Duitse president Steinmeier: “De islam is een religie van naastenliefde”

Screenshot_26

Duitse president Steinmeier in de voetsporen van zijn beide voorgangers Gauck en Wulff
STEINMEIER: “Moslims, Joden en christenen zouden het geloof in een barmhartige God delen enz. Mohammed zou het gebod van de naastenliefde onderrichten!”
DE WAARHEID: Niettemin verdreef Mohammed de drie Joodse stammen in Medina of maakte ze af en liet bewoners die kritiek op hem hadden op een afgrijselijke manier doden.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Steinmeier: Zoveelste foute bezetting van het hoogste politieke ambt van de Berlijnse Republiek.

Wie de islam zó verkeerd voorstelt als de nieuwe Duitse president Steinmeier deugt van geen kant voor dit ambt. De islam “barmhartigheid en naastenliefde” toedichten is het toppunt van foute informatie. In theorie zou hij hetzelfde ook kunnen toeschrijven aan het nationaal-socialisme ten opzichte van de Joden: “Het nationaal-socialisme is een politieke ideologie van barmhartigheid en naastenliefde tegenover de Joden”.

(Michael Mannheimer)

Michael Mannheimer Blog

Als moslims mogen roepen: “Joden aan het gas”

Beste tijdkritische zielen in een kritieke tijd.

In het jaar 1979 had ayatollah Khomeini de laatste dag van de ramadan wereldwijd uitgeroepen als Dag van de Strijd ter Bevrijding van Jeruzalem. Volgens de Arabische aanduiding “Al-Quds” voor Jeruzalem geldt het einde van de ramadan als “Al-Quds-dag”. Op uitdrukkelijk bevel van de politie mag er niet meer op plakkaten staan: “Joden aan het gas” of “Sieg Heil!” Zoals vroeger aan het einde van de ramadan gebruikelijk in Berlijn. Ook symbolen van de sjiitische Hezbollah waren officieel verboden.

Dat deze kwade geest echter nog steeds boven de demonstranten hing, toont de tot de islam bekeerde Hoessein A. aan. Hij is niet alleen tegen het zionisme, zegt hij. De Joden zijn slecht. Ze zouden ISIS hebben verzonnen. Het valt de kritische waarnemer op dat deze complottheorie onder de deelnemers wijdverbreid was. Een journalist merkte in zijn artikel op dat de grote meerderheid van de Berlijners zwijgt als demonstranten hun Jodenhaat botvieren en hem trachten te verbergen achter de zionistenhaat

Overigens komt mij in verband met de Al-Quds-dag steeds weer de Hitler-sympathisant en moefti van Jeruzalem Amin El-Hoesseini voor de geest, die in een van haat vervulde toespraak in 1942 in Berlijn zei dat de Joden “de meest verbitterde vijanden van de moslims zijn” en sinds mensenheugenis “een ondermijnend element”.

Bovendien zou het “wereldjodendom” de oorlog ontketend hebben. Wie Allah’s woorden leest in soera 5,64 bemerkt waar El-Hoesseini dat gedeeltelijk vandaan heeft. In dezelfde soera 5 gooit Allah haat en tweedracht tot aan de verrijzenis op de Joden. In soera 9,30 smeekt de schrijver van de koran dat Allah de Joden zal vervloeken. Bespaar me verdere verzen. Hieraan ligt de haat tegen de Joden op Al-Quds-dag en op ontelbare andere dagen te gronde.

De Al-Quds-dag beëindigt de ramadan. Ik heb er reeds in twee artikelen op mijn blog onder zowel “de onvreedzame ramadan” als “aanvulling op de ramadan” op gewezen dat moslims over de hele wereld juist in deze maand meer gedeeltelijk bloedige gewelddadigheden begaan dan in andere maanden. Hierbij wil ik actueel een Israëlische politie-agente in herinnering brengen, die dit jaar tijdens de ramadan door drie moslims werd neergestoken.

De Palestijnse overheid prijst deze terroristische aanslag. President Abbas weigert de aanslag te veroordelen. Zijn woordvoerder betitelt het als “oorlogsmisdaad” dat de drie Palestijnse moordenaars werden neergeschoten. Zij zouden de martelaarsdood gestorven zijn.

