De “Rusland-connectie” is dood

Screenshot_10

(Door: “Manna”)

Vanaf augustus 2016 werd, via de regering-Obama, gecommuniceerd dat Rusland de verkiezingen in de Verenigde Staten aan het beïnvloeden was. Alle 17 inlichtingendiensten die de VS rijk zijn, zouden gezamenlijk tot deze conclusie gekomen zijn. Obama voelde zich om deze reden verplicht drastische maatregelen te treffen: hij deed namelijk helemaal niets. O wacht, hij deed wel iets: direct nadat Donald Trump against all odds verkozen werd om de 45-ste president te worden, vond Obama het noodzakelijke zware sancties aan Rusland op te leggen. . .

Maar Poetin is niet gek. De doorgewinterde ex-KGB-er hield het hoofd koel en communiceerde dat hij eerst zou wachten op de nieuwe regering-Trump alvorens contra-sancties op te leggen. Direct na de verkiezingen werd dan ook door de Deep State, alsmede binnen de vertrekkende regering-Obama een nieuw ‘narritive’ verzonnen: De “Rusland- connectie”, wat wilde zeggen dat Trump collaboreerde met de Russen.

Door deze ‘connectie’ werd het voor de regering-Trump onmogelijk normale verhoudingen te ontwikkelen met Rusland. Tevens was het ongeloof over de verkiezingsnederlaag bij de Democraten dusdanig groot dat ze massaal in de fabel gingen geloven. Gewoon een kwestie van de puzzel in elkaar hangen en dan was het gedaan met Trump.

We zijn nu bijna een jaar verder en, na intensief onderzoek, blijkt nog steeds niets gevonden. Om de week was er wel een nieuwe headline die weer een false flag bleek, werd er weer gelekt met halve waarheden en spinden de mainstream media weer nieuwe samenzweringstheorieën als een gek in elkaar. Al het nieuws en alle ontwikkelingen in de wereld moesten wijken voor het ten val brengen van president Trump en de zijnen.

Maar eindelijk raakte vanaf een maand geleden het onderzoek uit het slop. Maar anders dan gedacht. Na het ontslag van FBI- directeur Comey gaf hij voor de Senaatscommissie toe dat Trump nooit onderwerp van onderzoek is geweest (uiteraard omdat hij geen keus had door pressie van president Trump.)

Doorbraak

Op 30 juni kwam echter de echte doorbraak. Na de schokkende video’s van Project Veritas, “Inside CNN”, begon het geloof van de meerderheid van de Amerikaanse bevolking in de samenzweringstheorie te wankelen. En hiermee het vertrouwen in de mainstream media. Voor de New York Times en Associated Press was het tijd om eieren voor hun geld te kiezen en ze plaatsten een artikel dat ronduit schokkend was:

De basis van de gehele affaire, namelijk dat alle 17 inlichtingendiensten unaniem in hun oordeelsvorming waren, bleek op lucht gebaseerd te zijn. Slechts DRIE van de 17 waren tot deze conclusie gekomen: de FBI, CIA en NSA. De anderen wisten van niets…

Maar hier houdt het verhaal niet op. Fred Fleitz, een gerenommeerde ex-CIA-agent, geeft schokkende details: er werden door de CIA-directeur James Clapper slechts 12 analisten ‘geselecteerd’ die het onderzoek hadden uitgevoerd terwijl er normaliter HONDERDEN analisten en specialisten bij betrokken zouden zijn. En op welke basis deze 12 waren geselecteerd, is een raadsel. ‘Show me the man, I’ll show you the crime’…

Als uitsmijter geeft Fred Fleitz aan dat we uit de verhoren van de FBI-directeur kunnen herleiden dat de conclusies van het onderzoek gebaseerd zijn op logica, niet op feiten!

Hiermee is de laatste stoelpoot van de “Rusland-connectie” doorgezaagd. Wat volgt, is de schoonmaak, en daar gaat Trump zich het komende jaar mee bezighouden. En dit gaat niet met een sisser aflopen, maar zal de Swamp op haar grondvesten doen schudden…

Door:
“Manna”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", demoniseren, Donald Trump, establishment, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Obama, Rotzakken, Rusland, Socialisten, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op De “Rusland-connectie” is dood

 1. Lee zegt:

  Augustus 2016 bedoelt u waarschijnlijk?

