’COA pompt asielzoekers rond’

Screenshot_34

Nijmeegse burgemeester boos om overlast.

NIJMEGEN – Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) plaatst asielzoekers van wie bekend is dat ze ernstig overlast geven en crimineel gedrag vertonen, over van de ene opvanglocatie naar de andere. Dat gebeurt zonder dat betrokken burgemeesters of politiekorpsen daarvan weten. Dat stelt de Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls (CDA). Hij heeft criminele asielzoekers die bij de Nijmeegse politie bekend zijn een gebiedsverbod opgelegd, zodat ze niet buiten het terrein van het asielzoekerscentrum mogen komen.

Lees verder>>>
(h/t “Cognitieve-Dissonant”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, CDA, Criminaliteit, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op ’COA pompt asielzoekers rond’

 1. N.E. Derlander zegt:

  Het COA gedraagt zich als een staat binnen de staat. En kennelijk heeft Rutte II dat goed gevonden.

  Autochtone Nederlanders u mag na uw 65e langer doorwerken want de fratsen van Rutte II mogen wat kosten………

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Laat die Bruls ontploffen!
   Hij was toch die klootzak die die massale aangifte-optocht organiseerde in Nijmegen omdat Wilders om minder mocro’s had gevraagd, in opdracht van het volk.

   Nou heefttie zat tuig, zoals hij zo goed vond, en nou ook niet klagen opgeblazen papzak…!

   Like

 2. Elisah zegt:

  Mensen die crimineel en ernstig overlastgevend gedrag vertonen, zijn absolluut géén vluchtelingen, maar criminele en ernstig overlastgevende nep-vluchtelingen die zwaar misbruik maken van de opvang in Nederland en onmiddellijk uitgezet dienen te worden. Wat is daar zo moeilijk aan, stelletje simpele zielen???

  Like

 3. Japio zegt:

  K** COA met hun achterbakse k** manieren, opdoeken die k** handel en nooit meer zoiets in het leven roepen, k**zooi.

  Like

 4. rs zegt:

  WTF.TRAP ZE HET LAND UIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 5. ronald en cher zegt:

  Wat een klote land leven we toch ! Niemand heeft de ballen om ze op te pakken en het land uit te zetten

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Bruls, ook weer zo’n mannetje dat eerst achter het COA aanrende en nu een beetje gaat lopen huilen.
  Afzetten deze CDA nep-bestuurder en landverrader.

  Like

 7. Taljaard zegt:

  Zet ze allemaal maar in Amsterdam neer.
  En dan nog het liefst in de binnenstad, opdat dat stelletje elitaire GL-ers en D’66-ers daar de geneugten van hun zo aanbeden en gepropageerde ”diverse” samenleving ook eens mogen smaken.

  Like

 8. Claudia M. zegt:

  Zij wijzen erop dat vorig jaar een aantal maatregelen beschikbaar zijn gesteld…

  Ik mis er eentje? Die van vastzetten en uitzetten!

  De “beschikbaar gestelde maatregelen” zetten geen enkele zode aan de dijk! Sterker nog, de dijk brokkelt ernstig af en zal binnenkort doorbreken!

  Ik ben zo blij dat mijn ouders dit niet meer mee hoeven te maken!

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Ja, Bruls, het valt niet mee, h`, al die criminele asielzoekers: Je zou er wel wat “minder, minder, minder” van willen!
  (Oh jé, wat zeg ik nu? Nou gaat-ie natuurlijk de fanfare en het hele goedmenselijke deel van zijn gemeente weer optrommelen om massaal aangifte te gaan doen! LOL!)

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Nijmegen is links. Dol op gastarbeiders. Nou veel plezier ermee.

  Like

 11. Ze kunnen niet uitgezet worden omdat geen enkel land ze zo zonder papieren terugneemt die ze onderweg hebben weggepleurt. Dus bewijs dan maar eens dat het om Ethiopiërs of Afghanen gaat. Die landen beginnen hard te lachen en zeggen hou jij die rotzooi zelf maar. Op het moment dat je ze binnen laat is de terugweg afgesneden. En dat weten onze politici drommels goed. De enige manier om ze weg te krijgen is om landen daar in de buurt daarvoor te betalen. En dat levert dan een misdrijf op dat ze mensenhandel noemen. Was er niet een land in Zuid-Amerika dat dringend poen nodig heeft, om ze daar aan te verkopen?

  Like

 12. Thom zegt:

  Bruller Bruls liep met het bijna voltallige gemeentebestuur met voorgedrukte aangifteformulieren tegen Wilders in een optocht vanaf het gemeentehuis naar het politiebureau om aangifte te doen tegen “minder, minder, minder”. Nou krijgt de bruller “meer, meer, meer” en nou is het voor de bruller opeens niet goed.

  Liked by 1 persoon

 13. Republikein zegt:

  De vierdaagse, hoeveel militairen?
  Naast een gek en heb vooral je naaste lief zou de burregemeestert zeggen.
  Ik heb de Vierdaagse nog nooit gelopen. Sterker nog, ik heb nog nooit een vergelijkbare prestatie neergezet. De Vierdaagse is dan ook een héle uitdaging.

  Gelukkig ben ik super gemotiveerd. Waarom? Bijna 2 jaar geleden maakte ik kennis met een nieuwe collega; Ahmed. Ahmed komt uit Syrië en is gevlucht naar Nederland. Hij heeft zijn ouders, zijn familie en al zijn vrienden achtergelaten, voor een betere toekomst. Voor een beter leven in Nederland. Hij heeft wekenlang gevangen gezeten, is gemarteld door IS… En nu is hij hier. Hij werkt ontzettend hard aan een betere toekomst. Hij is altijd vriendelijk en opgewekt. En ondanks dat onze problemen absoluut in het niets vallen bij die van hem, is hij altijd geïnteresseerd. Zijn verhaal en zijn inspirerende persoonlijkheid hebben mij zó geraakt dat ik vorig jaar donateur ben geworden van Stichting Vluchteling.

  Wereldwijd zijn er ruim 65 miljoen mensen op de vlucht. En voor deze mensen zet Stichting Vluchteling zich in. Na mijn kennismaking en samenwerking met Ahmed is dit het minste wat ik voor hem en anderen kan doen. Alle donaties zijn dan ook meer dan welkom!
  https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/wandelaars/laura-brands/1bfd0066-4cdd-48b5-9672-1fc2c4de40f3

  Nou Brulsaap, ……..

  Like

 14. de kosten van asielopvang gaan af van budget voor verpleeghuis

  Liked by 1 persoon

 15. kampersrene zegt:

  Voor alles bestaat een oplossing, maar ge moet ze durven nemen . Ik heb het reeds geschreven … bouw kampen met hoge prikkeldraad , zet er desnoods den elektriek op Zet bewakers op torens met vuurwapens . De dicipline in het kamp hoeft niet strenger te zijn dan in mijne verplichte soldatentijd . Geef ze les in.. “hoe gedraag ik mij als beschaafd mens” straft ze “voelbaar” als ze iets mispeuteren en scheid het kaf van het koren in de mening, dat het allemaal geen krapuul is . Die handelswijze zou een teken zijn van westerse beschaving Onze voorouders vochten tegen een regime, opdat wij verder in vrijheid konden leven en dat lukte ,” tot op heden” .Nu gebeurd het omgekeerde . Regeringen hebben de plicht om ons te beschermen en levenskwaliteit te verbeteren
  dat zijn ze blijkbaar vergeten , behalve Wilders met resultaat dat hij dag en nacht moet beschermd worden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s