Zwitserse moslim-smokkelaarster zwaar teleurgesteld door haar Pakistaanse Toy Boy

Screenshot_6

(Vertaling: E.J. Bron)

Onlangs berichtte PI-News over de Zwitserse Barbara Schwager (56, foto), die zich door een Pakistaanse molsim blijkbaar maar al te bereidwillig in de maling had laten nemen. Eerst mocht de 26-jarige Nadeem Akram (kleine foto) bij haar in Ennethausen wonen. Toen zijn asielaanvraag werd afgewezen en hij met uitzetting bedreigd werd, bracht hij de naïeve vrouw er zelfs toe hem in Italië een gezamenlijke schuilplaats (zij dacht dat het een liefdesnest zou zijn) te financieren.

PI News (2)

Ze riskeerde zelfs gevangenisstraf voor hem

Begin mei was het stel begonnen aan een vakantiereis, die het van Italië via Oostenrijk naar Duitsland leidde, waar ze aan de grens ontdekt werden. De 56-jarige kwam eerst in voorarrest en werd daarna wegens mensensmokkel veroordeeld. De lover kwam in de gevangenis om uitgezet te worden.

De “Blick” bericht:

In juni dook Nadeem weer in Ennethausen op. Zijn “Bobo”, zoals de Pakistani Barbara Schwager noemde, smokkelde hem in haar auto over de grens naar Domodossola terug naar Italië. In San Giovanni Valdarno huurde de vrouw uit Zürich een romantische zolderwoning.

Nu is alles voorbij. De Pakistani kon zich blijkbaar niet langer bedwingen en de islamchip in zijn hersenen kreeg blijkbaar de overhand. En dat hoewel hij “Bobo”, zoals hij haar noemde, toch beloofd had te trouwen.

“Hij was gemeen tegen me en heeft me zelfs in mijn gezicht geslagen”, vertelt ze aan “Blick”. Nadeem zou in Italië zijn ware gezicht hebben laten zien: “Hij zei dat een goede vrouw niet zou denken en praten. Hij schold me uit, was driftig of liet me alleen – verdween uren lang zonder te zeggen waar hij naartoe ging.” […]

Nadeem breekt de vastenmaand ramadan af, begint te drinken, wordt gewelddadig. “Ik werd echt bang voor hem. Hij leek niet meer normaal”, aldus Barbara Schwager.

Ook een hernia van zijn “geliefde” kon de moslim er niet toe brengen zich menselijk te gedragen. Hij zorgde gewoon niet voor haar. Een baan zocht hij ook niet. “Ik moest alles betalen. En bij de rugpijn kwam dan ook nog de pijn in mijn hart”, aldus de naïeve teleurgestelde vrouw. Ze houdt nog steeds van hem, maar ze moet uit de woning. Ze zal naar Zwitserland terugkeren.

Eén verhaal uit zeker honderden, waarbij de onnozele vrouwelijke goedmensch nog geluk had dat ze het er bij haar uitstapje in de wereld van een islamitische pasja levend vanaf bracht.

Bron:
http://www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Rotzakken, Seks, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zwitserland. Bookmark de permalink .

36 reacties op Zwitserse moslim-smokkelaarster zwaar teleurgesteld door haar Pakistaanse Toy Boy

 1. Eric zegt:

  Je moet dom zijn om als ouder wordende, zieke vrouw te geloven dat zo’n islamitisch kereltje uit liefde met je omgaat. Spijtig genoeg zijn er miljoenen van dat soort vrouwen. Dat leidt dan tot schijnhuwelijken, dubbele identiteiten, meer islam en dus meer terrorisme. Deze vrouwen hebben gewoon psychische begeleiding en een realistisch zelfbeeld nodig. Maar wie gaat hen die geven, en wat kost dat dan?

  Like

  • hans-e-pans zegt:

   Hier is maar een woord op zijn plaats, “Simpel”. Heeft ze een hernia en is ze ook nog eens Oostenrijks, het kan niet op zou ik zeggen.