  Like

 2. Cathja zegt:

  Het zal vast en zeker een interessant jaar gaan worden. Ik blijf de ontwikkelingen volgen, en wens Donald Trump veel succes met zijn ‘schoonmaak-actie’!

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Mooi, neem die linkse rotzakken maar te grazen.
  Grote schoonmaak……nu in Europa nog !!

  Like

 4. Steven zegt:

  Vanaf augustus 2017 werd, via de regering-Obama???

  Like

 5. D. G. Neree zegt:

  Die “Ruslandconnectie” is het begin van de val van de MSM. Dat ze de smerige strijd die ze al jaren voeren aan het verliezen zijn, was al evident na Brexit en de verkiezing van Tump. In Nederland was het Oekraïnereferendum een eerste teken dat de MSM-leugenaars verslagen zijn door het internet, dat wil zeggen door sites zoals deze.
  Mijn complimenten voor de teksten van Manna. Goede aanwinst voor EJBron.

  Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Vanaf augustus 2017 werd…”

  Het zal wel augustus 2016 moeten zijn.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 7. peter zegt:

  Wordt de hoogste tijd dat hier ook eens goed de bezem door gaat, het is alleen nog wachten op de juiste man, puddingboys lopen hier genoeg .

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  De democraten en de linkse MSM krijgen er van langs. Trump kan gaan beginnen aan de grote schoonmaak die hij al in het vooruitzicht heeft gesteld.
  Daar mag het niet bij blijven. De eveneens (zeer) linkse media in Nederland en Europa hebben met deze kwade wolven in het bos meegehuild. Ook hier zal een schoonmaak op zijn plaats zijn. Om te beginnen moet de bezem door de NPO en laten we dan tevens maar de ‘klimaatgelovigen’ eruit gooien. Er komen steeds meer aanwijzingen, ook uit de hoek van de wetenschap, dat de hele geschiedenis van de klimaatverandering veroorzaakt door de mens, een HOAX is.
  Het IPCC, het Intergovernal Panel on Climate Change van de Verenigde Naties heeft jarenlang gegevens vervalst om maar op de door hen gewenste conclusies uit te komen. Alles is er op gericht zoveel mogelijk (milieu-)belasting uit de bevolking(en) te persen.
  Rechts moet zich veel beter verenigen om de linkse zwendel te ontmaskeren en de diefstal van de bevolking te stoppen. Ook de Europese Unie is klimaatziek. Aanpakken die hap.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 9. Anna zegt:

  Stuur dit artikel s.v.p ook eens door naar de NOS……..

  Like

 10. jantjeuitnl zegt:

  Trump is er al druk mee bezig. Hij heeft immers FBI-directeur James Comey al ontslagen, wegens slecht functioneren.

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  En toch geloof ik dat er een Ruslandconnectie was.
  Dat weet ik van Maxime Waters , een zwarte afgevaardigde uit links Californa, want die zei dat de term “crooked Hillary” alleen maarvan Putin kon komen, want Trump had dat nooit zelf kunnen bedenken.
  Grapje.

  Like

 12. Jan zegt:

  Waar CNN zich nu mee bezig houdt zijn de tweets van Trump want die zijn ‘vreselijk onbeschoft’

  video/1

  Reactie van CNN:
  Trump incits violence against .@CNN and now retweets from the @POTUS account to preserve the tweet in the National Archives for all time#FNN pic.twitter.com/GgWowSXofN

  Maar mede-financieren van ‘toneelstuk’ waarin Trump wordt vermoord is prima
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/07/cnns-parent-company-sponsored-nightly-depiction-trump-assassination-now-outraged-trump-wrestling-tweet/

  Like

  • Manna zegt:

   Heerlijke video. Ook de gedachte erachter. De democraten en MSM weten niet waar ze het zoeken moeten. Na de hilarische video heeft Trump een aantal ‘belangrijke’tweets’ over internationale en nationale zaken geüpload. Trump geeft ze dus een keus wat ze belangrijker vinden. En u mag raden of ze happen…

   Like

 13. Jade zegt:

  Ik hoor steeds meer stemmen dat ze Trump proberen af te zetten…

  Like

  • Manna zegt:

   LOL.
   ja, op basis van artikel 25 willen ze het nu proberen. kansloos.
   en zelfs als dit kansloe traject ingaan, denk je nu echt dat de Democraten Pence als President willen. Make my day!

