“Amsterdam financierde salafisme-lessen”

Screenshot_27

De omstreden El Tawheed-moskee in Amsterdam.

Meest omstreden moskeeën in overzicht

AMSTERDAM – Kinderen van mensen met een laag inkomen hebben, met geld van de gemeente Amsterdam, godsdienst- en koran-lessen gehad in de meest omstreden moskeeën van de stad. Dat blijkt uit een steekproef die wethouder Arjan Vliegenthart (SP) op verzoek van de raad heeft gemaakt.

In Amsterdam bestond tot voor kort een ’scholierenvergoeding’, waar mensen met een laag inkomen een beroep op konden doen. Naast danslessen, schoolspullen en sportkleding werden de afgelopen jaren in totaal ook tonnen uitgekeerd aan ouders voor ’godsdienstlessen’. De lessen konden worden gedeclareerd bij de gemeente. Een raadsmeerderheid heeft dit aan banden gelegd, overigens tot onbegrip van SP-wethouder Vliegenthart.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op “Amsterdam financierde salafisme-lessen”

 1. Elisah zegt:

  Als dat geld oneigenlijk gebruikt is, dan zou het terugbetaald moeten worden mét rente.

  Like

 2. Robespierre zegt:

  Ik heb dit artikel gelezen in ochtend editie van “de krant van wakker Nederland” !
  Wat mij opvalt aan de reacties op de verder uitstekende stukken van Bron , is dat iedereen hier – net als in de politiek- “onthutst, geschokt en verbouwereerd is ” maar NIEMAND komt uit zijn comfortabele stoel en van zijn luie reet af en ondertussen zie ik de baarden hun gebedshuizen vol stouwen met wapens en materiaal!
  Slechts ‘enkelen’ doen iets- meeste zijn vrouwen- maar de overgrote meerderheid is niet vooruit te branden!
  Mensen , als wij niet tot harde actie overgaan lopen uw vrouw en uw kinderen binnen enkele jaren met hoofddoek en niqab op rond.
  Tijd van praten in NOS praatclubjes is voorbij.
  Als ik zie hoe lethargisch iedereen is en het gebrek aan daadkracht bekruipt mij een gevoel van ‘déjà vu’!
  Leg ( survival !!!) voorraden aan, koop gear en ‘visgerei om die roofvissen aan te haken’!.
  Maak uw huis een fort.
  Ga met elkaar in uw dorpen en wijken vigilantes oprichten en… bijt van u af als u verbaal door die linkse landverraders geattaqueerd wordt.
  Richt fondsen op om medestrijders financieel te steunen die nu in privé juridisch uitgekleed worden door die overheids maffia.
  Bezoek Fema kamp over de grens met Bellingwolde in Duitsland welke verscholen ligt in de bossen aldaar!

  Gloedje nieuw en ( NOG) LEEG!

  Maak er een dagje ‘uit’ van en kom met groepen zodat er ruchtbaarheid aan gegeven wordt en verkleed u als boswandelaar compleet met loslopende niet aangelijnde hond zodat de speciale Euroforce bewaking die in de bossen patrouilleert u niet KAN tegenhouden zonder wapen gekletter !
  EN… het is geen gevangenis en gebouwd in vooroorlogse ‘Auschwitz stijl compleet met wachttorens en speciaal prikkeldraad en met (nu nog lege) machine geweer statieven .

  Bekijk die film Münich en trek uw les uit hoe de Baader Meinhoff de Duitse Springer staat op de knieën dwong.
  Lees u in , in de historische achtergrond , van het links gedachtegoed.

  Steun Malsion en Bron in actief lidmaatschap en daadkracht of houd anders uw kop dicht en ga ‘mens erger je niet ‘ spelen met die andere lafbekken en mooi praters hier!
  Ja … u hoort wat ik zeg!
  Geef mij 10 van die Koerdische gevechtsrijders en vrouwen en ik verzeker u ‘wij maken kans’!
  En laat die ‘Arie Boomsma’s en andere ‘transgenders’ hun bikinilijn harsen en politiek correct neuzelen in de Margriet, Libelle en andere VIVA homo blaadjes met hun soortgenoten en Gutmenschen.

  Like

  • Elisah zegt:

   Ergens heb ik gelezen dat de nieuwe ‘gevangenis’ in Zaanstad, wat een gigantisch complex is, eigenlijk een Fema kamp is.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Heldhaftige taal.
   Datgene wat u zo graag wilt, en dat is die gewapende strijd, komt er heus wel.
   De situatie zal echter nog 10 X erger moeten worden vóórdat de pleuris zal uitbreken.
   Elk volk heeft zijn eigen identiteit, en de Nederlander is in zijn genen nu eenmaal anti-revolutionair.
   Zie die voortschrijdende vervloekte islamisering als een noodzakelijke ontwikkeling om uiteindelijk tot verzet te komen.
   Wij hebben hier overigens geen Koerden nodig om Nederland weer te bevrijden, we doen dat zelf te zijner tijd en op onze eigen manier.
   En ik verzeker u dat alle moslims, plus het politiek canaille dat ons verkocht en verraden heeft, alle kanten op zullen vluchten…

   Zo lang ze het nog levend kunnen…

   Like

   • Elisah zegt:

    Zouden er dan ook veerdiensten voor klaar staan?