   Like

 2. Golden Girl zegt:

  Stom lelijk achterlijk wijf, denk je met je oude kop dat zo n stuk verdriet om je geeft?
  Hoe dom kan je zijn, idd ze moet blij zijn dat die idioot haar niet vermoord heeft
  En 56 jaar,ze ziet eruit als 68 ofzo, ach ja oma wilde ook wel een groen blaadje

  Geliked door 1 persoon

 3. Weer een giga domme naive zweefteefmuts die denkt dat ze een allahrat kan versieren.
  Zolang dit soort domme miepen booslims gaan smokkelen blijven de problemen maar doorkankeren in Europa. Eerst maar eens een koersoes pislam gaan doen, misschien snapt ze dan wat meer van de echte wereld waar we momenteel in leven.

  Like

 4. hendrikush zegt:

  Mohammed heeft gelijk. Zulke vrouwen zijn voorbestemd voor de hel.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Ze mag dan stom, naïef, goedmenschelijk en weet-ik-veel-wat-nog-meer geweest zijn, allemaal wáár, maar ik vind het niettemin een triest geval.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Wat is er triest aan, dat wijf dacht er lekker een slaatje uit te slaan, en zo haar “vriendje” binnen te slepen.
   Domme uitgekookte mensen kan ik nooit medelijden mee hebben.

   Like

 6. Harry zegt:

  In mijn dorp rijdt er ook een vrouw rond in zo’n klein kut-autootje , Toyota IQ of zo , ze heeft een jonge lange neger gescoord , zo zwart als roet en sjouwt hem overal mee naar toe , boodschappen doen , die ze zelf mag dragen ! , naar de koffietent , op het terras en ze mag alles zelf betalen .
  Verdomd , als je een boodschap moet doen , kom je ze tegen .
  Als je ziet hoe trots ze in die auto rond zit te kijken , alsof ze zojuist een nieuwe Rolls Royce in ontvangst genomen heeft .
  Ze loopt net als een pauw met hem te paraderen . Loopt tegenwoordig kaarsrecht , met haar tieten vóóruit !
  Ze is zo’n 55-60 schat ik en die zwartjoekel effe twintig .
  Voorlopig is ze hartstikke gelukkig lijkt het .
  Maar zelfs een neger heeft toch wel iets van een leercurve , ben ik bang .
  Ook al gaat dat nooit snel .
  Straks is ie foetsie , vindt ie een malse meid , ook zonder verstand , maar wel met dezelfde bestiale verlangens .
  Zij een heel stuk armer en een enorme desillusie rijker .

  Geliked door 1 persoon

  • Heeft ze eindelijk weer eens een “echt” import apparaat in haar natte muts!! Dat is het enige waar het blijkbaar om gaat bij dit soort zweefteven en zo zijn er zovelen.
   Tuurlijk werkt die luie flikker niet en doet ook verder helemaal niets voor haar, dat is des parasieten eigen, want wat is liefde voor hen? Kennen ze niet, komt in hun cultuur niet voor!! Je pakt daar gewoon een passerende vrouw en steekt je leuter erin. Dat is ook het enige dat al die bootparasieten kunnen.

   Like

  • boorzalf zegt:

   Zat zo te kijken naar dat filmpje, mijn vrouw zou hem gelijk een hengst verkocht hebben, of de duitse herder had hem wel bij zijn klote gegrepen. Dat was toen de kinderen nog klein waren.

   Like

  • Elisah zegt:

   Het is moeilijk te zien, maar volgens mij is het kind hem met een zwarte parapluie aan het prikken en daar reageert hij op, ik kan niet goed zien wat hij vervolgens bij het kind doet.

   Like

 7. ReaGluurder zegt:

  Van nabij meegemaakt; vm. kindsoldaat zit in de procedure met allerlei wilde plannen. Studeren, vrijwilligerswerk etc etc. Gutmenschen zijn flink onder de indruk van zoveel ellende en toch nog zo positief in het leven staan. Een lieve dame leent hem 1000 euro om eea. ‘van de grond te krijgen’. Eenmaal ‘het papiertje’ incl. huis en de F-vinger gaat omhoog. Over de 1000 euro is nooit weer gerept! (Eoa. wijsneus heeft eens gezegd; ‘Barmhartigheid is de achillespees van de christelijke beschaving! Klopt helemaal! én domheid)

  Like

 8. Lucie zegt:

  “Ze houdt nog steeds van hem”.
  Dan moet je toch wel heel achterlijk zijn als je dat na al die ellende nog blijft beweren.

