Moorddreigingen: Oprichtster van “liberale moskee” krijgt meer politiebescherming

Screenshot_33

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

De “meest vreedzame religie ter wereld” tolereert geen dissidenten. Daarom krijgt de oprichtster van een “liberale moskee” steeds meer politiebescherming. De “meest vreedzame religie ter wereld”, waarin ketters en mensen die “van het ware geloof zijn afgevallen” in opdracht van de profeet met de dood bedreigd worden, laat weer eens zijn vreedzame, tolerante gezicht zien. Want zoals de “Welt” bericht, wordt de in Istanbul geboren vrouwenrechten-activiste en advocate, Seyran Ateş (foto), nu door meerdere beveiligers rondom de klok bewaakt.

Contra magazine

Want volgens een analyse van de binnenlandse veiligheidsdienst (LKA) Berlijn is zo´n bewaking, die zelfs ministers zelden krijgen, noodzakelijk, omdat Ateş steeds meer moorddreigingen van haar geloofsgenoten krijgt. Tot nu toe zouden het al meer dan honderd zijn, zoals ze zelf meedeelde.

“Via de sociale media heb ik vanwege de oprichting van de moskee zoveel moorddreigingen gekregen, dat het LKA tot de inschatting is gekomen mij rondom de klok te moeten beveiligen”, zei Seyran Ateş tegen de krant. Ze was in 1984 al het slachtoffer van een aanslag geworden en daarbij levensgevaarlijk gewond geraakt.

In de door haar onlangs in een voormalige protestantse kerk in Berlin-Moabit opgerichte “Ibn-Rushd-Goethe-moskee” mogen vrouwen en mannen, soennieten, sjiieten en Alevieten samen bidden. De moskee staat voor een seculiere islam en grenst zichzelf zodoende duidelijk af van de moskeeën van de DİTİB, die door Ankara worden aangestuurd.

Kennelijk zou zelfs de Turkse president, Recep Tayyip Erdoğan, de Duitse regering ertoe hebben opgeroepen deze moskee te laten sluiten. Dit beweert Ateş zelf. Inmiddels liet het ministerie van Buitenlandse Zaken bekendmaken dat volgens eigen informatie niet het geval zou zijn. Nu is het de vraag: Wie liegt er? Seyran Ateş of het ministerie van Buitenlandse Zaken?

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Berlijn, demoniseren, Duitsland, Eurabië, Islam, islamofascisme, Moslims, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering. Bookmark de permalink .

19 reacties op Moorddreigingen: Oprichtster van “liberale moskee” krijgt meer politiebescherming

 1. Elisah zegt:

  Tsja, zo doen ze dat bij de religie van de vrede, tegen iemand die werkelijk vreedzaam is.

  Like

 2. Thoth zegt:

  Niks nieuws, dat had ik al gedacht in vorige berichtgeving alhier over de ‘liberale’ moskee.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Als je zo graag de seculiere mossel wil uithangen, dan moet je er uit stappen.
  En niet weer een nieuwe stroming gaan bedenken.
  Dat is net zo iets als een democratische mossel partij beginnen.
  Dus blijkbaar zit die liefde voor mo nog behoorlijk diep bij haar er in gebakken.

  Like

  • tjonge zegt:

   sterker nog, het is gewoon takkija.
   het is gewoon een poging islam (in een zogenaamde mildere vorm) meer acceptabel te maken in het westen, vooral het monddood maken van de islam-criticus, om vervolgens daarna weer de enige ware islam te implementeren als hun plannetje gelukt is….

