Linz: Mohammedaan steekt oud echtpaar dood – FPÖ en samenleving zijn schuldig

Screenshot_42

“Wilde voorbeeld stellen”. Linz: Tunesiër (54) vermoordde echtpaar uit haat op FPÖ.

(Vertaling: E.J. Bron)

De “samenleving” en “de FPÖ” zijn er samen schuldig aan dat in Oostenrijk een hoogbejaard echtpaar moest sterven. En dat gaat als volgt: Omdat een Mohammedaan zich slecht behandeld voelde door de Oostenrijkse samenleving, en omdat de FPÖ slecht zou zijn, wilde hij “een voorbeeld stellen”. Dat zag er dan zo uit dat de sinds 1989 in het land wonende Tunesiër twee oude mensen (85 en 87 jaar oud) heel divers met messen, een riem en houten knuppels uit het leven verwijderde. Dat de oude mensen met de samenleving, die hem zogenaamd zo slecht behandelde, slechts indirect en met de FPÖ überhaupt niets te maken hadden, stoorde bij deze Mohammedanen-logica slechts zijdelings.

PI News (2)

Die Presse” bericht:

Hij zou de partij en de samenleving voor veel negatieve ervaringen verantwoordelijk gemaakt hebben – bijvoorbeeld hoe hij volgens hem bij het Arbeidsbureau niet goed behandeld werd of dat zijn basisuitkering werd verlaagd. […]

Enkele dagen voor de moord in Linz zou hij het besluit hebben genomen om een voorbeeld te stellen aan de samenleving. Als slachtoffers koos hij de 87-jarige en zijn 85-jarige vrouw uit, bij wie hij een verband dacht te zien met de FPÖ, waarvan echter vermoedelijk helemaal geen sprake was. De beide hadden de Tunesiër ook niet slecht behandeld, maar hem zelfs financieel ondersteund.

Volgens Pilsl gaf de man aan dat hij zou weten dat de daad niet juist geweest zou zijn en dat de beide slachtoffers eigenlijk niets aan zijn situatie konden doen. Desondanks zou hij besloten hebben zich te wreken op de samenleving.

De 54-jarige werkte als levensmiddelenbezorger mee in de zaak van zijn levenspartner, een Oostenrijkse bekeerlinge. Tweemaal per week bracht hij spullen naar het bejaarde echtpaar. Vrijdag had hij onder zijn schort een riem, een houten knuppel, een mes en een kleine jerrycan met benzine verstopt. Eerst sloeg hij de argeloze vrouw in elkaar, daarna doodde hij de man met het mes en de knuppel. Toen stichtte hij brand.

Ook het dierenrijk was waarschijnlijk schuldig tegenover hem, zodat hij ook dat een voorbeeld moest stellen. Hierom was hij al bekend bij de politie. Nog een keer “Die Presse”:

De Tunesiër had al heel lang het gevoel niet welkom te zijn als moslim en buitenlander. Daarbij kwam dat hij in 2011 wegens dierenmishandeling werd veroordeeld.

De zaak toont twee dingen aan, vanuit twee verschillende perspectieven. Het perspectief van de Mohammedaan zegt: nooit is hij persoonlijk voor zijn daden verantwoordelijk, wat er ook gebeurt. De anderen zijn altijd schuldig, hoe onbegrijpelijk dat ook mag zijn. Persoonlijke verantwoordelijkheid, kritische zelfreflectie, of men persoonlijk alles goed gedaan heeft in het leven, ontbreken hier volledig (niet voor niets werd vermoedelijk daarom zijn basisuitkering verlaagd).

Het perspectief van “de samenleving”: het ligt aan haar als het bij de illegale nieuwe burgers tot perverse zaken komt, aldus de verbreide eendimensionale linkse kijk op de wereld. Waarbij er in het gunstigste geval nog een verder gaande differentiatie plaatsvindt dat onze pseudo-intellectuelen de samenleving opsplitsen in de goeden (dat zijn zijzelf) en de slechten (FPÖ, AfD, Pegida en tuig). Het valt op dat dit primitieve verklaringspatroon, dat vooral vertegenwoordigd wordt door linksen in het Westen, heel compatibel voor Mohammedanen is. Beide wijzen een persoonlijke verantwoordelijkheid voor hun leven af en zoeken schuldigen, op wie zij dan al hun persoonlijke zelfhaat kunnen uitleven, die zij ontwikkeld hebben in plaats van zelfrespect.