  Like

  • Harry zegt:

   Is het je nooit opgevallen dat vrouwen soms rare wezens zijn ?
   Hun hersenen worden aangestuurd door de vochtigheidsgraad
   van hun voortplantingstuin .

   De logica is dan helemaal zoek en voor rede zijn ze niet meer vatbaar .
   En als je daar dan wat van zegt zijn ze meteen , bij wijze van spreken ,
   in staat je te vermoorden .
   Of op z’n minst doen ze nét of ze je niet meer zien .

   En dat alles omdat ze maar één chromosoom minder hebben dan een man .

   Like

   • Mirjam zegt:

    Dat klopt Harry, vrouwen zijn soms rare wezens, maar dat geldt in dezelfde mate ook voor mannen. Meno- en Penopauzes en egoverlies door ouderdom laat mensen rare bokkesprongen maken. Ik denk dat de angst voor aftakeling en het niet meer meetellen de grootste reden daarvoor is. Als je ouder wordt en je bemerkt dat je lichaam aftakelt en niet meer bewerkstelligd dat mensen je aardig en aantrekkelijk vinden en je je daardoor nog mijlen ver verwijderd acht van het definitieve ‘afscheid’ van deze wereld, dan lijkt de weg daarna toe dubbel zo lang en dat maakt velen wanhopig. De kwaliteit van het leven is er dan niet meer, want zo lang het nog kan, wil iedereen nog het gevoel hebben dat hij meetelt op deze wereld, dat hij gelukkig is en iedere dag weer blij is dat hij/zij leeft.

    Like

 9. Sabeltant zegt:

  Whahahahahaha, wat een stom wijf.

  Wie kent er eigenlijk een gemengde relatie in zijn eigen familie wat wél geslaagd is?

  Ik heb in mijn eigen familie twee gevallen van moslim/ongelovige.

  Een gelukkig zonder kinderen die vrouw werd alleen maar in elkaar geslagen voordat ze vluchtte naar een wegloophuis en nu met een andere identiteit een nieuw leven probeert op te bouwen.

  In het andere geval nam man lief zijn vrouw en kinderen van 3 en 4 op vakantie mee naar Armenië waarna de kinderen op een gegeven moment verdwenen waren en man lief tegen zijn vrouw zei dat ze beter naar huis terug kon gaan.
  Ze heeft nog geprobeerd om de kinderen terug te krijgen maar kreeg bezoek van een “neef” die met een groot pistool onderstreepte dat ze op moest houden anders zou het slecht met haar aflopen.

  Mensen het is onmogelijk!

  Like

 10. Rapunzel zegt:

  Die heeft volgende week een nieuwe zieligere.
  Ongeneeslijk dit stompzinnige “nobele wilde” syndroom.
  Naar blanke mannen van haar eigen leeftijd zal ze geen hand uitsteken.
  Dat zijn immers allemaal racisten en islamofoben.

  Het ergste is nog dat als ze aangevallen wordt door zo’n imbeciel dat een normale man er nog tussen zou springen, kan die een mes tussen zijn ribben krijgen dankzij zo’n tuthola.
  Dus mannen op de onvolprezen site van EJBron: vrouwen die ruzie krijgen met hun knuffelallochtoon het fijn zelf laten uitzoeken.
  Dan worden ze maar overhoop gestoken, jammer dan.
  Darwin-award noemen we dat ook wel.

  Like

 11. ReaGluurder zegt:

  Ach, voor Barbara Sufkut kun je ook de namen van Markje Trutte, Angela Merkel, Anne-Fleur D., Gretta Duitenberg en tig1000 andere Gutmenschen (Landverraders) invullen! Bij de geringste Nepzielenpietenkletspraat komen de tranen en het presenteerblaadje-met!! Suckels!!