    Liked by 1 persoon

   • Marian zegt:

    Paul, ik hoop dat je hier zo gelijk in hebt. Dat zou een zegen voor ons allen zijn.

    Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Dames.
    Dank voor jullie reacties.
    Veerdiensten?
    Ik denk het niet.
    En wat de hoop op een grote opruiming betreft, ik ben er vast van overtuigd dat die onvermijdelijk gaat komen…
    Je moet het in breed perspectief zien.
    De islam kan alléén in toom gehouden worden onder een autoritair bestuur waarbij mensenrechten zoals wij die kennen, niet kunnen bestaan.
    De islam zal zich dus vanzelf vernietigen.
    En met vanzelf bedoel ik dat de tijd van “harde actie die Robespierre zo graag wil, er onontkoombaar aan gaat komen.
    Eventueel met hulp van buiten af.
    Ook dat is mogelijk.

    Like

 3. koddebeier zegt:

  Linkse rot stad van landverraders !!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Amsterdam is door en door verrot.
   Zit vol links tuig en landverraders dit alles aangevuld met moslims.
   Ik stel voor de dijken door te breken en Amsterdam plus al het laagland er om heen onder water te zetten om ze allemaal te verzuipen

   Like

 4. Cathja zegt:

  Ik vind het gek dat ‘godsdienstonderwijs’ voor moslimkinderen door de gemeente Amsterdam betaald moet worden (is gemeenschapsgeld en daar niet voor bedoeld!), maar nóg gekker vind ik dat de ouders dat geld daarvoor zélf in handen hebben gekregen! Je werkt hiermee oneigenlijk gebruik van gemeenschapsgeld behoorlijk in de hand.
  Bovendien zijn moslims nooit transparant als het gaat om de verantwoording van de vele geldstromen, omdat men heel goed beseft dat onze overheid het onwenselijk vindt dat bijvoorbeeld Saoedi-Arabië veel geld in islamitisch onderwijs en in de bouw van moskeeën stopt, om zo hun macht in ons land, en in Europa in het algemeen, te vergroten.

  De gemeente Amsterdam moet direct stoppen met het financieren van ‘godsdienstlessen’, en geld wat bestemd is voor sport etc. moet direct aan de sportvereniging (of welke andere club ook) overgemaakt worden, in plaats van naar de bankrekening van de moslim-ouders. Veel te fraudegevoelig!

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Amsterdam financierde salafisme lessen. Nu even niet meer, moge dat duidelijk zijn. En wat gaan ze nog meer financieren ? Kromzwaard-technieken, stenigings-rituelen….Misschien komt er aldaar ook een algemeen homo en lesbo verbod, en moeten alle cafe’s, dansgelegenheden, en honden uit de stad verdwijnen. Christenen en Joden zullen in de naaste toekomst ge-elimineerd worden. Roept u maar, we hebben het hier wel over Amsterdam, de eerste Islamietenstad van Nederland waar alles mogelijk is ! Vroeger zei men het al; In Amsterdam is alles mogelijk wat ergens anders in Nederland niet kan. Welnu, dat gezegde is (in negatieve zin) dus uitgekomen !

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Korten die uitkeringen, diefstal mag nooit beloond worden.

  Like

 7. ReaGluurder zegt:

  In Amsterdam en ook elders stikt het van de allahtoonse probleemgezinnen. 10tallen hulptroepen worden daarop losgelaten!! Betalen wij ook! Naast alle SOEPSIDIES!! Enkele jaren terug is er Amsterdam zo’n 100 miljoen (!) uitgegeven aan FAKEKINDEREN!! Geld was niet meer terug te vorderen!! Het is allemaal bij de Wilde Kamelen af, verdomme!!

  Like

  • Elisah zegt:

   Was dat het grote kinderopvang-geld schandaal wat u bedoelt?

   Like

   • ReaGluurder zegt:

    Ja, er werd op voorhand uitbetaald! Niet gecheckt of de kinderen wel daadwerkelijk werden opgevangen. Het ging met name om bijna allemaal allochtonen die de zaak verneukten / bedrogen! Ach, wat zou het ook. Het zijn immers maar de centjes van de Belastingbetalers / werkenden!

    Like

 8. Cleo zegt:

  Amsterdam is een modern Sodom en gomorrah: hopeloos verloren…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s