2000 radicaalislamitische extremisten in Zweden

Screenshot_43

(Vertaling: E.J. Bron)

De Zweedse veiligheidspolitie heeft bekendgemaakt dat zich ongeveer 2000 radicale islamieten in het land bevinden die bereid zouden zijn geweld te gebruiken. Al op 16 juni had de chef van de veiligheidspolitie, Andreas Thornberg (foto), verkondigt dat het aantal radicale islamieten in Zweden dat bereid zou zijn geweld te gebruiken duidelijk gestegen zou zijn – van honderden naar duizenden.

Freie Zeiten

Er zouden zich ongeveer 2000 radicaalislamitische extremisten in het land bevinden, verklaarde hij nu in een interview met het persbureau TT. De chef van de veiligheidspolitie benadrukte echter dat slechts een kleiner aantal van deze personen in staat en bereid zou zijn een terreuraanslag uit te voeren. “Maar we moeten ze vinden”, zei hij.

Er zouden ook meerdere personen uit het extreemlinkse en extreemrechtse spectrum geobserveerd worden, aldus Thornberg.

In 2010 woonden er ongeveer 200 radicaalislamitische extremisten in Zweden die bereid zouden zijn geweld te gebruiken – de toename is dus dramatisch.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

19 reacties op 2000 radicaalislamitische extremisten in Zweden

 1. Pietersen zegt:

  Net zoals in andere EU-landen zijn die cijfers veel te laag ingeschat. We worden belazerd, het gaat hier namelijk over de islam en geen rechtse of linkse padvindersgroep.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Er zouden ook meerdere personen uit het extreemlinkse en extreemrechtse spectrum geobserveerd worden, aldus Thornberg.

  Tja natuurlijk moeten er ook extreem rechtsen geobserveerd worden. Hierbij vraag ik me voortdurend af wat extreem rechts precies inhoud. Van links weet ik dat wel. Zij willen de bestaande samenleving tot voorbij het herkenbare veranderen. Vaak worden voor het gemak en de broodnodige desinformatie door de kwaliteitsmedia neo nazi’s als extreem rechts neergezet. Maar iedereen met een beetje historische kennis weet dat de oude Duitse Nationaal Socialisten vooral en op de eerste plaats socialisten waren die het burgerdom deden haten en belachelijk maken waar ze maar konden en die het nationalisme op de eerste plaats als opstap misbruikt hebben om het aloude socialistische doel van internationale interventie te bereiken.

  Like

 3. Thom zegt:

  Het aantal radicale islamisten is met tweeduizend een muggenscheet die totaal niks voorstelt. Zweden kent miljoenen idioten die op links stemmen, dat is de hetgeen de ondergang van Zweden is. Zo’n tweeduizend Hakbar roepers sluit je een maand zonder vreten op en daarna hebben ze niet veel praatjes meer, maar een paar miljoen gekken die ze binnen gehaald hebben en dat nog steeds doen, dat is erger.

  Like

 4. Sabeltant zegt:

  De Arabische Lente is begonnen met 400 Arabische strijders. (in opdracht van SA, uitgevoerd door de CIA onder leiding van Clinton en Obama)

  Onnodig te vertellen wat 2000 getrainde goed bewapende islamieten kunnen doen.

  Onze landen zijn gek dat ze de deur voor de islam niet dichtdoen.

  Like

 5. jantjeuitnl zegt:

  Het zouden er voor hetzelfde geld ook 20.000 kunnen zijn. De politie kan dit gewoon niet weten.

  Like

 6. Kraftavilqa zegt:

  “Er zouden ook meerdere personen uit het extreemlinkse en extreemrechtse spectrum geobserveerd worden, aldus Thornberg.” Dat extreem-rechts dat niet eens bestaat behalve in de koortsige fantasieën van het deugvolk. Toch blijven die bedriegers extreem-rechts er met de afgeschoren haren bijslepen, opdat wanneer er weer eens iets vreselijks gebeurt men de schuld verre van de eigen SA en kuffelmuzels kan weghouden en deze geheel op ’t bordje van de nazis dumoen want vergis U niet nazi is wat met het codewoord extreem-rechts bedoeld wordt. Smerige taalvervuiling regelrecht uit de koker van de terecht beruchte Frankfürter Schule een griezelig, destructief en boosaardig instituut dat verantwoordelijk is voor veel van de idiote wanen waarmee het deugvolk heden ten dage rondstumpert.