Leest U a.u.b. het artikel van Bassam Tawil: “Palestijnse Autoriteit prijst terroristische aanslag“.

De kennelijk islamitische speechschrijvers van president Steinmeier hebben hem heel anders ingelicht. Ik moest het meerdere keren overlezen. In zijn toespraak ter gelegenheid van de ramadan lees ik dat moslims met het einde van de ramadan tevens de openbaring vierden, van welke de moslims in deze tijd door de koran deelgenoot werden gemaakt.

“Moslims, Joden en christenen zouden het geloof in een barmhartige God delen enz. Mohammed zou het gebod der naastenliefde onderrichten! Tegelijkertijd verdreef hij de drie Joodse stammen in Medina of slachtte ze af en liet de bewoners, die hem bekritiseerden, op afgrijselijke wijze doden. De biografie van Mohammed is gedeeltelijk met bloed geschreven en niet met woorden van naastenliefde!

Het is voor mij onbegrijpelijk hoe een achteloze Duitse president zich door zijn speechschrijvers over de streep laat trekken en aldus aan Duitsland schade berokkent, alleen omdat dit politiek-correct is en hulde brengt aan de wereldomvattende tijdgeest!

Met peinzende groeten
Wilfried Puhl-Schmidt
(Bürgerbewegung Pax Europa)

Bron:
https://michael-mannheimer.net

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

37 reacties op Duitse president Steinmeier: “De islam is een religie van naastenliefde”

 1. Jean zegt:

  Hoogdringend tijd dat de doodstraf terug ingevoerd én uitgevoerd wordt.

  Liked by 2 people

 2. Sjaak zegt:

  Alle drie genoemde klootzakken zijn niet van het volk gekozen !

  Like

 3. Joshua zegt:

  Weer zo’n gestoorde die niet weet waarover hij praat, ook hij hoort in een inrichting thuis waar al vele aanhangers van die naasten liefde club zitten, dat is achter de tralies, kan hij meemaken hoe die naastenliefde geuit ‘wordt als hij verkracht wordt.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Steinmeyer is lid van de SPD en een dhimmycraat van de eerste orde.
   Zijn schijnheilige bijdragen aan de onderhandelingen met de ayatollahs zijn van dezelfde orde als die van Federica Mogherini, de europese ministeres van buitenlandse zaken.

   Like

 4. renato zegt:

  Hoe krijgt hij het uit zijn bek???

  Liked by 1 persoon

 5. Henk der Niederlànder zegt:

  De werkelijlheid.
  Steinmeier geeft hier gewoon duidelijk aan dat de leugen van een vredelievende Islam tot in den treure volgehouden moet en zal worden om de idioterie van de multicul en import van allerlei gelukszoekers door te laten gaan.
  Leer mij godverdomme een moslim kennen die de joden een warm hart toe dragen .
  Deze mafketel Steinmeier laat alleen maar zien dat hij honderd procent achter de politiek van het afschaffen van Duitsland staat in navolging van Merkel.
  Eerlijk gezegd heb Ik medelijden met Duitsland en in navolging daarvan de rest van west Europa.

  Like

 6. Claudia M. zegt:

  Ik word een beetje moe van al die wereldvreemde idioten. Als de pleur uitbreekt, sturen we hem voorop!

  Like

 7. abouneenee zegt:

  Steinmeier probeert iets in de hand te houden waar hij geen macht, noch kennis, over heeft, dat is altijd een gevaarlijke combinatie. De eerste reflex is dan om de boel aan te pakken zoals andere zogenaamde leiders dat ook hebben gedaan, de president is nieuw…

  De eerste reflex verandert helaas zelden omdat een wijziging bewijs zou zijn voor de eerdere incompetentie, terwijl een president moet leren een goed staatshoofd te zijn, want niet iedereen is een natuurtalent zoals Trump.

