GEERT WILDERS/PVV (2)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Geert Wilders, Genocide, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, political correctness, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op GEERT WILDERS/PVV (2)

 1. Saskia Dubbeldam zegt:

  En wat gaan we daar aan doen? Wie heeft een haalbaar plan?

  Liked by 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Dat klopt maar de sukkels zijn in de meerderheid en die stemmen op huichelaars en volksverlakkers !

  Liked by 3 people

 3. ReaGluurder zegt:

  ‘k Heb al even flink zitten vloeken! Er lag ‘een blauwe’ op de mat. Ik was er al op voorbereid. Een vette aanslag, letterlijk en figuurlijk! Ik had 20 jaar terug een spaarpotje geopend om later een gedeelte van mijn hypotheek te kunnen aflossen. 20 jaar heb ik hier geen cent rente van gehad en nu het vrij kwam wordt er even 33% door de Roverheid opgeëist! Tuurlijk kom ik even flink voor mijzelf op!! Dit was mijn enige spaarpotje en wordt voor een groot gedeelte opgeëist om allerlei Niksnutten in de benen te houden! Ze kunnen alles van mij afpakken maar niet mijn assertiviteit en bijbehorende (kleine) woordenschat! Met de “hartelijke” groeten aan de Landverraders van Het Binnenhof”!!

  Liked by 1 persoon

 4. tippelaar zegt:

  we worden niet alleen gekoloniseerd maar ook geterroriseerd. Niet alleen door de moslimterroristendie zich asielzoekers noemen maar ook door lieden die zich “de regering van nederland”, noemen met het aanverwante achterlijke zooi dat de 1e en 2we kamer bevolkt.

  Liked by 1 persoon

 5. Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Verder geen probleem…. !
  .
  toch… ?
  .

  Like

 6. ISLAMISERING.
  De Volkskrant kwam vandaag met een stijladvies.

  Liked by 1 persoon

  • Mannen en andere viezerikken die hier geil van worden hebben net zo een perverse fantasie als Billie, de hond van een paar vage kennissen, die een zitzak als vriendin heeft waar telkens een verse boerka overheen wordt gedaan omdat de vorige volgejoghurt is als ie z’n vriendin d’r tuintje heeft gedaan, 30 keer per dag. De buurvrouw van dit vage stel draagt een boerka, misschien is ’t daarom zo gegroeid.

   Like

  • Jade zegt:

   Nou beste Volkskrant,
   Ik word hier helemaal niet vrolijk van…

   Like

 7. BigLJohn zegt:

  De Indianen boden nog verzet (tegen een enorme overmacht aan Europese kolonisten) met uiterst primitieve wapens zoals de pijl en boog en de speer. Dat waren pas echte helden ! Daarna verdwenen ze in reservaten, gelijk dieren in een dierenpark. En wij, wat doen wij ? Wij verzetten ons totaal niet tegen die Islam agressor. Velen steken gelijk een struisvogel hun kop in het zand, stemmen bij iedere verkiezingen op landverraders, en heten de indringers welkom ! In de geschiedenis der Nederlanden heeft geen een indringer het zo makkelijk gehad als de huidige Moslims. Ze hoeven maar met hun eisen te berde te komen, en de overheden en het gros van het volk buigen als knipmessen. Geen een vogel bevuilt zijn eigen nest. Maar wij gooien met plezier onze eigen ruiten in omdat een agressor dat van ons verlangt. Dit kan zo nooit lang meer duren eer Nederland een Moslim kalifaat is. En nogmaals; Waar eenmaal de Islam zich gevestigd heeft, gaat die nooit meer weg. Voorbeelden zijn het midden Oosten, Turkije, Indonesie, Maleisie, grote delen van Afrika, ach waar al niet ter wereld. En wij worden de volgende in de reeks, die in tegenstelling tot de Indianen allemaal uitgeroeid zullen worden. Een reservaat zal er voor ons niet inzitten !

  Liked by 3 people

 8. Wachteres zegt:

  Video – Rutte speelt met telefoon, verdwijnt onder spreekgestoelte, Van Raak & Wilders woest

  Liked by 1 persoon

 9. daiyu-ninja zegt:

  Het is te triest voor woorden dat een respectloze zak onze premier is.

  Liked by 1 persoon

 10. eva110 zegt:

  Dit alles ter meerdere glorie van oppernarcist Rutte die over twee jaar voorzitter van de EU wil worden.Iemand die nog steeds denkt dat hij ook maar iets geeft om de Nederlanders raad ik sterk aan eens de definitie van Narcisme te lezen, dan word een heleboel duidelijk.
  Hij moet kost wat het kost minister president bijven zodat hij al lachend over onze ruggen straks naar Brussel kan vertrekken.

  Like

 11. Cleo zegt:

  Egoist en narcist Rutte is letterlijk misdadig: hij heeft Nederland uitgeleverd aan de EU, de islam-invasie en de multinationals. Walgelijk en slap flutfiguur!
  Weg met deze volksverrader!

  Liked by 1 persoon

 12. fransdewit zegt:

  Is er nu geen opper rechter die mensen uit de 2e kamer kunnen aanspreken op hun gedrag? Bedoel het heeft nu lang genoeg geduurd dat toneelstukje van Rutte. Wordt echt tijd dat hij eens tot de order geroepen wordt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s