Identitairen hebben nu een schip tegen mensensmokkelaars

Screenshot_9

(Vertaling: E.J. Bron)

De Europese Identitairen willen nu met een schip de smokkelaar-waanzin bestrijden. Het schip werd mogelijk gemaakt door ondersteunende schenkingen, nadat er diverse problemen met banken en PayPal waren.

Mitteleuropa

Omdat ze vrezen voor het voortbestaan van de Europese naties en hun eigenheden en diversiteit sloten meerdere jongerenbewegingen, die tot het Identitaire spectrum behoren, zich aaneen om een einde te maken aan de waanzin in de Middellandse Zee. Met waanzin wordt de doelbewuste bevordering van mensensmokkelaars door NGO´s bedoeld, die op hun beurt door regeringen en Soros gefinancierd worden. Ze halen “vluchtelingen” vlak voor de Afrikaanse kust op om ze naar Europa te brengen.

Het is het doel van de Identitairen om hier een eind aan te maken. Ze willen nu met een schip, dat over satellietontvangst, een kantoor, een kraan en talrijke andere nuttige eigenschappen beschikt, de Middellandse Zee veiliger maken. Het geheel dient er concreet zo uit te zien dat ze illegale acties van NGO´s documenteren en aan de Libische kustwacht melden. Bovendien zullen ze, mochten ze een roep om hulp van een smokkelaar-boot ontvangen, deze redden, echter terugbrengen naar Afrika, en niet naar Europa.

Screenshot_10

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, burgermoed, Europa, gezond realisme, Identitaire Beweging, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Nationalisme, NGO´s, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Identitairen hebben nu een schip tegen mensensmokkelaars

 1. kampersrene zegt:

  Zelfs Wikipedia heeft zich aangepast ….nog niet lang geleden als ge NGO’s typte gaven ze als verklaring “” Niet Gouvernementele Organisatie”” nu …..
  Niet Geloofwaardige Onozelaars

  Geliked door 1 persoon

 2. Oeps48 zegt:

  Dat is een hele goede aktie.
  Een voorbeeld om na te volgen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Joannes den Hollander zegt:

  ” Een schip, dat over satellietontvangst, een kantoor, een kraan ” en talrijke andere nuttige eigenschappen ” beschikt, de Middellandse Zee veiliger maken “.

  Fijn om te horen. Vooral de talrijke andere nuttige eigenschappen klinken me dan weer interessant in de oren. Er zijn vast wel veel oud Marine mensen die graag als vrijwilliger het een en ander willen bedienen. Al verwacht ik niet dat daar een Oerlikon of een Bofors 40 mm op geplaatst zijn. Maar dat geeft niets. Met een boarding team kom je ook al een heel eind.
  Hopelijk komen er meer van dat soort schepen. Afgedankte mijnenvegers zijn hier overigens uitstekend geschikt voor.

  Like

 4. Elisabeth zegt:

  Klopt, ook ik heb een donatie gedaan. Hopelijk komen er meer boten bij, ergens moet je beginnen om de waanzin van deze invasie te stoppen.

  Like

 5. Golden Girl zegt:

  ik denk dat dit niet zal helpen, de smokkelaars laten hun handel niet verpesten en de linkse kliek die rijkhalzend op de kade staan om ze te verwelkomen (Orlando burgemeester van Palermo) laten dit heus niet gebeuren

  Like

 6. Mirjam zegt:

  Prima, hartstikke goed. Ik raad hun wel aan voorzichtig te zijn, want de NGO’s laten zich hun ‘buit’ en hun goed betaalde ‘baantjes’ niet maar zo ontnemen.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Trouwens nog iets: ik vind het erg dat burgers dit op eigen initiatief moeten doen, terwijl de regeringen hun handen in hun goedgevulde corrupte zakken houden en zelf niet het leger en de marine inzetten om dit alles te voorkomen. Shame on you, Rutte en de rest van de ellende genaamd EU. Wat een wereld!

   Like

 7. BertG. zegt:

  Binnen de kortste keren ligt die boot aan de ketting omdat ze de “marine” hinderen.

  Like

 8. BertG. zegt:

  En zolang ze geen gewapende macht aan boord hebben maken ze geen schijn van kans tegen die zeer agressieve “vluchtelingen”.
  Die laten zich niet afzetten waar ze net vandaan kwamen.

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Dat is geen enkel probleem Bert G. Als het niet anders kan zijn bootshaken uitstekend geschikt om gaten te maken in rubberboten. En mochten het houten boten zijn dan hebben we nog genoeg VOC kennis voorhanden om deze in de fik te steken.

   Like

 9. tippelaar zegt:

  Bootvluchtelingen moeten niet gered worden. Laat ze verzuipen. Dat is niet onmenselijk maar erg praktisch. Laten wij, als westerse mensen, nou eens stoppern met die waanzin van christelijke naastenliefde. het is oorlog en in een oorlog is ALLES geoorloofd. Vrouwen kinderen eerst overboord. Kunnen die zich niet meer voortplanten of een beroep doen op de zieligheidsindustrie. Voor de goede orde nog dit. Moslimbootvluchtelinge die ontdekken dat er ook christenen op hun boot zitten, gooien die zonder pardon overboord, ook vrouwen en kinderen.

  Like

 10. Cathja zegt:

  Heel veel respect en waardering voor deze moedige mensen! Hier hebben we wat aan.
  Deze (jonge) mensen laten zien dat ze met alle mogelijke middelen Europa willen redden van de ondergang.
  O ja, er zal veel kritiek komen vanuit Brussel, en allerlei moslim-knuffelende instanties zullen hun afschuw hierover uitspreken, maar ik verwacht dat uiteindelijk de bewondering voor deze mensen en hun missie bij de Europese bevolkingen de doorslag zal geven, en dat het nog veel meer mensen zal aansporen ook mee te helpen om die invasie van immigranten te stoppen.

  Ik wens deze moedige (jonge) mensen veel succes bij hun acties.

  Like

 11. Marian zegt:

  Ze hadden er ook een kanon op moeten plaatsen, om die smokkelaars voor hun raap te schieten.

  Like

 12. Henk.V zegt:

  Een uitstekende stap van de jonge ”Identitairen” !!

  Like

 13. Hans zegt:

  Geweldig initiatief. Er moeten meer van zulke initiatien komen. Maar hoe dat moslim tuig hier weg krijgen? Misschien een bus lijndienst instellen die moslims hun paspoorten afpakt en naar rederijen in het zuiden af zet om ze daar met schepen aan de overkant te dumpen? Uiteraard op kosten van moslims en negers. Zou er in elk eu land zulk een lijn dienst opgezet worden? Moeten er ondanks wapen verbod toch maar aangeschaft worden on die sharia wijken uit te ruimen? Moet er per land een centrale remigratie commando centrum opgezet worden? En moeten er ex militairen helpen organiseren? Moeten we per land, per commando centrum geld ingezameld worden? Moeten we zelf eens starten met een initiatief dat je zogenaamd geld inzameld voor vluchtelingen, om vervolgens in te zetten voor ons autochtone belang: remigratie van de migrerende jihadistische mohammedanen? Denken radicaal uitvoeren is belangrijk. De regeringen vernachellen ons. Wat kunnen wij doen om onze toekomst en die van onze dierbare blanke kinderen veilig te stellen?

  Like

 14. Jan zegt:

  Libische kustwacht verjaagt mensensmokkelaars van de Golfo Azzurro uit hun territoriale wateren

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s