Verbazingwekkend: Juist de zich zo bij “vluchtelingen” betrokken voelende George Clooney wil Engeland ontvluchten wegens terreurgevaar

Screenshot_38

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

George Clooney (foto), die zich in februari 2016 nog uitsprak als Merkel-ondersteuner en de Duitse vluchtelingenpolitiek prees: “Ik ben het er absoluut mee eens, Merkel zou veel problemen moeten overmeesteren, er zouden in Duitsland een miljoen vluchtelingen zijn, dat zou een enorme opgave zijn, de VS zouden meer moeten doen”, speelt nu met het idee het multiculti-land Engeland te verlaten vanwege de angst voor terreuraanslagen. Zijn nieuwe domicilie moet Los Angeles worden, dus de VS van Trump, dat zichzelf met een muur beschermt tegen illegale immigranten en nauwelijks “vluchtelingen” uit islamitische landen opneemt. Zodra de situatie netelig lijkt te worden en de problemen dichterbij komen, neemt het goedmenschendom afscheid volgens het motto: Na mij de zondvloed.

politikstube

[…] Heeft George Clooney (56) genoeg van de talrijke aanslagen van de afgelopen maanden in Groot-Brittannië? Clooney speelt met het idee om terug te gaan naar Los Angeles en zijn huidige domicilie in Berkshire in het zuiden van Engeland te verlaten. Een niet nader genoemde insider zou gezegd hebben dat Clooney de veiligheid van zijn gezin niet meer gegarandeerd ziet in Groot-Brittannië.

In Los Angeles zou dat in de ogen van Clooney kennelijk anders zijn, daar zou zijn tweeling zonder grotere gevaren kunnen opgroeien. Met dit idee zou Clooney al enige tijd rondlopen, er zou vanwege zijn humanitaire betrokkenheid in Soedan ook al sprake zijn van “serieuze bedreigingen” in zijn richting. Ook omdat Amal Clooney (39) als advocate voor mensenrechten in de schijnwerpers zou staan, zou het gezin als “potentieel doelwit” gelden. […]

(Bron: “Focus Online”)

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", Elite, establishment, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Multiculti, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

37 reacties op Verbazingwekkend: Juist de zich zo bij “vluchtelingen” betrokken voelende George Clooney wil Engeland ontvluchten wegens terreurgevaar

 1. hslot4 zegt:

  Hij zal die asiel apen in zn achtertuin in Italie wel zat zijn tjah Clowny welcome to your hailed diversity you shitstain .

  Like

  • rony stokart zegt:

   U zegt ???

   Like

   • N.E. Derlander zegt:

    @rony stokart

    Kom zelf eens met feiten, goedmensch.

    Like

   • A.J. de Koning zegt:

    Je kunt wel zeggen dat schijn bedriegt maar meestal komt het echt wel uit al wil je dat liever niet horen, ik denk dat El;isah er niet ver naast zit.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Toch opvallend dat praktisch al die acteurs ’n ontzettende grote politiek-correcte bek hebben en als het er op aankomt vluchten voor hun uitspraken, of letterlijk de benen nemen…
   Leven kennelijk in een fantasiewereld.
   Het beroerde is wel dat ze veel dom volk links beïnvloeden.

   Geliked door 1 persoon

 2. Elisah zegt:

  Die sukkel dacht nl nog steeds dat het om échte vluchtelingen ging….

  Like

  • Elisah zegt:

   Trouwens, ik ben bij zijn villa aan het Comomeer geweest, als je daar langer dan een paar minuten stil staat, schijnt de politie te komen.

   Like

   • Steven zegt:

    Dit soort SUKKELS weten altijd goed te vertellen dat je iedereen moet helpen, maar als ze er ZELF last van krijgen dan wordt het een ander verhaal.
    De gewone burger mag al die terreur, aanrandingen en berovingen wél voor lief nemen, als het de schreeuwende gutmensch maar nier RAAKT.

    En zo gaat dat ook met al die asieleisers die ondergebracht moeten worden. Ze mogen overal worden gedumpt, bij hardwerkende mensen die om 5 uur op moeten en waar de asielparasiet tot 3 uur in de nacht loopt te schreeuwen, maar niet vlakbij dure villawijken en in de buurt waar onze Haagse-Elite vertoeft….want dan is het een MISDAAD!

