EEN MALLE DOMME MUTS…

Screenshot_19

Margrite Evelien Kalverboer (1960).

 (Door: “Driek”)

Ach, lezer, wederom zit ik mij hier weer druk te maken over die “asielzoekers”. Dag in dag uit wordt er eindeloos geluld over ‘vluchtelingen’ die hier de ruif komen leeg vreten. Is er nou werkelijk niemand – met uitzondering van Geert Wilders – met enig verstand die inziet dat den Nederlandse bevolking straks wordt uitgeroeid? Er gaat nu werkelijk geen dag voorbij zonder dat ik vertwijfeld het hoofd op mijn bureau bonk. Het is toch geen brandend gewetensconflict om die negroïde lapzwansen op een boot te zetten? Ze horen hier niet.

En we hebben er weer eentje. Een malle domme muts. Asielkinderen dienen na vijf jaar een verblijfstatus te krijgen. Wel ja, toe maar, geld zat, ik betaal me blauw aan medicijnen die niet vergoed worden. Doch dien aangespoelde negers worden in de watten gelegd. Waarom eigenlijk? We hebben er niks aan. Helemaal niks. Nu niet en nooit niet. Het zijn waardeloos parasiterende lieden zonder enige inbreng. Geen vak geleerd, spreken den taal niet, kunnen niet lezen en schrijven en stelen en bedriegen en randen onze vrouwen aan. Tuig is het. Vrouwen als dien muts Margrite moeten worden opgesloten. Die zijn niet normaal. Daar is een steekje aan los. Doch dien trut zal het wel weer voor elkaar krijgen.

En Lodewijk Asscher komt plotsklaps tot den grandioze ontdekking dat Nederlandse jongeren het gehad hebben met dien asielzoekers. Nou, daar hoef je niet intelligent voor te wezen. Ik begrijp dien man niet. Hij is van Joodsche komaf. Hij haalt den vijand binnen en straks gaat zijn hoofd eraf. Die is als eerste aan de beurt. Heeft onze Lodewijk nooit de koran gelezen? Daar staat het toch in geschreven? Die man moet tegen zijn eigen domheid beschermd worden. Want dat gun ik hem nou ook weer niet.

Welnu, spitse lezer van “E.J. Bron”, ik kan er niet meer tegen. Ik word er depressief van. Hoofddoeken en djellaba’s en allerlei soorten negroïde figuren uit achterlijke landen ontsieren het straatbeeld. Die hele islam moet worden verboden. Weg ermee. Weg! Ik kan ze niet meer zien.

En dan zijn er natuurlijk weer lezers die glashard durven beweren dat het vroeger zo bekrompen was. Nou, ik leef graag in een bekrompen land waar men op elkander let. Want dit is een ware ramp.

In 1945 moesten wij, oorlogskinderen, worden opgenomen in een koloniehuis. Om aan te sterken. En dat moesten we nog zelf betalen ook. Doch daar schrijf ik een andere keer wel over. Over dat verschrikkelijke koloniehuis. Ik zit me hier weer veel te veel op te winden. Niet gedacht deze ellende nog te moeten meemaken.

Ik moest het even kwijt.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op EEN MALLE DOMME MUTS…

 1. BertG. zegt:

  Je ziet ’t al aan die ontevreden kop.
  Dat zijn van die vrouwtjes die gewend zijn om altijd gelijk te krijgen, en anders gaan ze zeuren en dreigen.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik vind het eerder een pseudo-zachtzínnige kop:
   Ze probeert, uit alle macht “mild” te kijken uit “oprecht mededogen met die arme asiel-stakkers”, al gaat dat haar anderzijds weer een beetje krampachtig af, omdat dát in wezen niet de drijfveer is, die natuurlijk-weg vanuit haarzelf komt, maar heel ordinair het fijne gevoel in haar hoofd als “goedmensch.”
   Geen sinecure om dat te verbergen, vandaar de indruk, die ze bij jóu wekt! LOL!

   Geliked door 3 people

   • BertG. zegt:

    Dus toch gelijk willen krijgen omdat je nou eenmaal de gutmensch wil uithangen, (of wat dan ook).
    En anders worden ze boos, als jij wat anders vind.
    Daar lopen er wel zo walgelijk veel van in de rond.

    Geliked door 2 people

 2. de algehele gekkigheid van overheid, politie en Ombudsvrouw is altijd groter dan je denkt

  Geliked door 1 persoon

 3. Beste Driek:

  Geert staat niet alleen. Bij de laatste parlementsverkiezingen haalde de PVV èn FVD samen 23 zetels, wat neerkomt op 15% ofwel 2,3 miljoen Nederlanders, dus alleen staan Geert cs m.i. niet.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Het zou dus beter geweest zijn als het FvD niet meegedaan had aan de verkiezingen. Want wat schieten we er mee op? Niks, noppes, nakko. Twee (geen drie) zetels die bij de PVV horen. Met 22 zetels had de PVV nog meer gewonnen en Geert nog sterker gestaan. Nu heeft FvD twee zetels en wat kunnen ze daarmee? In de gemeenteraad van Rotterdam een lijstverbinding aangaan om de PVV niet te sterk te laten worden. Nog even en het FvD voegt zich bij het cordon sanitaire en weten we precies wat voor vlees we in de kuip hebben. Baudet had heel goed werk kunnen doen voor de PVV. Hij koos ervoor om in de Tweede Kamer 2 zetels van de PVV af te pikken en straks in Rotterdam tegen de PVV ten strijde te trekken. De verraders zijn onder u!

