The Presidential Advisory Commission on Election Integrity (deel 1)

Screenshot_14

(Door: “Manna”)

Op 11 mei 2017 heeft president Trump een commissie in het leven geroepen die mogelijke verkiezingsfraude moet onderzoeken. Hoewel deze pas 19 juli bij elkaar komt, beginnen de Democraten zich al te roeren. Medewerkers van deze commissie zijn namelijk reeds bezig gegevens te verzamelen om deze om te zetten in bruikbare informatie. 

Het eerste gegevensverzoek betreft de verkiezingslijsten per staat: wie hebben stembiljetten ontvangen en wie hebben daadwerkelijk gestemd? Hoewel deze gegevens reeds sinds tijden door diverse instanties en datacenters opgevraagd en legitiem verstrekt worden, hebben diverse officials van de Democratische Partij van verschillende staten geweigerd hun medewerking te verlenen.

U raadt het al: we hebben het over met name de staten Californië en New York, waar de illegale immigranten een groot gedeelte van de populatie beslaan. Verwacht wordt echter dat de Democraten nu in veel meer staten de hakken in het zand gaan zetten tegen het eerste onderzoek van de commissie.

Maar wat houdt nu dit eerste onderzoek eigenlijk in?

Kortweg gezegd: de commissie wil de landelijke database van kiesgerechtigden naast die van de verschillende staten leggen. En geloof het of niet: dit heeft nog NOOIT plaatsgevonden. En er is feitelijk geen enkele legitieme reden om een dergelijk verzoek te weigeren. De Democraten zijn om deze reden reeds opnieuw met een lastercampagne begonnen tegen de vicevoorzitter van de commissie, Kriss William Kobach. Kort gezegd is de senator een racist die geld ontvangt van ‘witte supremacisten’, uiteraard zonder dit te onderbouwen of te beargumenteren. Als je een senator uit Kansas bent, zegt dit al genoeg…

Het aantal illegalen in de VS wordt tussen de 15-20 miljoen mensen geschat (let op: officiële cijfers!). Dat de Democraten nu al dwars gaan liggen bij de eerste test is veelzeggend. Niet dat ze veel kans hebben om tegengas te geven, want de verkiezingen zijn een federale bevoegdheid. Het betreft dus enerzijds een vertragingstechniek die de Democraten door de Senaatsverkiezingen van 2018 moet slepen en die anderzijds de legitimiteit van de commissie moet ondermijnen.

Wordt vervolgd, want er zijn reeds officieuze onderzoeken opgedoken die het aantal illegale stemmers in de presidentverkiezingen van 2008 al op 5,7 miljoen hebben geschat…

Door:
Manna”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Criminaliteit, Donald Trump, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

4 reacties op The Presidential Advisory Commission on Election Integrity (deel 1)

 1. Sabeltant zegt:

  Drain the Swááááááámp!

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Legitieme vragen, nietwaar? We wachten het af.

  Like

 3. Manna zegt:

  even genieten van tucker vs liberal…(zeer vermakelijk 🙂 )

  Like

 4. kruisridder zegt:

  Zo komen we er achter hoeveel verkiezingsfraude er door de Democraten is gepleegd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s