Duits parlement schaft vrijheid van meningsuiting af

Screenshot_25

“Willen jullie de totale Maas? Geen volk, geen recht, geen vrijheid.”

(Vertaling: E.J. Bron)

Kort nadat het huwelijk voor iedereen in het Duitse parlement werd aangenomen, gaven de parlementariërs ook definitief hun goedkeuring aan de censuur-wet, of met mooiere woorden “netwerk doorzoeking-wet”, die de grootschalige controle van sociale netwerken toestaat.

Mitteleuropa

Dankzij minister van Justitie Heiko Maas (foto), de censor van de republiek, is het nu dus mogelijk om sociale netwerken op “verkeerde” meningen, algemene kritiek en “hatespeech” te controleren. De betrokkenen kunnen rekenen op hoge geldboetes.

De AfD noemt het besluit van de censuur-wet een “historische en zwarte dag voor Duitsland”. Men zou zich nu definitief van de weg naar de voorbeeldige democratie verwijderd hebben en zich met grote stappen in de richting van Noord-Koreaans democratiebegrip begeven. De AfD zou de netwerk doorzoeking-wet afwijzen en de mogelijkheid bekijken om een klacht in te dienen wegens een ongrondwettelijke maatregel. De grondwet zou namelijk “niet meer het papier waard zijn waarop hij geschreven staat”. En inderdaad: ook al dient de wet officieel ter bestrijding van islamitische terreur, uiteindelijk worden hoofdzakelijk kritische Duitsers monddood gemaakt.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, EUSSR, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamkritiek, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op Duits parlement schaft vrijheid van meningsuiting af

 1. Flo zegt:

  1984 is werkelijkheid geworden in duitsland…

  Liked by 1 persoon

 2. BertG. zegt:

  Van de week had ik hier al een link over ingestuurd, dat ze een trojan horse op je computer en smartphone mogen plaatsen om je te monitoren.
  De link kan ik niet meer terug vinden, die ging hierover.

  Like

  • BertG. zegt:

   Met zo’n besmetting op je pc, weten ze ook alles over je wat jij met je bank doet.
   En alles wat je er verder maar bij kan bedenken, je hebt dan overheid controle systeem op je pc staan.
   Even afwachten of er geen programma’s bestaan die dit alles teniet doen en het verwijderen van je pc.

   Like

   • Wachteres zegt:

    Geef dat programma dan wel even aan ons door, BertG. B.V.D.

    Like

   • BertG. zegt:

    Als daar in Nederland aandacht aan gegeven wordt op computer sites.
    Maar ik zal er op letten.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik denk dat een VPN al zou schelen, als je dat op je pc er bij zet.
    Je surft dan via, via, via…………

    https://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/anoniem-beveiligd-surfen-ip-adres-verbergen-vpn

    Like

   • Ron zegt:

    Zet een Virtual Machine op je PC met daarop een Linux distributie.
    Maak een snapshot en iedere keer dat je alternatieve websites als deze hebt bezocht gooi je deze virtuele machine weg en zet je de snapshot versie weer terug. Dat zal de meeste virussen wel buiten de deur houden.
    Als je meerdere virtuele machines gebruikt voor verschillende doeleinden en achteraf iedere keer snapshots terugzet kunnen ze trojans plaatsen zoveel ze willen maar zal het weinig effect hebben.
    Een stap verder is de mogelijkheid om een virtuele machine binnen een virtuele machine te gebruiken, liefst nog van verschillende soorten. Een trojan die zo geavanceerd is om uit de binnenste schil te breken moet nogmaals eenzelfde kunstje of nog een ander kunstje kunnen om de buitengelegen schillen ook te kunnen doorbreken.
    Verder is het voorstel van een VPN een goed plan. Laat ze maar denken dat je in Japan zit of zo.

    Liked by 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Voor de iets wat mindere computer deskundige onder ons.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Trojaans_paard_(computers)

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Het is inderdaad een historisch dieptepunt….En tegelijkertijd een levensgevaarlijke ontwikkeling.
  Wie plant er een doelgerichte aanslag op die Maas? Want dat verdient-ie!

  Liked by 4 people

 4. Charles Martel zegt:

  Niet alleen Duitsers worden monddood gemaakt, ook Wilders werd al van twitter afgesloten. De “netwerk doorzoeking-wet” is een vergissing even gevaarlijk als het “Ermächtigungsgesetz” dat in 1933 Hitler en de nazi’s de absolute macht bezorgde. Ze zijn terug in Duitsland en de rest van Europa zal volgen. Zelfs Erdogan deed het niet beter.

  Like

 5. Jean zegt:

  Hoogdringend tijd dat de doodstraf terug ingevoerd wordt én uitgevoerd wordt.

  Liked by 2 people

 6. Elisah zegt:

  Is de vrije meningsuiting afgeschaft voor links én rechts?

  Like

 7. carthago zegt:

  Maas, naziaat van goebels.Het is weer begonnen. Bereidt u voor op een vertrek naar betere oorden.

  Like

 8. Wim zegt:

  Die Maas doet me altijd aan Seyss-Inquart denken, en dat komt toch niet alleen door dat brilletje.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Heiko Maas kon wel een zoon zijn van Adolf Eichmann:

   https://erwacheblog.files.wordpress.com/2016/02/heiko-maas-adolf-eichmann.jpg?w=648

   Like

   • carthago zegt:

    Inderdaad verontrustende overeenkomst!!

