Het “liberale islam”–experiment mislukt!

Screenshot_5

(Vertaling: E.J. Bron)

De advocate Seyran Ateş (op de foto in het wit) richtte onlangs in Berlijn een zogenaamde liberale en seculiere moskee op. Alle moslims van verschillende richtingen zouden daar gezamenlijk moeten bidden en ook vrouwen worden toegelaten. De preek ter inwijding hield mevrouw Ateş zelf, ze was zeker van de mediale aandacht van de mainstream media. Zelfs de “Tagesschau” was vol lof. Natuurlijk! Per slot van rekening moet het om een gebeurtenis van bovenregionaal belang gegaan zijn.

PI News (2)

De met steeds hogere gedwongen heffingen gefinancierde zenders ARD en ZDF (inclusief hun aanhangsels) beslissen naar eigen zeggen of een gebeurtenis van regionale of bovenregionale betekenis is en doen de duim omhoog of naar beneden; uitzenden of niet uitzenden. Welnu, moorden, verkrachtingen en andere zware misdaden door “vluchtelingen” zijn vanzelfsprekend slechts van regionale betekenis en vinden hun weg niet naar de nieuwsuitzendingen. De inwijding van een klein gedeelte van een voormalige protestantse kerk tot moskee is daarentegen bijna van baanbrekende relevantie voor de media.

Alleen maar mediaal echo voor “islam-light”

Wie nu had gedacht om de dagen daarna beelden van rijen moslims te zien die eindelijk vreedzaam met de andere ware gelovigen zouden willen bidden, werd teleurgesteld.

Wat was er gebeurd? In plaats van door gelovigen overstroomd te worden, kreeg mevrouw Ateş moorddreigingen. Heel openlijk op straat en op de sociale netwerken. Het LKA Berlijn (binnenlandse veiligheidsdienst) zag zich genoodzaakt om de bestaande rondom de klok persoonsbescherming voor de vrouwelijke imam te verhogen. Geen woord erover in de kwaliteitsmedia door wie de moorddreigingen geuit worden. Je zou bijna hebben kunnen verwachten dat de journalisten schimmige rechts-extremisten in het spel brengt. Maar dat zou er toch te dik bovenop gelegen hebben, dus zwijgt men liever. De dreigingen en vijandigheden komen uiteraard van de geloofsbroeders van de vrouwelijke imam, omdat er simpelweg geen liberale islam bestaat – alleen de islam bestaat. Na te lezen in de koran, een ideologische handleiding tot machtsovername, vol moordoproepen tegen anders gelovigen en dissidenten.

“Goed bedoeld” volstaat hier niet

Mevrouw Ateş heeft fundamentele fouten begaan; ze gelooft in het bestaan en de maakbaarheid van een liberale islam en verbindt deze utopie met een seculiere islam. De laatste bestaat overigens. Deze bestond tot de machtsovername door Erdoğan in Turkije en begint nu te ontstaan in Egypte, sinds het leger de Moslimbroeders uit de macht heeft gezet.

Zoals de terreuraanslagen in Duitsland en West-Europa laten zien, hebben hier zogenaamde “islamisten” het voor het zeggen onder hun broeders, die ver verwijderd zijn van zulke ideeën. Gefinancierd door het steentijd-regime van de Wahabieten in Saoedi-Arabië en de soennieten van Erdoğan heeft de invasie maar één doel: de islamisering en onderwerping van Europa; exact zoals het in de soera´s staat geschreven. Dat weten de veiligheidsdiensten uiteraard ook en dus ook de regering-Merkel. Maar die onderneemt niets en laat de Duitse en Europese kafirs in de letterlijke zin van het woord in het open mes lopen!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Duitsland, Hypocrisie, Islam, islamofascisme, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Naïviteit, political correctness, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Het “liberale islam”–experiment mislukt!

 1. Merkel nodigt jihadisten uit en geeft hen dolgraag een paspoort

  Like

 2. Peacepipe zegt:

  De actie van deze vrouw was een regelrechte aanval op de macht van de gevestigde islam machthebbers! De imams zijn natuurlijk niet bereidt om zonder slag of stoot hun macht te laten inperken en zeker niet door een vrouw!

  Like

 3. Beschouwer zegt:

  Een vrouwelijke iman. Dat kan niet bij de islam

  Like

 4. Pietersen zegt:

  Bij Merkeltje gaan natuurlijk geen alarmbellen rinkelen ?
  Integendeel, de CSU wil 200.000 vluchtelingen per jaar opnemen, maar de CDU wil zich niet aan een getal binden ! (verkiezingsprogramma)
  Duitsland is nog steeds reddeloos verloren.

  Geliked door 1 persoon

 5. Marian zegt:

  Eenmaal er mee vergiftigd, blijf je er mee besmet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s