Actiegroepen demonstreren tegen komst Thierry Baudet naar Groningen

Screenshot_30

Het Comité Groningen Tolerant en de noordelijke afdeling van de actiegroep Anti Fascistische Actie (AFA) gaan op 8 juli demonstreren tegen de komst van Forum voor Democratie-Kamerleden Thierry Baudet en Theo Hiddema naar Groningen.

Baudet en Hiddema hebben aangekondigd zaterdagmiddag naar Groningen te komen. Op een nog niet bekendgemaakte locatie willen ze hun Groningse kiezers bedanken en hun politieke plannen uiteenzetten.

Het Comité Groningen Tolerant en AFA Noord laten via Facebook weten in de Groninger binnenstad te zullen demonstreren tegen de komst van het tweetal. Volgens een gezamenlijke verklaring is er “in onze stad geen plaats voor extreemrechts”.

Bron:
www.gic.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "diversiteit", "Weg met ons!", Censuur, democratie, demoniseren, Forum voor Democratie, Groningen, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

26 reacties op Actiegroepen demonstreren tegen komst Thierry Baudet naar Groningen

 1. Hendrik zegt:

  AFA en tolerantie, laat me niet lachen!

  Liked by 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Tuurlijk wel! Jegens alles wat UITHEEMS is, wel te verstaan:
   Variant op “Wat de boer niet kent….”
   “Wat de extreem-linkse niet kent, dat vreet-ie…..wèl.” Totdat-ie er in blijft!
   (En hij helaas niet alleen, dat ís het ‘m nu juist!)

   Liked by 1 persoon

 2. Zoooo, dus de Soros knokploegen van Geil Slinks en de Partij v/d allahtonen zijn weer bezig??
  Niet die paar rechtse roeptoeters, maar deze gehersenspoelde dombo’s zijn het echte gevaar voor dit land!! Dus te beginnen met alle uitkeringen aan dit slinkse tuig in te trekken, ga maar werken voor je geld, smerige ratten!!!

  Liked by 4 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Het is geen blijk van groot intellect om Thierry Baudet en Theo Hiddema “rechtse roeptoeters” te noemen. Ze zijn onmiskenbaar rechts, maar roeptoeters? Ik heb beiden tot nu toe alleen maar op beschaafde toon en volkomen parlementair hun standpunten horen verkondigen. Zwak geleuter dus, dat roeptoeter.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Liked by 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik dacht al: Ligt het nu aan mij….?

    Like

   • Je hebt gelijk, het staat er een beetje ongelukkig, maar ik bedoelde niet Thierry Baudet en Theo Hiddema als die “rechtse roeptoeters” maar de tegenhangers van de afa lamlullen, dus de “extreem” rechtse clubs. Mijn excuses. In de media wordt altijd “extreem” rechts als een gevaar aangehaald, terwijl deze geschifte facisten het werkelijke gevaar zijn.

    Like

 3. fransdewit zegt:

  Vind het zo jammer dat ook de goede mensen onder die aardbevingen moeten lijden. Voor die demonstranten vind ik het terecht. Is om ze wakker te schudden.

  Liked by 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Wanneer wordt dat linkse schorem is eindelijk opgesloten ???

  Liked by 1 persoon

 5. Jean zegt:

  Alweer een bewijs dat die linkse troep het steeds zeer moeilijk hebben met “de waarheid” te moeten aanhoren, ze hebben nog liever een moslim als burgemeester dan zich in te zetten tegen barbaren op het grondgebied.
  Payday zal sowieso volgen en als diezelfde linkse ratten dan staan te schreeuwen om hulp dan zullen wij ze heel hard uitlachen.
  Groen & Rood staan voor Dood.

  Liked by 1 persoon

 6. Elisah zegt:

  Bij TPO las ik dat de Duitse geheime dienst 650 namen publiceert van geweld georienteerde links-extremisten, die protesteren tegen de G20-top in Hamburg. Ze vinden het aan psychlogische terreur grenzende intimidatie van activisten…

  Liked by 1 persoon

  • Wim zegt:

   Maar als die 650 zich keren tegen AfD dan blijft het oorverdovend stil bij de buren. Gek, dan horen we nooit over terreur van activisten (laat ‘intimidatie’ en vooral ‘grenzende’ maar weg).

   Liked by 1 persoon

 7. Oeps48 zegt:

  Daor weg in ”t noordn kunn ze ’t kreigen zoas ze hebbn willn. We sturn nog wel wà volkverhuizers dieje kant op. En gaon de gaswinning hervattn en wà opvoern. Dà’s goed voor onze euroconomie. En de bevingn latn we gewoon in de la liggn. Dan gaon we no wà bezuunign op de soziaale uutkeringn. Die grunningers zuukn ’t maor uut.