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 3 people

 4. Marian zegt:

  Tuurlijk Driek, maakt niet uit. Ook wij maken ons er behoorlijk kwaad over en hebben dezelfde mening als jij. Maar dan zal er vanuit het volk een opstand moeten komen en ook dat wij ons moeten bewapenen tegen onze aanvallers. Wij zien bij de jongeren geen beweging dat is het jammerlijke van alles, daar is je hoop op gevestigd. Maar die worden zoet gehouden met hun mobieltjes. Dit lijkt wel opzet. En wij met slappe tv programma’s en fake nieuws. wij wachten met recht wie hier een oplossing voor heeft. Hij zal onze held wezen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Japio zegt:

  Het woord “vluchtelingen” komt mij alleen al als bittere gal mijn keel uit Driek. Ik deel je afschuw en je frustratie want een wakker persoon ziet deze ellende van mijlen ver aankomen. En nog steeds zijn er veel te veel lieden die de doodseskaders met open armen binnenhalen. En de politie gaat thee schenken bij die onverlaten ipv ze interekenen en hun misdaden worden onder de pet gehouden. Het is een complete nachtmerrie geworden en de oogjes blijven gesloten van de meeste burgers. Vertel mensen over de misère in Zweden of Frankrijk en ze kijken je aan of ze water zien branden.

  Geliked door 3 people

 6. Golden Girl zegt:

  als je loopt te winkelen wordt je niet vrolijk van, steeds meer hoofddoeken en Somaliers enz
  Pim Fortuyn zou zich omdraaien in zijn graf als hij zou zien hoe Nederland er anno 2017 uit ziet, hij zou zeggen “ik heb het jullie toch gezegd”, maar dat is achteraf praten, hoe deze toestand een halt toegeroepen moet worden is de vraag

  Geliked door 2 people

  • tjonge zegt:

   “, hoe deze toestand een halt toegeroepen moet worden is de vraag”
   .
   die zal iig niet meer vreedzaam opgelost kunnen worden ben ik bang…

   Like

 7. H J zegt:

  Laat de moed niet zakken Driek. Ten eerste kun jij nu en nooit niet toegeven aan die mannen met baarden in vrouwenkledij en ten tweede hebben wij jouw proza nodig als energiebron om ook door te kunnen gaan.

  Geliked door 2 people

 8. Joshua zegt:

  Ja Driek, Nederland wordt steeds “wijzer”!

  ‘Zo amateuristisch is de Nederlandse politiek’
  http://politiek.tpo.nl/2017/06/25/zo-amateuristisch-is-nederlandse-politiek/

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Ik word er net zo ziek van als jij, Driek. Ik zie het ook helemaal niet meer zitten. Overal kom je dat mohammedaanse tuig tegen. het is zó deprimerend, al dat ‘zwarte’, al die (kop)vodden.
  BAH!

  Geliked door 1 persoon

  • Japio zegt:

   Een bemoediging voor jou Tistochwat. Die pijn in jou ogen,
   die pijn in jou hart.
   Het is die pijn die mij raakt,
   het is die pijn die mij verward.

   Het is zo moeilijk,
   om jou zo zien te lijden.
   Het is zo moeilijk,
   maar ik sta naast jou zijde.

   Je mag komen huilen in mijn armen,
   ik zal je troosten elke dag.
   Ik weet zeker ik zal je helpen,
   als ik jou helpen mag.

   Geliked door 4 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Overal kom je dat mohammedaanse tuig tegen.”

   Zelfs vorige week, op de laatste dag van onze vakantie, in Gerlos, Tirol, Oostenrijk, zijn we bij het ontbijt geconfronteerd met zo’n kopvod. Waar moet je heen om het gespuis te ontlopen?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

   • ReaGluurder zegt:

    De laatste jaren veel gereisd én genoten. Maar ‘k heb het nu gehad! Overal ordinair volk en rondhangend jattend mohammedaans Tuig. Geen trek om tegen aan te kijken. Te confronterend allemaal, de ondergang van W-Eu!

    Like

 10. Tistochwat zegt:

  Als je het gezicht van die ‘domme muts’ op een zodanige manier bedekt dat je alleen haar ogen ziet, zie je een lege, kille, kwaadaardige blik, bijna net zo vuil als die van Merkel.

  Geliked door 2 people

 11. Gert Jan Reitsma zegt:

  Beste Driek, je slaat de spijker weer op zijn kop met je opmerking over Asscher. Zijn grootvader was voorzitter van de Joodse Raad gedurende de periode 1940 – 1945. Die heeft als een van de weinige Joden de oorlog overleeft. Het is bekend dat hij zelden pogingen geeft gedaan, c.q.. laten doen tot grootschalige wegvluchtpogingen voor Joden uit ons land. Die man had dezelfde sterke overtuiging (die naderhand nergens op bleek te rusten) die deze Asscher ook heeft: HET ZAL WEL MEEVALLEN!! Deze eigenwijze kortzichtigheid is ASSCHER genetisch ingebakken. Hij zal er aan meewerken dat dit land naar de kloten gaat. Tien minuten voor zijn onthoofding zal hij dan nog even zeggen: sorry, foutje.

  Geliked door 1 persoon

 12. Republikein zegt:

  Wie zeurt krijgt een beurt.

  Like

 13. tippelaar zegt:

  De kinderombudsvrouw is er alleen voor zichzelf. Een politiek gecreeerd baantje voor iemand die een inkomen nodig had.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s