De Koran is al 1400 jaar bezig om de wereld te veroveren en te onderwerpen

Screenshot_40

(Door: “Balkanske priče”)

„Moslims zijn al meer dan 1400 jaar gegijzeld door hun godsdienstige systeem. Ze zijn eenvoudig nooit blootgesteld aan de wereld buiten hun islamitisch beperkte gevangenis. Ze volgen blindelings hun dogma en zijn in het geheel niet in staat tot zelfreflectie en zelfkritiek. Wat de islam ons leert? Niets dan haat dragen. Wie niet in de islam gelooft, moet gedood worden. Van jongs af aan worden we (de moslims, red.) gehersenspoeld over onze missie op aarde: vechten voor de islam. Dat stelt de Koran duidelijk: doden of gedood worden. Ik vind dus niet dat de islam een geloof is. Hij moet ook niet als een geloof behandeld worden, hij is een politieke ideologie die haat verkondigt”, zei de Syrisch-Amerikaanse ex-moslima Wafa Sultan…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, gezond realisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, koran, sharia, Terrorisme. Bookmark de permalink .

23 reacties op De Koran is al 1400 jaar bezig om de wereld te veroveren en te onderwerpen

 1. Elisah zegt:

  Dat lukt ze tot nu toe alleen maar bij de merendeels ongeletterde en achtegebleven types.

  Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  Blijkbaar gaat het ze dan na 1400 jaar toch nog lukken de boel te veroveren, omdat de naïve westerling liever met zijn tanga slipje en een regenboog vlag op een boot staat te zwaaien, totaal verblind is door leugens die je iedere dag wordt verteld, en onze overheden bezig zijn ons allemaal ‘desnoods’ onder dwang MAK te maken en zo naar de slachtbank laat leiden.

  Geliked door 2 people

 3. delamontagne zegt:

  Voor all die “Muslim-lovers” in NL / EU, iemand uit het Oosten die op TV de waarheid vertelt………
  ****
  Egyptian TV Host Youssef Al-Husseini Following London Mosque Attack: The Muslims Have Contributed Nothing but Terror, So Why Do You Expect Them to Love You?

  https://www.memri.org/tv/egyptian-tv-host-following-london-attack-muslims%20contributed-terror

  Like

 4. Marian zegt:

  Jammer dat daar niemand gevoelig voor is, behalve de lezers van Bron die weten wel beter en waarschuwen hier ook regelmatig voor.

  Geliked door 1 persoon

 5. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Geliked door 1 persoon

 6. Mary zegt:

  En in al die 1400 jaar is het ze nog steeds niet gelukt die wereld te veroveren en iedereen te onderwerpen en dat gaat ze ook nooit lukken ook.

  Like

 7. BertG. zegt:

  De koran is niet meer dan een militair handboek voor de soldaat, + de bij behorende training om op elk moment in actie te komen.
  Elk moment van je leven is bepaald in je gedrag.
  En anders heb je een probleem.

  Like

 8. Ron Soeverein Mens zegt:

  De islam is geen religie maar een ideologie en al die randdebielen vereren de mening van een oversexste pedofiel en massa moordenaar

  Like

 9. boorzalf zegt:

  Tja Pim, je heb toch gelijk gekregen.

  Geliked door 2 people

 10. rommel zegt:

  Niet zo netjes Bron, de naam van de auteur, Zeepertje, van het artikelplaatje wegsnijden.
  Vooral niet als je anderen de maat wil nemen.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ah Rommel, ook weer eens onder je Zweedse steen vandaan gekropen?! Wat dacht je: Goede Tijden Slechte Tijden! Dat is wat voor mij? Nu zullen we Bron eens even terugpakken?
   Waar gaat het over man. Een bijgesneden plaatje. Lekker belangrijk ook.

   Like

   • rommel zegt:

    Nou nou, rustig aan, ik wist niet dat je boos werd. Ik zeg het alleen maar even omdat je niet op de vragen van Zeepertje reageert op je Twitter.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dat ga ik ook niet doen. Eerst hoog van de toren blazen over “gezamenlijk doel” etc. na de toestand met Neree en dan moeilijk doen omdat ik zijn naam van een plaatje heb weggesneden.
    Dan heeft het dus niets met “gezamenlijk doel”, maar met ego en naamsbekendheid te maken. Jammer.

    Like

 11. rommel zegt:

  Ja, dat was een onprettige geschiedenis, misschien was het beter geweest om je niet voor het karretje van Neree te laten spannen. Maar terug naar het onderwerp, als ik het dus goed begrijp vind jij het normaal om de auteur van een illustratie weg te snijden, en als deze bij je komt klagen gewoonweg te negeren?

  Like

 12. rommel zegt:

  Vind je jezelf dan niet een beetje hypocriet als je bij mij verontwaardigd aan de bel trekt wanneer je een link-artikel op Fenixx ziet die toevallig ook op jouw site staat? Te goeder trouw en zonder opzet.
  Begrijp je nu waar de schoen wringt?

  Like

 13. rommel zegt:

  Merci.
  Dan is die kous voor mij af. Ik hoop dat jij en Zeepertje weer op goede voet komen. Misschien is het een idee om toch even contact met hem op te nemen, om deze toch wel enigszins nare kwestie uit de wereld te helpen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s