MEDIADICTATUUR: ARD en ZDF verzwijgen protesten bij partijcongres SPD in Dortmund

Screenshot_22

Niets gehoord over de omvangrijke tegendemonstratie bij het partijcongres van de SPD in Dortmund? Geen wonder. ARD & ZDF (“Met z’n tweeën is het beter liegen”) hebben deze protesten volledig weggemoffeld.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Media zijn niet langer verslaggevers over politiek. Media doen allang zelf aan politiek. Ze knutselen de wereld in elkaar zoals die hen bevalt. Wet 1.: Wat hen niet bevalt, wordt verzwegen. Wet 2: Wat hen bevalt, wordt opgesmukt.

De media zijn de ware heersers in dit land – en de doodsvijanden van de Duitse natie en daarmee van het Duitse volk. Ze zijn voor bijna 100% in handen van neo-marxisten – wier opdracht volgens de bevelen van hun hogepriesters van de Frankfurter Schule erin bestaat alle fundamenten van de westerse beschaving te vernietigen.

De media zijn de ware heersers over Duitsland. Ze maken de partijen tot het eindproduct zoals zij het willen hebben

De media hebben de Groenen groot laten worden, en ze hebben de omvorming van de CDU door de Stasi-officier Merkel welwillend begeleid. Ze hebben alle politieke alternatieven met aan stalinistische methodes van het schrijversgilde herinnerende middelen neergeslagen. De AfD is slechts hun zoveelste slachtoffer. Daarvoor waren het de Republikeinen en tussendoor steeds opnieuw de kleinere partijen als Die Freiheit, Pro-NRW of Pro-Deutschland.

Media-makers zijn de ware opvolgers van Goebbels waar het de manipulatie en onderdrukking van meningen betreft

Als er dan – welk een Godslastering – toch eens sprake is van protesten tegen één van de hoofdacteurs van de afschaffing van Duitsland: De verraders- en islamiseringspartij nr. 1 van Duitsland, de SPD, – dan past dit natuurlijk niet in het wereldje van de Goebbelse opvolger-media. En aldus treedt wet 1 in werking: Aangezien het niet bevalt, wordt het verzwegen.

Wat is het verschil tussen de DDR1.0 en de DDR2.0 (schuilbegrip “Berlijnse Republiek”)?

In de DDR2.0 mogen de burgers (nog) reizen, waarheen ze willen. Ook dat zal spoedig veranderen. Wedden?

(Michael Mannheimer)


ARD en ZDF verzwijgen protesten bij partijcongres van de SPD in Dortmund

Het afgelopen weekend begeleidden de publieksrechtelijke zenders van ARD en ZDF met kleurrijke beelden de euforisch feestvierende sociaaldemocraten op hun partijcongres. Compleet weggemoffeld werden intussen voor de – verplichte – kijkgeldbetaler de omvangrijke tegendemonstraties, die zich vóór de Westfalenhal in Dortmund hadden verzameld. Zulke beelden tonen de publiekrechtelijke zenders nochtans wanneer het gaat om demonstraties tegen de AfD of tegen de EU bijzonder uitvoerig.

Tenminste sinds de vergeefse onderdrukkingspoging van een afkeurende documentaire over de stormenderhand toenemende Jodenhaat in Europa, aangestuurd vanuit linkse- en islamitische hoek, zou het duidelijk mogen zijn welke agenda de publieksrechtelijke zenders aanhouden. Ook bij het recente partijcongres van de SPD in Dortmund gedurende het afgelopen weekend hebben de met verplichte kijkgelden gefinancierde zenders WDR en ARD een uiterst manipulatieve berichtgeving opgeleverd. De omvangrijke tegendemonstraties rondom de in een democratisch jasje aantredende bijeenkomst van socialisten verzwegen de verplichte-kijkgeld-zenders totaal.

Fluitjesconcert viel niet te negeren

Niet het minste woordje over de demonstranten, die zich zondag voor de Westfalenhal in Dortmund hadden verzameld om aan de onttoverde, sociaaldemocratische heilsbrenger Martin Schulz (SPD) onder andere hun protest vanwege de, door de SPD geplande, arbeidsplaatsen vernietigende burgerverzekering kenbaar te maken.

WDR en ZDF lieten beelden zien van over de republiek enthousiaste kameraden, die hun Martin en diens zinloos geworden verkiezingsprogramma euforisch bejubelden. De aanzienlijke protestactie, die voor de ‘heilige hallen’ door schrille fluitjesconcerten niet te negeren viel en langs wier menigte de deelnemers aan het partijcongres moesten gaan – zij het dan zonder, zoals AfD-leden, fysiek aangevallen of bespuwd te worden – over deze protesten werd in de publieksrechtelijke berichtgeving met geen woord gerept.