    Geliked door 1 persoon

   • rony stokart zegt:

    “Schijnt”… Schijn bedriegt Elisah, schijn bedriegt. Feiten aub.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Oh, heeft-ie ook al een villa aan het Comomeer?
    Die zou ik dan maar eens van de hand doen, als ik hem was: Het is nog steeds Europa en Europa zit constant in de gevarenzone, dankzij het EU-beleid van ZIJN geliefde Merkel!
    Hoewel het wèl Noord-Italië is, zodat Lega Nord daar de meeste invloed heeft, dat dan weer wèl. Maar die zal hij wel allemaal tuig vinden, de hemelfietser!
    Bekende sterren, waar ook ter wereld….ARGH!

    Geliked door 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Rony, dat heb ik me laten vertellen door een Italiaan die daar woont, ik heb niet persoonlijk uitgeprobeerd door te liggen kwijlen bij die vent voor de deur of zo, want zo zit ik niet in elkaar.

    Like

   • Elisah zegt:

    Theresa, hij heeft een hele tijd een Italiaanse verloofde gehad, rond die tijd heeft hij die villa gekocht. Volgens mij in de periode dat hij in The American speelde, die film is opgenomen in die streek. Ik heb gehoord dat hij hem van de hand wil doen, maar ik weet niet of hij die villa inmiddels al verkocht heeft. Berlosconi en andere rijkaards hebben daar ook een villa aan het meer.

    Like

 3. Japio zegt:

  Typisch een geval van een verward persoon die Clooney.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Meestal maken ze van zichzelf menselijk afval door ’n verslaving aan drugs en alcohol.
   Ze kunnen niet in de realiteit leven.
   Vandaar dat ze als acteur/trice continue “rollen” spelen…

   Like

 4. Perfide Albion zegt:

  Die klootzakken uit Hollywood, maar wij hebben ze hier in het Gooi ook zitten- zijn vaak onnuttige idioten. Ze moeten die Clooney gewoon kapot maken. Dat wijf van hem erbij. Stelletje landverraders. Laat ze lekker naar Mekka op pleuren met hun ” mensenrechten”.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  ‘vluchtelingen’ zijn helemaal prima volgens huichelaars, maar NIET in hún omgeving.

  Like

 6. Beschouwer zegt:

  Onder de artiesten zitten er vele huichelachtige Trumphaters. Sja dat heb je bij die satanistische pedonetwerken die ook actief zijn in Hollywood. Die ageren tegen Trump omdat die dit gore moeras droog wil leggen. Ik hoop werkelijk dat dat gaat lukken.

  Geliked door 2 people

 7. Jean zegt:

  Zo kennen wij de kapitalisten, eerst alles om zeep helpen en dan heel heel snel vluchten uiteraard de bankrekening niet vergetende.

  Geliked door 1 persoon

 8. Wachteres zegt:

  Tja, ik wist het:: De ‘Gutmenschen’ zijn de eersten die er de brui aangeven en maken dat ze wegkomen .

  Veel geschreeuw maar weing wol!..

  Geliked door 1 persoon

 9. Fred zegt:

  Een èchte NIMBY.
  Zoals zovele gutmenschen.

  Like

 10. Alex Delarge zegt:

  Dat is toch deze George?

  Like

 11. Jeroen999 zegt:

  Verbazingwekkend? Ik zou eerder weerzinwekkend gebruiken.

  Like

 12. carthago zegt:

  Clown clooney slaat op de vlucht voor de kalifaatratten, daar kun je zo een nieuwe film over maken.

  Like

 13. Henk der Niederlànder zegt:

  Doet me een beetje denken aan die aanstellerige bn ers die wel allemaal een zogenaamde vluchteling in huis zouden nemen.
  Maar op het moment dat het allemaal dichterbij komt schijnt het toch allemaal een beetje anders te zijn.

  Geliked door 1 persoon

 14. BigLJohn zegt:

  George Clooney ja. De koffieman van de reclames op de TV. Schoenmaker Clooney blijf bij je leest. Ik plaag mijn vrouw er wel eens mee, die dagelijks veel koffie drinkt, en zeg dan; als jij jarig bent laat ik George Clooney overkomen. Dat we hem nu zo negatief in het nieuws moeten tegenkomen valt ons vies tegen van hem. We wisten niet beter dan dat hij een verdienstelijk acteur was, en extra bij verdiende met TV reclames, zoals die van de koffie. Nogmaals; Schoenmaker (Clooney) blijf bij je leest en ga alleen maar verder in de koffie business ! Zoals Hitler zich beter verder kon ontwikkelen als kunstschilder. Maar ja, gedane zaken nemen geen keer !

