AfD op z´n Italiaans: In Milaan ontstaan een islam-kritische nieuwe partij

Screenshot_41

(Vertaling: E.J. Bron)

In Milaan ontstaat een partij, die zich expliciet tegen de voortschrijdende islamisering keert. Ze noemt zichzelf “Anti Islamisering Partij” (PAI) en moet dinsdag in het leven worden geroepen. Tot de initiatiefnemers behoort Alessandro Meluzzi, een ex-parlementariër van de rechts-conservatieve partij “Forza Italia” van ex-premier Silvio Berlusconi.

Duits - Zuerst

Over de belangrijkste politieke bedoelingen van de nieuwe groepering zegt men in een persmededeling dat “de strijd tegen islamisering ter bescherming van de Italiaanse cultuur” en de “verdediging van de vrijheid, de democratie, de Italiaanse traditie in wederzijds respect van alle mensen” de belangrijkste thema´s van de partij zouden zijn. Verder worden nog veiligheid, de regeling van de immigratie en milieubescherming genoemd.

Met het oog op de exploderende aantallen immigranten in Italië is er op dit moment een politieke verandering van stemming vast te stellen. Midden-rechts-allianties van Berlusconi´s “Forza Italia” en “Lega Nord” waren bij de burgemeestersverkiezingen zeer succesvol in meerdere steden.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Italië, Multiculti, Patriottisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op AfD op z´n Italiaans: In Milaan ontstaan een islam-kritische nieuwe partij

 1. Mary zegt:

  Bij de burgemeestersverkiezingen…… nee dan hier kiezen de burgers de burgemeester NIET en je ziet in Arnhem en zoveel andere steden wat er dan gebeurt, (PvdA bestaat niet meer maar de kliek probeert ze op deze manier aan het roer te houden) ook wij willen de burgemeester kunnen kiezen!!!

  Like

 2. Kristina zegt:

  Er is maar 1oplossing; al die migranten op zee op sleeptouw nemen en terug in Libie dumpen!

  Like

 3. kampersrene zegt:

  Rechtse bewegingen rijzen als paddestoelen uit de grond Dat is hoopvol en een teken dat mensen beginnen na te denken ,na het horen en zien aan welke fratsen die zogezegde verrijkers zich schuldig maken Wij vormen nog steeds een meerderheid , alles is nog niet verloren . Terrorisme was na de oorlog slechts nog slechts een begrip Nu lezen en zien we bijna dagelijks wat het inhoud , het vermoorden van onschuldigen door een volk dat zich geroepen voelt om ons te bekeren tot een achterlijke en geweldadige godsdienst .Ge moet geen kristallen bol hebben om in de toekomst de gevolgen te voorspellen……..Het “kwade” heeft een geduchte tegenstander , namelijk “het goede”

  Like

 4. Johan zegt:

  Ik ben 60 jaar het grootste gedeelte van mijn leven is voorbij, gelukkig maar, mijn ouders en grootouders hebben gevochten in de 2e wereldoorlog en hebben in japanse gevangekampen gezeten. En nu zeggen mijn ouders voor dit Nederland hebben wij gebloed zij voelen zich verraden door de Nederlandse partijen en zeker door de linkse waar zij vroeger op stemden.

  Like

 5. Beschouwer zegt:

  De Italianen zijn de massa-immigratie met alle bijkomende problemen meer en meer zat.

  Like

 6. Marian zegt:

  Dan kan je er ook op wachten dat er zo’n soort partij komt

  Like

 7. beter laat dan nooit

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s