   Geliked door 2 people

 4. Theresa Geissler zegt:

  Moeilijk te zeggen, wie er liegt: Aan beide kanten is het niet onmogelijk. Maar nog iets anders: Hoe sympathiek het ook is, wat deze Mevrouw probeert op te zetten, het is geen islam. Het is alleszins begrijpelijk, dat zij als vrouw, bovendien als ontwikkelde, gestudeerde vrouw, de islam zat is geweest, maar nu niet de laatste stap, namelijk uittreding, officieel durft te zetten, zoals je bij die “vrijzinnige moslims” wel vaker ziet. Dus probeert ze het nu zó; een iets ambitieuzere methode misschien, niet meer. Laat ze het anders oud-islamitisch (vgl. oud-katholiek) of ‘koranistisch-islamitisch’ noemen (maar dat kan waarschijnlijk evenmin, want zaken als sekse-scheiding en dergelijke zijn vermoedelijk net zo goed in de koran als in de hadith te vinden; een Khadaffi gaf er destijds voornamelijk een klap tegen omdat dit hem goed van pas kwam). Maar openlijke afvalligheid kan voor haar dus evenzeer een drempel zijn, die ze niet durft te nemen.
  Hoe dan ook: Gevaar zal ze inderdaad lopen. Want de hele rest van de islam noemt datgene, waar zij mee bezig is, natuurlijk gewoon afvalligheid.

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Het feit dat de islam ook liberale vertakkingen kent is geen enkel excuus om moslims hier te blijven onderhouden en tolereren. Islam hoort het probleem van moslims te zijn en niet van ons.

  Geliked door 1 persoon

 6. hslot4 zegt:

  Ik hoop echt dat ze dr kompleet afslachten hallal style zeg maar oloha snackbar .
  Rot maar op met je hele islam gematigde islam is een lulverhaal islam is per definitie een doods cult.

  Like

 7. Als je 10 Strijdsters voor de Vrede de opdracht maffe wijven om al Vals Vlaggend de Islam tot op ’t bot te beledigen, want in de oorlog en de liefde mag alles, dan hebben ze in het westen heel snel 200.000 man veiligheidstroepen voor de beveiliging van deze arme meiden nodig. Dus als je 1000 volgelingen de opdracht geeft om de westerlingen nog gekker te maken dan ze al zijn leg je beslag op het grootste deel van hun leger. De strateeg die dit heeft uitgevogeld wordt straks na de oorlog nog wereldberoemder dan Von Clausewitz.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Perfect geredeneerd.
   En dan hoef je nog helemaal niets te doen.
   Laat staan dat ze het een en ander zouden gaan doen.
   Je vraagt je af wanneer die lui nou ’s ’n keer eindelijk zullen beginnen?
   Ze zijn nog te lui om regelmatig aanslagen te plegen.
   Wat ’n lamzakken.
   En daar moet je de oorlog mee winnen….

   Geliked door 1 persoon

   • Toch knap als je het voor elkaar krijgt dat de vijand 98% van zijn manschappen en materieel nodig heeft om jouw soldaten te beschermen die net doen alsof ze door jou bedreigd worden en als ze genoeg hebben van dat beschermd in de hangmat liggen zich even lui uitrekken en de resterende 2% van de vijand afslachten. Ik geef dit continent nog 2 jaar en daarna is het echt onherkenbaar omdat alle dorpen en steden omgebouwd zullen worden naar het beeld en gelijkenis van het thuisland, anders voelen de mensen zich niet thuis. Ik verheug me er nu al op. Hoef je niet meer met verkansie om vieze geurtjes te ruiken of een druipert op te lopen. En overal zandbakken, zover het oog reikt. Leuk voor de Duitsers, van die kuilen op het strand.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Je ziet het bijzonder scherp.
    Het wordt tijd om te erkennen dat de EU en al die vriendelijke grootkapitalisten het goed met ons voor hadden.
    Decennia lang zijn we verkeerd bezig geweest en hebben we die mensen in een verkeerd daglicht gesteld.
    Ik ben begonnen met een groot portret van Soros boven m’n bed te hangen.
    Daar gaat zo’n rust van uit.
    ’n Milde uitstraling als het ware.
    ’n Blote jeugdfoto van Merkel aan het handballen met de Hönickerjugend staat op het nachtkastje.
    Ik heb vijf vierkant meter boeken van Verhofstadt gekocht om m’n geest om te vormen.
    Als de islam binnenkort de hele zaak overneemt kan ik dus zo instappen.
    Oh ja.
    Wat ook belangrijk is maar wat vaak over het hoofd wordt gezien is dat moslims nooit met roestvrij stalen pannen koken.
    Dat moet allemaal aluminium worden.
    Nog ’n tip.
    Je had het over zand.
    Het is duidelijk dat de vraag naar zand binnenkort de pan uit zal reizen.
    Er zijn al verregaande plannen om de Noordzee droog te leggen.
    Het landschap is dan precies zoals bij die lui thuis, en ze kunnen zo naar Engeland lopen.