  Like

  • Elisah zegt:

   Hij blijkt verder van dichtbij zeer normaal en prettig te zijn in de omgang, dat weet ik van iemand die wel eens golf met hem heeft gespeeld.

   Like

 15. N.E. Derlander zegt:

  Al die artiesten, die vanuit hun luxueuze leventje met hun moreel verheven praatjes, andere mensen voorhouden dat het toch alleen maar humaan is om die arme “vluchtelingen” te helpen, helpen de echte vluchtelingen natuurlijk nou juist niet. Die zijn verdrongen door de massa gelukszoekers, die door de Goedmenschen (politici en andere artiesten) met open armen zijn uitgenodigd om in de wijken van de minder bedeelden te gaan wonen. Maar o wee, als de gelukszoekers iets te dicht in hun riante omheinde wijken komen…………………

  Geliked door 1 persoon

 16. Ron Soeverein Mens zegt:

  Typisch groen lniks gedrag wel vertellen wat een ander moet doen maar als het bij hunzelf terecht komt vertrekken ze naar veilige oorden. Femke halsema die haar kinderen van een zwarte school haalt. RosEN mollen die propagan deerde dat iedereen het ov moest gebruiken maar zichzelf overal liet heenvliegen met helikopters. Zijn vriendje duivendak waar hij samen linkse protesten mee hield en op Woensdrecht de toenmalige Luchtmacht basis voor 10 duizenden guldens aan schade aan materiaal hebben toegebracht. En dat soort crapuul komt in de regering of als zogenaamd bekend persoon in de picture. Mag ik ff kotsen

  Geliked door 1 persoon

 17. Mirjam zegt:

  George Clooney krijgt doordat hij een ‘beroemdheid’ is een podium. Jammer, want daarom staat ook alles wat hij zegt en wat hij doet in aandacht een grote stap hoger in ‘betekenis’ dan de gemiddelde persoon. Of het nu reëel is of niet, waar is of niet, belangrijk is of niet, het maakt niet uit. Doordat veel mensen hem bewonderen, is het van ‘waarde’ voor hen en heeft het een grotere waarde voor anderen dan wat de ‘gemiddelde’ mens zegt en doet. Allemaal gebakken lucht die meer dan overbetaald wordt door de media.

  Het is jammer dat deze mensen zo’n grote invloed uitoefenen door hun bekendheid en dat daar zo graag door de media en door de politiek van ge- en misbruik wordt gemaakt om dingen voor eigen belang voor mekaar te krijgen. Gelukkig prikken de meeste mensen door dit ‘niets’ en zien de realiteit.

  Like

 18. Mary zegt:

  Nee Trump verguizen omdat hij het Islamitische gevaar wil keren voor de Amerikanen en jawel de slappe zak keert terug naar het veilige gebied waar Trump heerst en laat Engeland achter zich om de bedreigende Islam. Echter dit soort blaters heeft jaren een enorme grote waffel gehad pro alles waar hij nu voor wegrent een echte socialist.

  Like

 19. tjonge zegt:

  dus clooney is ook een typische nimby, je verwacht het niet (sarcasne).
  altijd hetzelfde met die gasten, zeer goedmenselijk tot ze zelf een onveilig gevoel krijgen, dan zijn ze pleite en gaan waarschijnlijk -zodra weer in een nieuwe veilige omgeving gewoond wordt- WEER de goedmens uithangen en op de oude voet verder….
  .
  en de simpele mens die geen geld heeft om die islam te ontvluchten mag fijn de klappen opvangen………tyfesvolk, die goedmensen !!

  Like

 20. Republikein zegt:

  Zuur voor die aapjes, was hiet niet eerder een artikel over, de sterren die de USA verlieten omdat de wereld verging?
  Doet me aan het Kurhuis denken, daar waar ooit een casino was, spannende tijden met mooie meiden in spannende infit.
  Een inkijkje, en wat een lol.
  http://www.koffietijd.nl/uitzendingen/amerika-ontbijt-verlaten-na-winst-trump/

  Like

 21. Theodoor zegt:

  Hoe zit het ook alweer met de ratten……………….
  Die verlaten het eerst het zinkende schip “Europa”
  Wie volgt?

  Like

 22. M. zegt:

  Ironisch dat de mensen die uit lafheid hun eigen volk helpen verraden geslacht zullen worden door het uitschot waar ze de hoer voor uithangen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s