In zoverre zal er in het links besmette Duitsland rekening mee moeten worden gehouden dat dit door linksen en Mohammedanen aldus begrepen denkpatroon niet alleen “toepassing vinden”, maar ook net zo gerechtvaardigd worden zoals in de zaak in Linz. Dat betekent concreet op Duitsland betrokken: nog meer dan nu zal men het Merkel-kritische deel van de samenleving, en concreter de AfD, verantwoordelijk maken voor alles wat slechts is in deze wereld, net als vroeger heksen of Joden. Men kan in zoverre een desbetreffende toename van de propaganda van politiek en gewillige mediahoeren verwachten naarmate de verkiezingen dichterbij komen. Ook dat toont ons de zaak in Linz. En zoals je ziet, begint deze oogst te rijpen.

Bron:
http://www.pi-news.net/linz-mohammedaner-sticht-pensionaere-ab-fpoe-und-gesellschaft-sind-schuld/

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "PEGIDA", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, FPÖ, gezond realisme, Graaien, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Linz: Mohammedaan steekt oud echtpaar dood – FPÖ en samenleving zijn schuldig

 1. Alex Delarge zegt:

  Zo werkt dus de krankzinnige inteelt muSSlim logica.

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Het is de overheid die direct schuldig is aan deze laffe moord.
   Vanzelfsprekend moet deze misgeboorte langzaam en onder vreselijk
   lijden op de grote markt te Linz geroosterd worden en dit tot de dood er op volgt.
   Maar er zijn bewijzen genoeg om de overheid zo langzamerhand aan te klagen voor het veroorzaken van direct levensgevaar voor de totale bevolking, door de bevordering van immigratie van moslims.

   Like

 2. delamontagne zegt:

  In de jaren ’90 werd er in Venlo een jongeman vermoord.
  Die jongeman kwam op voor een oudere vrouw die haast onderste-boven werd gereden door een NIEUWE “NEDERLANDER”, een Turk als ik me goed herinner.
  Het gebeurde in een voetgangers-gebied van een winkelcentrum in Venlo.
  Die nieuwe “Nederlander” voelde zich beledigd, aangesproken te worden door een kafir, een ongelovige hond.
  Door de mishandeling kwam de Nederlandse jongeman te overlijden.
  De moeder kwam op TV en werd ge-interviewed.
  Er was ondertiteling, want na 30 jaar in NL kun je natuurlijk nog geen Nederlands spreken.
  ………….HET WAS NU EENMAAL DE WIL VAN allah, zo zeide deze geleuvige muslima.
  Ze hadden TOEN haar en de rest, met Allah erbij Nederland uit moeten flikkeren.

  Liked by 2 people

  • Golden Girl zegt:

   heer montagne, daar staat me nog iets van bij, de wil van Allah, ga weg, het waren de klauwen van die vent die de jongen heeft doodgeslagen, als een terrorist in deze tijd een aanslag pleegt zeggen de ouders nee hoor, dat doet onze zoon niet, was echt een goede jongen, daar zitten de gevangenissen vol van waren ook eerst hele schattige kleine kindertjes, zooo lief

   Liked by 1 persoon

 3. Elisah zegt:

  Hij was gewoon op zoek naar geld en heeft die mensen beroofd, vandaar dat hij brand gesticht heeft om die sporen uit te wissen. De groteske smoes heeft hij erbij verzonnen om anderen de schuld in de schoenen te schuiven, hij is een klassiek voorbeeld van een gewelddadige psychopaat.

  Liked by 2 people

  • BertG. zegt:

   Dat denk ik ook, dit is geen moord vanwege een kronkel over de maatschappij, maar een ordinaire beroving en moord om geld.
   2x in de week deden ze voor ‘m open, dus hij wist dat hij makkelijk binnen kon komen om ze slag te slaan.

   Like

  • D.DAY zegt:

   Het is “gewoon” een moslim, die nietsontziend mensen kan vermoorden. Het gevaar schuilt in het islamitische denken. En bedenk wel, in het Westen lopen legio van dit soort figuren vrij rond.

   Like

 4. Sabeltant zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat we de islam een voorbeeld stellen!

  Liked by 2 people

 5. kruisridder zegt:

  Tsja, wie bestelt nou ook maaltijden bij Mohammed en Fatima…..

  Liked by 2 people

  • Pietersen zegt:

   Oude mensen goed van vertrouwen 85 en 87 jaar oud. Uw kritiek is belachelijk.

   Like

   • tjonge zegt:

    u zegt “goed van vertrouwen”, ik zeg; naïef…..

    Like

   • BertG. zegt:

    Veel oude mensen zijn vaak kinderlijk naïef.
    Ze denken werkelijk dat zo iets hun niet overkomt.
    En je kan het ze niet aan hun verstand peuteren, dat het allang niet meer 1960 is, waar zo iets niet gebeurde.

    Liked by 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Mijn ouders, doen nooit de deur op slot, doen voor iedereen open als je vriendelijk overkomt.
    Binnen 10 sec. ben je binnen met een verbogen kleding hanger, en ze zijn zo doof als wat, ze horen het dus niet eens.
    Ben wel eens bij ze zo binnen gekomen om het ze te laten zien hoe simpel het is, maakt totaal geen indruk op ze.
    Waarom zouden andere dat nou doen………………….

