Schokkend: anoniem hoofdredactioneel commentaar NRC agressiever en zieker dan ooit

Screenshot_18

(Door: Bert Brussen)

Letterlijke oproep tot ‘verzet’ tegen Arnold Karskens, Baudet, Wilders, Nanninga en andere dissidenten.

“Ondertussen blijven mensen verdrinken. Sedert een jaar of twee is naast alle inspanning van officiële zijde daarom een dozijn ngo’s de Middellandse Zee opgegaan om hulp te bieden. Om de ergste rampen te voorkomen. Om drenkelingen uit het water te vissen. Waar de EU en de lidstaten falen, probeert het particulier initiatief, betaald uit kleine giften van goedwillende burgers, en grote bijdragen van kerken en filantropen, het leed te verzachten.

Dat juist initiatieven die daadwerkelijk hulp verlenen aan mensen in nood, verdacht worden gemaakt, dat geruchten in omloop gebracht worden als zouden zij samenwerken met mensensmokkelaars en zo optreden als ‘vluchtelingentaxi’, is pervers. Overigens, voordat de schepen van Artsen Zonder Grenzen, Save the Children, SOS Mediterranée en al die andere initiatieven aan het werk gingen, waren het de marineschepen van EUNAVFOR MED die het mikpunt waren van de kritiek omdat zij mensen uit het water haalden. Dat zou maar een aanzuigende werking hebben.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Elite, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Schokkend: anoniem hoofdredactioneel commentaar NRC agressiever en zieker dan ooit

 1. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogte tij dat die Fascistische NRC stal uitgemest word !!!

  Like

 2. Marian zegt:

  We laten ons niet vermoorden door die patjakkers NRC en ook door jullie niet met je slappe gejank. Niemand zegt dat ze naar de Libische kust moeten gaan om de oversteek te wagen. Dat is hun eigen verantwoording en hun hebberigheid. We hebben géén behoefte aan parasieten en uitvreters aan wat wij hier hebben op gebouwd, DAT IS VOOR ONS EIGEN VOLK EN VOOR NIEMAND ANDERS !!!!!!

  Like

  • Elisah zegt:

   Met werkelijk redden kunnen ze die mensen ook weer netjes daar afzetten waar ze opgestapt zijn, dus hun redding moet men met een grote korrel zout nemen…

   Like

 3. BigLJohn zegt:

  Letterlijke oproep tot ‘verzet’ tegen Arnold Karskens, Baudet, Wilders, Nanninga en andere dissidenten. En ik citeer; Letterlijke oproep. En een mogelijkheid (via een link) het NRC aan te klagen bij de politie. Echter, eerstgenoemde tekst kan ik nergens te vinden op dat foute NRC. Hoe kan ik nu aangifte doen als het directe bewijs ontbreekt, of heb ik misschien niet goed genoeg gezocht ?

  Like

 4. Fred zegt:

  Van Riessen draait zich van plezier om in zijn graf.
  O, wacht.
  Straks pas.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Die vreselijke foto van Pim met dat wasbleke gezicht… Op laffe wijze vermoord.
  En zij hier, zou zij er een traan om hebben gelaten?

  😦

  Like

  • Harry zegt:

   Als het uiterlijk een afspiegeling van het innerlijk is , dan ziet die binnenkant er wel zeer verrot uit !
   Typisch toch hoe een karakter aan de buitenkant zichtbaar wordt op den duur .
   Het lijkt toch verdomme wel iets uit een griezelfilm , die rot kop .
   Misschien is euthanasie toch niet zo’n beroerde oplossing , al dan niet vrijwillig .
   Het zou ons een heleboel ergernis en kosten besparen .

   Like

 6. Thoth zegt:

  Sinds de Belgen het hebben overgenomen is de tendens langzaam veranderd naar een Eurofiele zeikers en moslim-knuffelaars. Nix meer waard, afschaffen.

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Het zou me niets verbazen als de NRC, buiten hun misselijke agressie tegen Arnold Karskens, Thierry Baudet, Geert Wilders, Annabel Nanninga en andere dissidenten, dadelijk ook nog probeert om met DENK hier Zwarte Piet wederom als racistisch af te schilderen en willen afschaffen en met hun linkse bondgenoten een slavenmuseum wil oprichten om de huidige generatie Nederlanders (die niet op de daden van hun voorouders kunnen worden afgerekend, gelijk aan de naoorlogse Duitsers) schuldgevoelens aan te praten en schadevergoedingen van hen te eisen. De NRC, DENK en al die linkse partijen kunnen anders net zo goed een soort slavenmuseum in Rusland gaan oprichten waar in de 19de en 20ste eeuw tientallen miljoenen (overwegend blanke) Russen en niet-Russen waren opgepakt en gedeporteerd naar bepaalde concentratiekampen in bijv. Siberië om daar dwangarbeid te verrichten en waar zij bij bosjes stierven!
  De NRC en de moordenaar van Pim Fortuyn kan ik haast een ellendige dood toewensen en wat hopelijk in de toekomst ook gebeurd en anders hadden de linkse politici net zo goed een soort kinderboek uit 1979 van Mies Bouhuys, ‘De klepel of de klok’ kunnen lezen waarin twee kinderen, Maarten en Marjan (broer en zus), samen met een oude kapitein op schattenjacht gingen en zij alleen daarinr moeilijke raadsels oplosten. Op het einde bestond de schat alleen maar uit een klok met een klepel en dat symboliseert dat de huichelachtige linkse elite allang de klok wel horen luiden maar niet weten waar de klepel hangt omdat ze ooit voor zichzelf de doodsklok gaan luiden! Zij kunnen namelijk de raadsels van een verpest Europa en de EU-haat bij lange na niet eens meer oplossen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s