Autochtonen-vijandige discriminatie: Taxichauffeur laat Oostenrijkse niet instappen – wegens “ongepaste” jurk

Screenshot_8

(Vertaling: E.J. Bron)

Wenen – In Oostenrijk zorgt een ernstig geval van discriminatie voor verontwaardiging en woede. Het slachtoffer is een advocate, die in Wenen door een taxichauffeur demonstratief niet werd meegenomen. Haar jurk werd door de chauffeur als aanstootgevend beschouwd.

Duits - Zuerst

De juriste, berichtten lokale bladen, droeg een zomerjurk toen het incident plaatsvond. Toen ze bij de standplaats in de Piaristengasse in de Josefstadt in een taxi wilde stappen, werd ze door de chauffeur geringschattend gekeurd. Toen bromde hij tegen haar in gebroken Duits: “Neem een andere taxi, vrouw.”

Er restte de advocate niets anders dan een andere taxi te zoeken. Haar outfit zou absoluut gepast geweest zijn, vertelde ze. En ze is er zeker van dat een man zoiets niet overkomen zou zijn. Het gaat duidelijk om een ander soort “op zichzelf staand geval”, dat natuurlijk helemaal niets met de islam te maken heeft.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, discriminatie, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Autochtonen-vijandige discriminatie: Taxichauffeur laat Oostenrijkse niet instappen – wegens “ongepaste” jurk

 1. abouneenee zegt:

  Ik vind dit heerlijk: het blootleggen van de islamitische onverdraagzaamheid. De dienstdoende islamiet had toch even het verkeerde mevrouwtje te pakken. Deze mevrouw schoof haar verontwaardiging niet onder stoelen of banken (in de betreffende taxi), maar maakte het voorval wereldkundig.

  Laten we in de gehele wereld vooral onverdraagzaam doen tegen de sigaret die slechts goed doet, echter is het een ander verhaal als een onverdraagzame en onopgevoede lulhannes westerse vrouwen de les probeert te lezen: dan dient men op z’n tenen te lopen om geen geweld ‘uit te lokken’.

  Een islamitisch ‘mevrouwtje’ moet eens worden geweigerd door een niet-moslim omdat ze een kopvod of boerka draagt. Dan hebben we de poppen aan het dansen wegens xenofobie, discriminatie, racisme en nog een paar van die modewoordjes.

  Geliked door 7 people

  • Elisah zegt:

   Een in burka, als vrouw vermomde terrorist heeft 14 mensen afgeslacht in een vluchtelingenkamp ten westen van bagdad.
   Als we het dan toch hebben over ongepaste jurken….

   Like

 2. Golden Girl zegt:

  Moet die vent geen taxi chauffeur worden, ze krijgen steeds vaker een grote mond
  En zeker als een moslima geweigerd zou worden staat iedereen op zijn achterste benen
  Zij wonen in Europa, als je niet tegen de oorspronkelijke bewoners kan ROT OP asjeblieft

  Like

  • kampersrene zegt:

   Inderdaad , stel je voor dat een bio Nederlandse taxivoerder een moslima weigert omdat een hoofddoek of burka aanstootgevend of ongepast zou zijn voor een beschaafd land en volk….Rutte , Asscher , Jesse Klaver en dergelijken in alle staten . Het kot zou te klein zijn verontwaardiging en schande alom

   Like

 3. Cathja zegt:

  Ik hoop dat hij definitief zijn taxivergunning kwijt raakt. Bovendien hoop ik dat hij een forse boete vanwege discriminatie krijgt. Pluk hem maar kaal, die hufter!

  Geliked door 1 persoon

 4. Sabeltant zegt:

  Wat een geweldig voorbeeld van islamitische integratie.
  Echt een rolmodel!

  Een advocate is voor een doorsnee islamiet natuurlijk veel te slim.
  Het enige wat zo’n haatbaard dan kan inbrengen is zeuren haar kleding.

  30 % van de jongeren heeft de pest heeft aan moslims.

  30% ziet liever geen moslims… maar 80% van het westen heeft het gehad met de islam.

  Je hoeft geen wiskundige te zijn om er achter te komen hoe dat komt.

  Het wordt tijd voor taxi’s bestuurd door westerlingen.
  Laat die kortzichtige idioten gewoon links liggen.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Al dat tuig wordt maar taxichauffeur omdat dat het gemakkelijkste is voor dat volk.
   De hele dag kunnen ze op hun kont zitten en ze kunnen denken dat ze een machtsoverwicht hebben op de blanken die ze vervoeren.
   Daarom wordt het hóóg tijd voor de zelf-rijdende-taxi.
   We hebben toch al zelf-rijdende-auto’s….
   Gat in de markt!

   Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Heeft ze zijn kenteken? Eventuele naam van de taxi-onderneming? Aangifte doen en onmiddellijk!

  Geliked door 1 persoon

 6. Hans zegt:

  Ik neem aan dat er op staande voet ontslag volgt voor die chauffeur. Ook al draag je een ver uitgesneden decollitee of mini rokje mag men er niets van zeggen. Moet je zelf weten. Dus ga vooral on islamitisch gekleed juist met een moslim mee. Maakt hij amok? Taxi stil en bedrijf bellen of jurist. Bij betasting van je af rammen.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   We kennen al het verschijnsel van het “naakt-fietsen”.
   Waarom niet massaal het “Naakt “taxi-rijden met allochtonen” organiseren…?

   Like

 7. Mary zegt:

  Fijn voor de Oostenrijkse rechtbank brengen en kijken wat ze er aan gaan doen nu er echt gediscrimineerd wordt. Het gajes heeft jarenlang misbruik gemaakt van het voor hen uitgevonden woord discriminatie.

  Geliked door 2 people

 8. In steden worden vaker blinden door zo’n taxichauffeur geweigerd omdat ze een geleihond bij zich hebben. Dat belooft nog wat voor de ervaringen die opgedaan zullen worden met een stroom van mensen met een weinig hondvriendelijke Leitkultur die deze kant op komen. En dat is dan nog buiten de maatschappelijke verhuftering gerekend die al vanaf de jaren 70 aan de gang is.:
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/taxis-weigeren-blinde-met-hond-drie-uur-wachten-heel-extreem
  https://radar.avrotros.nl/nieuws/detail/taxi-laat-blinde-met-hond-geregeld-staan/

  Like

 9. Pietersen zegt:

  Kun je nagaan hoe brutaal moslims al zijn geworden om een autochtoon de les te lezen. Dit is nog maar in het klein wat ons te wachten staat zodra zij meer -vooral politieke – macht krijgen.

  Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   En aan die politieke macht daar werken ze hard aan mede geholpen door diverse landverraderlijke partijen, waar ook nog eens vele domme autochtone Nederlanders op stemmen !!!

   Like

 10. kampersrene zegt:

  Geen andere taxi maar een andere chauffeur .Hoe zou die reageren als hij een groep naaktfietsers op zijn weg ontmoet , hartaanval en opname in de spoed ? Ik vraag me af hoe ,die vrome Islamiet, die zich geroepen voelt om vrouwen morele les te geven reageerd op de fratsen van zijn broeders, zoals , verkrachting , aanranding en terrorisme ?
  groeten aan iedereen van Rene
  de racist, xenofoob en discriminateur

  Geliked door 1 persoon

 11. Marian zegt:

  Je geeft ze een vinger en ze nemen brutaal al ze zijn de rest er ook bij. Zij willen gaan uitmaken hoe de Europese vrouw zich moeten gaan kleden. Die vent er meteen uit knikkeren.

  Like

 12. Jean zegt:

  Ik stap in geen taxi waarin een allochtoon aan het stuur zit “puur voor eigen veiligheid” al moet ik daarvoor in de 6de in rij gaan zitten of ik neem het openbaar vervoer.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Duidelijk niet ingeburgerd !!! Dus per direct het land verlaten !!!!!

  Like

 14. abouneenee zegt:

  Islamieten doen dag in dag uit hun best om mijn leven te verarmen. Mensen die hier belang bij hebben omdat dit in hun wereldbeeld pas waarin het ervaren van plezier ondergeschikt zou moeten zijn aan hun globalisatie-agenda en islamieten, die in de begintijd van de islam vastgehouden worden door de islam te belijden, zijn hier natuurlijke bondgenoten.