   Like

   • Manna zegt:

    artikel 25 is het ‘looney’artikel, wat wil zeggen dat president Trump knettergek is. daar zijn wel meer dingen voor nodig dan een paar twitterfeeds…

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Jade.
   Daar waren ze al mee bezig vóórdat Trump door het volk en de kiesmannen als President werd gekozen.
   Links zal nóóit zijn verlies erkennen.
   Links gedijt door de vernietiging van normen en waarden door middel van leugens en sponsoring van instanties, en dit laatste uitsluitend op kosten van anderen.
   Links zal nooit een inhoudelijke discussie aangaan met andersdenkenden, maar direct grijpen naar verbale agressie, doorspekt met leugens, volgend door puur geweld.

   Links heeft duidelijk zijn tijd gehad en werd weggevaagd.
   Het probleem is dat de bestuursstructuur van de samenleving voorlopig nog in belangrijke mate in handen van links blijft, dit doordat zij decennia lang de macht in handen heeft gehad.

   Like

 14. guusvelraeds zegt:

  Aan het NPO front blijft het na deze onthullingen nog altijd angstaanjagend stil. Geen trom geroffel en geen bazuin geschal. Wat hebben ze het ongemakkelijk.

  Like

 15. Jan zegt:

  In het ‘Nieuws’ van 7 uur werd de niet bestaande Rusland-connectie nieuw leven ingeblazen en bracht men nu de ‘connectie’ Trump jr en een Russin die voor het Kremlin zou werken. Dat het dan hoernalistiek.

  ANOTHER NOTHINGBURGER=> Russian Lawyer who Met with Trump Jr.: “I Was Not from Kremlin” (Video)

  Russian lawyer Natalia Natalia Veselnitskaya told NBC News she was not with the Kremlin as was reported by The New York Times. She confirmed her meeting with Donald Trump Jr. was about Russian adoptions in the US.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/07/another-nothingburger-russian-lawyer-met-trump-jr-not-kremlin-video/

  Like

 16. Jan zegt:

  Russische advocaat Veselnitskaya samen met Hussein Obama 8 dagen na ontmoeting met Trump jr


  ……
  Natalia Veselnitskaya was sitting with Obama’s Ambassador to Russia Michael McFaul during a Foreign Affairs Committee hearing, 8 days after cold-contacting Trump Jr. in Trump Tower.

  ….
  Veselnitskaya was also connected to Fusion GPS, the DNC opposition research firm that produced the fraudulent and discredited Trump Dossier.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/07/well-lookie-russian-lawyer-veselnitskaya-pictured-obama-ambassador-russia-8-days-trump-jr-mtg/

  Dit heet dus een ‘set up’, ofwel iemand er in luizen.

  Like

 17. Jan zegt:

  Putin: Tegenstanders van Trump beschadigen zichzelf met hun verzonnen Rusland schandaal

  Like

 18. Jan zegt:

  Eric Holder Comes Unglued After GOP House Intel Committee Rules No Trump-Russia Collusion “This is a Cover Up”

  Republican House Intell Comm shut down Russia probe before doing a complete job This is a coverup and a lasting stain on the reputation of what used to be a bipartisan Committee when it was run by Republican Rogers and Democrat Ruppersberger. Politics beat a desire for the truth

  — Eric Holder (@EricHolder) March 13, 2018

  http://www.thegatewaypundit.com/2018/03/eric-holder-comes-unglued-gop-house-intel-committee-rules-no-trump-russia-collusion-cover/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s