    Liked by 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ E.J. Bron (1 juli 2017 om 22:02)
    Volgens Wikipedia is Adolf Eichman 31-05-1962 overleden en Heiko Maas 19-09-1966 geboren. Tenzij er iets anders aan de hand is, lijkt het vooralsnog onwaarschijnlijk dat Heiko een zoon is van Adolf. Maar de gelijkenis is wel frappant.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Griezelig, zelfs dezelfde uitstaande flaporen!

    Like

   • H J zegt:

    Dombo, de vliegende olifant.
    Eichmann had wel een levensgroot voorhoofd. Dat staat voore intelligentie. Geen ‘sociale intelligentie’ in ieder geval.

    Like

   • Ron zegt:

    Misschien afstammeling van de broer of neef van Adolf Eichmann.

    Like

 9. Oeps48 zegt:

  Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Kennelijk heeft het NAZI wijf zoveel tuig binnen gehaald, dat ze de controle verloren heeft. Politici, die dergelijke STASI maatregelen treffen, geven een bewijs van onvermogen af. Ze zwaaien de scepter van angst en chaos. De ervaring leert dat dit niet lang meer goed gaat gaan. Wie wind zaait, zal storm oogsten. De maat is bijna vol. Het is geen kwestie meer van of, maar van waar en wanneer de vlam in de pan zal slaan. Een ogenschijnlijk klein onbeduidend vuurtje zou heel Europa wel eens in vuur en vlam kunnen zetten. De caldera vult zich reeds met gloeiend heet magma. De spanning in de berg neemt toe. De vulkaan kan elk moment ontploffen. Het zou zomaar eens een hele hete zomer en herfst kunnen gaan worden. En het jaar 2017 zou in de toekomst ook wel eens met grote vette letters in de geschiedenisboekjes kunnen gaan opduiken als het jaar van de grote ommekeer. Europa staat momenteel op zijn grondvesten te schudden. De bevolking wordt tot het uiterste getart. Het geduld raakt op. De kruik gaat net zolang te water tot ie barst. Het is nog slechts wachten op de druppel, die de emmer doet overlopen. Zo’n 15 jaar geleden heb ik al voorspeld, dat wanneer Europa één gaat worden, het van ellende uit elkaar zal vallen, niet in 38 landen, maar in 380 staten. In de toekomstige geschiedenisboekjes zullen we wel kunnen lezen hoe het allemaal kon gebeuren. We leven momenteel in interessante tijden. Er gebeurt heel veel in een kort tijdsbestek. Het is bijna niet meer bij te benen. Er wordt poker gespeeld. De belangen zijn groot. De inzet is hoog. De uitkomst is ongewis. Pas op, knuppeltje uit de zak kan zomaar opeens ontsnappen.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Oppakken die landverraders !

  Liked by 1 persoon

 11. aquarius4422 zegt:

  72 jaar na de nederlaag van de Nazi’s is Duitsland weer een land geworden waar mensen om hun mening vervolgt worden.

  Liked by 1 persoon

 12. tippelaar zegt:

  Ik denk niet dat de duitsers in opstand komen Dat deden ze in de jaren 1920/1930 ook niet en lieten zich gewillig naar de slachtbank leiden Dat zal nu weer zo gaan. Ook in nederland zal niemand verzetten tegen de censuur van de vrije meningsuiting. De kranten gaan ons voor. In de NRC staan veel verdraaide feiten, zeg maar halve waarheden en hele leugens meestal over Israel. In de Telegraaf allemaal onzin over BN.ers, voetballers en ander hersenloos volk. Ik ben benieuwd hoelang wij hier in nederland op dit forum nog alles kunnen zeggen wat we willen. Persoonlijk zou ik er niet van opkijken als op een nacht ik van mijn bed gelicht wordt door de gedachtenpolitie van Orson Wells, 1984, maar dan geactualiseerd tot 2017.

  Like

 13. BigLJohn zegt:

  Het voormalige Oost Duitsland komt (is nu het verenigde Duitsland) weer terug. Stasi praktijken, allerlei soorten van geheime diensten, iedereen verraad iedereen. Als het ware de Sicherheitsdienst uit de tweede wereld oorlog in een modern jasje ! Het Nationaal socialisme en het communisme hebben plaats gemaakt voor de Sharia in wording. Nieuwe wijn in oude zakken. Althans, daar werken Duitse politici, zoals de zware geestenzieken Merkel en Maas naar toe. Een andere zwaar geestelijk gestoorde, de zuiplap Juncker, ben ik nog vergeten in dit rijtje. Misschien heeft Merkel ook een sleutelpositie voor hem in gedachten. Compleet Europa gaat naar de haaien toe, en dat is een voldongen feit. Al hopen wij allemaal wel eens in het geniep dat we dit niet meer mee hoeven te maken !

  Like

 14. Marian zegt:

  Zo, het Duitse volk zit weer onder de knoet, wat volgt nu?????

  Like

 15. Aegolius cs zegt:

  Kan het zijn dat Heiko Maas, overigens niet toevallig, een horrelvoet heeft?
  Uitstekende reacties die ik alle ‘n” like”zou willen geven.

  Beter dan:

  Verdomme, beste EJ. U kunt er nauwelijks wat aan doen in uw objectieve berichtgeving.
  Ik ga naar de tour de Franc kijken dat zich thans afspeelt in voormalig Duits bezet gebied door de Engelsen.

  Iedere emmer heeft een druppel nodig om over te lopen. Onderstaande was voldoende.

  https://ejbron.wordpress.com/2017/07/01/duitse-president-steinmeier-de-islam-is-een-religie-van-naastenliefde/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s