  Ik vermoed dat we hier op aarde zijn om een leuke, positieve tijd met elkaar te hebben, maar met islamieten gaat het nogal vaak over allah. Dat is een trekje van ze, dat maakt ze geen minder mens. Acties zoals die van de taxibestuurder gaan een duidelijke grens over die een inkijkje geeft in de islamitische gedachtenwereld. Dit voorval zou de ogen van beleidsmakers moeten openen. Zij kunnen wel hopen op het beste vanuit hun persoonlijke levensbeschouwing, als bestuurders (ambtenaren) moeten zij de Nederlandse belangen beschermen en niet beetje bij beetje een vreemde invloed de Nederlandse normen en waarden laten verdringen om te zeggen dat we hier een islamitische samenleving hebben, dat is geschiedsvervalsing. Islamieten hebben ook niets met de geschiedenis, blijkens de aanvallen op oudheidkundige bezienswaardigheden. Links denkt moslims al decennialang te gebruiken voor hun eigen agenda, maar zij zullen bedrogen uitkomen als hen blijkt dat de islamieten hun eigen agenda willen doordrukken zoals het bepalen van de kledingvoorschriften in Nederland. Juist omdat deze vreemde invloeden de vrijheid van kledingkeuze net als iedere andere vrijheid, die niets te maken heeft met het dienen van Allah of Mohammed, althans hoe latere interpretaties van de Quran de wereld slechts onvriendelijker hebben kunnen maken, betwisten, moeten wij alles op alles zetten om niet alleen islamitische kledingvoorschriften te weren uit het Westen, maar ook het verbieden van kledingstukken die geen ander doel dienen dan de onderdrukking van de vrouw. Islamitische vrouwen die zeggen graag een islamitisch kledingstuk te dragen hebben onder andere last van het Stockholm-syndroom dat inhoudt dat een slachtoffer na verloop van tijd gaat houden van zijn dader wanneer het misbruik lang genoeg duurt.

  De overheid plaatst moslims juist buiten de samenleving door hen feitelijk anders te behandelen. Zo mag je in Nederland vanwege het effect op de openbare orde geen gezichtsbedekkende kleding dragen. Dat dient een doel waarvan de moslima’s kunnen profiteren, transparantie, echter is men bang voor de moslim-mannetjes die blijkens dit voorval hun interpretatie van de koran aan iedereen willen opleggen. Juist in dit soort gevallen moet meedogenloos worden ingegrepen. Als er goede moslimmannen zijn, laten zij zich dan kenbaar maken door dergelijke gevallen zelf aan te pakken, net zoals de Chinezen dat doen. Moslims willen genieten van de Westerse vrijheden, totdat ze hier hun draai gevonden hebben en dan gaat er iets mis waardoor ze anderen iedere niet-islamitische vrijheid willen ontzeggen. Als dit nou structureel gebeurt kan iemand met het belang om dit stil te houden, omdat het niet met een bepaald wereldbeeld strookt, toch niet met goed fatsoen zeggen dat het hier handelt om incidenten met ‘verwarde’ mensen in de hoofdrol?

  Men poogt in Nederland het gewoonterecht aan te passen aan islamitische invloeden en vele intellectuelen zijn verbaal te zwak om tegengas te geven als hun cultuur aangevallen wordt, zie daar de geboorte van het cultureel relativisme.

  Geliked door 1 persoon

 15. Nemesis zegt:

  Als taxichauffeur met licentie heeft men vervoersPLICHT.Wordt daaraan niet voldaan, wordt de licentie ingetrokken.

  Geliked door 2 people

 16. Republikein zegt:

  Tijden veranderen in het Westen, zo is in de jaren 70 een rijbewijs uitgereikt aan mijn vrouw vanwege minirok.
  Dat is different koek.

  Geliked door 2 people

 17. Ik stap alleen in een taxi als de chauffeur vraagt: weur mojje neurtoe? En nu ik dan ook eindelijk besloten heb om bij de Appie in de langere hoofddoekloze en blinkend witte rij met rascistische PVV-stemmers te gaan staan zit er verdomme geen enkele hoofddoek meer. Dan voel je je echt verzetsheld na de oorlog! Is er iets gebeurt dan?

  Geliked door 1 persoon

 18. ronald en cher zegt:

  Over 15 jaar bestaat ruim de helft van de bevolking uit barbaarse moslims, die heden bij een geschil nog steeds op de vuist gaan of met een mes gaan lopen steken ipv naar een rechtswinkel gaan. Maar erger nog is dat ook dan de helft van onze regering uit moslims gaat bestaan , of een premier die moslim is tegen die tijd. Heeft iemand hier al eens aan gedacht ? en dat er dan gewoon een boerka plicht kan worden ingesteld voor alle vrouwen ?

  Like

 19. Theoden zegt:

  Ze kan klagen, maar ze heeft het op zichzelf afgeroepen. Vast altijd links en progressief gestemd zoals in die kringen veel voorkomen, allemaal naar dezelfde linkse universiteiten, waar ook de bestuurders, journalisten en rechters na toegaan. En omdat de ‘vrouw-slachtofferkaart’ minder waard is dan de ‘moslim- en bruine-slachtofferkaart’, zal hij blijven doen wat hij wil doen. En komen er nog meer van hem bij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s