Crimineel ook in steden vrijuit door onderbezette politie

Screenshot_11

(Door: Bauke Schram)

Door personeelstekorten bij de politie blijven aangiften weken liggen en moet de politie criminelen laten lopen. Zelfs met agenten die overuren draaien, blijft het korps ook in de grote steden behoorlijk onderbezet.

Eerder dit jaar sloegen commissarissen van de Koning alarm over de situatie op het platteland. Afgelegen gebieden zijn naar hun zeggen een ‘luilekkerland voor criminelen’, omdat de politie zich volledig richt op de Randstad.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Criminaliteit, Krankzinnigheid, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Crimineel ook in steden vrijuit door onderbezette politie

  1. kampersrene zegt:

    Het zal nog erger worden met die troep bavianen ! Maar als wij durven kritiek te uiten dan zijn we racisten , onverdraagzamen ,islamofoob , antropoloog , Xenoproloog , Allah-aandentoog enz

    Geliked door 1 persoon

  2. anna zegt:

    het zal wat worden komende zomer …. aangifte doen kan ook al niet meer ….

    Like

  3. Marian zegt:

    Als het zover komt, dan maar met wapens jezelf en of familie verdedigen. Als er geen wet of handhaving meer is die bescherming biedt. Dan doen we dat gewoon zelf. Uiteindelijk zijn wij de beste belasting betalers van Europa. We laten ons niet slopen doordat tuig.

    Geliked door 1 persoon

  4. Sabeltant zegt:

    Hahaha,

    En wat betekend dit dan?

    http://www.telegraaf.nl/binnenland/28518044/___Misdaad_moet_bestraft___.html

    Staat hier lulletje rozenwater Stef Blok uit zijn nek te kletsen?

    Niemand die nog geloofd dat ze die 10 zaken per dag van asielzoekers behandelen.
    Mevrouw, u bent bij uw borsten gegrepen?
    Ja agent.
    Hoe zag hij eruit mevrouw?
    Het was een lichtgetinte man ongeveer 1,75 mtr. lang met een grijze trainingsbroek met witte strepen, een lichtblauwe bomberjack met opdruk NewYork met op de rug 05, Adidas sportschoenen met felrode strepen in de lengte en zwart kort haar, hij droeg ook nog een zonnebril met van die fluoriserende glazen.
    Ok, en waren er mensen bij?
    Nee agent,
    Tja mevrouw hoe wilt u dan bewijzen dat deze man u bij uw borsten heeft gegrepen?
    Bovendien, wat moeten we met dat signalement?
    Tja helaas kunnen wij u ook in verband met de grote verkeerscontrole niet verder helpen.
    Wij verzoeken u wel omwille van de statistieken aangifte te doen.
    Dit kan tussen 9.30 en 11.00 uur op het bureau in de .. straat.

    Like

  5. ReaGluurder zegt:

    Vast niet toevallig dat de pliesie zo’n groot item is in West-Europa. Bij de buurtjes moeten er ook “opeens” 15.000 agenten bij komen! Zegt genoeg over de puinhoop die met de dag groter wordt! Met “grote dank” aan oa. de Boelevaar-, GTST-, BzV-kijkers!!

    Like

  6. Elisah zegt:

    Wat een wanbeleid, moet de burger nu uit arremoede maar voor eigen rechter gaan spelen?

    Like

  7. Anna zegt:

    Wie wil er nog bij de politie werken??????

    Like

  8. jantjeuitnl zegt:

    Behalve als je als Nederlandse autochtoon zo’n crimineel je huis uit slaat/schiet. Moet je kijken hoeveel agenten er dan ineens wel zijn.

    Geliked door 1 persoon

    • Claudia M. zegt:

      Je moet ‘m ook niet het huis uitschieten of -slaan… In één keer goed doen; (af)slachten en een grote “bushmeat” barbecue voor de buurt organiseren.

      Like

  9. J. C. Th. Köhler zegt:

    Criminelen ook in steden vrijuit?

    Ik ging anders niet vrijuit toen ik onlangs 7 km. (gecorrigeerd 4 km.) te hard reed op de doorgaande weg door Alphen aan den Rijn. De vraag is natuurlijk of je met een snelheidsoverschreiding van 7 km. tot de criminelen behoort of niet. Als 7 km. te weinig is om crimineel te zijn, is dat dan een aanwijzing dat ik een volgende keer beter veel harder kan rijden? En waar ligt de grens van crimineel zijn? Of ligt het eraan dat Alphen aan den Rijn geen stad is maar een dorp?

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 2 people

  10. leefbarbaar zegt:

    Te zot voor woorden, dat is al jaren zo.
    De politie gooit de meeste aangiften weg, want geen zin.
    Dat kan omdat de leiding het geen moer kan schelen, want dat zijn zakkenvullers van de PvdA.

    Dat ze er weer eens over klagen is omdat men meer geld wil.
    Neem je eigen maatregelen tegen criminaliteit, aan de overheid heb je niets.

    Like

  11. tippelaar zegt:

    De politie is geen zelfstandige macht in nederland maar is verplicht datgene te doen wat de politiek wil. Ook wat voor soort mensen er bij de politie worden aangesteld, is zeer nauwkeurig bepaald. Dus als er lulletje rozenwaters bij de politie zijn, is dat door de politiek voorgeschreven. De politiek wil geen potige agenten die er op los slaan om de orde te handhaven. Nee, de agenten moeten zich laten slaan, bespuwen, beledigen en nog veel meer. Dat ziet de politiek onder de beroepsrisico’s. Ik las van de week een bericht over een rechtzaak waarbij de agente in de rechtzaal huilend haar excuses aanbood vanwege het neerschieten van een agressieve man die op geen andere manier te stoppen was. Het moet gvd…..toch niet gekker worden in dit …land. Door dat soort agenten voelen burgers zich in de kou staan. Geld binnen halen met verkeerscontroles heeft een hogere prioriteit dan rechtshandhaving. En voor degenen die bij de politie zijn geldt onverkort de regel: “zo snel mogelijk uit het uniform en van de straat, dan zit je goed. Kan je ook nog carriere maken”. En dat uniform (zuipjas) wordt alleen nog maar gedragen bij bruiloften en partijen en dan nog alleen binnen bij het feest en niet op straat want je zou op straat toch eens ergens tegen aan lopen zeg, je moet er niet aan denken.

    Like

Plaats een reactie