Cijfers schieten tekort

Screenshot_30

(Door: Jan-Willem Navis)

Wat zeggen de vele honderden pagina’s met cijfers over criminaliteit door asielzoekers, die De Telegraaf na een beroep op de Wet Openbaarheid van Bestuur boven water haalde? Allereerst dat de politie haar werk serieus neemt, en in weerwil van haar eerdere opmerkingen over het ’niet registreren van nationaliteiten of verblijfsstatus’ precies in de smiezen houdt wie voor problemen zorgen. Binnen de muren van het politiebureau zit de kramp van politiek-correct denken het handelen van de agenten gelukkig niet in de weg.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Krankzinnigheid, Nederland, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Cijfers schieten tekort

 1. koddebeier zegt:

  De politie top bestaat uit links politiekcorrect denkende mannetjes en vrouwtjes die de werkvreugde en sfeer van het lagere personeel verzieken !!

  Like

  • Steven zegt:

   En wat dacht je van het gevaar dat ze nu extra lopen door al dat import tuig die Nederland maar onbeperkt binnen blijft halen en waar ze het lagere personeel mee opzadelen.

   Like

 2. Wachteres zegt:

  De kern van het artikel:

  Tienduizend vluchtelingen met een tijdelijke verblijfsvergunning, die sinds eind 2014 asiel aanvroegen, worden verdacht van strafbare feiten. Dit is bijna een zesde van alle mensen die in die periode naar ons land kwamen om een veilig heenkomen te zoeken. Een bizar hoog getal, zeker als je bedenkt dat een strafblad gevolgen kan hebben voor het verlengen van de verblijfsstatus.

  Like

 3. ReaGluurder zegt:

  We worden al decennia verneukt, bedrogen, zand in de ogen gestrooid!! Vertrouw al decennia die cijferbrei uit Den Haag niet! ‘Ze’ gaan er van uit dat ze er mee wegkomen en ws gebeurt dit ook. Het naïeve domme NL-volk zal het een rotzorg zijn, zo lang de portemonnee nog maandelijks bijgevuld wordt. Een volk dat zich al decennia laat verneuken, heb ik niks mee. Wat een uitgeblust Zooitje!! Het zal ze bezeuren, en ik gun ze dit!!

  Liked by 1 persoon

 4. kampersrene zegt:

  Wat de westerse wereld maar niet wil begrijpen, is het feit dat behoudens uitzonderingen, het grootste deel van Islamieten zich gedragen als onvolwassen geweldadige pubers ,mede dank zij hun laag IQ. Dat volk heeft een dictator nodig om alles enigzins leefbaar te maken en te houden .Het mooieste bewijs is Lybie . Met westerse bommen en granaten verdreven ze dictator Khadafi Het resultaat was chaos en verdeeldheid . Ik herinner me een joe-tuurbeke hoe kerkhoven van gesneuvelde ” bevrijders” werden onteert door vernielingen . Het zijn GEEN MENSEN zoals wij, nog niet bijna .Ze zijn er niet in geslaagd om een beter en aangenaam bestaan op te bouwen, zoals onze voorvaderen. Ze geloven nog in de sprookjes en het pretpark van Allah en zien het als hun taak , ongelovigen van de wereld te helpen .zoals de “heilige” Katholieken Kerk in de donkere middeleeuwen , brandstapels , folteren enz enz . Indien er niets gebeurd om die achterlijken , waaronder ook de politieke westerse leiders te stoppen dan vrees ik het ergste voor onze blanke nieuwe generatie .Ik maak ook van de gelegenheid gebruik om E.J. Bron te bedanken Ik ontdekte ongeveer een maand geleden uw bestaan . Ik geraak nu mijn ei kwijt , kan mijn ongenoegen en frusstraties ontluchten en voel me niet meer alleen dank zij mijn gelijkgestemde reactieschrijvers

  Liked by 1 persoon

 5. Marian zegt:

  Zouden wij ook eens een programma op tv mogen zien, waarin die parasieten daadwerkelijk worden uitgezet. Ik geloof er allemaal geen bal meer van.

  Like

  • A.J. de Koning zegt:

   Marian, ik denk dat je daarin gelijk hebt, ze hebben altijd redenen om ze niet uit te zetten, het land van herkomst wil ze niet terugnemen of de meesten hebben hun papieren weggegooid en dus neemt het land van herkomst ze niet terug. Ik denk dat van het uitzetten niet veel terecht komt. En de advocaten die het voor ze opnemen zouden ook ontslagen moeten worden, ik heb trouwens toch al niet veel met advocaten op, ze zijn in staat een bewezen moord nog als een ongeluk af te doen en zijn nooit te vertrouwen.

   Like

 6. Jean zegt:

  Bij criminele feiten vullen wij zelf de nationaliteit in en tot op heden komt het voor 99,85% correct uit ondanks het wegmoffelen door de smerige linkse media en laffe politiekers.
  Voor ons is er maar één oplossing aan al deze ellende en dat is “eruit ermee”.
  Vrijdag was te lezen dat besnijdenissen terugbetaald worden door het RIZIV…..kan het nog ziekelijker?
  Dat “gevluchte” vreemdelingen met hun dochters naar die landen gaan die ze “ontvlucht” zijn waar dan hun dochters besneden worden…..kan het nog smeriger?
  En dan gaat die nietsdoener/handjeswuiver uit Laken met dergelijk gespuis aan één tafel zitten????? Hoogtijd dat dit circus definitief gesloten wordt, geeft ons Vlamingen een besparing van ± 45 miljoen euro JAARLIJKS….
  Nu krijgen in elk land de socialisten zware klappen, EINDELIJK, maar het grootste gevaar wordt door veel Europeanen nog steeds niet gezien, het grootste gevaar voor onze Europese samenleving zijn die smerige “groene” ratten, via allerlei tunnels en gaten brengen ze de rotzooi binnen. Laten we die groenen afstraffen in die mate tot ze niet meer bestaan want “opgeruimd staat netjes”.

  Like

 7. Jade zegt:

  Ik slinger hem er nog maar eens in, voor de nieuwkomers.
  1974- In a UN speech, Boumedienne declares:
  “One day, millions of men will leave the Southern Hemisphere
  to go to the Northern Hemisphere.
  And they will not go there as friends.
  Because they will go there to conquer it.
  And they will conquer it with their sons.
  The wombs of our women will give us victory.”

  Our women is hier inclusief onze verkrachtte vrouwen cq sexslaven.
  Nakomelingen van deze groep zijn automatisch moslim.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s