“Belgische” imam gaf Jihadist de opdracht om toeristen neer te steken op Mallorca

Screenshot_3

Een van de Jihadisten die deze week werden gearresteerd op het Spaanse eiland Mallorca had van een “Belgische” imam (foto) de opdracht gekregen om toeristen neer te steken.

Het gaat om Abdulkader Mahmoudi. De bedoeling was dat hij zou toeslaan in het bij toeristen zeer populaire Inca, op 30 kilometer van hoofdstad Palma de Mallorca. Volgens de Spaanse onderzoeksrechter had hij, net als bij de aanslag op de London Bridge, voorbijgangers en toeristen moeten neersteken met een mes. Door de arrestatie van woensdag is dat dus niet gelukt. De onderzoeksrechter verwees Mahmoudi door naar de gevangenis.

Lees verder>>>
(h/t “The Balkans Chronicles”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, België, Groot-Brittannië, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Belgische” imam gaf Jihadist de opdracht om toeristen neer te steken op Mallorca

 1. Marian zegt:

  Dit zijn nu zo langzamerhand de dingen waar wij ons niet meer over kunnen verbazen. Bij de islam moet toch alles kunnen. wat bij ons ten strengste verboden is. Ieder geval ikzelf verbaas mij dat er mensen zijn die dit niet opvalt of niet geïnteresseerd zijn hierin zijn. Daarom woekert het maar door. Tot het te laat is.

  Geliked door 1 persoon

 2. En dan dit ook nog, slinks-NL is compleet geschift geworden, het probleem bij de faciliterende slinkse eigenland verradende idioten is eigenlijk nog veel groter dan bij de “zielige” booslims”::

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/07/totaal-ontspoorde-volkskrant-wil-nederlandse-meiden-aan-syrische-migranten-koppelen/

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/07/groenlinks-jugend-wil-dat-we-schuld-erkennen-voor-slavernij/

  Geliked door 1 persoon

 3. Jean zegt:

  Die smeerlap mogen ze dadelijk ophangen.
  Een opmerking: dat is geen Belg en zal ook nooit als Belg beschouwd worden, dat is een ordinaire perverse islamiet en hoe sneller we van dergelijke rotzooi verlost zijn hoe beter voor ons.
  Zolang wij politieke lafaards die deze rotzooi financieren aan de vreet houden zolang zal het een puinhoop blijven en een stort worden.

  Like

 4. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 5. Cathja zegt:

  En onze Minister President beweert hardop dat de moslims eigenlijk ‘dubbel slachtoffers’ zijn….!

  Was de MP op dat moment gedrogeerd, omgekocht om dit soort onwaarheden uit te spreken, óf meende hij écht wat hij zei?
  Dat laatste zou een blamage van jewelste zijn, die hij met geen enkele grijns van hem ongedaan kan maken.
  Hij moet zich ongelofelijk diep schamen dat hij het opneemt voor moslims, terwijl de islam in steeds sneller wordend tempo onschuldigen probeert af te slachten! Overal zit het islam-gif!

  WIJ, de Europeanen, de autochtonen, zijn het slachtoffer van die VERSCHRIKKELIJKE ISLAM!!

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Deze imam is in Boskoop op bezoek geweest bij de haat-moskee aldaar om geld in te zamelen voor zijn haat-plannetjes.
  Liesbeth Spies burgemeester van Alphen heeft het hatende moskee-bestuur vermanend toegesproken en daar bleef het bij. Ben benieuwd of deze haat-moskee nu alsnog gesloten gaat worden aangezien er een duidelijke connectie is met Tarik Ibn Ali de hatende imam die met een messentrekker op Ibiza in contact stond en die geld kwam ophalen in Boskoop voor zogenaamde ‘goede doelen’.http://www.omroepwest.nl/nieuws/3460744/Haatimam-Tarik-Chadlioui-gearresteerd-in-Engeland.
  In ieder geval zou de moskee preventief gesloten dienen te worden en een onderzoek moeten worden uitgevoerd door de Nederlandse Staat.

  Like

 7. abouneenee zegt:

  Wat zal het Europese Hof voor de Rechten van de Mens wel niet zeggen??? “Omdat de imam de verdachte een opdracht gegeven heeft, mogen wij dit de verdachte niet aanrekenen. Ook de imam mogen wij dit niet aanrekenen omdat zijn geloof hem dit opdraagt, ook hij ‘verdient’ vrijspraak.Tot slot heeft eigenlijk alleen de islam hier schuld aan, maar de islam is vrede, dus ook die ontspringt de dans. Zaak gesloten.” Ik zie hier de juridische jihad weer de kop op steken zoals dat ook gebeurd is tegen Wilders.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Koop uw ondergoed bij Zeeman, niemand die het ziet.
  Nee, niet de Zeeman, wel de Albert Heijn, die heeft suiker dus zielig.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Trouwens, dikwijls geweest, toen niet zo hectisch.
  Beter hier naar toe.

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Lap….mijne dag is weeral naar de KL……. bij het zien van een Islam baardaap. Kunt U ons bij het publiceren van een Merkel …Asscher…. Rutte enz , foto niet verwittigen met de mededeling
  “” opgepast niet voor gevoelige kijkers” bij voorbaat , dank !

  Like

 11. Elisah zegt:

  Bij elke asnslag komt er meer haat voor die gestoorde religie, ze graven hun eigen graf.

  Like

 12. Flo zegt:

  Ook zo de pest aan die wijfen en enge meisjes met kopvod maar toch beetje modieus en mannen met baarden en jurken, of die ouwe vette wijfen met die tenten achter die vieze armoedzaaier mannen aan lopen!
  Ik HAAT dat hedendaagse straatbeeld en wens ze allemaal kapot die mislim ratten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s