BLANKE GENOCIDE . . .

Screenshot_21

De geplande invasie van Europa. De definitieve oplossing van de EU voor het blanke probleem!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Adriaan Jansens”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, EUSSR, Genocide, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op BLANKE GENOCIDE . . .

 1. Marian zegt:

  Wat is het probleem aan ons omdat we blank zijn. als ik naar de zwartjes kijk en luister op tv over de slaventijd. Krijg ik het gevoel dat ik mij schuldig moet voelen. Ik wordt echt dit gezeik aan alle kanten zat. Je begint hierbij het gevoel te krijgen dat misschien afgekocht moet worden. Net als in Indonesië en ws ook Sebrenica en wie nog meer. Dus we zijn als blanke wel goed genoeg om dit allemaal te kunnen bekostigen.

  Like

 2. Ron. zegt:

  In de geschiedenis zijn er meer blanke dan zwarte slaven geweest.De N.W.O heeft liever zwarte dan blanke slaven,blanken zijn te slim die laten zich niet knechten.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Ron Duistere krachten achter de Europese regeringen, de EU en nog verder naar boven ..de schaduwmensen achter de NWO en Bilderberg … zitten op het ogenblik met hun handen in hun haar. De proefkonijnen in de grootste antropologische open lucht laboratorium worden helaas wakker. Zij beginnen de realiteit om zich heen te analyseren en logisch na te denken. Steeds meer Europese proefkonijnen worden immuun voor de psychologisch zorgvuldige onderbouwde hersenspoeling; die 45 jaar lang via de media en de politiek werden toegediend. Zij beginnen zich te gedragen als de dieren in de “Animal Farm” van George Orwell,. Dat is slecht nieuws. Er moet alles aan gedaan worden om deze tendens in te dammen. .Voordat de Uur U uitbreekt!. De Europeanen zijn ook veel te kwetsbaar geworden voor praatjes van racisten en xenofoben op de vervloekte internet. In dit licht kan men ook verklaren hoe “Der Neue Volkskrant Stürmer” komt met het idee de lezers te vertellen hoe geweldig en aantrekkelijk zijn de Syrische asielzoekers in de ogen van de Nederlandse meiden. Hoe intelligent en waardevol ze zijn!. Zo’n menselijk kapitaal heeft Nederland sinds de Hugenoten en de Franse Revolutie niet gekend ..Allemaal apothekers, hersenchirurgen, top ingenieurs,tandartsen…of zomaar binnenhuis architecten (de stommeriken onder hen!). Het idee achter dit flauwekul is: zorgen dat de gemixte asbakkenrassen die hier in de toekomst zouden worden geboren, wat minder intelligent zouden zijn ..Die zijn makkelijker in de hand te houden. Europeanen zijn te slim.

   Like

 3. tippelaar zegt:

  Beste Ron, wij zijn al geknecht en tot slaaf verworden. Maar de meeste blanken hebben dat nog niet door, ondanks hun slimheid.

  Like

 4. Jan zegt:

  Moslimdocent aan de California State University, Los Angeles (CSULA) in Californistan: Blanken die mij niet aanstaan dienen uitgeroeid te worden, dit is simpelweg een morele verplichting

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/08/muslim-professor-ca-university-genocide-white-racists-morally-required/

  Like

  • Elisah zegt:

   Hij moest eens weten wat óns allemaal niet aanstaat en ik weet zeker dat er gigantisch veel Amerikanen zijn die dat soort vuile, achterbakse saboteurs helemaal zat zijn. Er komt een dag…..

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s