    Like

   • Elisah zegt:

    Bert, zorg dat je ouders naar Opsporing Verzocht kijken, daar worden ze misschien wat wijzer van.

    Like

 6. Qvic zegt:

  Door iedereen en alles de schuld te geven van je eigen onbehagen is een gebrek aan zelf verantwoording en jaloers zijn op die andere. Respect dwing je niet af door alles te terroriseren en kapot of dood te maken. Alleen labiele mensen leggen hun eigen problemen bij andere neer, om dat zij zelf denken dat zij zielig zijn (in de slachtoffer rol kruipen) en daarom door iedereen geholpen moeten worden. Zonder dat daar maar iets tegenover moet staan. Als daar niet direct of geen gehoor aan wordt gegeven of mensen die hun op de feiten drukken, worden door deze labiele mensen in een kwaad daglicht geplaatst. Deze groep labiele mensen die ook vaak een laag I.Q. hebben kom je vooral tegen in de fanatieke hoek van religies. Bij de religies komt de individu niet in voor, maar alles is gericht op de hoofdrolspeler(s) in die religie. Daar moet de volgeling van die religie naar het voorbeeld van de hoofdrolspeler(s) leven. Dus als die labiele mensen andere mensen die niet van hun religie zijn doden of een andere vergrijp plegen, dan geven zij hun eigen verantwoordelijkheid van hun daden aan de hoofdrolspeler(s) en wassen zij hun eigen daden in de onschuld. Met andere woorden vinden dat zij mogen terroriseren en alles van die andere kapot of dood mag maken in naam van de hoofdrolspeler(s). Dit gedrag zien wij terug bij de islam, bij de christenen, bij de socialisten/communisten, bij de politiek, bij legers, bij de antifa, bij (internationale) coöperaties en beurs genoteerde bedrijven. Alles draait om de macht over die andere en daarmee ook het bijbehorende geld. Want macht = geld.

  Liked by 1 persoon

 7. kruisridder zegt:

  Sorry, ik bedoel Janneke.

  Liked by 1 persoon

 8. Sterk verwarde man natuurlijk en in een gigantische zielige “slachtofferrol”.
  Ach ja, wie het hier niet naar zijn zin heeft als booslimrat is vrij om zo snel mogelijk op te pleuren naar zijn eigen klote land. En laat ons autochtonen met rust, pleeg anders maar gewoon zelfmoord dat ruimt pas echt op!! Daarnaast denk ik zeker dat al dit soort booslim gasten een door inteelt zwaar beschadigd DNA hebben. Dat is een van de redenen waarom ze never nooit niet in onze cultuur passen. Berechten volgens pislamrecht is hier de enige oplossing voor dit soort zwaar geestelijk gehandicapten, hetgeen betekent: kop er af en uit te voeren in een varkensslachterij en wel meteen!!

  Like

 9. Statler & Waldorf zegt:

  Voorbeeld moslim logica?
  Een zoon brengt zijn beide ouders om het leven.
  Man komt voor de rechter.
  Man doet verzoek om strafvermindering.
  Omdat hij wees is.

  Liked by 4 people

 10. Charles zegt:

  Israël heeft heeft met dit soort praktijken, sinds de heroprichting als staat, al zo’n 70jr te maken en wij, hier in de EU, maken slechts een voorproefje mee.

  Liked by 3 people

 11. stef zegt:

  De muzzelmannen hebben als overeenkomst met linkse mensen het omdraaien van de waarheid.

  Like

 12. Jan zegt:

  Primaat vertelt over het voordeel van seksuele verminking van vrouwen

  Like

 13. Jean zegt:

  Ik moet nog maar het woord alla horen en ik ben al aan ’t kokhalzen.
  Wanneer wordt nu eens eindelijk die perverse rotzooi verboden?
  Moeten er eerst nog meer kinderen verminkt, vrouwen verkracht of landgenoten vermoord worden in naam van die achterlijke alla blabla?

  Liked by 1 persoon

 14. Pietersen zegt:

  Het beste is hem van de Grossglockner te gooien en dat zijn val maar heel lang mag duren.

  Like

 15. tjonge zegt:

  ik voorzie een 40 urige taakstraf wegens verwardheid,,,,
  en ook nog 24/7 politie bescherming wegens kans op rechts geweld tegen moslims..

  Like

 16. kampersrene zegt:

  Dat ene zinnetje klopt als een zwerende vinger
  “””De Tunesiër had al heel lang het gevoel niet welkom te zijn als moslim en buitenlander”””.

  Like

 17. Pingback: Minister van Binnenlandse Zaken bevestigt: Moordenaar van oud echtpaar in Linz was aanhanger van ISIS | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s