  De moefti van Jeruzalem heeft in 1942 maar weer mooi gedaan waar veel moslims vaker goed in zijn: anderen beschuldigen in bezit te zijn van karaktereigenschappen die feitelijk toebehoren aan de beschuldigende partij.. Zoals de waard is vertrouwd hij immers zijn gasten. Moslims zijn namelijk de meest verbitterde vijanden van de Joden iedereen die geen moslim is. In het begin van de islam is Mohammed door de Joden afgewezen als profeet, vandaar de verbitterde Jodenhaat.

  Potentaten genoeg onder de moslims, vandaar ook de verrijking van de westerse samenleving met het reeds ingeburgerde begrip eerwraak.

  Like

 8. Gert Jan Reitsma zegt:

  En Steinmeier zei: Hitler was een aardige jongen en Stalin heeft nooit een vlieg kwaad gedaan.
  Toen zei de vrouw van steinmeier: Man ik vond je hersens vanmorgen op ons nachtkastje. Zegt hij tegen haar: Ik heb ze vandaag niet gemist…

  Liked by 1 persoon

 9. Anna zegt:

  Steinmaier heeft nog nooit de moeite genomen om de Koran te lezen…….
  Wat een vreselijk DOMME MAN

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Ik vraag mij af of deze Steinmeier geen last heeft van voortschrijdende Alzheimer? Deze president heeft kennelijk totaal de contact verloren met de realiteit. Hij kan zich bijvoorbeeld niet herinneren de aanslag in Berlijn, de aanslagen in Parijs, de aanslag in Nice, de aanslagen in Londen en Manchester en natuurlijk de aanslagen van verleden jaar in Duitsland. Hij kan zich absoluut niet herinneren hoe het 11 jarige kind in Stockholm in stukken weet gereten door zo’n menslievende moslim. Deze vent met zo’n korte termijn geheugen kon letterlijk en figuurlijk gevaarlijk zijn voor de samenleving in Duitsland. Gelukkig heeft hij een baan dat zelfs een zwakbegaafd kind kan vervullen; met lintjes knippen en klein beetje ouwehoeren hier en daar. Alles heel triviaal.

  Oh ja! Misschien speelt hij het spelletje van Mark Rutte…De terroristen zijn Marsmannetjes. Ze komen hier met hun vliegende schotels om aanslagen te plegen. Ze hebben met moslims en de islam niets te maken!.

  Like

 11. elizabeth zegt:

  Afschuwelijk deze Steinmeier is een werktuig van de duivel,de tegenstander van God,het Joodse volk is het Uitverkoren volk van God alleen met de Joden heeft God een eeuwig verbond gesloten, allah is niet onze liefdevolle god maar de duivel die ze 5 keer per dag aanroepen,de duivel heeft een hekel aan Gods Volk,bekijk de islam hun daden ze slachten elkaar af,lees de koran maar eens .die bestaat uit het moorden van al de ongelovigen in hun mohammed,de liefdevolle God begrijpen hun niet eens,hun aanbidden de god van de Hel.van angst en terreur en slachtingen .dat is hun allah.onze God is Jahweh.hun leven nog in het oude testament, wij het nieuwe wat God de wereld gaf in de Heere Jezus Christus.hun allah zou mijn god niet zijn.barbaars en wreed.

  Like

 12. Elisah zegt:

  En toen kwam er een terrorist met een grote bom en die blies het sprookje op….

  Like

 13. koddebeier zegt:

  De halve zool,

  Like

 14. Bas zegt:

  Herr Steinmeier doet denken aan een komediant, aan Herr Flick uit de Franse serie ‘Allo ‘Allo!

  Like

  • Elisah zegt:

   Ik was een fan van Herr Otto Flick van de Gestapo, wat heb ik gelachen om die man met zijn Helga. Hij is ooit door het Nederlandse publiek uitgekozen tot de beste slechterik op tv.

   Like

  • Elisah zegt:

   Herr Otto Flick van de Gestapo, wat heb ik gelachen om die man, hij speelde zijn rol prachtig.

   Like

   • Bas zegt:

    Gelukkig is dit maar een acteur, Bovendien lachen is gezond.
    Helaas is Herr Steinmeier een politieke intrigant met een politiek uit een ver verleden.

