-13wi1pj.png?w=323&h=230&crop&ssl=1

  Like

 8. Marian zegt:

  Dat is toch niet geloven dat een vrouw dat zo voor elkaar krijgt. Is er dan echt niemand die dat wijf kan stoppen?. Iedereen ziet toch dat dit wijf ons naar de slachtbank brengt. Driek dit heb je weer meesterlijk geschreven.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Gisteren op het nieuws een reportage over moskeebezoek door scholieren, maar kan niet vinden, zeker weggemoffeld want mag nie, en die kinderen maar hersenspoelen, die weten van helemaal niks, en dat moet zo blijven van roverheid, wat dacht je wat.
  Deze dan maar, als dank aan Driek voor zijn mooie artikelen.
  Altijd raak meneer Driek, dank 3x!
  En vooral doorgaan plies.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s