    Geliked door 1 persoon

   • Je hebt ’t geheim van de zandbakken vol in de bruine roos getroffen met je aluminium en pannen. Als die lui daar inderdaad de alu pannen opgedrongen kregen zijn het maar arme stakkers, slachtoffers van de alumaffia die zoals bekend aluminium kozijnen heeft bedacht om de mensheid te mollen. En dat gebeurt zeker met aluminium pannen. Aluminium is een stof die de hersenen aantast en wordt verdacht van het veroorzaken van enge ziektes waardoor mensen de weg kwijt raken. Arme Afrikanen. Nu begrijp ik dat gevinger en gedoe op stationspleinen veel beter. Ze zijn door dat aluminium compleet de weg kwijt en denken werkelijk dat ze aan het afwassen zijn.

    Geliked door 1 persoon

 8. Elena zegt:

  Eerder gelezen op moslim draadjes op FB.
  Niets dan afschuw en hatelijkheid naar deze vrouw.
  Immers de profeet heeft gezegd…bla bla bla.
  Dat in ons Nederland waar mosssel bekrompenheid hoogtij viert.

  Like

 9. Pingback: Het “liberale islam”–experiment mislukt! | E.J. Bron

 10. Republikein zegt:

  Zeeuwse mosselen en wir schaffen das.
  Het is nogal een belofte die de Duitse bondskanselier Angela Merkel in het verkiezingsprogramma doet. In de komende tien jaar moet (bijna) iedereen in het land werk hebben.
  https://www.rtlnieuws.nl/buitenland/merkel-belooft-het-in-2025-heeft-elke-duitser-werk
  Wat een waanzinnige wereld, proost!

  Geliked door 1 persoon

  • Ze hebben allemaal op dezelfde school gezeten waar ze geleerd hebben dat die domme schapen alles slikken als het maar geen enge dingen zijn. Daarom worden grafieken, CBS-cijfers en dingen over onderste stenen en de eerlijke verhalen maar nu nog eerlijker en andere leugens als zoete koek geslikt als ware het een lading voor de welkomstmeisjes, vers uit de #dobberbuks.

   Soms denk ik dat ze ’t erom doen. Dat ze willen zien hoever ze kunnen gaan met het vertellen van de meest doorzichtige leugens en op welk moment die slapende Aaipetoogjes opeens overgaan in die van dat verschrikt konijn, van die koplampen, 2 seconden voor de ontmoeting van staal en vel.

   Like

 11. Och, zo zijn d’r ook mensen die speciaal gaan immigreren naar een land waar ze beschermd worden om daar te janken en te protesteren tegen zaken die hun in het eigen land niet bevallen maar als ze dat daar zouden doen het kopje zou rollen.

  Wij hebben die vrijheid ook. Als we straffeloos willen protesteren tegen zaken die ons in eigen land niet bevallen, en ik noem als voorbeeld de vergaande islamisering, dan kunnen wij ook naar Rusland om daar te demonstreren en dan zal Poetin er ook wel iets aan moeten doen anders gaan we schreeuwen dat ’t rascisme is..

  Like

 12. Flo zegt:

  Rotstraal op met je stink moskee, uiteindelijk gebruiken ze daar ook dezelfde gore koran zoals in al die andere stink islam doods tempels!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s