  Like

 7. Beschouwer zegt:

  Joh zo weinig daar in Zweden die radicale islamisten ?! Slechts 2000 radicale islamisten in Zweden. Goh

  Like

 8. Wachteres zegt:

  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/europes-current-economy/refugees/sweden-on-the-brink-of-a-legal-crisis/

  A Swedish report has been leaked that concludes the Refugee Crisis is destroying Europe. The report has revealed that the number of lawless areas (commonly referred to as, “no-go zones”) in Sweden have now reached 61, rising from 55 in just one year. This increase includes, not only the total number, but also the geographical size of these areas. These are areas women can no longer freely walk around no less the police themselves.

  En geloof maar dat in deze gebieden – en daarbuiten – nog veel meer aanhang zit van deze radicale extremisten. De fundamentalistische moskeeën hebben vrij hun gang kunnen gaan in het haatzaaien tegen het Westen.

  Like

 9. Steven zegt:

  Die conclusie had ieder NORMAAL denkend mens wel kunnenmaken!
  Blijkbaar kunnen de gutmenschen, de landverbeteraars, onze socialisten niet NORMAAL denken, en jagen ze met hun ontbrekende realiteitsbesef straks iedereen de dood in…

  Like

 10. BertG. zegt:

  Dat zijn er veel meer, ze hebben geen flauw idee hoeveel er daar rond lopen.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Ze hebben het voortouw genomen en andere landen hebben het overgenomen, zeker als het om opvoeding en onderwijs gaat, de tolerantie zoals met gender etc laatst in Duitsland is daar een voorbeeld van, alles kan en mag.
  Wat zou Pipi Langkous gezegd hebben?

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Weet u wat ik eigenlijk hoop: dat al die links-, rechts- en moslimextremisten, die akelige kut-regering in Zweden en de agressieve “asielzoekers en vluchtelingen” daar met elkaar gaan knokken en dan elkaar de hersenen inslaan! Dan zijn zowel wij als de rechtschapen Zweden voorgoed van al dat tuig af want ik haat deze mensen-verachtende groeperingen allemaal tot het bot toe omdat ze hun ziel en zaligheid al tijden hebben verkocht aan hun eigen haat, religie, machtslust en hebzucht!

  Like

  • Republikein zegt:

   Het wordt tijd dat de Zware Jongens het overnemen Jules.

   Liked by 1 persoon

   • Jules Vismale zegt:

    @Republikein, als u toevallig de Zware Jongens van Dagobert Duck bedoeld dan kan ik deze zeker NIET als potige portiers zien daar deze boeven geregeld een rijke en bijzonder onsympathieke eend, de grootkapitalist Dagobert Duck willen beroven! Als er bovendien superschurken uit Batman zoals de Joker, de Pinguin, de Riddler, Two-Face, Mr. Freeze, Killer Croc, Catwoman, Poison Ivy etc. zouden opduiken in Zweden dan zouden zij al dat opgenoemde uitschot op hun beurt hebben geterroriseerd en beroofd.

    Like

 13. Republikein zegt:

  Juist gezegd Jules, en wie heeft er geen strips gelezen in zijn jeugd, en ook daarna want best leuk, en/of gekeken naar films met de personages van een schurk die het moest beslechten tegenover de held.
  Het zijn toch veelal verhalen die een kind kon boeien, en maakte veel indruk in het kinderkoppie.
  Thans gaat de vervaarlijke indoctrinatie een brug te ver?
  Konden we vroeger kennis nemen van de verhalen van het geloof via de kinderbijbel komt er nu ook een kinderkoran in de handel, laat een kind toch kind zijn zolang het duurt.
  Straks is er tijd genoeg om je op te blazen.
  http://frontpage.fok.nl/nieuws/770268/1/1/50/nederlandse-kinderkoran-op-komst.html

  Heb ik toch liever de Zware Jongens, maar de Baard en de Kale Of Pudding en Gisteren vind ik ook wel te pruimen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s