  Like

 8. Qvic zegt:

  Hieruit blijkt dat de linkse kerk bang en angstig zijn voor vrije meningsuiting en de waarheden. Want voor een paar mensen die komen naar Groningen om hun kiezers te bedanken, om dan een oproep op facebook te doen door twee organisaties van de linkse knokgroepen. Om deze paar mensen te verhinderen om naar Groningen te komen? Deze organisaties zijn wel heel erg angstig en gestoord, net zoals hun financiële opdrachtgevers. Dan moeten zij wel een heleboel verzwegen hebben en/of gefraudeerd hebben. Anders reageren zij niet zo heftig.

  Liked by 1 persoon

 9. Sabeltant zegt:

  Het is gebeurd met ons als we niet in verzet komen.
  De media liegt er op los en er is geen democratie meer.

  Liked by 1 persoon

 10. Ron zegt:

  Wie herinnert zich nog de Nederlandse Volksunie? Dat waren echte Neo-Nazi’s.

  http://www.alertmagazine.nl/?p=607

  Die wapperden met precies dezelfde vlag als waar nu ook Antifa mee wappert.

  Zie ook https://fenixwordpresscom.files.wordpress.com/2017/06/antifa-2.png

  Liked by 1 persoon

 11. karl zegt:

  Groningen is een rood nest, de stad word momenteel overspoeld met somaliërs. Ik ga binnenkort maar eens verhuizen. Het is een aflopende zaak hier. Ben benieuwd of de politie/burgermeester zal optreden tegen dit tuig. Ik vermmoed dat dat niet zal gebeuren. Succes thierry.

  Liked by 1 persoon

 12. Actiecamera’s monteren en goed voorbereid op beantwoording van geweld ter demonstratie. AFA’s moeten te kijk gezet werden en zonodig met eigen wapens bestreden. Keer dat tij.

  Liked by 1 persoon

 13. BertG. zegt:

  Dat wordt weer een drukke dag voor Anne-Fleur.

  Like

 14. kampersrene zegt:

  Het wordt tijd dat de psychiaters zich gaan bezighouden met AFA en hun sympathisanten . Hun geestelijke capriolen moeten het voorwerp worden van een studie op hoog en wereldkundig niveau.Het is niet normaal , voor ieder weldenkende mens . Het is toch duidelijk dat hun komst alles behalve verrijking betekende , integendeel , terrorisme met veel slachtoffers , verkrachtingen , geweldplegingen. Is dat verrijking in de ogen van AFA Vinden zij het normaal dat die zogezegde behoeftigden met ons geld op reis gaan naar hun thuisland . Vinden zij dat het mogelijk moet zijn , miljoenen negers en miljoenen moslims op te nemen in de maatschappij en hun te laten genieten van een leefloon . Ieder land heeft zijn cultuur , geloof , tradities en leefgewoonte en die zijn soms heel verschillend en soms geweldadig. Als ge dat samenpompt in een maatschappij dan wordt het een ramp .Zelfs de Paus schijnt dat niet te snappen samen met de correcte politiek,wat mij doet besluiten dat wij als rechtsen een meestervolk zijn de rest een minderwaardige volkssoort . Wij houden niet van geweld en willen in vrede leven met onze tradities . Wie dat niet wenst dat zijn inderdaad minderwaardige volksgenoten AFA = Allemaal , Fanatieke , Afvalligen

  Liked by 1 persoon

 15. Beschouwer zegt:

  Oh jee de koffieshops lopen weer leeg om te gaan demoonstreren tegen mensen die niet de voor dit linkse tuig correcte mening hebben. De salonsocialisten laten hun arme linkse medebroeders de demonstratie doen. Ze zullen wel geld krijgen en kunnen dan weer naar de koffieshop rennen.

  Liked by 1 persoon

 16. Jan zegt:

  Studentenorganisatie UvA: Baudet=Breivik

  De Amsterdamse studentenorganisatie ISSO houdt donderdag een evenement over fascisme.

  Op het evenement spreekt onder anderen zelfbenoemd ‘feminist’ Anne Fleur Dekker, een activist die in verband wordt gebracht met de extreemlinkse Antifa. ISSO is overigens de studententak van de Internationale Socialisten,…

  http://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/09/studentenorganisatie-uva-noemt-baudet-in-een-adem-met-breivik-543412/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s