Duitsers weldra in de minderheid?: In Duitsland leven meer dan 10 miljoen buitenlanders

 

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Er leven zoveel buitenlanders in Duitsland als nooit tevoren. Binnen twee jaar steeg het aantal met bijna 1,9 miljoen naar ruim 10 miljoen mensen. Wat betreft de nationaliteit bestaan er verschillen tussen Oost en West. Het stemvee vindt het goed. Weldra zullen we, net als in Frankfurt, in de minderheid zijn.

politikstube

De publicatie voor de parlementsverkiezingen is verrassend, dat zou de kiezers onzeker kunnen maken: in Duitsland leven meer dan 10 miljoen buitenlanders, welteverstaan die aangemeld zijn. De belangrijkste oorzaak is de immigratie, vooral van “vluchtelingen” uit Syrië, Afghanistan en Irak evenals burgers uit de EU. Het aantal zou nog duidelijk kunnen toenemen als je de buitenlandse burgers met een Duits identiteitsbewijs hierbij rekent. Gevoelsmatig zijn het in de praktijk echter, afhankelijk van de plaats en de tijd, eerder gemakkelijk 50% buitenlander-aandeel. Nu al kun je vaststellen dat er culturele en wereldbeschouwelijke verschillen bestaan, die constant tot conflicten leiden. Waarom zou de immigratie voor Duitsland een winst moeten vormen?

Het toenemende aantal buitenlanders wordt graag een kans genoemd. Hierbij verwijst men naar klassieke immigratielanden, zonder op het wezenlijke verschil te wijzen: immigratielanden kiezen volgens bepaalde criteria de immigranten zorgvuldig uit. Alleen diegene die voor de samenleving en het land een aanwinst zou kunnen zijn, wordt het land binnengelaten. In Duitsland wordt andersom gehandeld: eerst heel veel mensen binnenlaten en hopen dat er een paar geschoolde krachten tussen zitten, het grootste deel komt in het sociale stelsel terecht.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Duitsers weldra in de minderheid?: In Duitsland leven meer dan 10 miljoen buitenlanders

 1. ildiko zegt:

  deze mensen zijn ontspoord, wanneer een tweede Hitler zal opstaan dan zullen ze anders piepen. De Geschiedenis herhaalt zich.

  Like

 2. dirkroelofs zegt:

  kunnen ze de naam wijzigen in ALLAHLAND.

  Like

 3. Marian zegt:

  Daar zullen ze nog veel plezier aan gaan beleven in Bavariastan.

  Like

 4. kampersrene zegt:

  De volgende stap zal zijn, geef ze allemaal stemrecht dan wordt Duitsland een kalifaat en Merkel vliegt in een harem voor moslims met beperkingen

  Liked by 1 persoon

 5. kampersrene zegt:

  Het wordt stillekesaan tijd dat in de meeste Europese landen gezocht wordt naar geschikte reservaten voor het opbergen van rasechte Duitsers , Belgen , Fransen , Nederlanders enz . Later kunnen die reservaten dienst doen als atraktie en kunnen de nieuwe moslim machtshebbers genieten van een ongelovige kultuur , hoe ze dansten, hoe ze zongen , hoe ze leefden enz Ik breng misschien Soros op een idee , want uiteraard is de toegang niet gratis ! Er zou ook een fotogalerij te bezichtigen zijn met politieke figuren die dat allemaal mogelijk maakten met foto’s Van Merkel , Junckers , Timmermans , Ascher enz enz

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Duitsland in 5 Jaar !

  Like

 7. Bernardus zegt:

  Deze situatie is gecreëerd door decennia lang pappen en nathouden door kortzichtige, slappe, en zwakke politici. Diegene die hier verantwoordelijk voor zijn zullen zichzelf uiteindelijk voor hun kop slaan, als het bord voor hun kop ooit wegvalt. En deze situatie is ook mede mogelijk gemaakt door onze o zo goed vrinden aan de andere kant van de oceaan. Na de oorlog was men te bang dat Duitsland ooit nog sterk zou worden dus hebben ze altijd de Duitsers aan een lijntje gehouden en is elke vorm van nationalisme of het trots op eigen volk zijn de kop ingedrukt door veelal media invloeden. De huidige situatie wilt men door middel van media en vooral weer pappen en nathouden voortzetten en dat is wederom de verkeerde keuze wat uiteindelijk weer zeer verkeerd gaat aflopen. Maar zoals de verkiezingen elke keer weer uitwijzen is de meerderheid toch nog te stom om te schijten en denkt het liever niet zelf na maar laat voor zich denken door de geijkte media.

  Like

 8. tippelaar zegt:

  Het is de duitsters gegund. Na wat dat volk de rest van de wereld in WO 2 heeft aangedaan kunnen ze niet genoeg op hun flikker krijgen en dit is nog maar het begin. Ik gun het ze van harte. Dat volk krijgt de regering die het verdient. Ze hebben er zelf voor gekozen. Net zoals ze vroeger voor Hitler kozen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s