    Like

 15. tippelaar zegt:

  Wat hebben de duitsers in de zin dat ze zulke waanzinnige uitspraken doen. Niet alleen Steinmeier maar ook Merkel en al dat politieke vee dat braaf achter hen aanloopt. Dat het enkel menslievendheid is kan ik mij niet voorstellen. Hier moet iets anders achter zitten. Een groter plan.

  Like

 16. Perfide Albion zegt:

  Ik hoop dat ook deze nazi krijgt wat hij verdient.

  Like

 17. Pietersen zegt:

  Die ‘naastenliefde’ is alleen voor moslims onderling bedoeld. Dus niet voor kuffars en andersdenkenden, dat is de valkuil van de islam waar Steinmeier ook in trapt.

  Like

 18. BigLJohn zegt:

  En bijna overal in Europa hoort men in de hoogste kringen hetzelfde geluid. De Islam is een religie van naastenliefde. En dan hebben we het over de Europese koningshuizen, presidenten van landen, minister presidenten van kabinetten…..Personen met een universitaire bul, of een of andere graad in de wetenschap. En uitgerekend zulke personen kramen van die baarlijke nonsens uit, terwijl de gewone man in de straat, de zogenaamde loonslaaf, WEL in staat is om helder na te denken. Als het feest van de onnozele kinderen weer daar is, moeten ze langs de deuren van de gewone man gestuurd worden, om er aan herinnerd te worden wat hun (en ons) nog eens ooit zal overkomen ! Omdat volgens de boven ons gestelde onnozelaars de macht van Satan (lees Islam)veilig gesteld moet worden, moeten wij onschuldigen er allemaal aan geloven ! Iets in de geest van het verhaal der onnozele kinderen en koning Herodes.

  Like

  • Jean zegt:

   Bigljohn, dat zootje wat u daar opnoemt is “afhankelijk van belastinggeld”, als ze niet zingen zoals hun opgedragen wordt is het postje “verleden tijd”.

   Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Vergeet niet dat deze dagdwazen dan ook op onze eigen universiteiten hun wijsheid hun verstand gevonden hebben.

   Like

 19. benkok zegt:

  http://tora-yeshua.nl/2017/07/hitlers-liefde-islam-verwoord-president-steinmeier/

  Dank voor dit uitstekende artikel, zie de link, met alle waardering en (ej)bronvermelding overgenomen.
  De NWO gaat met veel succes door , op weg naar haar antichrist wereld.
  Maar: JHWH heeft het laatste woord, door alle valsheid van de mensen gaat Hij door met Zijn Koninkrijk, waarin elk oprecht mens, die Hem in Yeshua heeft leren willen kennen, welkom is.
  Shalom,
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Like

 20. Marian zegt:

  Duitsland raakt aardig van het pad af. Wat is dit volk toch ziekelijk volgzaam, het lijkt wel of zij geprogrammeerd zijn.

  Like

 21. ton zegt:

  In het christendom betekent liefdadigheid het geven aan uw medemens in nood. In de islam betekent liefdadigheid het geven ten behoeve van de heilige oorlog of ter ondersteuning van de medemoslim – en in het algemeen gefinancierd via de arme belasting (zakat).

  Bovenstaande komt van deze link – http://westerse-beschaving.org/liefdadigheid-en-rampenbestrijding/

  Like

 22. kampersrene zegt:

  Die smoel van Steinezel , heu Steinmeier straalt zoveel naastenliefde uit als de islam .

  Like

 23. Ron zegt:

  ****Het is voor mij onbegrijpelijk hoe een achteloze Duitse president zich door zijn speechschrijvers over de streep laat trekken en aldus aan Duitsland schade berokkent, *****

  Daar hebben die speechschrijvers geen enkele moeite voor hoeven te doen. Die Duitse president staat volledig achter wat hij gezegd heeft wegens dat hij en Merkel twee handen op een buik zijn. Net als die voorganger van hem, die Gauk.

  Like

 24. Jan zegt:

  Tatjana Festerling interview

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s