PVV WOEDEND OVER TOELATING SYRISCHE TERREURVERDACHTE

PVV anders

Vragen van de leden Wilders, Fritsma en De Graaf aan de minister en staatssecretaris van Veiligheid en Justitie over een in Brunssum opgepakte Syrische terreurverdachte met een verblijfsvergunning (*):

1.) Hoe is het mogelijk dat een Syrische asielzoeker, die wordt verdacht van betrokkenheid bij een terroristisch misdrijf, een verblijfsvergunning heeft gekregen en dus kennelijk door de screening is gekomen?

2.) Hoeveel andere asielzoekers die naar Nederland zijn gekomen worden verdacht van betrokkenheid bij terroristische activiteiten?

3.) Realiseert u zich nu dat u de samenleving ernstig in gevaar brengt met uw open grenzen beleid? Waarom gaat u willens en wetens door met het importeren van gevaar, wetende dat IS- terroristen met de asielstroom naar Europa komen?

4.) Bent u bereid om (deze) Syrische terrorist(en) na een hopelijk lange straf direct uit te zetten naar het land van herkomst? Zo nee, waarom wilt u de Nederlandse samenleving blijvend met gewelddadige Jihadisten opzadelen?

5.) Wanneer sluit u onze grenzen voor alle asielzoekers en immigranten uit islamitische landen?

(*) RTLnieuws, 29 juni 2017

PVV nieuw

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, PVV, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op PVV WOEDEND OVER TOELATING SYRISCHE TERREURVERDACHTE

 1. Eduard uit Breda zegt:

  Ik sta volledig achter bovenstaande tekst maar ik maak mij geen illusie dat de regering er iets mee doet
  Nederland is verloren aan de islam met al die linkse vrienden bij de overheid
  Na Pim Fortuyn zie ik geen verbetering en heb ik besloten Nederland te verlaten
  Veel succes
  Eduard uit Breda

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Dag Eduard. Maar kom vooral niet terug als Nederland opgeschoond is. Want die tijd komt natuurlijk ook. En dan zijn de grenzen hermetisch gesloten. En dan heel nadrukkelijk voor mensen zoals u.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    U heeft, zo te lezen, langzamerhand óók schoon genoeg van die lafhartige comments van mensen, die alleen maar weten aan te kondigen, dat ze het land willen verlaten, nietwaar, Johannes?
    Goed zo: Je gaat anders bijna denken, dat je de enige bent!

    Like

   • Joesoe zegt:

    Wijs besluit. Mijn vader heeft mij, toen ik jonger was ben nu 70,, gewaarschuwd dat het fout afloopt in Nederland. Zit nu a 28 jaar in het buitenland en zie voor mijn ogen Nederland wegzakken. Wij denkt dat Nederland opgeschoont wordt moet mij eens vertellen hoe.

    Like

 2. Williaan zegt:

  De Europese grenzen zijn, zo als iedereen weet, zo lek als een mandje. De politiekers zijn totaal onbekwaam om de huidige gigantische problemen aan te pakken.

  Like

 3. jan zegt:

  moet te met boot trug sturen voor de kust uit zetten opgeruimt

  Like

 4. GT zegt:

  Snappen de heren het nu nog niet, wat nu in de kamer zit wat onze regering moet voorstellen zijn levens gevaarlijke psychopaten, die bestreden moeten worden en niet met woorden!

  Like

 5. BertG. zegt:

  Ik heb nog zo gezegd, GEEN BOMMETJE.

  Like

 6. tippelaar zegt:

  Eduard uit Breda. U hebt besloten om nederland te verlaten. Prima idee. Ik heb uitgezoht waar ik buiten nederland terecht kan en dat is helaas, uitsluitend in een land waar de moslims nog meer aan de macht zijn dan in nederland. Ik heb getracht om te emigreren naar Australie, Canada en Amerika maar die houden hun grenzen zwaar gesloten voor immigranten zonder een enorme zak geld. Dus ben genoodzaakt om in dit …land te blijven en het noodlot af te wachten. Wat betreft de Syrische moordenaar met verblijfsvergunning, hoop ik dat hij als eerste slachtoffer een lid van de regering uit kiest. Wat ook kan zijn is, dat de syrier mag blijven omdat de regering wel iets in hem ziet om als huurmoordenaar op te treden om Geert Wilders om te leggen. Dat is met Pim Fortuin ook gebeurd.

  Geliked door 1 persoon

  • H J zegt:

   @Tippelaar.
   Waarom zou je naar een van die landen gaan waarvan je weet dat er een hoop gezeik is?
   Thailand, Cambodia, Vietnam, Ecuador, Argentinie, Peru, Chili. Genoeg mogelijkheden.
   Vooral Zuid-Amerika lijkt me wel interessant. Een continent met als grote meerderheid katholieken. Daar zal de paus niet zo snel zijn islam garde naar toe sturen.
   Alle genoemde landen hebben een gematigd visa beleid. Gewoon eraan voldoen en je kunt jaren prettig leven (nog).
   Woon zelf al weer 11 jaren in Thailand. Goed te doen als je Nederland beu bent.
   Wel leuk te vermelden: beu in het Thais is beua.

   Like

 7. Sabeltant zegt:

  Onze droplul Rutte zal wel weer druk zijn met zijn telefoon en sukkeltje Asscher mag de vragen beantwoorden.

  Like

 8. Marian zegt:

  Die hele achterlijke regering heeft gewoon schijt aan ons en gaat gewoon verder hun eigen gang. Waarom zouden zij zich druk maken, Nederland protesteert toch niet. Niemand komt in opstand. Dus kunnen ze gewoon hun gang verder gaan.

  Like

 9. Cathja zegt:

  Het zal er wel weer op uitdraaien dat er geen bewijs gevonden is dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan een misdrijf, en op grond daarvan kan hij dus niet veroordeeld worden.
  De stommeriken hebben niet door dat wat hij daar heeft gezien, en waarin hij is getraind, hij hier kan uitvoeren.
  Eerst moeten er zeker doden vallen? Dan krijgen we uiteraard weer het ‘ach en wee’-geklaag van de MP en zijn getrouwen, verontwaardiging alom, en daarna wordt het weer stil.

  Weet de minister van Veiligheid en Justitie eigenlijk wel hóeveel jihadisten er in Nederland vrij rondlopen? Of moet dat ook allemaal onder de pet gehouden worden?

  Like

 10. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s