Contrasterend programma: Uitgebreide publiekrechtelijke berichtgeving wanneer het om protestacties tegen de AfD gaat

Zoals te lezen valt op de website Propagandaschau berichtten de publiekrechtelijke zenders uitvoerig over de SPD-jubel-manifestatie. In Heute , Tagesschau , Heute-Journal en Tagesthemen was de SPD in Dortmund al net zo’n top-onderwerp als in de politiek-informatieve rubrieken “Bericht aus Berlin”  en “Berlin Direkt

In niet één van de “berichten” werden echter de demonstranten ook maar vermeld, laat staan getoond. Hetzelfde geldt voor de regionaal verantwoordelijke WDR, die – bekend vanwege zijn agitatie en oproepen tot demonstratie tegen de AfD – in de “Aktuelle Stunde” ’s avonds evenmin ook maar één woord verspilde aan de demonstrerende tegenstanders van de SPD.

Wie ten opzichte van deze gedweeë berichtgeving van de Staats-pay-TV een contrasterend programma nodig heeft, hoeft slechts terug te denken aan de pedant geïnitieerde oproepen tot demonstratie tegen de AfD. Niet genoeg beelden wisten -en weten – de publiekrechtelijke zenders aan te slepen om onder het omroepbijdragevolk te brengen, toen mensen uit de zogenaamde “burgermaatschappij”, geflankeerd door, met belastinggeld betaalde, Antifa-troepen demonstreerden tegen de manifestaties van de AfD.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", Censuur, Desinformatie, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op MEDIADICTATUUR: ARD en ZDF verzwijgen protesten bij partijcongres SPD in Dortmund

 1. Japio zegt:

  De msm behoort tot het clubje “landverraders” samen met de politiek, wetgevers en de politie. Het zijn allemaal schaamteloze NSBers met een linkse dus verrotte manier van denken en handelen. Het landsbelang doet niet meer terzake mede de veiligheid van de bevolking. Waar is het geweten van deze mensen gebleven?

  Geliked door 1 persoon

 2. peter zegt:

  Zelden een volk gezien wat zo totaal ingeslapen is . ze lopen als schapen overal achteraan, zouden zomaar Nederlanders kunnen zijn .

  Geliked door 2 people

 3. de dictatuur van de politieke correctheid heerst dus niet slechts in ons land

  Geliked door 1 persoon

 4. T.Troubadour zegt:

  Goebbels zou er trots op zijn

  Geliked door 1 persoon

 5. Alle media? Welnee via het wereldwijde web kent ook het Duitse taalgebied alternatieve nieuwsvoorziening. Steeds meer Duitsers worden er al bekend mee gemaakt.
  .
  Genau das kann man keinem Bürger mehr erklären

  Volksentscheid in Deutschland
  .
  BUDDHIST OHRFEIGT ANGELA MERKEL!

  .
  Berlin Terror nach Drehbuch – Wann merkt ihr endlich dass ihr

  .
  Sicherheit durch Waffenlosigkeit? Die Entwaffnung der Bürger mit Viktor Farkas

  Quer-denken.tv
  .
  En er is nog meer dat ook hier nog wel eens gedeeld wordt.

  Like

 6. Laat ik gelijk nog maar wat extra delen. Geef het ook door.

  Bürger vs Eliten, 93 Mrd für “Flüchtlinge”, Grüne vs Europa, Geld ja – arbeiten nein!

  .
  Schäuble und der Islam – Tolerant? Friedlich? Menschliche Werte?

  .
  Sven Kleuckling – Wutrede eines Polizisten auf das System

  Quasir – Alternative Fakten

  Like

 7. Flüchtlinge – Die wirkliche Lage in Deutschland

  STOPP Schlafschaf
  .
  Deutschlands Milliardengewinn durch Flüchtlinge – Die Wahrheit – Exklusive Doku 201

  Son Doku 2017 HD
  .
  Die FLÜCHTLINGSLÜGE AUFGEDECKT- LÜGEN ÜBER LÜGEN

  DOKU 2017
  .
  Brutale AUSLÄNDER UNTERDRÜCKEN DEUTSCHE SCHÜLER

  Like

 8. Beschouwer zegt:

  Het is al enige tijd zo dat mensen die de massale immigratie niet willen worden weg gezet als racisten Vies en vals is dat

  Like

 9. Statler & Waldorf zegt:

  De EU een succes, het continent Europa naar de kl*ten.
  Mijn moeder zaliger zei dan: operatie geslaagd, patiënt gestorven.

  Like

 10. dirkroelofs zegt:

  Je mag er niet over berichten is het dictaat van de politieke labbekakken in heel Europa.

  Like

 11. Als gevolg daarvan worden krantenabonnementen opgezegd en lopen kijkcijfers van voorgekookte opinieprogramma’s bij publieke omroepen terug. Discussies vinden elders dan via de rode poortwachters der media plaats en uiteindelijk zullen er steeds meer lokale landelijk en doorheen Europa verbonden initiatieven van burgers ontstaan die hun eigen leefgebieden gaan bestieren. Kom in verzet, beveilig je eigen leefomgeving en licht je eigen bekenden, vrienden en familie voor om gekochte media en belanghebben bij kostspelige import te bestrijden. Laat je niet langer ideologische rekeningen doorschuiven die ons continent langdurig zullen ontwrichten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s