  Like

 12. Republikein zegt:

  Zulke debielen zitten ook in regeringen en/of in hogere kringen of zijn het sferen, want, off topic, heb je het ooit zo zout gegeten, en iedereen binnen zonder kloppen en dan strafmaatregelen treffen tegen diplomaten enz.

  De Europese regeringsleiders zijn het zat. Landen die geen uitgeprocedeerde asielzoekers terugnemen, moeten worden gestraft. Presidenten, premiers, ministers van landen zoals Ethiopië, Somalië en wellicht Marokko, zijn in de toekomst niet meer welkom in Europa. Ze krijgen geen visum.
  Vers van de redactie en door een anonieme diplomaat en lik me’n reet, niet links of rechts maar er net tussenin.
  http://nos.nl/artikel/2181003-eu-wil-koekje-van-eigen-deeg-voor-landen-van-afgewezen-asielzoekers.html

  Like

 13. Elena zegt:

  De ouwe verliefde sslinkse zweefteef was met haar dobbertneuqnegert in de 7e hemel.
  Spoedig zal zij met een doodsmak terugkeren op aarde en bestolen van geld en eer haar verdere leven terug denken aan het sprookje hoe mooi het had kunnen zijn.
  Zij leefde nog lang en ongelukkig.
  De dobbertneuqnegert heeft allang zijn volgende sslinke slachtoffer.
  – zucht –

  Like

 14. Pietersen zegt:

  Wat ’n onvolwassen vrouw is dat. Waarom gaat ze niet gewoon naar Gambia om een potje te nojken met ’n zwarte daar en stuurt die vent dan later vanuit Oostenrijk een maandelijkse som gelds omdat hij haar wijs maakt dat ie van haar houdt.
  Er zijn veel westerse vrouwen op leeftijd die zich graag in de maling laten nemen en het op deze manier doen. Het lijkt mij nog altijd beter dan zo’n type mee naar Oostenrijk te nemen.

  Like

 15. kampersrene zegt:

  Och madame de zwitser geen nood ! De import van Toy Boys gaan onverminderd voort, iedere dag komen er duizenden binnen. Mooie exemplaren ! om van de snoepen Hoe meer je geeft hoe “heter” ze worden De keuze is onbeperkt , je hebt gitzwarten , getaanden , licht getaanden . Je kunt kiezen tussen een kleine L.. een grote L..of .hunne….. “”Toy””
  Dit bericht is verzonden met hoge urgentie aan betrokkene

  Like

 16. boorzalf zegt:


  Barbara met haar hangtieten en haar grote liefde Nadeen, Werkelijk gestoord, En is Barara al besneden?? Zal Nadeen toch de slager er bij moeten halen.

  Like

  • Elisah zegt:

   Inderdaad, de bh is nog niet uitgevonden in Zwitserland?

   Like

  • kampersrene zegt:

   Ze doen werkelijk alles om een verblijfsvergunning te krijgen . Die Rudolf Valentino moet wel erg wanhopig zijn . Het is voor hem kiezen tussen zelfmoord of tussen de lakens kruipen met Baraba , uiteindelijk zal hij kiezen voor het eerste als hij haar naakte tieten heeft gezien

   Like

 17. Marian zegt:

  Wat een seniel wijf, gewoon diep gestoord niet anders.

  Like

 18. N.E. Derlander zegt:

  Prototype van een “verwarde” vrouw.

  Like

 19. …maar al te bereidwillig in de maling had laten nemen…
  Altijd al erg in de etymologie van een woord geïnteresseerd. Dus ik even op zoek naar de diepere betekenis van maling een waar ik die dan precies moet zoeken. En wat denk je: Maling is iets dat duidt op draaikolk of rondwentelen, ronddobberen. Dus voor mij is iemand (m/v/x) die zich door wie dan ook in de maling heeft laten nemen nooit meer hetzelfde. Weet iemand aan welke maling ik in dit topic moet denken?

  Like

 20. Melanie zegt:

  Hoe dom en onnozel kun je zijn…Leeftijd verschil ..achtergrond .etc..Tja was gewoon een Toy Boy…Voor Hoe lang het goed ging.😨😅

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s