Het vuile werk opknappen

Screenshot_15

(Door: Ad Rek)

Hebben gastarbeiders echt altijd het vuile werk opgeknapt voor Nederlanders die daarvoor te belazerd waren? Of is het een mythe die niet wordt ontkracht omdat zij die beter weten er niet over willen praten? Wordt hier niet een maatschappelijk taboe gecreëerd?

Ik kreeg een naar gevoel toen ik las wat Mohammed Benzakour op 3 maart in het NRC schreef:

“Islamvriendelijke verpleging is het minste wat je moslims, die hier vroeger de vuilste en zwaarste klusjes opknapten, kunt aanbieden.”

Omdat ze hier vroeger hun geld kwamen verdienen, moeten we ze op zijn minst islamvriendelijk verplegen. Dus weer een stapje sharia vriendelijker worden. Mijn gevoel blijft steken bij de woorden: “die hier vroeger de vuilste en zwaarste klusjes opknapten.” Ik heb daar moeite mee.

Lees verder>>>
(h/t Wim van Schaik)
Nieuwe site

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allochtonen, Desinformatie, Historie, Hypocrisie, Islam, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

12 reacties op Het vuile werk opknappen

 1. Marian zegt:

  Nou sorry hoor!!! ze kluste er aardig bij als zij in hun vaderland op vakantie gingen. Daar stond een mooi prachtig tweede huis. Hier hadden ze drie huizen en liepen bij de psychiater omdat zij zo depressief waren. De geen waar ik het over had is tweede generatie. Zijn vader werkte in de bouw, heeft een keer een steen op zijn hoofd gekregen en daarna nooit meer gewerkt.

  Like

 2. .
  geen hond heeft hier vroeger de zwaarste klusjes opgeknapt !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Het enige wat van ze weet is dat ze veelal tussen hun 50-55 ste jaar afgekeurd werden omdat ze goed toneel konden spelen !!

  Like

 4. Elisah zegt:

  Ze kwamen om een graantje mee te pikken van de welvaart en werden letterlijk geselecteerd op ongeschooldheid.
  Er was gewoon werk voor ongeschoolden en omdat we die hier nauwelijks tot niet hebben, werden ze, voor tijdelijk, elders vandaan gehaald, daarom heetten ze ook GASTarbeiders.
  Het was hier zo vreselijk slecht en zwaar voor ze, dat de gasten nooit meer weggegaan zijn….

  Like

 5. de kosten van de foute immigratie zijn 7 miljard euro per jaar

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Een heel verhaal, maar als we het uiteindelijk eens hielden op één conclusie op de vraag, waarvan hier sprake is: Namelijk van “áánmatiging, de moslim eigen”?

  Like

 7. rs zegt:

  doet me denken aan die Turk die hier was, 2 weken gewerkt en toen de Ziektewet in en daarna de WAO, is ooit op de TV geweest. In Almelo was dat ……….Was al 25 jaar in Nederland , sprak alleen maar over oetkierieng……..geen nederlands..

  Like

 8. Lis zegt:

  Enkele jaren geleden stond in de Volkskrant een ingezonden brief van dit soort beroepsslachtoffers die glashard beweerden dat hun ouders en grootouders Nederland bevrijd hadden van de nazi’s en daarna geholpen hebben het land op te bouwen. Definitief door de mand gevallen. Het vuile werk deden ze niet, omdat ze binnen de kortste keren in de WAO belandden. En desondanks blijft deze leugen nog steeds regeren.

  Liked by 1 persoon

 9. tjonge zegt:

  ” toen ik las wat Mohammed Benzakour op 3 maart in het NRC schreef:”
  .
  wie zich druk maakt om een artikel op een volledig geislamiseerde nrc is zinloos bezig, kan je je ook wel druk gaan maken wat er allemaal uitgekotst wordt op marokko.nl…

  Like

 10. Petra DeBoer zegt:

  Moslims zijn uitermate goed in geschiedsvervalsing. Of dat nu om de Armeense genocide gaat, de leugen dat de Turken en Marokkanen Nederland na WOII hebben opgebouwd, dat Marokkanen Nederland mede hebben bevrijd van de nazi’s enz. Wij moeten geloven dat we als kaffirs niks zijn en zij alles. En daarnaast moeten we natuurlijk dankbaarheid tonen. Ze kunnen me wat….

  Like

  • fleckie zegt:

   Toen er ‘gastarbeiders ‘opgemerkt ‘ werden, was het OPNIEUW OPBOUWEN van Nederland …GROTENDEELS..al,lang achter de rug . Ze zijn heel vrijwillig gekomen, dus konden ook weer terug,als hun het werk niet beviel. !

   Like

 11. tippelaar zegt:

  Alles wat in de NRC staat zijn leugens. Zelfs de advertenties en misschien zelfs wel de overlijdensberichten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s